|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
22.2.2010 12:13:41   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

BLONDY! Za ušesa te bomuser posted image  No, ne bom tlele javno hvalila tvojih kvalitet, ti bom rajš osebno povedala...

Si pa tut jst želim, da Kaja recimo ne podeduje moje rite, ampak rajš očijevouser posted image
Lepa po mamici in pametna po očijuuser posted image  user posted image  user posted image

neeee za ušesa...pol bom mela še ta prevelka, hehehe user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
22.2.2010 12:32:44   
vijolca
Pozdravljene mamice! Zadnje čase mi pa res skoraj ne uspe priti več na računalnik, preberem še kaj, pisati je pa že problem. Ampak mala miška danes začuda spi...
Vidim, da nam podobne stvari gredo po glavi: tudi midve se dojiva po želji, kar je navadno na 1 do 2 uri (zato me tudi na računalniku), včasih se mi ob koncu dneva že skoraj meša. Kile meni žal zaradi dojenja ne gredo nikamor user posted image , tako da se tudi jaz že oziram po kakšni aerobiki. Nekaj sem celo našla na bližnji OŠ, problem pa je spet, da me zato za uro in pol zvečer ne bi bilo doma, dosedanje izkušnje pa kažejo, da miška začne tulit že ko zaprem vrata od stanovanja... Začenjam res pogrešati čas za sebe, zaenkrat si štejem za uspeh, da si uspem oprati lase in včasih celo 30 minut telovadim! (To je že res velik uspeh.) Naučila sem se pa tudi, da kadar mala spi (vsakih nekaj dni čez dan celo malo spi), si vzamem čas in delam točno to kar mi paše, pa magari nič, ker skuhano in oprano je na koncu itak vedno, jo pač dam pod vrtiljak, ne bom je pa recimo dala pod vrtiljak in zraven gledala v zrak (ali šla na računalnik)!

Naj dodam še glede AD3 kapljic, pri nas je bilo kar malo panike, ker je mala dobila krče ravno par dni preden sva ji začela dajati kapljice, kaj bo šele s kapljicamiuser posted image Ampak počasi smo jih uvajali, po več dni za vsako dodatno kapljico, ene dni je ful jokala pa recimo sploh ni dobila kapljic, drug dan jih je dobila, pa ni nič jokala... v glavnem prišla sva do zaključka, da pri nas kapljice nimajo učinka na trebušček in zdaj že kar nekaj časa dajeva po 7 kapljic, s krči gre pa na bolje. Toliko za spodbudo!

Pa še en kup user posted image user posted image user posted image za vse bolne mamice in male biserčke!

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
22.2.2010 12:34:39   
araz
Ajde, pejmo trebušnjake delat user posted image . Ampak men se tolk ne da. Rajš grem tečt kot pa v zaprtem prostoru nekaj migat.

Treba je samo začet pol pa itak rataš odvisen od tega slej ko prej (če si seveda vztrajen, da do tega prideš).
Bomo zvečer poročale, katera je kaj telovadila. Me prav zanima, če bo kateri kaj ratalo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1178
22.2.2010 12:35:54   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: vijolca

Naj dodam še glede AD3 kapljic, pri nas je bilo kar malo panike, ker je mala dobila krče ravno par dni preden sva ji začela dajati kapljice, kaj bo šele s kapljicamiuser posted image Ampak počasi smo jih uvajali, po več dni za vsako dodatno kapljico, ene dni je ful jokala pa recimo sploh ni dobila kapljic, drug dan jih je dobila, pa ni nič jokala... v glavnem prišla sva do zaključka, da pri nas kapljice nimajo učinka na trebušček in zdaj že kar nekaj časa dajeva po 7 kapljic, s krči gre pa na bolje. Toliko za spodbudo!

