|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
12.1.2010 16:42:44   
Zvezdica
vezdicauser posted image user posted image user posted image upam, da te hitro neha bolet, kaj pa ti sploh pomaga v takih primerih. A niti sedet ne moreš? user posted image

wikipedia prav da je najboljša terapija nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 701
12.1.2010 16:44:56   
farfala
**** še nobenega user posted image danes? pa veliko sreče z zaposlitvijo
ulla in mimi vidve tudi uživajta, kolkor se pač da, ko bosta začeli delatuser posted image

pohanje - pri nas tud zelooo redko

zvezdica tvoj je izmaknil kavo, moj pa orehovo potico, skupaj bi imela že pravi odrasli zajtrkuser posted image user posted image , bo treba preveriti višinske varnostne kriterijeuser posted image

Čokolado še ni jedel, kaj sladkega pa že poje tu in tam, večinoma, ko si sam postrežeuser posted image , danes je jedel npr. štrudl za kosilo pa cel krožnik porove juhe je zmazal. Zato pa ta večji vse nadoknadi!

Malo probavamo zdaj 3 dni, da bi mali zaspal brez moje prisotnosti pa se vsaki večer dere bolj in bolj dolgo. Ni to za nasuser posted image , vsi smo živćni in slabe volje. Že pri Aseju sem to poskusila en večer pa sta izgleda oba zelooooooo vztrajana. Mi pa že preseda počasi to, da ne zna zaspat sam, kaj pa ko bo kje v varstvu?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 702
12.1.2010 16:47:18   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

vezdicauser posted image user posted image user posted image upam, da te hitro neha bolet, kaj pa ti sploh pomaga v takih primerih. A niti sedet ne moreš? user posted image

wikipedia prav da je najboljša terapija nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

A res, super, a ne? A si šla k G?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 703
12.1.2010 16:48:10   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image

A to pomeni, da je Meta že OK? Si pa redkobesedna

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 704
12.1.2010 17:13:50   
Ploha
 farfala:  nekej sem sprašvala, pa potem nisem več rabla odgovora, o kakanju je šlo user posted image jah, prebava jo matra, pa joka veliko še vedno, veliko spi, ni še taprava,..

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 705
12.1.2010 18:12:21   
Zvezdica
A res, super, a ne? A si šla k G?

ne user posted image , danes je delala dopoldne, jast sem bila pa prepričana da popoldne.
jutri pkl, je pa mal bolje zdaj.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 706
12.1.2010 19:28:05   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Nina, hvala za link. A se je daša čist odvadla dojenja zdaj?

Ja nič več noče. Mi še pa vedno ven teče mleko. Včeraj sem ji probala malo dat, kar tako, da bi vidla kaj bo nardila...pa je nekaj časa gledala zizo pa mene, pa spet zizo pa mene...tako čudno faco je mela user posted image . Pol sem ji pa dala zizo bližje k ustam, pa je z jezikom malo polizala mleko in se nakremžla user posted image ...je bla tak smešna user posted image

Ati je na košarki, midva z Domnom sva že sita...smo jedli pri babici, ker ima jutri god in smo ji "oferali". Zdajle pa dam jest še Daši, jih spravim v pižame in spat.

Lepo spite, lahko nočko

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
12.1.2010 20:05:05   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Q: Kaj je stem "vzdrževani člani" in to sranje, k je neki treba oddat? Jaz nimam pojma za kaj se gre. REs birokracija, to je zame katastrofa. Dejte mi plis mal razložit, da namo kej zaj*** al pa zamudil?

če med letom ne uveljavljaš otrok kot olajšavo, moraš zdaj do 5.2. oddat tist obrazec, da ti jih upoštevajo pri obračunu dohodnine. ker drugače jih ne, pa se morš pol pritožit, to pa podaljša in ful čakaš pol na gnar.

Ulla- mleko ni ker ga je že več kot en mesec, ne vem no. Prej tega ni bilo, ali bi lahko bila kinder bueno ta trebrasta čokolada, k je samo iz melka pa čokolade. To je edina stvar k jo je jedla na novo. Čokolada je pri nas redkost da jo dobi. Ji dam raje piškot navaden, medu še ni jedla, prav tako ne lešnikov.... kaj pa smokije ali jih lahko jedo že?

alergija na neki se lohk kadarkol pojavi, tko da lohk je tud na mleko, ja. tist kinderbueno je eno samo sranje, kemija pa cukr, dauč od kajga mleka, še čokolade ni nevemkolk. sej čokolada sama kot taka je fajn živilo, sam za te tamale je še pragresivna. vseh raznih kinder izpeljanj se je najbolš na dauč izognt, k je sam drek touser posted image
u bistvu je lohk karkol, bote mogl pogruntatuser posted image

smokiji pa sploh, to jst še uli ne dam, pa tud še lep cajt ne mislim.

kiara: smoki pa nikakor, kokr mi je ulla user posted image povedala da je alergen in da ga do nekje 8 leta ne smejo user posted image al sm prou razumela ulla?? je smrtno nevaren

