|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
28.1.2010 9:59:28   
sarar
sva že dve taki user posted image . ah, vsaj tok tečni nisva pol. a tvoj bi pa fantka mev? saj so fajni, jaz svojadva ne dam za nič
bi pa še vseen punčko eno melauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 351
28.1.2010 10:01:58   
lidik
uf ja če mojega vprašaš bi bilo najbolj idealno če bi šlo takole:
fantek, punčka, fantek, punčka, pa potem tudi če bi bil še ta peti ne
bi bilo nič narobe. no samo ti pa moram povedati da tolk realen pa je
da pravi, da ni važno kaj bo, tudi če bodo same "babe" al pa sami "deci"
samo da bodo zdravi... user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 352
28.1.2010 10:10:33   
archie
midva sva si pa oba zelela puncko. In ko sva se poleti zacela pogovarjat o user posted image , sva si nekako zamislila, da bova decembra zacela delat na user posted image , ker mi kitajski koledar "kaze" na deklico (pa tudi zaradi nekaterih drugih stvari sva si dojencka odlozila na kasnejsi cas). No, glej ga vraga, decembra mi je M fuuuul zamujala in tako je O prisla sele januarja, ko se mi je tudi prikazal + (v prvem poiskusu). Tako se mi zdi, da bova dobila fantka (ce bo vseeeeee ok). Ampak ni vrag, karkoli bo, bomo imeli radiuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 353
28.1.2010 10:10:43   
sarar
joj.... vse sem že napisala pa vse zbrisala. sm jezna nase ko user posted image .
kaj sem že napisala- aja, lidik, tvoj bi mogu rečt- ni važn kaj je, sam da je pobec zdrav user posted image
ne,saj jaz tudi tako mislim, da je važn da so zdravi. mam tud jz raj zdravga pobca k pa punčko... saj veš, da bi blo kej narobe.
ja kolk jih bosta pa mela...fantka, punčko, fantka, punčko... no, sej sem ti fouš da jih bosta mela tok. moj se še za tretga ne more 100% odločt

< Sporočilo je popravil sarar -- 28.1.2010 10:11:44 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 354
28.1.2010 10:12:40   
sarar
archie, mogoče bo pa vseeno pupa- men je prvič kitajska tabela zadela, drugič pa ne... tako da... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 355
28.1.2010 10:14:11   
archie
sem gledala 2 razlicni tabeli, pa obe kazeta na fantkauser posted image

mah, saj bo. ga bo pa kitaro ucil igratuser posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 356
28.1.2010 10:16:10   
lidik
ja no če bova jih mela tolk še ni rečeno - če bo tisti zgoraj nama jih namenil toliko potem upam da jih bova res imela. no veš kaj, pri nama je pa ravno moj navdušen za številko 5, jaz bi se pri trojki ustavila. tako da če rabiš ti mojega posodim za en dan, da bo tvojega prepričal, da se bo tudi tvoj odločil še za več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 357
28.1.2010 10:17:05   
lidik
archie pa poglej kako hitro ti je uspelo zanosti - že tu se ti je pokazala sreča, ti povem, da se ti bo tudi pri spolu - tako da jaz verjamem da bo punčka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 358
28.1.2010 10:18:02   
sarar
jz sem šla pa na kofetek.com gledat še za druzga sinčka(sem že enkrat gledala po kitajski, pa ne vem kje sem zamešala) pa mi res fantek pokažeuser posted image . tko da kitajska očitno tudi pri meni delujeuser posted image
joj, babežabe moje, pol pa ful navijajte da bom ta mesec user posted image  k pol bo pupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 359
28.1.2010 10:19:00   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik
če rabiš ti mojega posodim za en dan, da bo tvojega prepričal, da se bo tudi tvoj odločil še za več user posted image user posted image user posted image

takoj jutri ti ga že pošljem user posted image user posted image user posted image   pa naj tvoj mal mojga v red spravi

< Sporočilo je popravil sarar -- 28.1.2010 10:20:11 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 360
28.1.2010 10:20:14   
Arwenko
Ojla vsem skupaj...meni pa ferilitiyfriend še vedno ni zaznal ovulacije... user posted image
Naslednji teden pa bi morala dobit user posted image . Se pravi 7 dni pred user posted image je skoraj nemogoče vse skupaj. Se pravi sta dve opciji, ali pri meni tole določanje ovulacije z BT sploh ne funkcionira, ali pa je dejansko sploh ni bilo ta mesec.user posted image

A je imela katera to izkušnjo, da BT sploh ni delovala? aja, merim si oralno, vsak dan približno tam med 7h in 8h, ko vstanem pač, razen en dan vmes sem si kasneje.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 361
28.1.2010 10:20:58   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

