|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
21.2.2010 20:54:17   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

mi se nekako navajamo na 2 urci oz. bolj po občutku (če bom nadaljevala dojenje na 1h oz. manj me bo pobralo....sem že na začetni kilaži...zdej grem lahko samo še v minus).

midva se dojiva na dve uri, včasih tudi manj... ampak pri meni kile ne grejo nikamor, no v bistvu še gor user posted image   očitno se meni zaradi dojenja še dela zaloga user posted image , ker tudi pri hčeri sem izgubila nekaj kg šele ko sem nehala dojit, ko je bila stara 10 mesecev .......  mi je pa včeraj hčerka pokomentirala, da imam trebušček ko blazinico user posted image , pa da če mogoče nimam tam noter še kake sestrice zanjo user posted image user posted image

No sinoči sem šla s kolegicami na večerjo .... kok je pasalo!!! user posted image Ampak kot zanalašč mala vražička nista in nista hotela zaspati, oči se je kar izkazal user posted image user posted image

lahko noč

< Sporočilo je popravil maya2 -- 21.2.2010 20:55:26 >

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
21.2.2010 20:55:24   
blondy_81

Natasa28, jaz sem tudi dobila plenicke in kupone iz DMja. Mislim, da dojencki rojeni v letu 2010 dobijo neko dodatno ugodnost oz. neko dodatno zrebanje imajo. Rojeni v letu 2009 pa dobijo kuponcke in plenicke. Kar izpolni prijavnico, dodaj ftk rojstnega lista in poslji.

Kje pa dobiš to prijavnico? Jaz tudi nisem vedela za to ugodnost? V kolikem času pa moraš to izkoristiti?

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
21.2.2010 20:59:04   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

Natasa28, jaz sem tudi dobila plenicke in kupone iz DMja. Mislim, da dojencki rojeni v letu 2010 dobijo neko dodatno ugodnost oz. neko dodatno zrebanje imajo. Rojeni v letu 2009 pa dobijo kuponcke in plenicke. Kar izpolni prijavnico, dodaj ftk rojstnega lista in poslji.

Kje pa dobiš to prijavnico? Jaz tudi nisem vedela za to ugodnost? V kolikem času pa moraš to izkoristiti?

Prijavnico sem jaz dobila v dm, priložila kopija rojstnega lista in to je to....., enako sem naredila še v nosečnosti, pa sem tudi takrat dobila neke kupončke....

btw: če katera kaj od tega rabi, pa če ne bom rabila lahko tudi pošljem user posted image , zastonj paket plenic pa že uporabljamo user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
21.2.2010 23:37:28   
ShopGirl
Čeruser posted image

Cel vikend me ni na forumu, pa mam takoj 2,5 strani za prebratuser posted image  
Pridne steuser posted image

tulpika, zdej ko je bla prehlajena in je velik kašljala mi je pediatrinja svetovala naj ji dajem še čaj za pit. Ampak ga missica ni hotla, kljub temu da sm ga sladkala (je pediatrinja rekla da ji ga lahko sladkam). Dala sem ji Nestlejev čaj za novorojenčke. Poskusla sm tut s prekuhano vodo, pa tut ni šlo. Sem bla pozorna na pleničke, kok so mokre in pokakane, da sm vidla če je dost hidrirana, pa ni blo neke spremembe vidt.

maya user posted image user posted image  mali vragci znajo bit brutally honest, ane?user posted image  uf, bravo za večerjo, jst tut komi čakam moj petkov night out... Sploh si ne predstavljam kako bo (o filingu govorim), ker bom šla prvič zvečer ven odkar mam Kajo.

Naša queenie se je pozdravila, in smo vsi čist presrečni ker normalno diha in nam ni treba sred noči pucat noska. Pa tut tistga kašlja ni več. Smo mogli it takoj mal ven, pa tut če sam z lupinco do avta in k našim na obisk. Se mi zdi da sem kar mal barve dobila in nism več tok bleda... Tole ždenje doma pušča svoj davek. Upam da bo jutr ok vreme in da greva vsak mejčken ven.

NOČKO

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
22.2.2010 8:59:30   
araz
Dobro jutro punce,

Sem vesela za vse biserčke, ki so se pozdravili in za mamice, ki so jih zapustile razne težave. Vsem ostalim pa želim, da bi bilo čimprej boljšeuser posted image .
Včeraj smo iskoristili sonček in šli na en res zelo dolg sprehod user posted image . Kolk je pasal. Smo prehodili skoraj 8kmuser posted image .

