|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
7.2.2010 8:44:28   
blondy_81
Shopgirl a veš koliko časa je od tega, ko je imela Manca soor, pa ji še vedno mažem, ker je jezik še vedno bel. Pikic seveda ni več, ampak jezik pa po sredini še vedno bel. Tko da res ne vem ali ima še ali ne.
Ko Manca ni dosegla igračk na igralnem loku sem ji dala povšter spodaj, da je bila višja, pol ji je blo pa zanimivo.

Mi gremo pa od torka do četrtka mal na morje. Se razvajat v hotel. Komaj čakam user posted image user posted image user posted image

Romama user posted image user posted image user posted image user posted image za Emo, da čimprej okreva

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 951
7.2.2010 9:58:42   
Puffy
Dobro jutro user posted image

Ena tona pikic za Emo user posted image , nas se pozdravi čimprej.

Danes smo prvič spali od polnoči do 6 zjutraj naenkrat user posted image

Joj, včeraj se mi je Kaja spet tko pokakala zvečer (to mi naredi zmeraj prav tisti dan ko jo kopam), da je mela cel hrbet umazan...in z vsem tistim drekcem bi lahko komot narisala enga ogromnega tweetija gor na zid, pa še bi ostajala rumena barva user posted image

Jaz ji dajem za pit tudi čaj, največkrat ga mam za vsak slučaj napravljenega za po kopanju, ker rata sitna če je zavita preveč časa v brisačo. Vodo ji pa dam kar po žlički, da splakne dol AD3 kapljice user posted image Ma rada tko vodo, kot čaj (mora bit malo sladkan, drugače ga pljuva ven).

Tudi meni je patronažna že takoj rekla naj jo kar dajem past kravce. Ji ful paše bit na trebuhu in se zadnji tedn kar trudi obrnit s trebuha na bok...je prav smešna k spušča take glasove zraven user posted image

Ne morem verjet, da bo v četrtek mela že 2 mesca user posted image Ne vem kam leti ta cajt.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 952
7.2.2010 10:35:04   
taipai
jutro!

danes smo spet fino spali. Ima kr ritem da po prvem jutranjem obroku spet mal odspi in zdej ga čakam,da se zbudi,da gremo k moji mami na obisk user posted image
pasti kravice:js mojga Anžeta kr dam,in ful uživa. Je pa tok močan,da glavco drži ene 10sec pokonc-ne morm verjet! Pa ucer sem ga dala na previjalno,grem po vodo,pridem nazaj on pa na boku! se fant že obrne :D te igračke so mu ful zanimive očitno user posted image ponavadi še mal potelovadiva z nogicam in uživa neverjetno user posted image
sem ga pa zvečer dala še na igralno blazino,pa sm vidla,da je kr zanimivo ratalo za par minutk. Pa še zmatral se je, da smo fajn spal user posted image

čajček:js polno dojim,smo pa včer mu dal mal čaja (kumina+janež),pa mu je tut kr pasalo.Sicer so rekl,da če polno dojiš,ne rabi otrok nobene druge tekočine. No ja..mal treba spremenit okus user posted image

uzivejte sonček!

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 953
7.2.2010 19:04:28   
*nivea
user posted image user posted image user posted image za Emo,da se čim prej pozdravi

mi smo pa danes 2 meseca stari user posted image user posted image user posted image kak hitro idejo dnevi user posted image

naši Taji je še vedno najlepše v ležalniku, pa da je nekdo poleg nje in ji nekaj govori , pa te ona nazaj govori.. tak mi je všeč to njeno brbljanje.. bi lehko poslušala ves danuser posted image

no, idem jo malo pogledat...če aja, al se samo dela user posted image

lepo se mejte.. jutri je pa itak praznik user posted image

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 954
7.2.2010 19:17:02   
ShopGirl
Men je blo tut rečeno da če se polno doji, ni treba dodajat tekočine. Ampak tko kot sem rekla, pediatrinja mi je rekla naj ji kar dam malo čaja. Zdejle mi ga je full spila, ene 30 ml user posted image  Ji ga pa tudi jaz sladkam, drugače ga pljuva ven.
Blondy, a potem je to zgleda normalno da je jeziček tok časa bel. Zdej bom kupla že 3. daktarinuser posted image  Ma pa kr rada ta gel...ji ga dam na dudko in veselo sesa... Full uživajte na morju, želim vam lepo vreme...čimveč sončka.

