|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
15.6.2010 9:15:04   
araz
Terida jest tud pridem, če se bomo uspele zmenit.
Smo bili sicer že v nedeljo tam, pa je bila Zoja tko navdušena nad slonom, da greva komot še enkrat.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
15.6.2010 9:38:47   
Zibka
Terida, NAJLEPŠA HVALA za opis metode.
Ne morem verjet, ampak jaz tudi delam na tak način- ne bom rkela, da 100%tako ali da čisto vedno tako, ampak velikokrat. In opazila sem, da naredim največjo napako takrat, ko dam Klaro spat prepozno. In pa še tole podobnost: Klaro zelo pomiri, če ji držim roko na (ne sicer na trebuhu, ampak na) prsih. Sicer kar lepo zaspi zvečer vendar bom sedaj poskusila bol dosledno po tej metodi.

Punce, mene je pa včeraj ob 5ih tak heksnšus zagrabu, da sm mislila, da bom umrla. Imela sem take krče ma hujše kot popadke. Jaz sem mislila, da mi bo počla kaka žila v glavi, tako me je zategnilo od rame pa tja gor do sredine možganov. Pol mi je dohtar našibal injkecije pa tablete, da sm pršla k sebi. Zdaj me samo boli, pa glavo nosim po eni strani, ampak sam da so krči minili. Mož je bil potem doma ker se nisem mogla niti premaknit, kaj šele otroka pedenat. Menda se mi ja ne ponovi nikoli več...

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
15.6.2010 9:54:29   
Zibka
Še tole sem hotla:
mi se še vedno ne obračamo. Sicer pa zakaj bi se, ko pa doseže vseuser posted image  je razvila plazenje po hrbtu- se brez problema zasuče okrog ene točke, prileze desno ali levo in doseže igračo. Pa fulkrat zadnje cajte dela most: stoji na stopalih in glavi, vse ostalo dvigne v zrak  user posted image Je tko smešna. sam me skrbi če slučajno s tem ne obremenjuje preveč hrbtenice user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
15.6.2010 10:18:35   
dreamz
Ciao!

Mi smo včeraj dobili še drugi zobek!!!user posted image user posted image

Terida: tak način kot si opisala imamo tudi mi približno.

Imamo tudi nek urnik za hranjenje in spanje, ki se ga nekako držimo, no tudi če za pol urce gor al dol.

Srečanje: Moj je fraj ta vikend in bi lahko prišli v petek!! Upam, da vas pride čimveč! Kje ste punceeee???? user posted image user posted image

srečanje decemberk - petek, 18. junija, od 9h naprej v ZOO

orhideja75
terida

araz
dreamz

Zibka: user posted image user posted image  zate, da se ti ne ponovi več!!!  A ti prideš na srečanje?user posted image

NO lep dan vsem in res upam, da vas bi prišlo čimveč, da se spoznamo, ciao user posted image  

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
15.6.2010 10:20:43   
Momtobe
obračanje - naš je kar naenkrat popolnoma osvojil obračanje s hrbta na trebuh (na bok se je obračal že ene 2 meseca) ... problem je pa, ker iz trebuha na hrbet se mu pa še vedno ne da (ma roke v ustih pa so mu napoto), in potem se valda obrne na trebuh in čez kako minuto znori, ker kontra pa ne gre user posted image

spanje - naš pa ko je zaspan v trenutku zaspi tako, da mu ob glavo stisnem pleničko in obrne obraz vanjo ... sicer mu jo velikokrat držim (drugače si jo potegne na obraz), ampak zaspi v par sekundah user posted image . pred tem pa mu moram včasih dat par požirkov čaja in dudo, ko mu pade ven, ponovimo vajo in to je to. je ful priden.

zoo - lahko daste tudi mene na seznam. če ne pride nič vmes, pa če bo vreme ok, z veseljem prideva.

uf, še malo pa se greva špikat ... :)

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
15.6.2010 12:50:54   
tintara
Mi imamo fiziterapijo v petek, torej nas ne bo. Uživajte!

Zibka, tist most pa ni preveč fajn, da dela. Vsaj tak so meni razložili, pa mislim da ne zarad hrbtenice. Naš ga je tud delal in je bil (tudi zato in ne samo zaradi tega) poslan na FTP. Zdaj ga ne dela več. Se pa lepo obrača in počasi se skuša spravit na kolena, sam mu še ne gre. Odpuza pa že mal, sam v rikverc aLI PŠA NAOKOLI.  Opa, črke.