če rabiš ti mojega posodim za en dan, da bo tvojega prepričal, da se bo tudi tvoj odločil še za več user posted image user posted image user posted image

takoj jutri ti ga že pošljem user posted image user posted image user posted image   pa naj tvoj mal mojga v red spravi

ok zmenjeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 362
28.1.2010 10:22:26   
lidik

jz sem šla pa na kofetek.com gledat še za druzga sinčka(sem že enkrat gledala po kitajski, pa ne vem kje sem zamešala) pa mi res fantek pokažeuser posted image . tko da kitajska očitno tudi pri meni delujeuser posted image
joj, babežabe moje, pol pa ful navijajte da bom ta mesec user posted image  k pol bo pupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz pridno stiskam pestke za tebe, da ti bo res uspelo ta mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 363
28.1.2010 10:22:38   
sarar
arwenko, a sam z bt si določaš O? pol se pa ne sekiraj. sej sem na prejšnji strani dodala en post k citira pušenjaka, da bt ne deluje pri vseh ženskah. zato mam pa jz ovul teste. sam ne vem, mi j ful čudno, danes zjutraj mi je ni zaznal, pri jajčnikih me pa nekaj špikauser posted image . al so pa sam živci. mela naj bi pa ovul. jutri

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 364
28.1.2010 10:23:20   
sarar
hvala lidik! jaz tudi zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 365
28.1.2010 10:23:59   
lidik
Arwenko žal si jaz BT ne merim, sicer sem že razmišljala v tej smeri. samo ne vem
kako bi pri meni kaj to funkcioniralo, glede na to, da ponoči vstaja za wc - to pa mislim, da potem ne pokaže realno - vsaj kolikor sem brala....

hej, kaj pa vedeževalka ti je že kaj odpisala?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 366
28.1.2010 10:25:27   
Arwenko

arwenko, a sam z bt si določaš O? pol se pa ne sekiraj. sej sem na prejšnji strani dodala en post k citira pušenjaka, da bt ne deluje pri vseh ženskah. zato mam pa jz ovul teste. sam ne vem, mi j ful čudno, danes zjutraj mi je ni zaznal, pri jajčnikih me pa nekaj špikauser posted image . al so pa sam živci. mela naj bi pa ovul. jutri

Jap, v bistvu si prej sploh nisem določala, ker imam pač ful redne menstruacije in smo pač šli računsko na tiste plodne dneve. Ta mesec sem pa rekla, da bom probala z BT. Sem probala tudi sluz opazovat, pa mi nič kaj ni uspevalo, meni je to vse isto user posted image

Dajte mi malo več povedat o teh testih, vem da se jih dobi v DM-u, koliko pa ta stvar stane, baje kr dosti nanese finančno ne?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 367
28.1.2010 10:26:34   
Arwenko

hej, kaj pa vedeževalka ti je že kaj odpisala?

Ne, nič še...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 368
28.1.2010 10:26:36   
archie
jaz sem se se najbolj orientirala po sluzi. ker je reeeeees bila taka fuuul raztegljiva med prsti.

http://www.solazazivljenje.si/naravno_nacrtovanje_druzine.html

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 369
28.1.2010 10:27:46   
sarar
ja to so podobni testi tistim nosečniškim, tud podobnose jih uporablja. daj tisti moj post preberi, piše tudiotem-na prejšnji strani

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 370
28.1.2010 10:29:21   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: archie

jaz sem se se najbolj orientirala po sluzi. ker je reeeeees bila taka fuuul raztegljiva med prsti.

http://www.solazazivljenje.si/naravno_nacrtovanje_druzine.html

pa kaj ve vse opazite to sluz med ovulacijo? meni se zdi kot da nikoli nimam tega, tako da jaz se po tem ne morem orientirati. kaj mislite da to potem pomeni, da tudi O nimam?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 371
28.1.2010 10:32:30   
Arwenko

ja to so podobni testi tistim nosečniškim, tud podobnose jih uporablja. daj tisti moj post preberi, piše tudiotem-na prejšnji strani

ja, sem prebrala zdaj vmes. To mi je jasno. Koliko pa stane ta stvar? Ker menda jih moraš kar nekaj naredit ne, nekako začneš delat 10. dan ciklusa teste če sem prav razumela in potem vsake 2 dni, se pravi jih porabiš enih par sigurno. Se pravi koliko bi me to pol stalo na mesec? Ker če stane vsak test ne vem 5 eur, jaz pa jih porabim 5 v enem ciklusu, je to kr pošten denar.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 372
28.1.2010 10:33:17   
sarar
lidik-po moje da to ne pomeni da imaš O. nekatere imajo več te sluzi, nekatere manj. tudi jaz je nimam toliko. mogoče jo boš zdaj opazila ko boš pozorna na njouser posted image
drugače je pa tud ta link ful fajnuser posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 28.1.2010 10:36:07 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 373
28.1.2010 10:35:10   
sarar
arwenko, ne vem točno po kolk komadov je not, ampak ko to stvar kupš jo imaš v kompletu za en mesec. dela se pa vsak dan. je pa kar draga stvar, mislim da okoli 20eur? ne vem, sj lahk pokličeš v lekarno pa vprašaš

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 374
28.1.2010 10:37:19   
lidik
no bom ta mesec res bolj pozorna na to. itak bi mogla biti zdaj nekje ta moja O - ma sicer pa kaj pa vem, če me je ta mesec M presenetila tri dni prej, tako da zdaj nič več ne vem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?