|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
25.1.2010 17:37:54   
zmajči25
A ja še to....
Danes smo stari točno 1 mesec in zatorej nismo več novorojenčki, ampak že dojenčki user posted image ! Kljub vsem mukam, mi je ta mesec dni res hitro šel naokoli.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 626
25.1.2010 17:50:39   
blondy_81
Mojca, moja je tud pri enem mesecu samo spala in sem si rekla, da z učenjem ne bo problema. Zdej je pa skos več budna in išče mojo pozornost in se nikakor ne morem učit, ker me hoče ob sebi in se morm ukvarjat z njo: afnat, igrat, pet, karkoli.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
25.1.2010 17:52:48   
METULJ1
Hoj,

mi smo pa danes stari 3 tedne. Se bomo pa dons verjetn kopal. Po nasvetu patronažne se bomo kopali 2x tedensko.

Drug teden imamo 1. pediatra. Že komaj čakam, da vidim, koliko je zrasla in kolk se je poredila. Št. 56 ji je že skor čist premejhna.

Mislim, da kr lepo napreduje.

Zaenkrat toliko.

Pozdravčki

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
25.1.2010 18:10:36   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

Mojca, moja je tud pri enem mesecu samo spala in sem si rekla, da z učenjem ne bo problema. Zdej je pa skos več budna in išče mojo pozornost in se nikakor ne morem učit, ker me hoče ob sebi in se morm ukvarjat z njo: afnat, igrat, pet, karkoli.

Ufff a res? No, bomo probali, če bo šlo bo, če ne pa drugo leto user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 629
25.1.2010 18:12:33   
blondy_81
Mojca jst lovim vsako minuto,ko ona spi. Ampak imam polno drugih stvari še za nardit, da mi enostavno ne uspe. Če pa že mi, pa zaspim od utrujenosti za knjigo. Jst sem še vseeno optimist in upam, da mi rata kak izpit nardit.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
25.1.2010 18:16:11   
*Mojca*

Mojca jst lovim vsako minuto,ko ona spi. Ampak imam polno drugih stvari še za nardit, da mi enostavno ne uspe. Če pa že mi, pa zaspim od utrujenosti za knjigo. Jst sem še vseeno optimist in upam, da mi rata kak izpit nardit.

Veš da bo, sej pol se bo že sama zamotila pa se bo dalo.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 631
25.1.2010 19:02:11   
taipai
hej!

moj Anže končno spi!! Cel dan bil taka tečka, da joj:( sem z njim v naročju kuhala, mal sem ga odložila, je bil histreričen jok, k da bi ga tepla.. bi res pasalo met sling al kej podobnega. Rabi pozornost, skoz rabi nekoga zraven user posted image dopoldan je kar mal težko, kr sva sama :S Zobe sem si umila lih da ne ob 15h:/
smo pa včeraj začeli s kapljicam Oleovit D3, pa morm rečt, da sm kr zadovoljna. SM prav čakala, če bo kak napad joka, v roku dveh ur, pa je blo kr normalno stanje, tko da bomo to jemali naprej user posted image
a razlika med AD3 in D3 je le v sladko/kislo, al D3 nima A vit.? Oleovit pa sploh ne? bomo dajali AD3 po dopolnjemen 3 mescu, ko naj bi težave s krčki izvenele, čeprav jih moj princ nima.. občasna histerija, to je to:)

oh blondy, tut js upam, da mi rata kak izpit narest, čeprou se verjetno še kak mesec ne bom za knjige spravla .. že zdej vidim, da zna bit kar težko.

smehci: a se vaši biserčki že kej smejejo? moj se smeji, ko zaspi, al pa k mu je nakaj ok, začne delat ful smešne face, dons je prav glas spustu:) to je verjetno tist prirojeni smehec. Kdaj pa lahko pričakujemo ta prav smehec? :)

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
25.1.2010 19:14:38   
malažabica
IZVIRNO SPOROČILO: kaja13
Po mojih izkušnjah, se pri večini bebic odnos z vozičkom izboljša, ko jih daš v športni voziček. Bomo že potrpele teh par mesecevuser posted image user posted image .

kdaj lahko daš otroka v športni del? Ker moja je že skoraj prerastla košaro, poleg tega pa sovraži če ne gleda ven, zato sem na quinnyju freestyle že dala gor špotrni del, in j
o imam v malo dvignjenem položaju. A je to narobe?

pa ga končno imamo! čisto pravi forum o pralnih pleničkah namreč...
http://pepentke.forumotion.com/forum.htm

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 633
25.1.2010 19:25:50   
d4rj4.84
Zanima me če se lahko enomesečne dojenčke dviguje tako da jih primete pod rokicami, izpod pazduhe?