V glavnem, če dela most, jo moraš ali dvigniti in sprostiti  s pravilnim dviganjem in polaganjem (saj veš, preko boka) ali pa baje da tudi pali, če ji začneš noge v usta tlačit ali pa karkoli, sam da pozabi na tosto, kar je delala prej. (tako je meni rekla na FTP, no tisto od nogic sem nekje prebrala, tak da ne vem, ampak jaz sem ga dostikrat s tistim zamotla).

ČAu bejbe, T

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
15.6.2010 12:52:17   
ROmama
Mene v petek žal ne bo, je moj doma in se gremo kopat v Laško in to z vlakom. Lepo se imejte, pa ne na fotoaparat pozabit, da vas mi vidimo.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
15.6.2010 13:19:32   
dreamz
Srečanje: Ma full vas ne more prit user posted image user posted image  Pol pa bi bilo boljše en drug termin predlagat, a?

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
15.6.2010 13:20:58   
Zibka
Tintara, a res?? Zdaj si me pa prestrašla. Klara daje nogice v usta, sam pol pa začne tut puzat nazaj po hrbtu, pa delat most, ... pa včasih začne s tem mostom, kadar se začne jezit, tko s trme se postavi na glavo. Jaz sem se ji pa smejala. Pa očitno ni smešno. Obrača e pa ne na trebuh in ne na hrbet. Bom jutri vprašala v posvetovalnici.

Mene tudi ne bo v zoo. Ker sploh ne vem, če bo vrat že ok. Naslednjič se vam pridružim.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
15.6.2010 14:08:18   
marusi
nas tude ne bo v petek, ima moj dopust in gremo na obalo:)

FTH: ali je res, da je slabo, če se puzajo?

naše dete se postavlja na kolenauser posted image user posted image   in puza... pa mi je ena rekla, da to ni v redu....

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
15.6.2010 14:26:03   
evangelie
moj se tud puza po hrbtu..bom prav v petek vprašala P kaj naredit...

Ja, pri srečanjih je vedno tako, da jih nekaj ne more prit. Sej bi predlagala četrtek (ki bi tudi meni ustrezaluser posted image ), ampak bom samo zmedo naredilauser posted image . Se bomo pa drugič tudi ostale pridružile, bi vas res rada spoznala (vemo tolk ena o drugi, na cesti, če se srečamo, gremo pa mimouser posted image ) Sej bo še priložnosti...ve pa obvezno, kot je rekla Romama, fotoaparat in vse poslikat!

Glede uspavanja, pa sem se odločila, da od jutri res sprobam ta nov način..Upam, da nam uspe...Edino, malo me skrbi, ker čez dan nimamo ravno ustaljenega ritma. No, ali pa...vstane okoli 6h (raje prej kot kasnejuser posted image ), potem pa okoli 8h zaspi za ene pol urce, potem pa ponavadi še okoli 14h. Ta je včasih daljši. Spat gre ob 20h, vmes včasih še kakšne pol urce potegne.  A ve jih čez dan dajete spat v posteljice ali še vedno spijo v dnevnem prostoru? Pri nas ga imamo čez dan v dnevni v ležalniku, ampak kmalu ne bo več varen, tako da ga bom verjetno tudi čez dan dajala v posteljico. Saj zdaj menda ni več nevarnosti, da bi zamenjal dan in noč. Pa tudi potem, ko so otročki malo večji, odspijo popoldanski spanec v svoji posteljici, a ne?

Čestitke za vse zobke,  pri nas še vedno nič, imamo več ušes, kot zobuser posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
15.6.2010 19:37:58   
kejti
Evo naš se je tudi obrnil iz trebuščka na hrbet.
Danes sem mu dala riževe kosmiče od hippa in so mu bili bolj užitni kot krompirček.
V četrtek imamo pregled pri pedijatrinji.
No pa se je mal ohladilo.
Lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 3062
15.6.2010 19:51:12   
Elly79
Punce, če ste še vedno za obisk ZOO v petek, se tud jz pofočkam... Če le ne bo kaj prišlo vmes... user posted image

