Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 12.1.2010 21:38:44
|
|
|
|
Jancci
|
Ploha kašne maš zdej ploščice?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 12.1.2010 21:43:15
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ploha kašne maš zdej ploščice? nikakršne ker jih nima cajt it gledat...me pa zanima kako zgleda ta TIK, k si rekla, kakšna je cena...a maš kšno www stran da si mal ogledam???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 12.1.2010 21:48:58
|
|
|
|
sonček33
|
tik je super...to je les kot je na jadrnicah..milina...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 12.1.2010 21:53:07
|
|
|
|
Jancci
|
Joj ne vem kaj dosti o tiku. Ima ga kolegica in je zadovoljna. Vem, da ga mora 1x na leto z nečim premazat, ampak to je tako kot če ga bolj natančno pomiješ in pustiš da se posuši. Kje kako po kakšni ceni pa ne vem.. mal strica gugla vprašaj. Sej je ful nekih forumov, kjer si folk izmenjuje mnenja. Mogoče boš kaj pametnega zvedela. Al pa kakšno revijo na to temo. Tut ni švoh pogledat preden se v nakupe vržeš... Kolega, ki zdaj dela kopalnico bo položil kar parket tut v kopalnico. Baje se tut da.... so zdaj že tok dobri materiali in to.. pa če je talno ogrevanje je parket velik boljši prevodnik kot npr. laminat ali ploščice... ma cela znanost je baje v tem. Samo čas in voljo rabiš pa si lahko ful fajn spedenaš.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 12.1.2010 21:54:32
|
|
|
|
mimi30
|
ja, lep je tale tik....sem jaz tud mal pogooglala, sam nam v tak mali kopalnici niti ne pride v poštev s špelo smo bili pri zdravniku, pregledal vse, ker je pomislil na vnetje ledvic ali mehurja pa na srečo ni nič od tega....zgleda da je neka viroza....v času ko sva bili tam ji je temp. spet ful narasla in je kr tam dobila svečko, zdaj pa spi Anže, dobr si ni kaj...kr 13 jih že imaš ne morš verjet ampak jutri morm it spet ploščice zbirat, ker je investitor prekinil sodelovanje s prejšnjim ponudnikom in zdaj spet znova
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 12.1.2010 21:56:11
|
|
|
|
Ploha
|
ja seveda odvisno od parketa, zdej kšn tanjši al ne vem kašn še gre, drgač je pa les zelo slab prevodnik toplote, zato ga pa v dnevni ne bova imela. Talno ogrevanje je pa povsod razn spalnica in otroška soba. Pa tud cena je verjetno temu primerna,..bomo vidl
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 12.1.2010 22:00:45
|
|
|
|
mimi30
|
Q: A katera ve, kako je z nego starejših na domu. V bistvu bi mi potrebovali "varstvo" za našo staro mamo v dopoldanskem času. takšne probleme smo imeli tud mi ....potem je hodla ena ženska preko javnih del, samo za par urc....za celo dopoldne je pa zelo težko dobit....imeli smo tudi eno žensko privat, ki je bila nekaj časa celo dop. pri njej potem pa sta se obe hitro naveličali al kaj....mal povprašaj naokol in mogoče kakšne oglase Nina, Nejc je v vrtcu....v nedeljo ponoč ga je nekaj prebava matrala, v pon. je bil doma, dans pa je šel v vrtec
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 12.1.2010 22:06:57
|
|
|
|
Jancci
|
Mimi ta kolegica, ima fuuul miniaturno kopalnico. Okrog 15 kv.m,.. samo umivalnik, wc in tuš.. pa tik ful lepo pride. Razmislita, če imata še možnost. Je res ful prijetno. Meni osebno veliko boljš kot ploščice. za Špelo in zate!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 12.1.2010 23:02:57