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ploha cccccc....arašidi in nasploh oreščki se odsvetujejo do 8ga leta, ja, zarad olj in nevemčesa še, neki v zvezi s pluči, sem pozablauser posted image niso pa glih smrtnonevarni,. no, tko na splošno....samo od ene mamine prjatlce sinek je pa res umru zarad smokija, k je mel tok hudo reakcijo in se ji je na rokah v avtu zadušiluser posted image

tak, sem mal pošrek prebrala, grem zdej mladiče spat spravituser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 708
12.1.2010 20:30:50   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

kiara: smoki pa nikakor, kokr mi je ulla user posted image povedala da je alergen in da ga do nekje 8 leta ne smejo user posted image al sm prou razumela ulla?? je smrtno nevaren

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ploha cccccc....arašidi in nasploh oreščki se odsvetujejo do 8ga leta, ja, zarad olj in nevemčesa še, neki v zvezi s pluči, sem pozablauser posted image niso pa glih smrtnonevarni,. no, tko na splošno....samo od ene mamine prjatlce sinek je pa res umru zarad smokija, k je mel tok hudo reakcijo in se ji je na rokah v avtu zadušiluser posted image

ja pol sm mela prav user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 709
12.1.2010 20:39:46   
sonček33
mimi, kako je špela?

frafala, pri nas tudi tole uspavanje na način - tukej imaš dudo pa zaspi - ne deluje...sva tudi midva zelo hitro oba znervirana in to ni okuser posted image

ja rarašidi so hudič...nikomur ne privoščim teh hudi**** alergij

kuham goveji haše, sivnjsko ribico sem dala v paco...

vsem hvala za info glede vzdrževanih članov....ste me razsvetlile

Q: A katera ve, kako je z nego starejših na domu. V bistvu bi mi potrebovali "varstvo" za našo staro mamo v dopoldanskem času. Doma za ostarele ne dobimo, sej je pa njeno stanje poslabšalo v 1 4dneh tako zelo, da je same več ne moremo pustiti, ker je nevarno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 710
12.1.2010 20:41:00   
sonček33
niia, ste lepo preživeli dan?

ronja, fajn delovne dni ti želim, pa da se pocajtate

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 711
12.1.2010 20:44:17   
snikolina
OMG!!!! Punce, mi mamo še spodnjo štirico zunaj-skupaj 13, bog pomagaj. Jst ne vem no, tamali je čist divjiuser posted image , zato pa je multi tečen in samo jokca zadnje 4 dni!! Jutri mava redni pregled, javim mere.

Bolančki, hitr se pozdravite, da bojo mamice spet vesele; vse ki delate, sem vam fouž-tko je, če si nezaposlen. Z uno mojo prošnjo ni blo nič!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 712
12.1.2010 20:44:27   
kiara24
sonček- nisem je pelala do P zato, ker sem pač mislsila da bo bolje. Pa na začetku sploh ni tolk grozno izgledealo, ker je bilo vseh teh pikic blazno malo.Vem pa da je sedaj spet katastrofa glede viroz in bevi rada da stakne kaj po nepotrebnem. Če jutri ne bo bolje jo peljem že zjutraj do P k itak takrat njen dela.

Pohanje zelo redko, pa še to v nekaj kapljicah olja ne v ne vem da zrzki plavajo notri....

a spet nobene.....user posted image

ja pol bom šla pa kar spat k mojga itak ni je šel na sankanje z službeno družbo....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 713
12.1.2010 20:45:20   
Jancci
Krtekxx s kerim avtom se pol ti furaš zjutraj po AC?? Dej pol povej tvoja gospodična se pol ponoči sama nazaj uspava al kako? A si jo že nehala dojit?? Mi2 sva podnevi zgleda zaključili (že 2 dni ni pila), ponoči pa še, kose zbudi (1x ali 2x).

Kiara Meta je vsak večer ob 20ih v postelji. Mislim, da zaspi kmalu potem. Včasih pa tut že malo prej, če je fest zmatrana. Spi pa potem do 6ih, 7ih...

Joooj Špelca ina mimi user posted image user posted image user posted image Pozdravita se!!!!

Oskar želim ti veliko zdrvja, mamici pa čestitke za obletnico matranja!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo imel namen it smučat za en teden... konec meseca ...pa mi gospa direktorica NI dopusta podpisala. Bič.user posted image Če bo lepo greva v soboto za en dan v Nasfeld! Pri njem v službi organizirajo nekaj...

SMOKIJI... ne me zdej straši tuki. Meta je v nedeljo na sankanju fuuul smokijev pojedla. Pa še zmeri veselo brca okoli. Verjetno se pa zgodi na tolk in tolk primerov, da otrokom škodi... ne vem no, pa že tut prej je kakšnega pojedla.. no ja sej lahko se malo izogibamo ,če je taka kriza. Al sem ga že čist v kamen butla??? user posted image user posted image

Zadnje čase toook poje, da ji komaj sproti v usta nosim. Verjetno, ker je dnevno dojenje ukinla.. kaj ji je pa preostalo drugega, če mamice ni. user posted image
Pa še korakat je začela.. gre tut naravnost že par korakov!user posted image user posted image user posted image

Khurde kje si ti???

