tintara
|
Dober večer! Bom bolj kratka, sem urejala dlike in sem že pozna. Ne morem verjet kakšen zaostanek imam s slikami, tile digitalci, ma saj so fajn, sam slik pa ne dajem razvijat, kaj šele album delat! Moram se popravit. Kajti, dobrodošla. Pol ste že zimski, kajne. Večina tu nas je še jesenskih (no, mi smo še skor poletni, k smo konec oktobra ). Punsha: tudi naš ima kar naprej vnete učke. Na intenzivni so čistili s fiziološko, pa sem tudi sama nadaljevala. Po dveh mesecih sem pa vseeno klicala in so mi dali tobrex kalpjice. Pomagalo prav nič. Nato ciloxsan kaplice, pomagalo nič. Posumijo na klamidijo, meni se pa še vedno zdi, da gre za preozke solzevode.. No, danes so bili izvidi na klamidijo negativni, čakamo pa špe izvid na patogene bakterije. Pa da vidimo, bom imel aprav jaz (preozki solzevodi) ali zdravnica (pravi, da to zgleda drugače - no, saj res ga ni videla takrat, ko se mu je solzilo, ker sme prej obrisala, preden sva šla ven an mraz). A je bil Enej kaj na intenzivni ali sta bila kar v direktu že v sobi? Koliko je bil pa težek in velik? Oprosti, če si slučajno že napisala. No, naš je imel točno dve kili in 43 cm in je zdaj zrasel na 53 in 4360 g. Kar dosti, sam bo pa jutri že tri mesece star. Romama: tudi kjaz bi ga vzela s seboj (če bi bil buden) oz ta večjega ne bi peljala v vrtec. Meni ej lažje kot vse to prekladanje sem in tja, imeti vse doma. Sam ker je eden v šoli, si tega ne morem privoščit. Žal. Nadja gre pa pol tudi v vrtec (no, skoraj cel januar je bila odma in bo aspet februarja). Men je ful dober k vidim, da ni prehlajena on mi ni treba nonstop težit, da naj ga mal manj lupčka... Košara od Quinniya prenajhna? Pri dveh mesecih? Madonca, kakšne velikane imate? No, saj vem dA NI KOŠARA FUUUL (ups, velike črke) velika, pa da je naš majhen, sam vseen. A ste ziher? Tek: hm, jaz bi tudi, sam v bistvu ga tudi jaz ne maram (tečem samo zato, ker je najbolj učinkovito - v najkrajšem času se najbolj zgoniš). Sam roko na srce - maraton je meni nedosegljiv, vsaj letos. Edino če bi si dala kot cilj, da bi potem res trenirala. No, moram še premislit. Ja, počasi se bo treba kam spravit, ampak jaz tko rada plavam - sam kaj k je treb akopalke gor navlečt. Plavanje dojenčkov: mi smo bili s ta velikim. Kar v redu, sam on ni bil najbolj ljubitelj vode. Ma že, sam čez glavo pa boh ne daj da je šla. No, zdaj plava k ta velik. Nadje pa nismo dal v tečaj, ker se meni ni dlao v LJ vozit, pa itak vem da bi imeli problem z obročem, ker je misica total trmasta. No, vode se pa mal premal boji za moj okus (kar gre in gre, tudi če ji je že čez glavo - sveda brez rokavčkov). Tako smo jo letos vpisali v ta prav tečaj. Ker je s sovrstniki (ki se večinoma navajajo vode), gre vse skupaj bolj za igranje - ampak zadnjič so jo že dali kar mal k učitelju od ta velikih (kjer je Gašper). Madonca je bila ponosna. Dosti, lahko noč. T
|