ShopGirl
|
evangelie, lepo si to napisala glede poroda, kilogramov... Sej to je vse res glede prehlada pa - Kaja je kašljala skoraj 2 tedna, je bil pa napredek k ozdravitvi kar naenkrat. V petek je kašljala manj in v soboto je bla že zdrava... Zato, brez skrbi, saj bo. Ti samo redno pucaj noska. Mi se tut ubadamo s krčki...zdej jih ma kr vsak dan. Luštno se mamo... Jst pa oleovit kar pozabljam dat! Grozna sm...dons sm se na srečo spomnla in sm ji dala eno kapljico. Vedno ji dam dopoldne, če pozabim in se spomnem šele popoldne, kar preskočim kapljico za ta dan. Vam dam čist prav da si ne kupite večje št.! Jst si tut nism šla NČ kupit, zaenkrat. Sej so mi prou že vse stare hlače, ampak še vedno mal drugač "stojijo" kot so prej Kok se 2kg viška poznajo, ne morm vrjet... Ni šans da ju skrijem Evo, to je men najboljša motivacija za hujšat... da se spravim v stare cote in da se v njih dobr počutm, ne pa da razmišljam kje se mi kak "volanček" vidi maya frizer, masaža - super!!!! ne vem kako je z nošenjem pokonci. Mi to full prakticiramo, ker Kaja noče bit vodoravno in je full jokica, če se ji ne ustreže in da v navpičen položaj. Najboljšo razgledno točko ma v položaju za podirat kupčka, na rami Ma...jst nč n ekompliciram in ji kr dovolim. Baje jim ta položaj še posebi paše če jih kaj črviči in majo krčke, ker jim lepo na trebušček pritiska... zoja88, manj poje ker posledično od prehlada nima apetita. Morš FULL pazit da je dovolj hidriran!!! Ker s prehladom izgublja več tekočine kot sicer... Pazi na polulane pleničke. Daj mu pit čaja...tko je men svetovala pediatrinja. Kljub temu da polno dojim. araz carica... kr v klanc si rinla voziček, bravo. Z mojimi trebušnjaki ni blo nč, ker je mela tamala tko hude krče da sva s srčkom skor omagala zraven. Skos po rokah... pa skos jok. Če ne bo deževalo grem dons teč...kr tle mal po kosezah, bo glih dost za 1. Kaja se tut kr dost ukvarja s temi živalcami in je vsa nervozna ker ji grejo po določenem času mal na živce Full jih tepe... In neki gruli v njih Glih zdej berem knjigo o zdravju dojenčka, in noter piše da dojenček v prvem letu ne prenaša direktnega sonca in da ga je treba pred njim primerno zaščititi. Ali s kremo, ki je za ta namen, al pa s senčniki, itd. Pa poleti bo treba full paziti na UV vrednosti. Vse, ki še široko povijate, upam da vam kmal ne bo več treba... To je res shit. Midve mava kontrolo v marcu in sam upam da so kolki še vedno 1a, pa da jih nism kej pokvarla... Drugač sva ble pa učeri in dons zunaj in sm kot prerojena. Nisva ble dolg...dons sam dobre pol ure, ker sva mele kr dolgo pavzo s sprehodi in jo morm zdej spet počas navadit na bolj hladen zrak. Res ne bi rada spet zdravila kašlja in pucala noska cele dneve... Zdej spi že uro in pol in najboljš da odpeketam dol z neta pa še kej nardim predn se spet zbudi, ker pol mam full dela z njo
|