ShopGirl
|
Živjo mamice!!! Moja Kaja pančka, vmes sem mal stanovanje pospravljala in pomivala posodo, zdej pa res morm še mal na net skočit Blondy, možno da je bla res še sladkorna v igri...je pa fino, da bo G pri naslednji nosečnosti še bolj pazljiva in te bo mela bolj na očeh. Čeprav je najina G že tko kar natančna, se mi zdi. araz, zdej se kr mal boljš počutim ko berem da je tebi in Blondy G enako svetoval keglove vaje. Jst sicer nimam večjih težav z zadrževanjem urina - razn če je res orng kriza mal kapljic uide, in to sem G tut povedala. Pa je rekla da se ne gre za to, ampak da morm met močnejši stisk teh mišic tut zarad drugih stvari. Vsi vemo kerih ane? Sm skor dol z mize padla... Kakcanje: a to se zna tko spremenit? Prej ej Zoja full kakala ane? Hmm moja Kaja je vsakič pokakana...pa rajš jo mam vsakič pokakano kot da je zaprta Upam da se mi temu izognemo... 50 eur za PP Melodia - kakšna super cena, jst sm pa zadnjič gledala pa nč niso mel...oz. so bli sami stari oglasi. d4rj4.84 - pozdravi se... upam da je araz tut že bolje Vnete ritke: probite nadomestit čiščenje z robčki rajš z vodo in bombažnimi krpicami za enkratno uporabo... Nam pomaga. Če pa že skos pucate z vodo pol pa ne vem kaj pomaga Skratka bepanthen, sudocrem so super...preverjeno. Po moje ni nč nenavadnega da se jim sem pa tja koža vname, saj so skos v pleničkah revčki... marusi, Kaji med krčki paše če se doji, ugotovila sm da tut dudica pomaga...mogoče še bolj kot samo dojenje, ker ji dejansko ni treba požirati ampak se samo crklja in sesa. Baje jih manj boli če sesajo! Pomaga tudi položaj ko daš dojenčka čez kolena (kot da bi podirala kupček) in ga trepljaš po ritki... Učer je bla čist blažena za ene 10 min. Paše tut če ji menjam položaje...če jo boli v leže, potem jo dam čez ramo in je mal boljš...in velik jo nosim po stanovanju. Čimveč masiraj bušija v smeri urinega kazalca. Predvsem pa pomagajo tvoje roke in ljubezen. tulpika, a ma res potrebo po hranjenju al sam po crkljanju pri mamici? Dokler nism Kaje sfintirala z dudko bi tut kar naprej sesala... In sm mislila kok je ta otrok lačen, bogi... Ja ja...pol ji je blo pa slabo pa full se je zvijala. To so mali sesalci, oni bi skos sesali Je pa res, in to je patronažna opazla pri Kaji, da ona bolj počasi sesa in rabi več časa da se nasiti, posledično je dalj časa budna in porabi več kalorij - zato je kmalu spet lačna. In ker veliko kaka, gre dosti hrane iz nje...in more spet kmal jest. Puffy - ja, zato si dobila manj. Pri meni je bilo enako. Ta mesec, ko sm polni mesec na porodniški, pa sem dobila tak neto kot sem si ga naračunala (v odločbi ti piše bruto znesek). vijolca, kako ni izvedljivo pri 160 cm široki postelji? midva mava tok pa smo vsi na komot...Ok tamala je res bolj pri meni in ji ne dava 1m prostora Ma ni šans da bi jo poležala, verjemi. taraji, imam dr. Avsenik. Zaenkrat zelo zadovoljna Ona z nami najbrž malo manj ker se je tamala drla kot jesihar in sm jo mogla dojit da smo se lahko z zdravnico kej pogovorili hi hi... katero imaš pa ti? kile...sem se dons tehtala pa jih mam še 3,8 za zgubit loh bi napisala 4 ampak se 3,8 tko fajn sliši ma sej bo, vidm da bom glede na to kok mam mal časa za hranjenje in kok je garaško bit starš, kmal v minusu pa še kar nekaj šteng mam za prehodit ko greva s Kajo na sprehod. Smo v tretjem nadstropju brez lifta... Dobr da mamo klet, v kateri je voziček, v pritličju. Drgač ne vem kako bi vozičkala Dons ponoč sm po pomoti dojila 2x iz iste J... Ob pol sedmih me je J tok bolela in še eno velko otrdlino sm mela, da sm šla tamalo kr zbudit Rajš jo zbudim pa tvegam da smo pol budni 2h kot da staknem mastitis! Zaspala je kot ubita, ker se je tok najedla, revca. Grem...zdej ko spi loh še pogledam za kak PP ležalnik, mejbi tut jst najdem kej ugodnega. In še igralno blazino ji morm kupit. Kakšni predlogi?
|