|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
12.1.2010 21:38:44   
Jancci
Ploha kašne maš zdej ploščice? user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 726
12.1.2010 21:43:15   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ploha kašne maš zdej ploščice? user posted image

nikakršne user posted image ker jih nima cajt it gledat...me pa zanima kako zgleda ta TIK, k si rekla, kakšna je cena...a maš kšno www stran da si mal ogledam??? user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 727
12.1.2010 21:48:58   
sonček33
tik je super...to je les kot je na jadrnicah..milina...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 728
12.1.2010 21:53:07   
Jancci
Joj ne vem kaj dosti o tiku. Ima ga kolegica in je zadovoljna. Vem, da ga mora 1x na leto z nečim premazat, ampak to je tako kot če ga bolj natančno pomiješ in pustiš da se posuši. Kje kako po kakšni ceni pa ne vem.. mal strica gugla vprašaj. Sej je ful nekih forumov, kjer si folk izmenjuje mnenja. Mogoče boš kaj pametnega zvedela. Al pa kakšno revijo na to temo. Tut ni švoh pogledat preden se v nakupe vržeš...user posted image

Kolega, ki zdaj dela kopalnico bo položil kar parket tut v kopalnico. Baje se tut da.... so zdaj že tok dobri materiali in to.. pa če je talno ogrevanje je parket velik boljši prevodnik kot npr. laminat ali ploščice... ma cela znanost je baje v tem. user posted image Samo čas in voljo rabiš pa si lahko ful fajn spedenaš.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 729
12.1.2010 21:54:32   
mimi30
ja, lep je tale tik....sem jaz tud mal pogooglala, sam nam v tak mali kopalnici niti ne pride v poštevuser posted image

s špelo smo bili pri zdravniku, pregledal vse, ker je pomislil na vnetje ledvic ali mehurja pa na srečo ni nič od tega....zgleda da je neka viroza....v času ko sva bili tam ji je temp. spet ful narasla in je kr tam dobila svečko, zdaj pa spi
Anže, dobr si ni kaj...kr 13 jih že imašuser posted image

ne morš verjet ampak jutri morm it spet ploščice zbirat, ker je investitor prekinil sodelovanje s prejšnjim ponudnikomuser posted image in zdaj spet znovauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 730
12.1.2010 21:56:11   
Ploha
ja seveda odvisno od parketa, zdej kšn tanjši al ne vem kašn še gre, drgač je pa les zelo slab prevodnik toplote, zato ga pa v dnevni ne bova imela. Talno ogrevanje je pa povsod razn spalnica in otroška soba. Pa tud cena je verjetno temu primerna,..bomo vidl user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 731
12.1.2010 22:00:45   
mimi30
Q: A katera ve, kako je z nego starejših na domu. V bistvu bi mi potrebovali "varstvo" za našo staro mamo v dopoldanskem času.

takšne probleme smo imeli tud miuser posted image ....potem je hodla ena ženska preko javnih del, samo za par urc....za celo dopoldne je pa zelo težko dobit....imeli smo tudi eno žensko privat, ki je bila nekaj časa celo dop. pri njej potem pa sta se obe hitro naveličali al kaj....mal povprašaj naokol in mogoče kakšne oglase

Nina, Nejc je v vrtcu....v nedeljo ponoč ga je nekaj prebava matrala, v pon. je bil doma, dans pa je šel v vrtec

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 732
12.1.2010 22:06:57   
Jancci
Mimi ta kolegica, ima fuuul miniaturno kopalnico. Okrog 15 kv.m,.. samo umivalnik, wc in tuš.. pa tik ful lepo pride. Razmislita, če imata še možnost. Je res ful prijetno. Meni osebno veliko boljš kot ploščice.

user posted image user posted image za Špelo in zate!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 733
12.1.2010 23:02:57   
VRTNICA84

Ojla se vam malo javim!

Sem mela full napisano pa me je ven vrglo.

Kak ste?

Moja pupa je zaenkrat zdrava.

Glede službe pa je tak, da če bom zbrana se bom mogla za 6 tednov preselit v Ljubljano brez moje pupe. Službo bom sprejela, ker jo nujno potrebujem. Kaj pa bi ve naredile?