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Ojla se vam malo javim! Sem mela full napisano pa me je ven vrglo. Kak ste? Moja pupa je zaenkrat zdrava. Glede službe pa je tak, da če bom zbrana se bom mogla za 6 tednov preselit v Ljubljano brez moje pupe. Službo bom sprejela, ker jo nujno potrebujem. Kaj pa bi ve naredile? Tiste, ki ste se prijavle na zavodu za zaposlovanje kaj ste potrebovale? Vsem, ki ste praznovali rojstne dneve vse najboljše!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 12.1.2010 23:18:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
Tik je zeloooo drag les, parket je fatastičen. Ko bom hišo zidala ga bom ziher imela http://www.showroom.si/tik_les
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 12.1.2010 23:20:18 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 6:52:35
|
|
|
|
krtekxx
|
Krtekxx s kerim avtom se pol ti furaš zjutraj po AC?? Dej pol povej tvoja gospodična se pol ponoči sama nazaj uspava al kako? A si jo že nehala dojit?? Mi2 sva podnevi zgleda zaključili (že 2 dni ni pila), ponoči pa še, kose zbudi (1x ali 2x). Oj, Seat Alhambra, temno zelen z zatemnjenimi šipami. ponavadi vozim ene 140km/h. Pa muziko skoz do fula. Dojim jo še zvečer. Ponoči pa nimam pojma kaj se dogaja, ker sem se odselila v njeno sobo. Kaže, da se sama uspava, če se zbudi, ker je njen oči mal gluh in sliši šele, če se začne fajn dret. Menda jo včasih mal poboža, če je prav hudo. Mal sem tečna, ker nimam prav nič časa zase: v nedeljo sem z vožnjo skupaj zase porabila 2 uri, med tednom sem 1x šla za 1 uro smučat, 1.1. tečt...in to je žal vse v tem letu. Pa na Kokrici so zrihtane tekaške proge Sorry, ker nič ne berem, sam tudi v službi mam že kar nekaj cm debelo oddejo papirjev po mizi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 7:14:24
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Krtekxx s kerim avtom se pol ti furaš zjutraj po AC?? Dej pol povej tvoja gospodična se pol ponoči sama nazaj uspava al kako? A si jo že nehala dojit?? Mi2 sva podnevi zgleda zaključili (že 2 dni ni pila), ponoči pa še, kose zbudi (1x ali 2x). Oj, Seat Alhambra, temno zelen z zatemnjenimi šipami. ponavadi vozim ene 140km/h. Pa muziko skoz do fula. Dojim jo še zvečer. Ponoči pa nimam pojma kaj se dogaja, ker sem se odselila v njeno sobo. Kaže, da se sama uspava, če se zbudi, ker je njen oči mal gluh in sliši šele, če se začne fajn dret. Menda jo včasih mal poboža, če je prav hudo. Mal sem tečna, ker nimam prav nič časa zase: v nedeljo sem z vožnjo skupaj zase porabila 2 uri, med tednom sem 1x šla za 1 uro smučat, 1.1. tečt...in to je žal vse v tem letu. Pa na Kokrici so zrihtane tekaške proge Sorry, ker nič ne berem, sam tudi v službi mam že kar nekaj cm debelo oddejo papirjev po mizi. se men isto dogaja kaj pomeni imeti čas zase muzka do fulla - sam tako se zjutraj zberem - pa pol litra kave - jpppp
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 7:57:00
|
|
|
|
nina166
|
Jutro! Pri nas spet kašljamo ...kdaj bo konc te zime
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 8:18:47
|
|
|
|
Ulla80
|
jutro otroc v vrtcu, dons grem ob 11ih ponju, k mamo zobozdravnika pop. mam matematko v sredo pa izpit....pa kemijo v tork.....bljak grem si neki za jest poiskat, pa kafe ruknt, pa bo nina naša dva tud mal kašljata, pa mal sta žnudrava...sam nč pretresljivga zaenkrt upam da zdržita tolk cajta, da jst te izpite čez spravim
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 8:48:15
|
|
|
|
nina166
|
ulla sem te že enkrat vprašala, pa si očitno spregledala...kam to hodiš v šolo? Pri nas pa ko začne Domen kašljat pa kar precej nabija. Daša je ponoči komaj malo, zdajle zjutraj pa še ne. Domen pa je ponoči kar zlo...pa zdajle tudi...greva inhalirat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 8:49:37
