pipika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka Momtobe, kot bi brala sebe... Jaz sem tudi preden sem zanosila shujšala 20kg. Vse cunje od prej sem vrgla stran! (ne sprašujte kako bi mi sedaj prav prišle!!!). In sedaj nosim nosečniške..in prav tako NE grem v šoping. Ene športne že spravim nase- ampak tiste so po pomoti ostale še od prej Jaz imam tudi veliko strij, pa jih še mazat nimam volje, kaj šele da bi kaj drugega. Gremo se malo spodbujati! Evo, še mene lahko prištejete v svoj klub. Tudi jaz imam še 10 kg za izgubit. Polno dojim in od poroda je šlo dol 13 kil v 2 tednih (večinoma je bila očitno voda), teh 10 pa nikakor noče dol. Tudi sama sem pred leti (2 leti pred nosečnostjo) shujšala 33 kg in vsa tista velika in široka oblačila podarila, preuredila ali pa jih nosi mama. Kompletno imam novo garderobo in to lepih in modnih, tudi kar seksi svari in za noben denar tega ne bom dajala več stran, ker hočem spet pasat vanje. Bojim pa se, da bo teh 10 kg zelo trdovratnih, ker imam apetit kot volk, pa še sladkarije mi dišijo. Takrat ko sem hujšala in ko sem držala linijo sem ful telovadila. Fitnes, kolo, tek, pa pazila na prehrani, zdaj pa ne smem. Imela sem carski rez in sploh ne vem, če lahko intenzivno telovadim. Trebušnjaki najbrž še nekaj časa odpadejo. Upam, da bom vsaj na sobno kolo lahko šla. Drugače pa sem začela z vozičkanjem v hrib pol ure, čez eno vas in potem po drugi strani dol, še pol ure. Ko sem šla prvič in rinila voziček, sem mislila,da bom dušo spustila. Neverjetno, kako človek hitro zgubi kondicijo. Bojim se telovadit, ker hočem čim dlje dojit in nočem izgubit mleko. Ugotovila pa sem, da mi zdaj po porodu blazno pašejo sladkarije (nikoli prej nisem tako hrepenela po njih, tudi takrat ne, ko sem bila debela). A je še katera imela carski rez? A katera ve, kako je s telovadbo po carskem rezu. Moj stari fitnes trener je rekle, da aerobika mleku ne škodi, fitnes pa. Mimogrede, ta fitnes trener ima tudi vadbo za mlade mamice. Jaz še ne morem na to, ker nimamo še vedno ustaljen urnik dojenja. Dojimo se, kakor našemu fantku paše.