Tiste, ki ste se prijavle na zavodu za zaposlovanje kaj ste potrebovale?

Vsem, ki ste praznovali rojstne dneve vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 734
12.1.2010 23:18:02   
Zvezdica
Tik je zeloooo drag les, parket je fatastičen.
Ko bom hišo zidala ga bom ziher imelauser posted image

http://www.showroom.si/tik_les

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 12.1.2010 23:20:18 >

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 735
13.1.2010 6:52:35   
krtekxx
Krtekxx s kerim avtom se pol ti furaš zjutraj po AC?? Dej pol povej tvoja gospodična se pol ponoči sama nazaj uspava al kako? A si jo že nehala dojit?? Mi2 sva podnevi zgleda zaključili (že 2 dni ni pila), ponoči pa še, kose zbudi (1x ali 2x).

Oj, Seat Alhambra, temno zelen z zatemnjenimi šipami. ponavadi vozim ene 140km/h. Pa muziko skoz do fula. Dojim jo še zvečer. Ponoči pa nimam pojma kaj se dogaja, ker sem se odselila v njeno sobo. Kaže, da se sama uspava, če se zbudi, ker je njen oči mal gluh in sliši šele, če se začne fajn dret. Menda jo včasih mal poboža, če je prav hudo.
Mal sem tečna, ker nimam prav nič časa zase: v nedeljo sem z vožnjo skupaj zase porabila 2 uri, med tednom sem 1x šla za 1 uro smučat, 1.1. tečt...in to je žal vse v tem letu. Pa na Kokrici so zrihtane tekaške progeuser posted image
Sorry, ker nič ne berem, sam tudi v službi mam že kar nekaj cm debelo oddejo papirjev po mizi.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 736
13.1.2010 7:14:24   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Krtekxx s kerim avtom se pol ti furaš zjutraj po AC?? Dej pol povej tvoja gospodična se pol ponoči sama nazaj uspava al kako? A si jo že nehala dojit?? Mi2 sva podnevi zgleda zaključili (že 2 dni ni pila), ponoči pa še, kose zbudi (1x ali 2x).

Oj, Seat Alhambra, temno zelen z zatemnjenimi šipami. ponavadi vozim ene 140km/h. Pa muziko skoz do fula. Dojim jo še zvečer. Ponoči pa nimam pojma kaj se dogaja, ker sem se odselila v njeno sobo. Kaže, da se sama uspava, če se zbudi, ker je njen oči mal gluh in sliši šele, če se začne fajn dret. Menda jo včasih mal poboža, če je prav hudo.
Mal sem tečna, ker nimam prav nič časa zase: v nedeljo sem z vožnjo skupaj zase porabila 2 uri, med tednom sem 1x šla za 1 uro smučat, 1.1. tečt...in to je žal vse v tem letu. Pa na Kokrici so zrihtane tekaške progeuser posted image
Sorry, ker nič ne berem, sam tudi v službi mam že kar nekaj cm debelo oddejo papirjev po mizi.

se men isto dogaja

kaj pomeni imeti čas zase user posted image user posted image user posted image

muzka do fulla  - sam tako se zjutraj zberem - pa pol litra kave - jpppp

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 737
13.1.2010 7:57:00   
nina166
Jutro!

Pri nas spet kašljamo user posted image  user posted image  user posted image ...kdaj bo konc te user posted image zime

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 738
13.1.2010 8:18:47   
Ulla80
jutrouser posted image

otroc v vrtcu, dons grem ob 11ih ponju, k mamo zobozdravnikauser posted image
pop. mam matematkouser posted image v sredo pa izpit....pa kemijo v tork.....bljakuser posted image

grem si neki za jest poiskat, pa kafe ruknt, pa bouser posted image

nina naša dva tud mal kašljata, pa mal sta žnudrava...sam nč pretresljivga zaenkrtuser posted image upam da zdržita tolk cajta, da jst te izpite čez spravimuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 739
13.1.2010 8:48:15   
nina166
ulla sem te že enkrat vprašala, pa si očitno spregledala...kam to hodiš v šolo?