Moja Zoja je zdrava ima pa še kar zamašen nosek predvsem ponoči in zjutri, čez dan pa je uredu.
Zdej mi tko lepo spi. Zvečer jo dam v posteljo ob 9 in mi spi do 2-3 ure, poje in potem se zbudi spet okrog 7.
Čez dan imam pa kar probleme. Mi ne spi čisto nič (po 15 min). Dopoldne je še uredu, popoldne je pa tako tečna, da sploh ne vem več kaj narediti. In to traja že cel teden user posted image .

Pa zdej mi je začela rokice v usta dajat. Dude sploh ne mare več.

Me pa zanima kolikokrat na dan daste vaše biserčke kravice past. Moja prav uživa, ko jo dam. Glavico mi pa dvigne za več kot 5cm in jo ful dolg drži. Jo dam pa največkrat 2x na dan. Pa tud precej stabilna se mi že zdi v vratu.

Punce, kako je vam ratal pridet nazaj na kg pred nosečnostjo. Jest imam še kar 8kg viška user posted image . Sem prišla na +6, včeraj se pa vagam in mi pokaže spet na +8.
Danes bom začela laufat, pa trebušnjake delat, tko čist na izi za začetek. Pa mal moram prehrano spremenit. Sam se bojim, da mi bo potem mleka zmanjkalo. No sej ga itak ni ne vem kaj ampak za dva obroka na dan ji pa še uspem načrpat.

A ima mogoče katera kakšno idejo kako se znebiti strij. A bodo to zdej za skoz ostale ali bi jih lahko z kakšno kremo odpravila. Ker niso take globinske. Sej se skoz mažem, pa so še kar prisotne. Pa tista črta po sredini trebuha mi je tud ostala.

Zdej me je začelo mal motit vse to, kar mi je prinesla nosečnost. Ja, se bliža pomlad, pa poletje, ko bo treba mal več kože pokazat.

Nič, lepo se imejte. Upam, da bo kaj sončka, da bomo šle lahko kaj vozičkat.
Sem bla prav jezna zjutri, ko sem vidla da spet sneži. Drugo leto pa sigurno ne bo tolk snega, ko se bodo naši malčki lahko že sankali.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
22.2.2010 9:59:13   
Momtobe
strije ne bodo šle nikamor :) ... tega se pa res nikoli več ne da znebit.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
22.2.2010 10:29:09   
tulpika

blondy81; tukaj je online prijava za DM bonus.
http://www.babybonus.si/BB,,prijava,prijava_za_mamice.htm
boni so pa veljavni do 2011 (če se ne motim).

Araz; strije res ne grejo nikamor...tista črta po sredini trebuha "linea negra" pa baje zgine nekje v pol leta. Do sezone kopalk ti bo že zginila user posted image .
Naš Arne tudi rokice tlači v usta in cmoka kot da bi bil full lačen user posted image .
Kile so šle pa same od sebe dol..nič posebnega nisem delala. Sam, če odštejem težo jošk pol sem že v minusu.
Ne sekiraj se in naj te nič ne motijo strije...zaradi vsega tega imaš sedaj najlepše bitje pod soncem. To je pa vredno vseh strij, celulita ipd. Za Zojo boš vedno najlepša.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
22.2.2010 11:20:00   
araz
Tulpika imaš prav. Sej, ko pogledam Zojo mi je čist vseeno za strije in kile :).

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
22.2.2010 11:46:53   
ShopGirl
Hey,

men tut rokice v usta tlači in zavrača dudo, pa dlani si sesa, pa zdej je pogruntala da ima na roki palec in si ga že v ustka tlači. Vsakič ko opazim, dam mal daktarin gela na dudo in ji jo uturim user posted image  Si pa s tako vnemo sesa dlani da bi človek pomislil da jo stradam!