Kiara moj tut sanka zdele....user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 12.1.2010 20:49:47 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 714
12.1.2010 20:46:33   
sonček33
snikolina, ja madona no...pa ti mu lahko daš že snicluser posted image user posted image

kiara...ma sej vem, sej ti nisem hotl nič težit...samo sej veš...fajn je, da se čimprej začne zdravit

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 715
12.1.2010 20:50:33   
sonček33
ja jancci, sej si komej začela delat pa že na dopust...ne gre to tkouser posted image ..ma sej do konc meseca se lahko še premisli

glede smokijev jaz ne bom solila pameti... mene je pač strah, ker vem, kako je zgledal nečak...ko je jedel eno čkolado in je zgleda bilo nekaj arašidov vmes..mu je zateklo grlo in nos... zdaj pa ubogi 8-letnik nosi s seboj injekcijo, da si jo v primeru, da se kaj ponovi, zarine v stegno in morda reši. Je pa tako, da dokler tega ne veš, sploh ne veš, kje vse povsod je to sranje, celo v nekaterih hrenovkah!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 716
12.1.2010 20:52:49   
marta82
Oskar vse najboljše! Ste lepo praznovali?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 717
12.1.2010 20:54:39   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ja jancci, sej si komej začela delat pa že na dopust...ne gre to tkouser posted image ..ma sej do konc meseca se lahko še premisli

glede smokijev jaz ne bom solila pameti... mene je pač strah, ker vem, kako je zgledal nečak...ko je jedel eno čkolado in je zgleda bilo nekaj arašidov vmes..mu je zateklo grlo in nos... zdaj pa ubogi 8-letnik nosi s seboj injekcijo, da si jo v primeru, da se kaj ponovi, zarine v stegno in morda reši. Je pa tako, da dokler tega ne veš, sploh ne veš, kje vse povsod je to sranje, celo v nekaterih hrenovkah!

Glej jo frajerko, kera se oglaša!!!! A nisis ti še 2 meseca doma??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Premislila se pa ne bo... je smotana!.. pa sej smo se zdej že mi premislili.. bo že...

Ja, za alergije pa vrjamem, da so zelo zoprne.. upam, da je misica ok, kar se tega tiče!!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 12.1.2010 20:56:04 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 718
12.1.2010 20:54:57   
snikolina
Anže je tudi že ene tri krat jedel smoki, zaenkrat ni blo nič. Pa zadnjič je prvič jedel kivi, kar goltal ga jeuser posted image Kaj pa vem, počasi mu dajemo nekatere stvari za probat, kar mu je všeč poje, drugo pa veselo ven pluva... čokolado je tudi že probal, jo ma ful rad-mislim ful rad, saj je ne dobi vsak dan, ampak vsake toliko en milimetrski košček, pa se potem še pol ure oblizuje.

Šnicl, ja, sonček, ga je narezanega, pa si sam v usta nosi-druge oblike mesa pa noče jest, takle mamo.Vilico pa nož mu moram še nabavit pa lahko začneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 12.1.2010 20:56:13 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 719
12.1.2010 20:57:10   
marta82
Pohanje.... mi ful redko enkrat na 2 meseca kakšno bedrco al pa sir. Povaljamo pa v sezamu pa je njami.

Čokolada... Tinej je enkrat probal čokoladni cooki (sem brez jajc naredila). Pa mogoče bo za RD kakšen mini kos tortice s čokolado. Drugače mu pa ne mislim ponujat.

Ma ne vem kaj bi še naredila, da bi ga odvadila sesanja palca. Kakšna ideja? Dude ne mara.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 720
12.1.2010 21:00:56   
Ulla80

user posted image o fak....moj brat je tak alergičen na čebelji pik, sam on ma ene tablete al kva že, sam on je tak tepec in to nikol s sabo ne nosiuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 721
12.1.2010 21:04:58   
kiara24
Oskar- jo j jaz ti tudi želim vse naj naj...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 722
12.1.2010 21:14:18   
kiara24
pri nas ni bilo do edaj nič, alergenegam, kar je zadnje čase na novo jedla so bili smokiji pa čokolada bueno.... sem pa porajtala k je dans smokije jedla da je bila čez 2 uri ful bolj pikasta zato imam na sumu to.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 723
12.1.2010 21:19:15   
kiara24
dejte mi povedat kam so mi zginel vsi sosedje na farmi?user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 724
12.1.2010 21:33:12   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

dejte mi povedat kam so mi zginel vsi sosedje na farmi?user posted image

na dopust so šli user posted image user posted image (nimam pojma, sej pridejo nazaj, ker to se je že zgodil)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?