Pri nas tud nimamo problemov z AD3. Ji postopoma povečujem. Zdej smo na 6 kapljicah in bom šla počasi na 7.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
22.2.2010 12:58:23   
Zibka
Punce, kake težke ste odprle user posted image
Kile, celulit, strije....joj meni! Kil mam js še tut 10 za zgubit. Pa ful dojim, pa nič ne gre dol.
Punce, ki ste začele ali boste začele s tekom- a dojite? Jaz sem poskusila malo tečt, ampak mene tako joške bolijo, da vem da dokler ne bom nehala dojit, ni šans da pretečem 5 metrov. Tako da si predstavljam, da bi bilo na aerobiki isto... Dieta tudi ni za v čas dojenja, torej ostanejo res samo še kaki počasni trebušnjaki user posted image
Z Ad3 pa tudi mi nimampo problema (ampak smo res postopoma, par dni za vsako kapljico, dodajali).
HB da ni dežja- gremo na sprehod user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1180
22.2.2010 13:39:50   
ROmama
Jaz pa se moram v delu hujšanja pohvalit, med nosečnostjo sem se zredila okrog 8 kg, shujšala sem jih pa 15. Problem je pa v tem, da ima kg za dve osebiuser posted image , no saj to sploh ni smešno. Preden sem zanosila, sem se dogovarjala za operacijo želodca, potem pa me je presenetila dvojna črtica. Pa mi ni žal. Problem pri meni je pa ta, da sem svojo depresijo začela tlačiti s hrano in sem že dve kg pridobila nazaj gor. Zato pa komaj čakam pomlad, da bom šla lahko kaj migat ven.
Moram povedat, da je Luka bil včeraj čez dan skozi v redu, brez kašlja, vročine, ponoči pa je začel tako čudno kašljat, prav lajat in sem šla gledat kaj to pomeni. Laringitis user posted image , groza,  vnetje grla, prebrala sem si, da je potrebno v kopalnici z vročo vodo narediti paro, da jo vdihava, če je pa prav hudo, pa kar na mrzel zrak, da se te dihalne poti zožajo. Za dojenčke je to kar huda bolezen, ker ne morejo dihat, upam, da se mala ne bo nalezla. Danes ga imam doma. Pa se spet borimo. Ko sem imela Emo v rokah, je zanalašč šel kašljat v njo, kaj naj naredim? Čim je bila pridna, ali pa je zaspala, jo odložim na ležalnik ali v zibko, samo da se igram z Lukcem. 

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
22.2.2010 13:43:23   
Momtobe
punce, glede strij ... (se mi zdi, da že celo življenje hujšam in teorijo obvladam hahaha) - dokler so rdeče, kar pomeni, da so sveže še pomagajo razne kremice - tako, da če imate voljo jih le mažite - bodo BAJE potem manjše oziroma manj vidne. tiste svetle, ki pa so stare - tistim pa ni nič pomoči, ampak se navadiš na njih. jaz jih imam malo morje (sem pred kakimi 5 leti shujšala 25 kg in takrat so nastale :S), pa jih skoraj ne opazim več. jih pa zanimivo nisem dobila med nosečnostjo.

kg - jaz jih imam tudi za izvoz. škoda ... sem se (potem ko sem shujšala) zaklela, da nikoli več ne bom tak bajsek, kot sem bila vedno. pa poglej me sedaj. tam, kjer sem začela.

meni je pri izgubi kg najbolj pomagal red v prehrani (samokontrola) in pa seveda kakšna aerobna vaja vsaj ene 4x na teden (orbitreki, kolesa, tek, aerobika,...). samo za vse, ki dojite je glede prehrane malo težje izvedljivo trenutno. no, še vedno se lahko je pečen piščanec namesto pohanega, itd. no sicer pa osnove poznamo vse, samo voljo je treba imet user posted image

meni nobene hlače niso prav, še vedno nosim nosečniške, ampak NE - ne bom šla u šoping po nove, ker potem res ne bo motivacije user posted image .