Strije; mene tut motijo, pa temna črta po trebuhu tut. Sej ko pogledam Kajo, kar pozabim na vse te nevšečnosti, ampak se pa vsakič ko se slečem tut spomnem na njih... Se mi zdi vseeno prav, da se mal sekiramo, pa da nam ni vseeno kako zgledamo, tut če smo zdej najsrečnejše mamiceuser posted image  Tko da, araz, jst podpiram tvoje trebušnjakeuser posted image  Jst jih morm tut spet začet delat, sam men se kr ne da...grozna sem. Takoj ko mam mal časa zase, delam vse drugo kot pa dejansko ZASE!

Zdej se bom vpisala na vodeno vadbo in bom šla enkrat na teden na pilates. Pa komi čakam da tale sneg skopni da loh teč začnem. Ker res bo treba kmal mal več kože pokazatuser posted image  Mam pa trenutno še 2kg viška, in se mi kr poznajo... Vse mam na bokih...pa v joškah.

Suha koža: full mam suho kožo! Še katera? Se namažem zvečer, pa sem zjutraj spet vsa izsušena.

Aja, drugač ma pa Mustela kremo za mamice po porodu, mislm da stane cca. 30 eur in jst bi si jo kr kupla... A jo katera ima??

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
22.2.2010 11:47:54   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Čez dan imam pa kar probleme. Mi ne spi čisto nič (po 15 min). Dopoldne je še uredu, popoldne je pa tako tečna, da sploh ne vem več kaj narediti. In to traja že cel teden user posted image .

Meni Primož tudi zelo malo spi čez dan. Ta trenutek spi in sem čisto presenečena, ker navadno dopoldne spi samo v vozičku. Kaj pa če je popoldne sitna, ker je utrujena? Jaz sem opazila, da je Primož najbolj jokav takrat, ko je zmatran. Pa sem se čudila zakaj toliko sitnari, saj bi lahko zaspal, če bi hotel. Očitno težko zaspi in ga je treba nosit okrog, potem ga pa kar zmanjka. Seveda se takoj zbudi, če ga položim dol user posted image Kaj češ, ga pač nosim - raje vidim, da mi spi v naročju kot da mi sitnari.

IZVIRNO SPOROČILO: araz

Me pa zanima kolikokrat na dan daste vaše biserčke kravice past. Moja prav uživa, ko jo dam. Glavico mi pa dvigne za več kot 5cm in jo ful dolg drži. Jo dam pa največkrat 2x na dan. Pa tud precej stabilna se mi že zdi v vratu.

Jaz se malokrat spomnim (mogoče enkrat dnevno), sicer bi ga dala večkrat. Pediatrinja je rekla, da ga lahko dajem na trebuh po vsakem previjanju. Sprva zelo uživa, potem pa se naveliča in ga obrnem. Je pa kar močen, on glavo že drži sam in mu jo podpiram bolj zaradi svojega boljšega občutka kot zaradi potrebe.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
22.2.2010 11:48:55   
terida
Črta na trebuhu in kg so pa tudi meni še ostali user posted image Pri hčerki je kar dolgo trajalo, da sem se obojega znebila, upam, da bo tokrat šlo prej.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
22.2.2010 11:49:13   
blondy_81
Jst sem tako grozna...kile sploh ne gredo dol. Trebuh imam kot bi še enega čakali. Sploh ne vem kako naj shujšam. Res bom mogla mal na aerobiko začet hodit. Oblečem lahko šele 1 kavbojke. Groza. Strij imam malo morje, pa ful so še rdeče, ful vidne.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
22.2.2010 11:50:03   
ShopGirl
Popoldanska nespečnost: tut Kaja ni hotla spat nekje od 15h pa do 23h, je mela vmes tako tečno obdobje...ko je sam jokcala in sitnarila od same zaspanosti! Zdej jo že 2-3 tedne dojim leže in mi lepo spi. Če jo pa kaj črviči in napenja pa itak ni pomoči...takrat sam najine roke pomagajo pa velik ljubezni.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
22.2.2010 11:52:30   
ShopGirl
Jp, moje so tut rdeče in lepo vidne. Sčasoma bojo ratale bele, blondy, ziher. Mam izkušnje s strijamiuser posted image  Jih imam vsepovsod, še iz pubertete. In so bele... Sj sm enkrat že napisala: rajš mam te klinčeve strije kot pa celulit (sam mam na žalost kar oboje!).