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 634
25.1.2010 19:32:05   
kejti
ojla
evo jaz bi se vam tudi pridružila prej sem bila na forumi pri januarčicah ampak je naš mali pohitel in se rodil 22. 12.
Sprehodi- do sedaj smo samo enkrat bili odzunaj ko je bil sonček. Ko je tako oblačno in megleno nočem z njim ven.
Nosek- naš mali ima probleme z zamašenim noskom, sicer se je rodil z potlačenim noskom. Ima katera izkušnje kako je kaj s tem noskom, se to popravi ali?
Spanje po noči- na cca 3 ure se prebujamo in potem dojimo
Kilogrami - sem še na plusu cca 4 -5 kg, upamo da bo šlo še kaj dol z dojenjem
Dodatek- jaz sem mu 2 x dala aptamil 1 ker mu je bilo verjetno premalo mojega in je ful jokal. Katere dodatke vi uporabljate?
Vneta ritka- evo mažem ritko sedaj s sudocremom, prej pa s praško pasta, ampak ne pomaga. Bom še počakala, ker sem s sudocremom začela mazati šele danes.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 635
25.1.2010 22:39:06   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25

Kako uspavate vaše user posted image ?

Jaz sem tokrat kar takoj poizkusila uvajat 'sistem' ... nočem ga nositi (sem hčerko nekaj časa, pa vem da se ne obnese),... pustim ga da zaspi sam, če sem zraven, ga držim za rokico, pobožam po ličkih (to je lažje ko se začnejo zbujat ponoči .... zobki, itd), popravim dudo.... če pa nič od tega ne zaleže (če je že zelo utrujen), pa ga stisnem k sebi, me prime za prst in zaspi user posted image (to je še vseeno lažje kot nosit ga okoli) ... zaenkrat deluje, kako bo bom pa še videla.... saj otroci vseskozi spreminjajo sistem user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 636
25.1.2010 23:34:49   
tintara
Dober večer! Bom bolj kratka, sem urejala dlike in sem že pozna. Ne morem verjet kakšen zaostanek imam s slikami, tile digitalci, ma saj so fajn, sam slik pa ne dajem razvijat, kaj šele album delat! Moram se popravit.

Kajti, dobrodošla. Pol ste že zimski, kajne. Večina tu nas je še jesenskih (no, mi smo še skor poletni, k smo konec oktobrauser posted image ).

Punsha: tudi naš ima kar naprej vnete učke. Na intenzivni so čistili s fiziološko, pa sem tudi sama nadaljevala. Po dveh mesecih sem pa vseeno klicala in so mi dali tobrex kalpjice. Pomagalo prav nič. Nato ciloxsan kaplice, pomagalo nič. Posumijo na klamidijo, meni se pa še vedno zdi, da gre za preozke solzevode.. No, danes so bili izvidi na klamidijo negativni, čakamo pa špe izvid na patogene bakterije. Pa da vidimo, bom imel aprav jaz (preozki solzevodi) ali zdravnica (pravi, da to zgleda drugače - no, saj res ga ni videla takrat, ko se mu je solzilo, ker sme prej obrisala, preden sva šla ven an mraz). A je bil Enej kaj na intenzivni ali sta bila kar v direktu že v sobi? Koliko je bil pa težek in velik? Oprosti, če si slučajno že napisala. No, naš je imel točno dve kili in 43 cm in je zdaj zrasel na 53 in 4360 g. Kar dosti, sam bo pa jutri že tri mesece star.

Romama: tudi kjaz bi ga vzela s seboj (če bi bil buden) oz ta večjega ne bi peljala v vrtec. Meni ej lažje kot vse to prekladanje sem in tja, imeti vse doma. Sam ker je eden v šoli, si tega ne morem privoščit. Žal. Nadja gre pa pol tudi v vrtec (no, skoraj cel januar je bila odma in bo aspet februarja). Men je ful dober k vidim, da ni prehlajena on mi ni treba nonstop težit, da naj ga mal manj lupčka...