|
|
|
|
nina166
|
pa včeraj sem spregledala Samo vse najboljše za 1. rojstni dan. Želimo ti veliko zdravja in srečnih otroških dni
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 8:51:15
|
|
|
|
Ulla80
|
ulla sem te že enkrat vprašala, pa si očitno spregledala...kam to hodiš v šolo? aja sori...k bolj pošrek berem v Ve aja, to je drek. moja mulca kašljata predvsem zarad noska, ni na pljučih...sam k iz nosa zliva nazaj in pol draži in sili na kašelj...pomaga če dvignem vzglavje, seveda inhalacije, da mehčajo sluz pa spiranje...no, zaenkrat res ni kritično, kašelj je sam ponoč pa zjutri, pol k sta pokonc, se umiri, pa k nos dobr prepučemo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 11:33:44
|
|
|
|
krtekxx
|
Saša78, litri kave....ajd, grem na ta 3. danes. Mam kar mal slabo vest, ker mi je v resnici tolk fajn v službi in nič ne mislim na moje 3 pamže + 1 moža.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 11:36:23
|
|
|
|
snikolina
|
No, bli na pregledu. Bil cepljen-jokal ko hudič. Mere: dolžina 79cm, kilaža 10750g, vse ok. Pa zobozdravniku ga moram naročit-P je skor kap, ko je vidla koliko zobkov ma. Pa zvečer mu ne smem več dajat mlečnih izdelkov, da vidimo, če ga zaradi tega napenja in ne more spat. Q: kaj naj mu dam zdej za večerjo??? Kaj jim ve pripravljate?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 12:13:31
|
|
|
|
farfala
|
snikolina griz (v beli vrečki ) z vodo pripravljen je čist v redu Prehlajena sem do konca in naprej , mislim, da bo mali tud, ker že nekaj kiha. Jaz tud komaj čakam na konec zime, čeprav mi pravijo, da se je komaj začela. Dobro, da imam v skrinji nekaj sarme, ker se mi res ne da kuhat. mimi kako kaj Špela
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 13:14:44
|
|
|
|
kiara24
|
oj.... ful sem razkurjena k nas je varuška nategnila in sedaj iščem novo. Bili sva pri P, dobili kremo ki jo bodo naredili v lekarni.... najbrž so res smokiji, če ne bo bolje grmo pa naprej na teste.... upajmo da je to to. Sedaj spi, ker je bilo noro pri P, res kaka gužva, upam, da nisva kaj pobrali.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 14:19:00
|
|
|
|
Zvezdica
|
Na hitro poročam, bila pri G, ni endo..., bila pri splošni, ne vejo ali je slepič ali žolč. Imam napotnico za NUJEN UZ trebuha, pa me noben noče vzet, tud KC ne :( Zdakj kličem eno zasebnico, edino še k je nisem pkl, pa da vidimo. Če ne bom ponoč šla na UR ali petra držaja. Štala je ker boli k
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 14:22:34
|
|
|
|
rubica
|
prehlajeni že od predvčeraj polpoldne- viroza zvezdica ja sranje no upam, da si dobila kje uz.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 15:21:06
|
|
|
|
marta82
|
Zvezdica
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 13.1.2010 16:28:30
|
|
|
|
Johnyboy7
|
Živjo Zvezdica, Oglašam se zaradi ene zadeve, ki ni povezana direktno s topicom. Zasledil sem tvoj info - ki je povezan s tvojim "možem"... ojej...k moj, no on je HP APS AIS ASE za ISS programe. no dela s hpjem- jast sem pa vaša zvesta stranka. moj bi šel takoj k vam pa živet v nemčijo . Že sprašuej tu čez mizo če rabite koga k je nek mcse....kokrkol. iščemo namreč osebo s točno enakimi znanji....mogoče je lahko zanimivo. Če mi sporočiš, kakšen mail ali kontakt, se lahko slišimo za kaj več. Lp,
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?