Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Q: Kaj je stem "vzdrževani člani" in to sranje, k je neki treba oddat? Jaz nimam pojma za kaj se gre. REs birokracija, to je zame katastrofa. Dejte mi plis mal razložit, da namo kej zaj*** al pa zamudil? če med letom ne uveljavljaš otrok kot olajšavo, moraš zdaj do 5.2. oddat tist obrazec, da ti jih upoštevajo pri obračunu dohodnine. ker drugače jih ne, pa se morš pol pritožit, to pa podaljša in ful čakaš pol na gnar. Ulla- mleko ni ker ga je že več kot en mesec, ne vem no. Prej tega ni bilo, ali bi lahko bila kinder bueno ta trebrasta čokolada, k je samo iz melka pa čokolade. To je edina stvar k jo je jedla na novo. Čokolada je pri nas redkost da jo dobi. Ji dam raje piškot navaden, medu še ni jedla, prav tako ne lešnikov.... kaj pa smokije ali jih lahko jedo že? alergija na neki se lohk kadarkol pojavi, tko da lohk je tud na mleko, ja. tist kinderbueno je eno samo sranje, kemija pa cukr, dauč od kajga mleka, še čokolade ni nevemkolk. sej čokolada sama kot taka je fajn živilo, sam za te tamale je še pragresivna. vseh raznih kinder izpeljanj se je najbolš na dauč izognt, k je sam drek to u bistvu je lohk karkol, bote mogl pogruntat smokiji pa sploh, to jst še uli ne dam, pa tud še lep cajt ne mislim. kiara: smoki pa nikakor, kokr mi je ulla user posted image povedala da je alergen in da ga do nekje 8 leta ne smejo user posted image al sm prou razumela ulla?? je smrtno nevaren ploha cccccc....arašidi in nasploh oreščki se odsvetujejo do 8ga leta, ja, zarad olj in nevemčesa še, neki v zvezi s pluči, sem pozabla niso pa glih smrtnonevarni,. no, tko na splošno....samo od ene mamine prjatlce sinek je pa res umru zarad smokija, k je mel tok hudo reakcijo in se ji je na rokah v avtu zadušil tak, sem mal pošrek prebrala, grem zdej mladiče spat spravit