araz
|
Dobro jutro punce, Sem vesela za vse biserčke, ki so se pozdravili in za mamice, ki so jih zapustile razne težave. Vsem ostalim pa želim, da bi bilo čimprej boljše . Včeraj smo iskoristili sonček in šli na en res zelo dolg sprehod . Kolk je pasal. Smo prehodili skoraj 8km . Moja Zoja je zdrava ima pa še kar zamašen nosek predvsem ponoči in zjutri, čez dan pa je uredu. Zdej mi tko lepo spi. Zvečer jo dam v posteljo ob 9 in mi spi do 2-3 ure, poje in potem se zbudi spet okrog 7. Čez dan imam pa kar probleme. Mi ne spi čisto nič (po 15 min). Dopoldne je še uredu, popoldne je pa tako tečna, da sploh ne vem več kaj narediti. In to traja že cel teden . Pa zdej mi je začela rokice v usta dajat. Dude sploh ne mare več. Me pa zanima kolikokrat na dan daste vaše biserčke kravice past. Moja prav uživa, ko jo dam. Glavico mi pa dvigne za več kot 5cm in jo ful dolg drži. Jo dam pa največkrat 2x na dan. Pa tud precej stabilna se mi že zdi v vratu. Punce, kako je vam ratal pridet nazaj na kg pred nosečnostjo. Jest imam še kar 8kg viška . Sem prišla na +6, včeraj se pa vagam in mi pokaže spet na +8. Danes bom začela laufat, pa trebušnjake delat, tko čist na izi za začetek. Pa mal moram prehrano spremenit. Sam se bojim, da mi bo potem mleka zmanjkalo. No sej ga itak ni ne vem kaj ampak za dva obroka na dan ji pa še uspem načrpat. A ima mogoče katera kakšno idejo kako se znebiti strij. A bodo to zdej za skoz ostale ali bi jih lahko z kakšno kremo odpravila. Ker niso take globinske. Sej se skoz mažem, pa so še kar prisotne. Pa tista črta po sredini trebuha mi je tud ostala. Zdej me je začelo mal motit vse to, kar mi je prinesla nosečnost. Ja, se bliža pomlad, pa poletje, ko bo treba mal več kože pokazat. Nič, lepo se imejte. Upam, da bo kaj sončka, da bomo šle lahko kaj vozičkat. Sem bla prav jezna zjutri, ko sem vidla da spet sneži. Drugo leto pa sigurno ne bo tolk snega, ko se bodo naši malčki lahko že sankali.
|