Košara od Quinniya prenajhna? Pri dveh mesecih? Madonca, kakšne velikane imate?  No, saj vem dA NI KOŠARA FUUUL (ups, velike črke) velika, pa da je naš majhen, sam vseen. A ste ziher?

Tek: hm, jaz bi tudi, sam v bistvu ga tudi jaz ne maram (tečem samo zato, ker je najbolj učinkovito - v najkrajšem času se najbolj zgoniš). Sam roko na srce - maraton je meni nedosegljiv, vsaj letos. Edino če bi si dala kot cilj, da bi potem res trenirala. No, moram še premislit. Ja, počasi se bo treba kam spravit, ampak jaz tko rada plavam - sam kaj k je treb akopalke gor navlečt.

Plavanje dojenčkov: mi smo bili s ta velikim. Kar v redu, sam on ni bil najbolj ljubitelj vode. Ma že, sam čez glavo pa boh ne daj da je šla. No, zdaj plava k ta velik. Nadje pa nismo dal v tečaj, ker se meni ni dlao v LJ vozit, pa itak vem da bi imeli problem z obročem, ker je misica total trmasta. No, vode se pa mal premal boji za moj okus (kar gre in gre, tudi če ji je že čez glavo - sveda brez rokavčkov). Tako smo jo letos vpisali v ta prav tečaj. Ker je s sovrstniki (ki se večinoma navajajo vode), gre vse skupaj bolj za igranje - ampak zadnjič so jo že dali kar mal k učitelju od ta velikih (kjer je Gašper). Madonca je bila ponosna.

Dosti, lahko noč. T

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 637
26.1.2010 8:40:11   
malažabica
IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Košara od Quinniya prenajhna? Pri dveh mesecih? Madonca, kakšne velikane imate?  No, saj vem dA NI KOŠARA FUUUL (ups, velike črke) velika, pa da je naš majhen, sam vseen. A ste ziher?
Dosti, lahko noč. T

Pri 6 tednih je imela 5,5 kg, sedaj pri 8ih, jih že ima sigurno 6 če ne prek. Pa še zimski pajac, pa kakšna dekica, pa smo zlo na ozko. Saj doma, v hiši, še mi lahko spi noter, a zunaj, ko je 0°C pa je na ozko.

pa ga končno imamo! čisto pravi forum o pralnih pleničkah namreč...
http://pepentke.forumotion.com/forum.htm

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 638
26.1.2010 9:13:10   
kaja13
Športni del vozička... prvega sem v športni del dela pri cca 6m, drugega pa malo prej. Če se Uroš ne bo navadil na košaro, ga bom v športni del dala, ko bo malo bol toplo, aprila po moje (pri 4m). Če mali noče biti v košari (ker je ne mara, ne mara utesnjenosti,...), je po moje vseeno če ga daš v športni del vozička. Če ga nosiš tudi ni zaščiten. Mala žabica, kaj pa če bi s kakšno nosilko probala za začetek??

d4rj4... tako dvigovanje za dojenčke ni primerno. Poglej video, kjer je prikazan handling in se lepo vidi kako je treba naše jenčije dvigovat... to je teorija. V praksi (moji) pa zadeva izgleda tako... če se da, ga dvignem pravilno (roka pod nogico...), če pa ne gre pa tudi tako po starinskouser posted image , samo glavo mu pri tem podprem

Kejti... dobrodošlauser posted image . Nosek so imeli pa vsi moji dost potlačen po porodu, sedaj so pa čist OK. Taki mali črnčki so biliuser posted image

Uspavanje... čez dan večinoma z nošenjem, zvečer pa največkrat z dojenjem. Tudi pri nas smo na začetku probali z odlaganjem, sam kaj ko pri nas to ne pali. Jaz sem že srečna, če mi ni treba zvečer z njim v posteljo, če mi rata, da po dojenju vstanem in sem še malo z ostalimi.

Duda... še vedno je nočeuser posted image . Tudi sladke kaplice proti krčem ne pomagajo. Zmajči25... to so ta pravi kričači, a neuser posted image . Tisti, ki se sprijaznejo z dudo so samo ponaredkiuser posted image .

Krči... jaz sploh ne vem več a ima to moje dete krče al je samo koleričen. Včeraj sem bila parkrat prepričana, da so se začeli krči, ker se mu je čisto strgalo. Sam, če se mu zadeva po 5-10min pomiri oz. mi na joški zaspi in se eno uro ne zbudi... po moje to niso krči ampak histerijauser posted image .

