ROmama
|
Ojla, po dolgem času:) Mi smo vsak dan boljše, čez noč se ji še vedno nabere ogromno šmrkeljčka, ki ga pa na žalost s aspiatorjem ne spravim ven. V lekarni sem naročila aspirator na dih, bo šel danes moj iskat. Včeraj sem bila na kotroli pri Emini zdravnici, je kar zmajevala z glavo in mi seveda svetovala, da naj starejšega fanta vzamem ven iz vrtca . Saj bi, pa potem ne bom dobila varstva. Bomo videli kako bo, če bi se bolezen ponavljala, ga bom pa imela doma in plačevala vrtec. Posvetovalnico bomo imeli šele drug teden v petek, po stara že 1 mes. 20 dni. Igra - za kakih 15 minut se zamoti v ležalniku, leže pod igralno podlogo ji pa ni všeč. Shogirl - Kaja verjetno kašlja zaradi nabranega gnojčka, tako da ji kar s fiziološko peri nosek. V bolnici mi je fizioterapevtka pokazala tudi tapkanje po pljučih. Otroka daš na koleno, tako da visi z glavico bolj navzdol. Potem pa z upognjeno dlanjo tapkaš od lopatice pa proti podpazduhi (tam, kjer so pljučka). To naj bi pomagalo otrokom, da se lažje izkašljajo. Mogoče je na netu kak video material, da si bolje pogledaš. Temenca - po glavi jih nima, ima pa jih (zdaj ko ste napisale) med obrvmi in na čelu. Moram daens tako namazat z Riboderminom. Kapljice Biogaja v bolnici so dojenčkom, ki so imeli krče dajali te kapljice, zato sem jih tudi jaz začela uporabljat in moram reč, da je kar bolje, edino kaka ful, danes je bila že trikrat pokakana, enkrat do sredine hrbta. Maya brala sem, da naj bi načeloma od 4 - 6 tednov materino mleko ščitilo otroke pred raspiratornimi virusi, ampak niso vsi enaki. Ne morem verjet, da ti je zdravnica tako rekla. Moja Ema je izključno dojena, pa je zbolela. midva še nisva, menda sem kar iz čišče v bolnici dobila menstruacijo, zdaj se je pa ustavilo. Bo g. v torek več povedala. Ne bi se čudila, da sem jo že dobila, ker sem doživela tak šok z Emico. MIRENA jaz se bom kar za mireno odločila. Pri tabletkah se kar bojim, da bom pozabila, ker imam glavo kot rešeto zadnje čase. Še za Emin AB si moram naštimat budilko na mobiju , še dobro, da ga dam samo še danes zvečer. VREME to je pa že višek no, kaj je letos s tem snegom in mrazom. Leta 2008, sem se praktično od januraja naprej z Lukcem vozičkala. Kako je bilo lušno. Pri Emici bomo pa mogli spet začet po 10 min, pa še to takrat, ko se bo ogrelo. Mogoče maja
|