Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja arašidi so hudič..v bistvu najbolj nevarni ...nečak je hud alergik na arašide in je zanj lahko usodno že, če nekdo ob njem odpre vrečko za arašidi, smokiji... joj od ene kolegice mali tudi, ma revežek je, nič sladkega k je še sladkorni bolnik :( Sam ne vem od kje je vse to pobral, k ona dva nimata popolnoma NIČ. glih včeraj na unem predavanju o varnosti rekla, da bi bilo fino, če bi to za dedke in babice organiziral, sploh unim, ki pravijo česa vsega včasih ni bilo pa so se otroc čist fajn v avtu okol vozli, ker ko jim mi razlagamo itak sam kompliciramouser posted image ja mi2 sva to tašči in tastu dopovedovala dve leti, pa kao neka inteletualca. Ampak jima nisva zmogla dopovedat, da 30let nazaj ni bilo Bmwjev, ki so pičili po cest 280km/h s telefonom v roki. Mislim.... Ja naš patrik je kofetkar. Zdaj sem rekla če greva kavo pit, je bil takoj v kuhinji . Sam mi je mama povedala, da sem to tud jast počela, no ves ostanek kave sem skoz popila pa tist na koncu polizala. Fujjjj. No jabolko ne pade daleč od drevesa Zvezdica, mali je tolk živahen danes, da nima časa pisat...nisem pozabila nate..a da je tako hudo? pa ta endrio...a to imaš že dalj časa? Joj, gineko težave so mene najbolj tečne, zoprne in boelče. Svoje čase sem jih imela pogosto, zdej gre ponavadi za kakšen izcedek, kakšno vnetej, sam to vsaj ne boli. Dobro opravi. o lepo da misliš name, sam nisem hotla mojmu tolk jamrat k se pol sekira. Ja ta šit mam, predvidevam, da me tud zdaj daje to....po eni strani upam, da ni kaj druzga... k pol me lahko res še bolj skrbi. To so mi ugotovili po liamu, zdaj me pa že nekaj časa muči, zadnjih 14 dni pa full. Bomo videli, bom verjetno kake tablete dobila, kaj pa vem kaj bo. Upam, da mine. Lovro živahen... priden :) kar naj divja. Našga tudi meče, zdaj hodi hodi, pa se nas kolena vrže, k gladiator pa s prstki v luft kaže. Se pa ne pusti posnet ,. bom naskrivaj pa naložim. Gremo ven...je kolkr tolk vreme.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 12.1.2010 14:30:15 >