Mene pa zanima če mate še vedno tisto nosečniško črto po trebuhu? Kdaj to zgine??

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 955
7.2.2010 20:00:52   
araz
Ojla,

Midve sva se pa danes prvič same kopale brez očija. Nama je samo vodo pripravil potem je pa šel. No sej nama je moja mami mal pomagala. Se je pa revica tko zmatrala, da zdej sladko spi in bo očitno večerjo spet prespala.

Blondy uživajte na morju. Jest ga tud že kar pogrešam. Letos bo pa sploh lušten, ko bava z Zojo skoz v vodi. Upam, da bo uživala.

Shopgirl tud mene zanima kdaj ta črta zgine. Jest jo mam tud še, čeprav se mi zdi, da ni več tko očitna.

A je katera že dobila menstruacijo? Sploh ne vem kdaj naj jo pričakujem user posted image . A če dojiš (ali si črpaš) potem je tolk časa ni?
Sej ne da si jo želim, ampak tko iz radovednosti me zanima. Mi je zdej tko lušten brez vložkov.

Danes smo šli mal k babici na obisk, ker včerja nismo mogli. Smo imeli same obiske. Popoldne je prišla kolegica, ki ima punčko staro en mesec. Mi je blo tko hecno, ker sploh ni znala dude uporabljat. Pa ful je mičkena v primerjavi z mojo.
Sva jo prejšnji dan zvagala in ima že dobrih 5 kg, velika pa približno 58cm. Tko, da moram en predal cunj kar pospravit. Žal pa nama ni uspelo vseh oblečt.

No jutri gremo pa k stricu na RD. BOm kar ležalnik z sabo vzela, da jo ne bodo preveč po rokah nosili. Mi ni nič kaj preveče všeč, če se jo preveč po rokah nosi. Tudi sama je ne nosim veliko (ne vem, če 2 uri na dan). Je začela že kar mal izsiljevati. No sej, če jo zvija potem jo že moram, da se mal pomiri in ji takrat tud ful paše. Uspavam, pa jo kar v posteljici, če je potrebno, večinoma pa kar sama od sebe zaspi ob muziki.

Punce jutri pa iskoristite lep sončen dan ,ker se nam potem že spet obeta neko sneženje user posted image

Pa lep in miren večer želim vsem skupaj.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 956
7.2.2010 20:02:33   
araz
Aja, še to sem hotla komentirat glede čaja. Jest ji ga kar dan 1 krat na dan in mi ga spije 100 ml v šusu. Dam ji pa unga od Hipota, ki je brez sladkorja (nek bio komarčkov čaj).

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 957
7.2.2010 20:34:19   
d4rj4.84
araz, kako to misliš da jo ne nosiš dosti po rokah? kaj pa potem dela ko je budna? koliko je pa stara? moj je star 8 tednov in ko podnevi ne spi ga moram skos nosit ker potem če ga odložim začne jokat. edino se zamoti v igralnem centru ali v ležalniku pa še to maximalno 15 minut. nevem verjetno je še premajhen in še ne dojema tistih figuric ki mu visijo nad glavo.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 958
7.2.2010 20:43:24   
araz
d4rj4.84 moja bo pa čez 3 dni stara že 2 meseca. Jest jo dam v ležalnik in se tam zamoti tud 1 uro in več, če prej ne zaspi. Drugače pa je tud v zibki, kjer ima glasbeni vrtiljak in potem se pogovarja z živalcami in posluša muziko. Se pa ful pogovarjam z njo vendar je nimam v naročju. No kdaj že, ampak res zelo malo. Tud mami sem rekla, da naj jo ima čim manj. Ker ona jo je pa vedno, ko je prišla vzela v naročje in se sprehajala po dnevni. Potem sem pa imela probleme zvečer, ke mi ni hotla biti v zibki in zaspati in je na vsak način hotla ven v naročje. Se je prav videlo kako je izsiljevala. Hvala bogu sem še pravi čas ukrepala.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 959
8.2.2010 9:20:26   
*nivea
Dobro jutro

da nas spravim na prvo stranuser posted image tole naše čvekanje pa je res bolj slabo...kao user posted image

taja še spi. sem se naspala to noč, ker mi je od 22-6 spala v enem kosu, pa se najedla in še zdaj z atijem spita...