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
22.2.2010 11:53:32   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Jp, moje so tut rdeče in lepo vidne. Sčasoma bojo ratale bele, blondy, ziher. Mam izkušnje s strijamiuser posted image  Jih imam vsepovsod, še iz pubertete. In so bele... Sj sm enkrat že napisala: rajš mam te klinčeve strije kot pa celulit (sam mam na žalost kar oboje!).

Jst imam tud oboje user posted image user posted image user posted image Strij prej nikol nisem imela, zdej sem pa vsa posuta z njimi.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
22.2.2010 11:55:05   
ShopGirl
Sej konc koncev so strije sam črtice... Nč takega. Al pa sm se jih že navadla...teh obstoječih mislm. Na te tanove se še zdaleč nisem, ker so tok opazne. Ampak dobr... Pol ko bom mela six packe na trebuhu in bom mela manekensko postavo ne bo noben gledal mojih strijuser posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
22.2.2010 11:56:37   
ShopGirl
Itak bodo pa naše punčke in fantki taki lepotci, da bojo ljudje na plaži občudovali njih, nas še opazli ne bojo user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
22.2.2010 11:57:08   
blondy_81

Sej konc koncev so strije sam črtice... Nč takega. Al pa sm se jih že navadla...teh obstoječih mislm. Na te tanove se še zdaleč nisem, ker so tok opazne. Ampak dobr... Pol ko bom mela six packe na trebuhu in bom mela manekensko postavo ne bo noben gledal mojih strijuser posted image user posted image user posted image  ...

jst na žalost ne bom mela nikol six packov in manekenske postave, ker imam že konstrukcijo tako bolj buckasto. Ampak tolk kil še nikol v življenju nisem imela kot jih imam zdej. Prav grozna sem in sama sebe se sramujem k sem taka.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
22.2.2010 12:01:29   
d4rj4.84
blondy smo že dve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1169
22.2.2010 12:01:30   
ShopGirl
blondy, sj jst tut ne bom mela manekenske postave... to je bila sarkastična izjavauser posted image  Ampak six packe pa loh vsaka pridela, tut midve! "Samo" voljo je treba met...
Jst mam precej široke boke in večja prsa - taka bolj baročna postavauser posted image  Nimamo kej...bo treba neki nardit s tem kar mamo, ane?

Nimaš se česa sramovat, si par mesecev po porodu (!!!), imaš zdravega otroka, ti si zdrava in to je osnova na kateri loh gradiš. Grem stavit, da boš do poletja zgubila precej kil, ker se boš več gibala, z Manco bosta vsak dan zunaj in nabirali kilometre z vozičkom!

Neposredna povezava do sporočila: 1170
22.2.2010 12:05:17   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84

blondy smo že dve user posted image

imaš kakšno idejo kako izgubit?

blondy, sj jst tut ne bom mela manekenske postave... to je bila sarkastična izjava  Ampak six packe pa loh vsaka pridela, tut midve! "Samo" voljo je treba met...
Jst mam precej široke boke in večja prsa - taka bolj baročna postava  Nimamo kej...bo treba neki nardit s tem kar mamo, ane?

Nimaš se česa sramovat, si par mesecev po porodu (!!!), imaš zdravega otroka, ti si zdrava in to je osnova na kateri loh gradiš. Grem stavit, da boš do poletja zgubila precej kil, ker se boš več gibala, z Manco bosta vsak dan zunaj in nabirali kilometre z vozičkom!

otroka imam pa hvala bogu zdravega in luškanega. Upam, da ne bo preveč mojih genov pobrala. Zdej morm obvezno eno dieto začet, pa na aerobiko hodit

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
22.2.2010 12:06:43   
d4rj4.84
Idej dost, samo volje ni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
22.2.2010 12:07:15   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84

Idej dost, samo volje ni user posted image

isto pri meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
22.2.2010 12:11:40   
ShopGirl
BLONDY! Za ušesa te bomuser posted image  No, ne bom tlele javno hvalila tvojih kvalitet, ti bom rajš osebno povedala...

Si pa tut jst želim, da Kaja recimo ne podeduje moje rite, ampak rajš očijevouser posted image
Lepa po mamici in pametna po očijuuser posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1174
22.2.2010 12:13:31   
ShopGirl
"idej dost, samo volje ni" ... Story of my Life user posted image

Kaj čmo zdej, punce? Gremo užgat eno skupno telovadbouser posted image  Preden napišemo post nardimo 50 trebušnjakovuser posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?