Romama... HB, da pri nas oči starejša v vrtec odpelje. Si sploh ne predstavljam, kako bi se organizirala v tvojem primeru. Kapo dol puncauser posted image . Pa naj kdo reče, da mame niso največje cariceuser posted image

Plavanje dojenčkov... s starešim sva bila na DIFU, z mlajšim pa v Atlantisu. Na Difu se mi je zdelo bol intimno. Oba sta fuul uživala, tko da bomo verjetno tudi z Urošem  šli.

Shopgirl... tekla sem kar po PST-ju. Glih tok je bilo svežega snega, da ni drselo. Ko sem šla v nedeljo, je bilo pa že bol zoprno.

Ponoči sva imela pa kar sranje. Očitno ima mali tok gnojčka v nosu (zadaj), da mu med ležanjem na ravni podlagi, teče v grlo. Parkrat se mu je med spanjem fuul zataknilo, se je kar davit začel. Najprej sem ga na poušter dala in ni nič pomagalo, potem pa kar v lupinico in je bogec končno zaspal. Jaz sem bila pa sredi noči na netu in sem kar baby vac naročila.

(odgovor članu malažabica)
Neposredna povezava do sporočila: 639
26.1.2010 9:23:56   
evangelie
uf, ste se razpisaleuser posted image
bom pokomentirala, kar sem si zapomnila...user posted image
uspavanje ena je pisala, če zaspijo v slingu (se opravičujem, ne vem katera). Moja izkušnja je, da tako, kot nikjer drugje. Jaz ga uporabljam ćez dan, ker naš mali zeeelo malo spi, če pa ga dam v sling (jaz imam kar home-made trak) pa spi tudi dobre 2 uri. Pa še lahko narediš kaj vmes...Drugače pa naš zaspi po dojenju na rokah....
tek kjer je volja, tam je moč punce! Će se odločimo, bo že šlo! Tisto dobro uro na dan jih bodo pa že atiji pazili, a ne? Jaz bi tudi že ful začela, pa se podobno kot Shopgirl malo bojim, ker je moja tekaška pot čisto zaledenela. Bo treba počakat...Sem pa v nedeljo prvič začela z orbitrekom in je super. Pa najbolj enostavno, ko tamali zaspi, skočim gor - sem si ga v nosečnosti ravno zaradi tega kupila user posted image
sprehodi midva tudi hodiva vsak dan (dobro uro). Tamali je itak zabubljen v tisti svoji košari, če je fajn mrzlo mu dam pa še tetra plenico čez voziček. Pa veeedno zaspi, ko prideva domov, ga dam pa kar oblečenega v spalnico (kjer že prej odprem okno, da je bolj mrzlo)in ponavadi spi naprejuser posted image
Kopanje mi se kopamo nekje vsak 2. dan.
Nohtki uf, danes pa res!user posted image
Krčki jah, kaj moremo..pri 3 mesecih minejo, ne? Mi smo sedaj ugotovili, da nam najbolje funkcionira masaža trebuščka (imam eno zelišćno mazilo iz aVSTIJE, po tem se kar fajn sprdi), koroške kapljice (mu dajem po 1-2 večkrat, ker se mi zdi, da je predvsem trenutni efekt - ustavi tisto ihto) in nošenje, veliko nošenja. Vmes ga tudi dojim (kadar hoče, ponavadi izpljune), kadar noče pa mu ponudim dudo - ga tudi fajn umiri...
ko so budni naš je veliko buden čez dan (ponoči pa res lepo spiuser posted image , trkamuser posted image ), sedaj pa že toliko opazuje, da ga dam pod mobile in gleda, ali pa v ležalniku opazuje svoje igračke, zelo rad je na mojih nogah (ko sedim, si ga položim na noge, da me gleda...Ja, zelo sem visoka, tako da imam dovolj dolge nogeuser posted image ), pa se pogovarjava, on vriska, se smeji, pa ful krili z nogami pa z rokami...Je dedi ugotovil, da je hiperaktiven po mamiciuser posted image . Res, kdaj se začnejo smejat namerno? Moj VItan že včasih spusti tak heeeeeeeuser posted image Je prav smešen

Jutri pa 1. pregled pri pediatru. Me prav zanima kolk smo veliki in težki pri skoraj 6 tednih....

Lepo se imejte, pa lubčkajte svoje user posted image

(odgovor članu malažabica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
26.1.2010 9:35:36   
maya2
user posted image user posted image user posted image user posted image

evo to sem jaz danes....