zdaj pa se še ati vstane pa gremo veselo na delo, da bomo omare "premikali", da izpraznimo sobo, in da v tisti sobici nastane Tajina sobica.. komaj čakam, da ji lahko začamo sobo barvat, pa slikice gor lepit.. joooj, sem kak malo dete user posted image

uživajte

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 960
8.2.2010 10:03:28   
Tincy90
Punce js mam pa sm eno vprašanje. Če dam Alisi sladkano vodo, a mora bit topla, mlačna,...? Hvala za odgovor. Lpuser posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 961
8.2.2010 10:06:53   
blondy_81
sploh za vikende je zelo slabo tole čvekanje. Čez teden nimamo svojih dragih ves čas doma, pa mamo čas tukaj viset, za vikend se pa kar vse bolj ali manj odmaknemo user posted image user posted image

Včeraj sem Manco tehtala: ima že 5500 g. V enem mescu je pridobila 1kg gor. Nazadnje je imela 4600 g ko sem jo tehtala in sem mislila, da jih ima okol 5000 g in me je ful presenetlo,ko sem vidla 5500 g.
Je pa ratala tak firbec. Vse jo zanima. Pa mula noče več ležat. Ona bi sedela. Če ji dam povšter pod glavo se tako odrine, da se dvigne v skoraj sedeči položaj.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 962
8.2.2010 10:08:43   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Punce js mam pa sm eno vprašanje. Če dam Alisi sladkano vodo, a mora bit topla, mlačna,...? Hvala za odgovor. Lpuser posted image

Vsaka tekočina mora bit ohlajena na 37 stopinj, da jo lahko daš otroku pit. Jaz Manci dajem tudi hladen čaj...no ima sobno temperaturo. Tako da po moje je isto pri vodi. Samo da ni prevroča ali premrzla iz kakega hladilnika.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 963
8.2.2010 10:10:56   
ROmama
Najlepša hvala vsem za user posted image , s hranjenjem je malo bolje. Drugače pa sem si naročila tehtnico na izposojo za en mesec, da bom videla, če dovolj poje, ali pa ji bom začela dodajat mlekeca.
Kašlja skoraj da nič več, čistim ji nosek. Ali imate polega babywaca še kakšno drugo zadevo za čiščenje noska. Babywac mi nekako ne gre, ne predstavljam si, da bi ji ob 3 ponoči šla čisti nosek s sesalcem.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 964
8.2.2010 10:15:24   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

Najlepša hvala vsem za user posted image , s hranjenjem je malo bolje. Drugače pa sem si naročila tehtnico na izposojo za en mesec, da bom videla, če dovolj poje, ali pa ji bom začela dodajat mlekeca.
Kašlja skoraj da nič več, čistim ji nosek. Ali imate polega babywaca še kakšno drugo zadevo za čiščenje noska. Babywac mi nekako ne gre, ne predstavljam si, da bi ji ob 3 ponoči šla čisti nosek s sesalcem.

Jaz imam poleg babyvaca tudi aspirator na vdih. Ker tudi jaz ne vklapljam sesalca sredi noči.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 965
8.2.2010 11:52:08   
Momtobe
nošenje - jaz tudi našega malega ne nosim po rokah ravno veliko ... pravzaprav se mi zdi, da mu niti ne paše user posted image  (očitno je meni podoben, jaz sem tudi alergična, če se me preveč dotika al pa boža user posted image ). tako, da ko je podnevi buden in ne je ... on preprosto leži in gleda - brez besed. srček. če se razjezi, pomaga duda, ki jo itak čez par minut sam pljune ven.