lp, Elly

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
15.6.2010 20:14:00   
Lenč.i
Današnji dan je bil pa en zaspanček za naše dete. Se ji je ritem čisto porušil. Ga skušam držat ampak mi vedno ne uspe - se prilagajam user posted image . Vidim pa,da moja še kar veliko spi v primerjavi z vašimi biserčki. Ponavadi gre spat ob 20.30 (danes je šla ob 19.30 - kaj vem, mogoče se bo še zbudila čez pol  ure), se "zbudi" ob 4h, v spanju poje, spi do 6h, čuje pol do eno uro in spet zaspi do 9h ali še dlje. Tudi popoldne spi včasih eno, včasih tri ure. Idealno je 2 uri. Ponavadi tudi vmes zaspi za pol urce. Moram kar lovit čas za preobračanje. Po hranjenju jo moram vsaj malo pustiti počivat, saj ji gre hrana še vedno gor.
GH ji dodajam ob 12h zelenjavo, ob 3h sadje, zvečer riževo kašico. Moram jo pohvalit, da zelo lepo je, nič ne pljuva. Če kdaj noče, pove z jokom in jo ne silim, ampak jo samo podojim.
Še komentarji:
Ema, bravo za prvi zobek. Dreamz, vam pa za drugega. Bravo tudi drugim, ki ste jih že dobili - Mi smo še brezzobi.
Zibka, user posted image , da heksnšus ne pride več.
Obračanje, mi se ga še učimo.
Lepo se imejte v ZOO.

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
15.6.2010 20:36:19   
ROmama
Spanje čez dan - jaz jo že počasi dajem spat v spalnico, če mi slučajno med dojenjem zaspi. Zdaj, ko je tako vroče, sem jo začela kar leže dojit, ker drugače sva obe potne.
Zibko sem imela v dnevni sobi, zdaj pa sem naštimala prenosno posteljico, ki jo bom imela bolj zato, da jo bom odložila, da mi ne bo kam pobegnila, namesto stajice.
Danes sem ji prvič skuhala korenček, pa je tisti dve pikici na žlički bruhnila ven. Bom jutri spet poizkusila, pa mogoče kar s krompirčkom zmešala, bo po moje lažje pojedla. 

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
15.6.2010 21:00:38   
Momtobe
za seznam - 5,5 mesecev: 7000 g, 66,5 cm, 42,5 obseg glavice

pikal se pa nismo, ker ma neke pikice po trebuščku (po moje od vročine), pa je rekla, da raje ne bomo cepili, ker če bi dobil še dodatne pikice kao nebi vedeli, če so tanove reakcija na cepivo, al pač ne ... tko da se špikamo naslednji teden.

sem jo pa še vprašala za stanje na nogicah - pa je rekla, da raje ne, da naj si najprej okrepi spodnji del (sedenje, itd.) ...

pa vprašala sem jo še, če je lohk nag, ko je taka vročina (sem slišala, da ga morš met kao skoz v bodiju zarad ledvic itd), pa je rekla, da je komot nag ... na morju, da naj ga mamo pač v senci in to je to.

pa malo več kapljic mormo jemat, ker ima še precej odprto mečavo (al kako se že reče) ... user posted image

sem bla pa jezna, ker sem prišla do zdravnika in je na vratih pisalo, da so za tri mesece preseljeni v nek drug zdravstveni dom ... in sem mogla čist na drug konec jit ... pa jih je moj pol mal napizdu (kar ponavadi ne dela user posted image ), da bi lahko vsaj obvestili - pa je sestra rekla, da so povedali kao vsem, ki so jih naročevali za te datume. SO POVEDALI MY ASS ... kokoš! kao, da je nam sigurno iz glave ušlo ... verjetn, da res ja! kokoš!! user posted image sori, mal sm jezna. preden odpakiram malega iz avta in pobašem vse torbe in vlečem uno težko lupinco do ordinacije ... pol pa spet nazaj v avto in ponovi vajo ... hvalabogu, da je tamau tok pridn! tut muksnu ni. user posted image

< Sporočilo je popravil Momtobe -- 15.6.2010 21:01:04 >

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
15.6.2010 22:02:44   
terida
Dober večer, punce!

Jaz imam eno žilico za kompliciranje, ki mi ne da miru... Zato sem se odločila, da vam bom predlagala glasovanje za srečanje user posted image Na voljo so naslednji dnevi: ta petek in naslednji teden od ponedeljka do četrtka (petek ne, ker je praznik, ostali dnevi ta teden pa tudi ne, da bomo imele čas, da se odločimo) in naslednje lokacije: Arboretum, ZOO in Mostec (tega sem dodala, ker je ogromno sence, lokacija je praktično ista kot ZOO, le da je zastonj - jaz imam sicer letno karto za ZOO, a si predstavljam, da se kakšni ne dopade plačevat vstopnine samo zato, da bo čvekala in bolj malo živali videla...).