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
22.2.2010 14:03:52   
Zibka
Momtobe, kot bi brala sebe...
Jaz sem tudi preden sem zanosila shujšala 20kg. Vse cunje od prej sem vrgla stran! (ne sprašujte kako bi mi sedaj prav prišle!!!). In sedaj nosim nosečniške..in prav tako NE grem v šoping. Ene športne že spravim nase- ampak tiste so po pomoti ostale še od prej user posted image
Jaz imam tudi veliko strij, pa jih še mazat nimam volje, kaj šele da bi kaj drugega.
Gremo se malo spodbujati!

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
22.2.2010 14:11:57   
evangelie
kero temo ste začeleuser posted image Punce, ženske ne bomo nikol zadovoljne s sabo...ta suhe bi bile rade malo bolj okrogle, da bi bilo kaj za primit, tiste, ki pa imajo kaj za primit user posted image , bi pa bile rade preklaste suhice...In verjemte, tista, ki se vam zdi, da ima popolno postavo in je oh in sploh se vsaj toliko kot ve/me (če ne še bolj) vsak dan sekira in je v svojih očeh prav tako daleč od popolne...Res je, da porod pusti svoj pečat, vendar bi morale svoje telo še bolj ljubit, saj je bilo sposobno pravega čudeža! In če je pri tem ostala kakšna strija, ali kakšen kg viška (bo pa več za primituser posted image ), tudi ni konec sveta. Potrebne bo več volje in discipline, ampak bo šlo...Verjamite vase in imejte se rade!!!
No evo, zdej sem pa tako pametovala, da sem pozabla kaj sem še hotla napisat...user posted image
lepo bodite prelepe mamice najlepših biserčkov....

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
22.2.2010 14:56:59   
evangelie
aha, sem se spomnila...Danes sva hotla odnest izpolnjeno vlogo za doklade, pa so rekli, da morava navest dohodke iz 2008user posted image Kje pa naj dobiva podatke???

Shopgirl čestitam za ozdravljen prehlad...mi se žal še vedno borimo z njimuser posted image Danes je že 7. dan, pa ni bistveno bolje - hrope, malo kašlja, pa nos ima zamašen (čeprav se mi zdi, da mu danes kar precej manj vn vlečem). Počasi bi pa res lahk blo že boljš...
Kar se pa D3 vitamina tiče, sem se pa odločla, da ga še ta mesec mali ne bo dobival(imam Oleovit), ker je po kapljicah zaprt...in ker se že tako ali tako ubadamo s krči, je to res nepotrebno....

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
22.2.2010 15:12:57   
araz
Podatke za 2008 se dobijo iz dohodnine.

Neposredna povezava do sporočila: 1186
22.2.2010 16:01:30   
maya2
Pozdravljene...

Se pridružujem tistim, ki boste začele s trebušnjaki user posted image , jih sicer sovražim, ampak vidim kako ohlapne imam trebušne mišice in to je najboljši način da jih malo utrdim user posted image ... no sem jaz tudi včeraj mojmu razlagala, da bom začela tečt, da bo pa on ta čas moral pazit na otroka.... pa mi prijavi: no ja tistih 5minut k boš ti zdržala jih bom pa že pazil user posted image user posted image user posted image .... no ja ve, da ne maram lih teka... najraje imam aerobiko, ampak se mi pa ne da it noter telovadit, če bo pa zunaj počasi res lepo vreme... pa še nočem pretiravat, da ne bi izgubila mleka k sem se pa tok namatrala da sva se začela dojit.....

Sem bila ves dopoldan v šopingu, za uro in pol ga je popazila mami, potem pa je šel še z mano po eno knjigico za hčerko.
Kupila sem si nekaj garderobe user posted image user posted image user posted image , ma rada sem zrihtana, poln kufer mam teh trenerk in razvlečenih majčk user posted image , no uspelo mi je nabavit par zadev, ugotovila sem, da nikakor ne bom spravila gor kake bluze z mojo D košaro jih kar razganja..... no saj bo minilo user posted image v sredo si grem še frizuro zrihtat, osvežit barvo..... pa me fuuuuuul drži da bi naredila neki čist kontra user posted image

ShopGirl: ja ti kar pojdi ven malo zase.... boš videla k boš nazaj prišla ko nova user posted image , jaz pri hčeri nisem šla doker ni bila 8 mesecev stara, pa še takrat mi je bilo nelagodno.... no zdaj grem in sploh ne razmišljam o njima... ali ju bo pazil mož ali moja mami, vem da sta v dobrih rokah......

