ronja
|
kaj pa smokije ali jih lahko jedo že? Smokiji majo not arašide, ki jih odsvetujejo vsaj do 2 leta. Ronja jih je sicer že prej probala, ampak zato, ker je bila že prej testirana in ni bila alergična nanje (dokazano ). Leji pa jih seveda še nisem dala, pa se mi tudi čisto nič ne mudi. S hrano mi zaenkrat nimamo problemov, mata radi zdravo in nezdravo hrano . Poje Lejla bolj malo, ampak je pa vse. alergija na neki se lohk kadarkol pojavi, tko da lohk je tud na mleko, ja. tist kinderbueno je eno samo sranje, kemija pa cukr, dauč od kajga mleka, še čokolade ni nevemkolk. sej čokolada sama kot taka je fajn živilo, sam za te tamale je še pragresivna. vseh raznih kinder izpeljanj se je najbolš na dauč izognt, k je sam drek touser posted image Ulla, podpis. ronja, fajn delovne dni ti želim, pa da se pocajtate Hvala, 1. želja se ti je uresničila, samo besede je treba mal okoli obrnit: mam fajn (oz. fejst) delovne dni . 2. pa še ne, punci sta slabše kot sta bili. Nista sicer nekaj fejst bolani, ampak prej je bilo samo mal temperature, zdaj pa sta včeraj začeli še nekaj smrkat in Lejla danes začela še mal kašljat. Sicer kot berem je vse skup še manj hudo kot pri Ulli, samo da imata mojidve še vročino. Ampak dokler sta takole, je še ok, čeprav ni luštno, ko skoz za njimi letaš, pa jim nogavice nazaj na noge montiraš . snikolina, držim pesti,d a dobiš službo! Prav fejst fauš pa ni treba bit, hehe. Vse ma svoje + in -. o fak....moj brat je tak alergičen na čebelji pik, sam on ma ene tablete al kva že, sam on je tak tepec in to nikol s sabo ne nosiuser posted image Sva že dva . Punci, uživajta v ploščicah! Mene pa čaka še mozaik v kopalnici... Ga nikakor nimam časa niti začet, kaj šele končat . za nego starejših nimam pojma, starši so oboji še hvalabogu ok (trkam na les), babic in dedkov pa nima več, on ima pa samo eno babico, ki pa pri svojih n-in-devetdesetih še kar lepo skrbi zase in vnukom nogavice štrika . Glede službe pa je tak, da če bom zbrana se bom mogla za 6 tednov preselit v Ljubljano brez moje pupe. Službo bom sprejela, ker jo nujno potrebujem. Kaj pa bi ve naredile? Jaz bi se ali vozila ali bi pa pupo sabo vzela in bi se lubi vozil tistih 6 tednov. Mal sem tečna, ker nimam prav nič časa zase: v nedeljo sem z vožnjo skupaj zase porabila 2 uri, med tednom sem 1x šla za 1 uro smučat, 1.1. tečt...in to je žal vse v tem letu. Meni se zdi, da ti še kar dobro gre - sploh ob bolanih otrocih... zvezdica, pocajtaj se oz. naj te pocajtajo! Žolč baje boli ko hudič, ampak ga dajo ven, pa rešeno - no, pa na hrano moraš pazit, seveda, nobenih sašinih pohanj . Vas zanima kako smo mi? - malidve še vedno bolni (to že veste) - ta teden oči na bolniški (to tudi že veste), se kar dobro znajde:) - ta teden jaz v službi (s polno paro probam sestavit vse, kar sem do zdaj naredila in it dalje) - včeraj kupili nov star avto, dali 5 jurjev, danes šli zrihtat zavarovanje (to je bil projekt, ki je zahteval 3 poti, komplikacije in pol;) in na koncu je crknila žarnica (upam, da je samo to) - skratka ena luč zdaj ne dela - jutri ma zagovor dr. moja najljubša sodelavka, s katero deliva tudi lab (no, pa še z eno tretjo), zato ji grem zdaj nekaj naredit, doktoriraš ipak v gl. samo enkrat v življenju, a ne?
|