Torej, pojdite na Doodle (http://www.doodle.com/r2g93dnkztzehb64), vpišite svoj nick in označite vse dneve in lokacije, ki vam ustrezajo. Pod tisto tabelco se potem avtomatično seštevajo glasovi. Če se gremo potem lepo demokracijo, bomo za srečanje izbrale termin in lokacijo, ki ustreza čim več ljudem. Pa dejmo še rečt, da se odločimo najkasneje v četrtek do poldne, da bomo/boste imele dovolj časa za priprave (če se slučajno dobimo res že ta petek).

Upam, da se vam ta fora dopade in da boste sodelovale. Jaz sem svoj glas že oddala user posted image

Aja, pa še to: če se katera kasneje premisli in bi želela spremenit svoj glas, naj mi sporoči, da popravim.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
15.6.2010 22:11:58   
terida
Bravo vsem za obrate! user posted image Primož se že zelo dolgo obrača s hrbta na trebuh, kontra pa ne user posted image Mislim, da se zna (nekajkrat je to v bistvu naredil), a tega praktično nikoli ne počne. Zdaj pa ne vem - mogoče se mu tista smer ne dopade, ker je raje na trebuhu kot hrbtu...

Zibka, super, da se tvoji instinkti skladajo s teorijo, ni boljšega user posted image Pikapoke še od mene, da boš imela od zdaj naprej mir pred temi heksenšusi user posted image

evangelie
, pri nas je od vedno tako, da spi na istem kraju podnevi in ponoči (no, če smo podnevi doma, seveda). Prej je bila to najina postelja, zdaj pa je njegova. Se mi zdi fajn, da spi v sobi, kjer ima bolj mir. Pri večjih otrocih pa je itak tako, da gredo spat v svojo posteljico tudi čez dan.

Lenč.i, tebi res dosti spi, bi kar zamenjala user posted image

Momtobe, ti čisto verjamem, da so te razkurili. Ah, tudi jaz sem na momente razočarana nad našim zdravstvom, čeprav je ravno pediatrinja svetla točka. Upam, da bom tega mnenja tudi po jutrišnjem dnevu - imamo sistematiko in cepljenje.

Sem vas pa hotela še nekaj vprašat: kdaj jim ponudite GH? A je to takrat, ko so močno lačni ali kakšno uro po dojenju? Jaz sem mu do zdaj vedno ponujala takrat, ko ni bil hudo lačen, zdaj pa se sprašujem, če je mogoče to problem - da bi mi mogoče bolj jedel, če bi bil fejst lačen. Ah, kaj pa vem...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
16.6.2010 0:32:25   
Tincy90
Čer.user posted image

Mi smo pa meli danes oz že kar včeraj 3.ceplenje in je bla pikica  zloo pridna, nč ni jokala, nobene vročine, nič.user posted image za seznamček mam pa podatke (končno!, se mi je sestra sama ponudila in rekla, če mi jih napiše, da si bom spravla):
1.mesec: 5000g, 56cm
3.mesec: 5800g, 60,5cm
4,5 meseca: 6500g
6.mesec: 7150g, 66,5cm

Moja se že neki časa obrača s trebuha na hrbet in obratno, mi pride z enga konca sobe na drug konc. Enkrat je pršla že kr pod sedežno do pasa, je najprej sploh nism vidla kje je.user posted image zto smo ji kupil stajico pa bo mela notr dost prostora za akrobacije.
Hvala bogu se je mal ohladilo, pa tud mal dežja je blo. Upam, da bo spet kej hmal sonce, sm neke jake vročine pa tud ne rab bit.
Lepo se imejte kjerkoli boste.user posted image

Lahko noč.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
16.6.2010 0:36:57   
Tincy90

Decembrski biseri 2009   user posted image

NICK                    PDP         RODILA                 IME  

Ninča77              15.12.         25.10.         Matevž (3360g, 49cm) 