čaj - na čaju od hipa piše gor, da moraš vodo prekuhat in ohladit. jaz mu čaj dam ohlajen na sobno temperaturo, al pa tak toplega kot mleko iz flaške. se ne pritožuje pri nobenem. edino pri hladnem naredi malo čudn fris pri prvem požirku user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 966
8.2.2010 11:54:29   
taipai
ola punce!
ROmama: js mam tut aspirator na vdih,pa se mi zdi OK. Z malo fiziološke je rezultat prav super:) do zdej smo use pobral ven user posted image

vprašanje: dans sm si 1.sčrpala mlek, kr sm imela čist poln jošk, Anžetko je spal, in bi me gotov raznesl, če nebi..skratka. Sčrpala sm si 100ml, mleko dala v hladilnik, rabim ga pa za jutri popoldan. Al je res, da v hladilniku "zdrži" le 24ur?!? Sem brala po forumih, nekje piše 24h,nekje 6h,nekje 5dni,tako da sm v dilemiuser posted image v skrinjo pa se za 1 dan skoraj ne splača aliuser posted image
Kok časa je mlek dejansko lahko v hladilniku? Tiste, ki to prakticirate ?!
Sej vem, da je blo to že ničkolikokrat objavljeno,pa po resnici povedan, sem le preletela user posted image

Hvala:)

Tincy90: probaj si na zapestje: če ne čutiš ne mrzlo,ne toplo,bo OK!

Neposredna povezava do sporočila: 967
8.2.2010 11:59:21   
Momtobe
jaz si načrpam zelo malo mleka, ampak se mi po 24 urah res pokvari v hladilniku. kot bi se sesiril ... sicer že prej zgleda sumljivo, ampak ga malo pomešaš in je ok. ko se pa sesiri pa dobi tudi nek čuden vonj.

torej iz izkušenj porabi v 24 urah ...

hrapava koža na obrazu - ne najdem user posted image  ... kaj ste rekle, da pomaga, če ima hrapavo kožo na ličkih?

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 968
8.2.2010 12:00:53   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: taipai

ola punce!
ROmama: js mam tut aspirator na vdih,pa se mi zdi OK. Z malo fiziološke je rezultat prav super:) do zdej smo use pobral ven user posted image

vprašanje: dans sm si 1.sčrpala mlek, kr sm imela čist poln jošk, Anžetko je spal, in bi me gotov raznesl, če nebi..skratka. Sčrpala sm si 100ml, mleko dala v hladilnik, rabim ga pa za jutri popoldan. Al je res, da v hladilniku "zdrži" le 24ur?!? Sem brala po forumih, nekje piše 24h,nekje 6h,nekje 5dni,tako da sm v dilemiuser posted image v skrinjo pa se za 1 dan skoraj ne splača aliuser posted image
Kok časa je mlek dejansko lahko v hladilniku? Tiste, ki to prakticirate ?!
Sej vem, da je blo to že ničkolikokrat objavljeno,pa po resnici povedan, sem le preletela user posted image

Hvala:)

Tincy90: probaj si na zapestje: če ne čutiš ne mrzlo,ne toplo,bo OK!

Mleko zdrži v hladilniku 24 ur, kar je več ga je treba zamrznit.

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 969
8.2.2010 12:04:10   
taipai
Momtobe: js sm začela mazat z Mustela dermo-pediatric in res pomaga! NIma več suhe kože, niti ne preveč rdečih ličk:) Mažem pa šele od srede prejšnjega tedna 2x dnevno (zjutraj,zvečer) in se je stanje ful izboljšalo, tako da - priporočam!