Mi imamo tudi jutri 1. posvetovalnico... sem ga pa včeraj zvečer tehtala in ne morem verjet, da je pokazalo 4320g user posted image v 5 tednih 1500g, od odpustne pa 1700g user posted image bom videla kaj mi bodo rekli jutri...

A je imela že katera slikanje kolkov pri 6 tednih? in mimogrede a vse na široko povijate? nič grem še nekaj pojest dokler je tiho ....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 641
26.1.2010 10:55:59   
tintara
malažabica, torejk samo občutka nimam, ker je naš tolk mali. pa se mi je že zdelo, da je decembrske po velikosti že ujel. no, bomo že. je pa res, da so total zadekani, spomla

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 642
26.1.2010 11:02:40   
tintara
in kaj je to poslalo? spomladi bo bolje, sem hotela napisat. sem pa sicer videla že tudi novorojenčke v športnem, sam res da poleti. nam je košara še prav in bomo kar notri.

Evangelie, dojenčki naj bi se začeli smejati oz nasmihati v 5 in 6 tednu, če se prav spomnim. glasno smejanje s hihi in haha, je pa okoli 4 meseca, če se prav spomnim. no, mi smo se začeli smejati en teden po roku, torej smo bili 8 tednov stari, sam je dooolgo bilo omejeno na dva do tri nasmeške na dan. zdaj smo pa profesorji že.

slikanje kolkov: mi imamo v pon, ampak pri nas ponavčjajo pri 3 mesecih, od kar pregled delajo tudi v P. jaz ne povijam široko, ker je imel 1a oba.

blondy, ja, vem da za 14 dni, sam od tega je en teden pred pdp, tako da no koncu se ti pozna za en teden (tam v novembru 2010).
ajde, kuhat.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 643
26.1.2010 11:22:10   
blondy_81
smejanje: naša se je začela smejat nekje v 5.tednu. Oglašat pa v 7. tednu. In zdej se ful smeji ves čas in oglaša (gruli mislim,da se reče). Je prav lepo jo gledat, ko bi kar kaj povedala.

UZ kolkov: mi smo ga imeli en teden nazaj. Manca je bila takrat stara 10 tednov. Kolki so bili zopet 1A.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 644
26.1.2010 11:52:05   
Zibka
Mi smo imeli kolke 1B in imamo pregled šele pri 3 mesecih. Do takrat pa nič. Seveda povijam široko. Po eni strani komaj čakam, da neham široko povijat. Po drugi strani ji je pa sedaj bolj toplo..

Večerna rutina: jaz nikakor ne znam vzpostavit večerne rutine- nikakor mi ne uspe, da bi se držala ene ure. In potem Klara ne zaspi pred 23h. Kdaj ve začnete z umivanjem? Kak imate postopek do postelje?

Neposredna povezava do sporočila: 645
26.1.2010 11:58:07   
blondy_81
A so vaši user posted image kej sitni dons? Manca je ful sitna in ne vem kaj ji fali. Kr neki se cmera, v naročju je pa tiho.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
26.1.2010 12:35:34   
maya2

A so vaši user posted image kej sitni dons? Manca je ful sitna in ne vem kaj ji fali. Kr neki se cmera, v naročju je pa tiho.

jp user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

Neposredna povezava do sporočila: 647
26.1.2010 12:45:03   
blondy_81
maya2 Manca je tolk sitna, da sploh ne vem kaj naj naredim, da bo nehala sitnarit. Lačna ni, previta je, toplo ji je, spat ima tud možnost če hoče. Ne vem a jo kaj boli al kaj. Nos sem ji tud spucala. Sploh ne vem kaj ji fali, da bi ji pomagala.A je kakšna luna al pa kej druzga v ozračju?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 648
26.1.2010 13:01:23   
maya2

.A je kakšna luna al pa kej druzga v ozračju?

v soboto.....
jaz pa opažam, da imamo zjutraj veselico, popoldan pa ponavadi lepo spi ....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

Neposredna povezava do sporočila: 649
26.1.2010 13:04:08   
blondy_81
sej pr nas tud popoldan lepo spi. Samo včeraj je bila dopoldan vsaj dobre volje skos, dons je pa sitna. Ne morm nič nardit, ker skos jokca.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Ali bi se kljub zdravstvenim težavam odločili imeti otroke?
sonček08

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!