1.mesec:   3400g, 50cm
2.mesec:   4730,  55cm
3.mesec:   5555g, 57,5cm
4.mesec:  
6670g, 63cm 
6,5mesca:  8000g, 67 cm

tintara                 14.12.         26.10.         Vane (2000g, 43cm)  
1.mesec:       2350g, 47 cm
2. mesec:      3350g
3.mesec:       4925g, 55 cm 
4,5 meseca:  
6020 g, 58.5 cm

blondy81            07.12.         02.11.         Manca (2800g, 49cm)  
1. mesec:   3560 g, 53.5 cm                                                  
2. mesec:   4300 g, 57 cm
3. mesec:
   5190 g, 60 cm
4.mesec:    6055 g, 62.5 cm 
6.mesec:   
6620 g

lana24                08.12.         11.11.         Aljaž (2660g, 51cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

Sasi_M                06.12.         22.11.         Narja (2550 g, 48cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

Orhideja75         04.12.         27.11.         Tomaž (3480g, 53cm)  
1,5 meseca:    4770g, 56 cm                                                       
3. mesec:
        6180g, 63 cm
4,5meseca:     7410 g, 67.5 cm

Katja.nero          02.12.         27.11.         Tarik (3170g, 50cm)  
1. mesec:        4300 g, 57 cm                                              
3. mesec:
        5400 g, 63 cm

robika                 01.12.        30.11.         Lana (3310g, 49cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

malažabica        06.12.         01.12.          Dea (3820 g, 51.5cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

anaj22                02.12.         12.12.         Nejc (3850g, 55cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

neanja duo         03.12.         04.12.         Martin (4000g, 55cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

nataša28           25.12.         05.12.         Danaja (3820g, 50cm)  
1. mesec:           4430 g , 54 cm                                          
2. mesec:           5345 g, 57 cm
3. mesec:          
5890 g, 58 cm
4. mesec:           6720 g, 63.5 cm
5,5mesca:          7450 g, 65 cm

metkara             03.12.        05.12.          Julija (3440g, 51cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

dreamz               17.12.         05.12.         Samuel (3540g, 51cm)  
1. mesec:    4810 g, 55 cm 
2. mesec:    5930g, 58 cm
3. mesec:    6840g, 61.5 cm

5. mesec:    7600g, 65.5 cm

kaja13                10.12.         05.12.         Uroš (4060g, 54cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

terida                 02.12.         05.12.           Primož (3760g, 52cm)  
1. mesec:    
5075 g, 54.5 cm
2. mesec:     5470 g, 58.5 cm
4. mesec:     6560 g, 63.9 cm
4,5 meseca:  6950 g, 66.0 cm

*nivea               10.12.        07.12.             Taja (3130g, 49cm)  
1. mesec:     3770g, 52cm
2. mesec:     4750g, 56 cm
3. mesec:     5430g, 60 cm
4,5 meseca:   6240 g, 63 cm

martinca             07.12.         07.12.          Filip (3800g, 52cm)  
1. mesec:   4750g, 56.5cm                                                    
2. mesec:   5500g, 60cm
3. mesec:  6200g, 63.5cm

4.5mesca: 6800g, 66 cm

zoya88               20.12.         07.12.           Tarik (2760g, 48cm)  
1. mesec:     2870 g, 48cm                                                
2. mesec:     3240 g, 52cm
3. mesec:
     4500 g, 62 cm
4.5 mesca:   7000g, 69 cm
5.mesec:      8200g, 70 cm

babysurprise     18.12.         07.12.           Bor (3170g, 52cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

MiNa*                24.12.         08.12.           Filip (2980g, 50cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

Anuš                  17.12.        09.12.            Taja (3000g, 50cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:  

neža7                  16.12.         09.12.          Aljaž (3400g, 52cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

araz                   16.12.        10.12.             Zoja (3220g, 50cm)  
1. mesec:    3890g, 52cm                                                  
3. mesec:   
6050g, 59.5cm
4.mesec:     7050g, 65cm
5,5mesca:   7700 g, 66 cm

*katika*             10.12.        10.12.          Tibor (3310g, 48,5cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

Lenč.i                 06.02.        10.12.            Urška (1220g, 37cm)  
1. mesec:    1650 g, 43 cm
2. mesec:    2530 g,48 cm
3. mesec:   
3590 g, 53 cm 
4. mesec:    4160 g, 57 cm

Puffy                  14.12.        11.12.             Kaja (3500g, 53cm)  
1. mesec:    4550g, 56 cm
2. mesec:    5390 g, 60 cm
3. mesec:   
6170g, 64 cm 

4.mesec:  pribl.  6500 g
5.mesec:     6700 g, 65 cm

pikapoka78        22.12.         11.12.           Tomi (3270g, 51cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