Jutri se greva še stehtat, očitno zdaj res ni več sistematskega pri 2 mesecih user posted image user posted image (še pri hčeri je bil), spremljajo pa težo.....

No pri nas so se pa sedaj začeli obiski, ta velika uživa 100 na uro, ker ima skoz koga za igrat user posted image , pa vedno dobi še ona kako malenkost da ni zapostavljena.....

nič grem malega pogledat .... že dve uri spi ..... user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
22.2.2010 16:04:28   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: evangelie

Kar se pa D3 vitamina tiče, sem se pa odločla, da ga še ta mesec mali ne bo dobival(imam Oleovit), ker je po kapljicah zaprt...in ker se že tako ali tako ubadamo s krči, je to res nepotrebno....

a res, da je zaprt?, jaz mu jih zdaj dajem šele 3. dan, bom pozorna.....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

Neposredna povezava do sporočila: 1188
22.2.2010 16:12:36   
maya2
A ja pa še nekaj sem se odločila... jutri bom poklicala in se naročila na masažo pri eni tajki tle pri nas, k je ravno za po porodu, ker naj bi se očistila 'strupov' in še odvečne vode k se med nosečnostjo zadržuje v telesu......  po hčeri sem tudi šla ampka šele po enem letu... mal pozno...

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
22.2.2010 17:54:28   
d4rj4.84
evangelie podatke o dohodkih dobiš v informativnem izračunu dohodnine za leto 2008. če si slučajno vrgla, pošlji mail na [email=gp.durs-nm@gov.si]gp.durs-nm@gov.si[/email] in ti ga bojo skenirali tako, kot so ga meni in mi poslali na moj mail.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
22.2.2010 17:58:18   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

A ja pa še nekaj sem se odločila... jutri bom poklicala in se naročila na masažo pri eni tajki tle pri nas, k je ravno za po porodu, ker naj bi se očistila 'strupov' in še odvečne vode k se med nosečnostjo zadržuje v telesu......  po hčeri sem tudi šla ampka šele po enem letu... mal pozno...

Ej a je uredu ta tajka..jst sem že tut razmišljala o masaži, pa nč ne vem kje tu okol je kaka dobra maserkauser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
22.2.2010 18:25:01   
natasa28
Sem zasledila enih par koristnih informacij n forumu dojenje medover.net:
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4718681

Kako vemo, da dojenček dobi dovolj materinega mleka:
- štejemo POLULANE plenice (najmanj 5 v 24 urah)
- štejemo POKAKANE plenice (prve 3-4 dni mekonij, nato najmanj 2 na dan, po 6. tednu tudi na nekaj dni, a takrat mora biti blato obilno)
- otrok PRIDOBIVA NA TEŽI v prvih treh mesecih NAJMANJ 450 g na mesec, torej najmanj 110g-115g na teden. Pridobljeno težo računamo od NAJNIŽJE teže, ne od porodne. Od tretjega do šestega meseca najmanj 80g na teden in od šestega meseca dalje najmanj 50g na teden.
- dojenček se doji POGOSTO – vsaj 8-12-krat na dan, lahko tudi pogosteje in ne nujno po urniku oz. enakih presledkih; če lepo napreduje ob manjšem številu podojev in si večji razmak postavi sam, je to zanj vredu
- dojenček se doji PRAVILNO – je pravilno pristavljen (telo v ravnini z glavico, trebušček na materin trebuh, široko odprta usta, ustnici ne smeta biti uvlečeni, bradavica je globoko v ustih, zajet čim večji del bradavičnega kolobarja, otrok aktivno sesa, dojenje matere ne boli)
- dojenček ima zdrav VIDEZ in napeto kožo, zdravo barvo, raste v dolžino in se mu veča obseg glavice, je živahen in dejaven .

