Ninča77
|
OJ PUNCE, mi smo že navajeni, da je naš Matevž več al manj skoz tečka, kar posledični jst trpim, ko ga morm nosit, saj ga vse zanima. Priden je edino takrat, če čez nekaj spi, to spanje ki ga pa ima zadnje časeDa po 15 minut in to samo ene 3x-4x na dan, je pa posledica tečkosti, ker je v resnici zaspan. In kadar tako malo spi, posledično tud je manj, saj je prelen, da bi jedel. No vsaj čez noč sppimo . Sem vesela. Danes smo imeli prvo ob 9h zjutri naročenga urologa, da mu je pritril nazaj nefrostomo, saj so mu šivi popustili.Pošiljali so nas od vrat do vrat, da se je to zavleklo do 10.15. Mali seveda že tečka, saj nikakor ni mogu zaspat.In ko končno najdejo zdravnika, je mogu mali takoj na mizo, ker se je zdravniku že mudilo. Ob 10.20 sva pa bila naročena že na uz kolkov. Bla sem kr šokirana, ker se je matevž mogu kr na prenosno posteljo vležt in to na zelo nizko, da sem mogla skor počepnit, ko sem ga slačila in kr na tisti mizu so mu kr na živo nardil šive. Najbrž sem jst bolj jokala, kot matevž, saj sem ga mogla zelo trdno držat, da je lahko zdravnik v miru šival. NIč ni izgledalo sterilno al kako, katastrofa. Sestra mu je nardila tko prevez pol gor, da jst tega ne upam sama dol vlečt, ker me je strah da mu bom cevko ven potegnila. Nej se v ponedeljek matrajo pri nefrologu, ko imava uz ledvičk. sem bla ful jezna, pol pa sestra pikne, jaj mami zakaj pa vi jočete, sej vam nč ne delajo.Haloooooo, sam oblekla sem ga naspol in sva šla ven, ker nisem mogla več gledat osebja tam. No na uz kolkov je blo drugače. tam pa je šlo kot po tekočem traku, prijazno osebje full. Kolki so super, je reku da ima zelo vredu kolke, sem mislila, vsaj nekaj, če že revež more tok skoz dat, pa komi 3,5 mescev star.ufff sem se razpričala, ampak mi ej zdej kr lažje. No upam, da bomo res v roku dveh mesecev operirani in da se rešimo te cevke vrečke in grozni prevezi, ki matevža zelo bolijo, revež kok more to bolet skoz na istem mestu trgat te trake dol. Držte pesti, da se čimprej tega rešimo. No zdej pa pod tuš, pol pa mal pred tv.
|