Pri nas pa ko začne Domen kašljat pa kar precej nabija. Daša je ponoči komaj malo, zdajle zjutraj pa še ne. Domen pa je ponoči kar zlo...pa zdajle tudi...greva inhalirat

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 740
13.1.2010 8:49:37   
nina166
pa včeraj sem spregledala user posted image

Samo vse najboljše za 1. rojstni dan. Želimo ti veliko zdravja in srečnih otroških dni user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 741
13.1.2010 8:51:15   
Ulla80
ulla sem te že enkrat vprašala, pa si očitno spregledala...kam to hodiš v šolo?

user posted image aja sori...k bolj pošrek beremuser posted image v Ve user posted image

aja, to je drek. moja mulca kašljata predvsem zarad noska, ni na pljučih...sam k iz nosa zliva nazaj in pol draži in sili na kašelj...pomaga če dvignem vzglavje, seveda inhalacije, da mehčajo sluz pa spiranje...no, zaenkrat res ni kritično, kašelj je sam ponoč pa zjutri, pol k sta pokonc, se umiri, pa k nos dobr prepučemouser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 742
13.1.2010 11:33:44   
krtekxx
Saša78, litri kave....ajd, grem na ta 3. danes. Mam kar mal slabo vest, ker mi je v resnici tolk fajn v službi in nič ne mislim na moje 3 pamže + 1 moža.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 743
13.1.2010 11:36:23   
snikolina
No, bli na pregledu. Bil cepljen-jokal ko hudič. Mere: dolžina 79cm, kilaža 10750g, vse ok. Pa zobozdravniku ga moram naročit-P je skor kap, ko je vidla koliko zobkov ma.

Pa zvečer mu ne smem več dajat mlečnih izdelkov, da vidimo, če ga zaradi tega napenja in ne more spat. Q: kaj naj mu dam zdej za večerjo??? Kaj jim ve pripravljate? 

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 744
13.1.2010 12:13:31   
farfala
snikolina griz (v beli vrečki ) z vodo pripravljen je čist v redu

Prehlajena sem do konca in naprejuser posted image user posted image , mislim, da bo mali tud, ker že nekaj kiha.

Jaz tud komaj čakam na konec zime, čeprav mi pravijo, da se je komaj začela.user posted image

Dobro, da imam v skrinji nekaj sarme, ker se mi res ne da kuhat.user posted image

mimi kako kaj Špela

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 745
13.1.2010 13:14:44   
kiara24
oj....

ful sem razkurjena k nas je varuška nategnila in sedaj iščem novo.user posted image

Bili sva pri P, dobili kremo ki jo  bodo naredili v lekarni.... najbrž so res smokiji, če ne bo bolje grmo pa naprej na teste.... upajmo da je to to.

Sedaj spi, ker je bilo noro pri P, res kaka gužva, upam, da nisva kaj pobrali.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 746
13.1.2010 14:19:00   
Zvezdica
Na hitro poročam, bila pri G, ni endo..., bila pri splošni, ne vejo ali je slepič ali žolč.
Imam napotnico za NUJEN UZ trebuha, pa me noben noče vzet, tud KC ne :(

Zdakj kličem eno zasebnico, edino še k je nisem pkl, pa da vidimo. Če ne bom ponoč šla na UR ali petra držaja. Štala je ker boli k user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 747
13.1.2010 14:22:34   
rubica
prehlajeni že od predvčeraj polpoldne- viroza user posted image

zvezdica ja sranje no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da si dobila kje uz.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 748
13.1.2010 15:21:06   
marta82
Zvezdica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 749
13.1.2010 16:28:30   
Johnyboy7
Živjo Zvezdica,

Oglašam se zaradi ene zadeve, ki ni povezana direktno s topicom. Zasledil sem tvoj info - ki je povezan s tvojim "možem"...

ojej...k moj, no on je HP APS AIS ASE za ISS programe. no dela s hpjem- jast sem pa vaša zvesta stranka.

moj bi šel takoj k vam pa živet v nemčijo . Že sprašuej tu čez mizo če rabite koga k je nek mcse....kokrkol.

iščemo namreč osebo s točno enakimi znanji....mogoče je lahko zanimivo.
Če mi sporočiš, kakšen mail ali kontakt, se lahko slišimo za kaj več.

Lp,

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?