NO ja, upam, da bo zdržal do popoldan.Na Medovernet je napisan da naj bi res zdržal do 5 dni v hladilniku user posted image http://med.over.net/forum5/read.php?94,5999064

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 970
8.2.2010 12:25:54   
ShopGirl
Men se je pa Kaja prehladila. Ponoči sem jo našla čist odkrito, rokice je mela pa tok mrzle, da sm jo kr k nama v posteljo vzela in jo pogrela. Sam mi je vseen ob pol štirih zjutri začela full kašljat in to ne suh kašelj ampak tak moker, "sočen", kot da bi izkašljevala. Vročine nima...apetit normalen, nespremenjen. Spi tok kot običajno, mogoče mal težje zaspi ker jo kašelj moti. Zakašlja pa na vsake tok časa, recmo enkrat na uro - ampat takrat se fejst sliši... Zdj ji nosek redno pucam s tistim aspiratorjem na vdih. Ponoči je šlo full ven. Drgač ji pa nč ne teče iz noska.

Sklepam da se mi je prehladila ponoči, ker zunaj nisva ble že kar nekaj dni... Nism bla taprava še od mastitisa, pa tut vremena ni blo.

A vaši spijo v "vrečah" ponoči, al pač v pižamci in normalno pokriti z odejo? Mi mamo v stanovanju 24 stopinj čez dan (preveč!), ponoči pa se ne ogreva in se shladi na ene 20.

Neposredna povezava do sporočila: 971
8.2.2010 13:18:59   
taraji
Taipai - jaz sem prebrala tista navodila, ko jih dobiš zraven črpalke od aventa in še ful ene brošure in povsod piše, da če mleka ne porabimo v 48-ih urah, ko je v hladilniku ga damo potem zamrznit. toliko jaz vem o tem.

Shopgirl - naša ne spi v spalni vreči - res pa je, da imamo tudi ponoči med 22 in 24 stopinj - pa niti en radiator ni prižgan že celo zimo - prej klima, samo smo v garsonieri in je pač nemogoče shladiti prostor. Ima pa Iris kljub povprečni t. 24 st. tudi kdaj hladne rokice - res pa je, da ko spi jih ima vedno izpod odejice, ker če jo pokrijem do vratu je vsa nervozna, ker ne more kriliti z rokami.

Upam, da se ti kaja čimprej pozdravi in da ne bo kaj hujšega.

Romama - no, lepo da je z emo bolje - upam, da bo lepo pridobivala na teži in da bo šlo stanje samo še na bolje

La vita e bella

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 972
8.2.2010 16:10:35   
Momtobe
Meni je pa ful čudno, ker je našemu malemu skoz ful vroče, kar mokre laske ima ... pa imamo temperaturo nekje okoli 22-23 stopinj čez dan , pokrit je pa z čisto tanko dekico, tudi ponoči. Oblečen je večinoma samo v bodi, mu še žabice slečem, ker je vroč kot peč. Če prostor shladim na ene 20 stopinj potem še nekako gre - da ni ravno moker ... samo se mi dogaja, da mene pod kovtrom zebe, mali je pa pod dekico čisto premočen user posted image . Pa nima vročine al pa kaj takega. Samo skoz poslušam babice in tete in ... da kaj mi je, da mali nima hlač. Pa jim že malo grdo odgovarjam, da če mu je vroče ga ne morem na silo oblačit, ker trpi. Pa si sigurno mislijo ... da smrklja nimam pojma o otrocih.
Tarai to sem tudi jaz spomnim, da sem prebrala (48 ur da zdrži mleko v hladilniku) in sem se samo prvič na to zanašala, ker sem ga po dobrem dnevu stran vrgla, pa naš hladilnik pošteno hladi. user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 973
9.2.2010 10:07:23   
*nivea
jutro

je noč bla super. je mala zaspala ob desetih zvečer in se vstala ob pol 7. smo se previli, najedli in še zdaj spi. user posted image user posted image user posted image
mamo popoldan posvetovalnico, pa da vidimo kak smo že velki user posted image

se javim kasneje, ko pridemo z novimi merami domov..

mejte se

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 974
9.2.2010 12:28:31   
ShopGirl
Momtobe, vroč fantek user posted image  vem kako je s pripombami mam itd., zadnjič je Kaja kolcala pa je moja baka rekla da jo sigurno zebe in zato kolcauser posted image user posted image  

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?