Sem si kar oddahnla, ker 600g kolikor sem mislila da mora v mesecu pridobit dvomim da nama bo uspelo, do zda sva jih namreč le 320g pa je do pregleda še 9 dni, se mi zdi da bo kar okoli 500 g,
Je katera že imela tak primer in kaj je potem komentiral pediater?

Debata o kg, ja to je pri nas ženskah re začaran krog, enkrat gor drugič dol in zopet gor, meni se je zdaj tudi ustavilo, sem sicer na -28 ampak ne bi škodlo še kakih 10, pa se bo treba zgleda malo bolj potrudit kot za prvih 28.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
22.2.2010 20:28:09   
pipika 13
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Momtobe, kot bi brala sebe...
Jaz sem tudi preden sem zanosila shujšala 20kg. Vse cunje od prej sem vrgla stran! (ne sprašujte kako bi mi sedaj prav prišle!!!). In sedaj nosim nosečniške..in prav tako NE grem v šoping. Ene športne že spravim nase- ampak tiste so po pomoti ostale še od prej user posted image
Jaz imam tudi veliko strij, pa jih še mazat nimam volje, kaj šele da bi kaj drugega.
Gremo se malo spodbujati!

Evo, še mene lahko prištejete v svoj klub.
Tudi jaz imam še 10 kg za izgubit. Polno dojim in od poroda je šlo dol 13 kil v 2 tednih (večinoma je bila očitno voda), teh 10 pa nikakor noče dol.
Tudi sama sem pred leti (2 leti pred nosečnostjo) shujšala 33 kg in vsa tista velika in široka oblačila podarila, preuredila ali pa jih nosi mama. Kompletno imam novo garderobo in to lepih in modnih, tudi kar seksi svari in za noben denar tega ne bom dajala več stran, ker hočem spet pasat vanje.
Bojim pa se, da bo teh 10 kg zelo trdovratnih, ker imam apetit kot volk, pa še sladkarije mi dišijo. Takrat ko sem hujšala in ko sem držala linijo sem ful telovadila. Fitnes, kolo, tek, pa pazila na prehrani, zdaj pa ne smem.
Imela sem carski rez in sploh ne vem, če lahko intenzivno telovadim. Trebušnjaki najbrž še nekaj časa odpadejo. Upam, da bom vsaj na sobno kolo lahko šla. Drugače pa sem začela z vozičkanjem v hrib pol ure, čez eno vas in potem po drugi strani dol, še pol ure. Ko sem šla prvič in rinila voziček, sem mislila,da bom dušo spustila. Neverjetno, kako človek hitro zgubi kondicijo.
Bojim se telovadit, ker hočem čim dlje dojit in nočem izgubit mleko. Ugotovila pa sem, da mi zdaj po porodu blazno pašejo sladkarije (nikoli prej nisem tako hrepenela po njih, tudi takrat ne, ko sem bila debela).
A je še katera imela carski rez? A katera ve, kako je s telovadbo po carskem rezu.
Moj stari fitnes trener je rekle, da aerobika mleku ne škodi, fitnes pa.
Mimogrede, ta fitnes trener ima tudi vadbo za mlade mamice. Jaz še ne morem na to, ker nimamo še vedno ustaljen urnik dojenja. Dojimo se, kakor našemu fantku paše.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
22.2.2010 21:12:26   
terida
Imam eno vprašanje: Kako nosite svoje user posted image ? Jih imate v naročju že kaj pokonci?

Primož se namreč vodoravnemu položaju upira z vsemi štirimi (če štejem še jok oz. razburjanje pa z vsemi petimi user posted image ). Glavo drži že zelo stabilno, zato verjetno ni narobe, da ga imam kaj tudi pokonci (veliko časa itak ne, ker me roke začnejo hitro bolet) user posted image Hčerka nima še niti dve leti, pa sem že pozabila kako je bilo to pri njej. Sem šla gledat slike in opazila, da sem jo enkrat držala pokonci že pri dveh mesecih. Samo ona se je itak ekstremno malo nosila, zato je težko primerjat...

