blondy_81
|
Dobro jutro mamice No zdej si bom pa mal časa vzela pa spet kej pokomentirala. Sem Manco ravno dala nazaj spat. Upam, da ne bo bruhala, ker mi je na rami zaspala in nič kupčka podrla. Ko mi zaspi, takrat sigurno ne bo nič s kupčkom. Če je pa budna, pa lahko tudi 3 ornk kupčke podre, tako da rigne kot en ta velik kakanje: odkar smo na AM kakamo 1x do 2x dnevno. Prej ko je bila pa samo na mojem mleku, mi pa tud po 5 dni ni kakala. tintara: meni so porodniško podaljšali za 15 dni, ker sem jo rodila 15 dni pred 37.tednom. Tko da začnem 16.11. Drugač pa tud jaz razmišljam, da bi bil naslednji otroček nekje čez 2 leti. Moramo najprej za Manco poskrbet pa jo gor spravit,pol pa naprej vneta ritka: v porodnišnici smo plenični izpuščaj pozdravili z Bepantenom. Zdele je imela pa ful hudega. Je bla prav bogica, jo je fejst peklo. Prej sem jo umivala z robčki, pa ni blo panike, zdej sem jo pa začela samo z vodo. Pa opazla sem, da so ji ble pleničke št. 2 že majhne in so jo tiščale, zato je pa tudi do takega vnetja prišlo. Pozdravla sem jo pa s čiščenjem z vodo, ritko popolnoma osušila, potem pa mazala izmenično s sudocremom in eno kremo od mustele. Res oboje super zadeva. Sploh od Mustele so mi zelo všeč izdelki. A katera ve, kje se jih kupi? Sem pa prebrala za sudocrem, da se ga dobi samo v lekarnah.V soboto sem ga pa vidla tudi v Leclerku med otroško kozmetiko. pleničke: mi največ uporabljamo Pampers in Mots denfants (dobijo se v Leclerku) in sem zelo zadovoljna z njimi. Smo imeli pa tud DM-ove in Muellerjeve pa mi niso ble preveč všeč. kile: jaz imam še +5kil. Sploh ne gre več dol. Sem že prišla na +3, pa sem šla 2 nazaj gor. Samo sladkarije bi jedla. Za normalno hrano mi pa kar časa zmanjka. Ko se pa že hočem spravit jest, se pa Manca zbudi. Vidim, da vas je ful tekačic. Jst pa sploh nisem za tek. Ful mal zdržim Pa bi ful rada tekla, pa mi ne rata ne vem kolk pretečt Shopgirl: kolikor sem slišala slabih besed za najino G, sem bla jaz prav zadovoljna z njo. Se je ful zavzela in vsakič ko sem prišla, me je dala na UZ. Pa sem bla velikokrat tam, ker sem imela na koncu tolk problemov. Ja za naslednjič bova pa dale sladkor pregledat in bomo vidli kaj bo pokazalo. nohti: mi že pridno strižemo nohte, rastejo pa ko konoplja. Skos ima dolge, pa se mi zdi, da po parih dneh ful zrastejo. Je pa dokaj pridna pri striženju. Posedem si jo v naročje in striževa nohte. AM: jaz ostanek AM zlijem stran. Če ga ne poje in da bi po podiranju kupčka še jedla, ga malce pogrejem in ga poje do konca, drugač pa ga zlivam stran in pripravim vedno svežega. sprehodi: Manca ful uživa na sprehodu. Je pridna. Ali spi ali pa pridno gleda. spanje: naša Manca je pa danes prvič sama spala v svoji sobici. Je spala od 23h pa do 4.30h in sem bla prav vesela. Imamo sicer angelcare, da sem bolj mirna. Tko da je zjutraj prišla se mal pocrkljat k meni, ker je bla tako pridna. No pa sem se načvekala. lepo se imejte.