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
22.2.2010 21:50:11   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Ej a je uredu ta tajka..jst sem že tut razmišljala o masaži, pa nč ne vem kje tu okol je kaka dobra maserkauser posted image

ja jaz sem bla že na različnih, pa men je bla ok nimam kej rečt.... pa večkrat sem že darilne bone tud pri njej vzela user posted image , drugače pa je menda najbližja varianta potem Laško.... dol mi je blo tud ok user posted image ....... se slišimo kaj za sprehod ok?

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
22.2.2010 22:27:25   
summmer725
O punce vidim da imate super temo kile, celulit, strije, ,.. Strij imam malo morje!! Sem si jih v nosečnosti pridelala cel kup in to po nogah in trebuhu user posted image . Sem nekje na koncu nosečnosti, ko mi je začel pokati še trebuh, ful krizo, sem jokala zarad tega, pa me je moj dragi lepo potolažil, da ne bom večno mlada user posted image . Zdej se pa sekiram zarad njih samo ko se tuširam, pa jih mam ful na očeh.
Kg v nosečnosti sem šla 20 gor, pa jih imam 2 še od poroda, pa 7 viška še od pred zanositvijo. Ampak dokler si bom vsakič ko grem v trgovino kupila vrečko bonbonov in jo sama pojedla, vem da ne bojo šle stran user posted image . Bom z vami začela trebušnjake delat.

Mi smo prehlad uspešno pozdravil z kamilcami, fiziološko, sam še kašlja pa tok grdo, da me kar pri srcu stisne.

Punce kakšno kontracepcijo uporabljate sedaj?? Meni je G. predpisala tabletke, pa mi kar ne kak ne potegnejo

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
23.2.2010 7:08:40   
evangelie
IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84

evangelie podatke o dohodkih dobiš v informativnem izračunu dohodnine za leto 2008. če si slučajno vrgla, pošlji mail na [email=gp.durs-nm@gov.si]gp.durs-nm@gov.si[/email] in ti ga bojo skenirali tako, kot so ga meni in mi poslali na moj mail.

hvala, gracie, thank you, danke schon, merci beacoup...user posted image

Nošenje pokonci - to tudi mene zanima....jz ga večkrat nosim v položaju za podiranje kupčka, potem ga pa spustim malo nižje, pa ga še malo stiskam k sebiuser posted image Upam, da ni narobe...user posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
23.2.2010 8:05:21   
Momtobe
naš tudi podira kupčka pokonci, pa ko ma krče mu paše samo pokonci se nosit ... ampak baje ni dobro, zato ker se hrbtenica seseda ? (po moje je fajn, če je čimmanj pokonci do 3 mesecev, potem pa ni več panike - glede na to, da ga potem tut v kenguruju lahko nosiš pokonci itd.)

Neposredna povezava do sporočila: 1198
23.2.2010 8:37:39   
Zibka
Naša Klara bi tudi bila najraje pokonci. Pa jo včasih kar tako nosim, ker drugače joče. Jokajoč otrok leže pa tudi nič ne pomeni. Sicer se pa zelo rada nosi tudi čez ramo (tako kot ni pravilno kupčka podirat po ta novem). A to je tut narobe? Mah, če bi vse kaj je prav in kaj narobe upoštevali, potem ne bi več normalno živeli, če mene vprašate.
Se pa strinjam, da seveda ni dobro otročka pokonci nosit. Čim manj, sej se trudimo :)

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
23.2.2010 8:54:41   
blondy_81
Ah tole kaj je prav in kaj narobe je kr neki se men zdi. Včasih so nas vzgajali čist drugače in z nami ravnali čist drugače....pa nam kaj fali??? Čisto nič. Zdej se pa komplicira na veliko. Pol smo pa samo starši vsi panični in živčni a delamo prav a ne.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?