*kristy               12.12.         11.12.           Peter (3100g, 51cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

d4rj4.84            28.12.         11.12.           Rok (3520g, 51cm)  
1.mesec:     4040g, 54.5cm
2.mesec:     5850g, 57cm
3.mesec:     7500g, 63,5cm

3peresnadeteljica   16.12.        12.12.     Katarina (3990g, 53cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:   

Shopgirl               10.12.        13.12.           Kaja (2950g, 50cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:  

4. mesec:        5800g, 63cm

Afrodita1              15.12.        15.12.           Keira (3530g, 51cm)  
1. mesec:        4350g, 53.5cm                                             
2. mesec:        5290g, 57cm
3. mesec:       
5800g, 60cm

Elly79                 15.12.         15.12.           Gašper (3270g, 50cm)  
1. mesec:      4350g, 53 cm                                               
2. mesec:      5795g, 59.5 cm
3. mesec:
      6410g, 62.5 cm
4.5 mesca:    7020g, 67 cm

zalbi                    09.12.         16.12.           Žane (3520g, 52cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

summmer725     11.12.         16.12.           Anže (4200g, 53cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

Zibka                  08.12.        17.12.               Klara (4440g, 55cm)  
1. mesec:      5400 g, 56 cm
2.mesec:       6000 g (sama tehtala na približno)
3.mesec:       6990 g, 62 cm  

4,5mesce:      8250 g, 65 cm                                                  

vijolca                16.12.          17.12.              Erika (3265g, 51cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:  

evangelie             14.12.         17.12.           Vitan (3700g, 53cm)  
1. mesec:      
4650 g, 58 cm (6 tednov)                                                    
2. mesec:       
5100 g, 60 cm
3. mesec:       5450 g, 64 cm
4.5 mesce:     6100 g, 67 cm

Poopsy                15.12.          17.12.              Hana (3620g, 51cm)  
1. mesec:       4500 g, 54.5 cm
2. mesec:       5400 g, 57.5 cm
3. mesec:      
6000 g, 60.5 cm
4,5 mesce:     6600 g, 63 cm

*mirjam*            11.12.         18.12.           Jakob (3630g, 52cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

tf                          16.12.        18.12.            Špela(3620g, 52cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:  

mala bejba           28.12.          18.12.            Sara (3630g, 51cm)  
1. mesec:       3950g, 51cm                                           
2. mesec:       4390g, 53cm
3. mesec:      
5600g, 58cm

nezy                       25.12.         19.12.             Anže (3370g, 53cm)  
1. mesec:         4800 g, 55 cm                                     
2. mesec:         6000 g
3. mesec:
         6830 g, 62.5 cm
4.5 mesca:       7130 g, 66.5 cm

Tincy90                 12.12.          19.12.         Alisa (3450g, 52cm)  
1. mesec:       5000g, 56cm                                              
3. mesec:       5800g, 60,5cm
4,5. mesec:    6500g

6.mesec:        7150g, 66,5cm

vagica                 17.12.         19.12.           Gal (3600g, 52cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

kajkakr                19.12.         19.12.        Kristjan (3760g, 52cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

KulGirl                  12.12.        19.12.            Zala (3440g, 51cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:  

ammam           14.12.          20.12.              Eva (3760g, 52cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:  

1čebela            26.12.          20.12.              Neža (3110g, 50cm)  
1. mesec:      4250 g, 55 cm                                               
2. mesec:     
5420 g, 58 cm
3. mesec:      6350 g, 62 cm
4,5mesce:     7400 g, 66 cm

maya2                10.12.         21.12.           Tomaž (3820g, 55 cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

4.5 mesca:   8160g, 67 cm

mel*               16.12.         21.12.           Lukas (2950g, 49cm)  
1. mesec:         4000 g, 53 cm                                            
2. mesec:         4750 g, 58 cm
3. mesec:
         5240 g, 60 cm

taraji                 27.12.        21.12.               Iris (3330g, 51cm)  
1. mesec:        4230 g, 54 cm                                             
2. mesec:        5410 g, 58 cm
3. mesec:       
6640 g, 62.5 cm
4,5mesce:       8120 g, 67 cm

Didi*               19.12.         21.12.           Niko (3510g, 51cm)  
1.mesec:       4460g, 54cm
2.mesec:       5770g, 60.5cm
3.mesec:       6520g, 63cm
4,5 mesce:     7400 g, 68.5 cm

Riba83                19.12.         22.12.       Amadej (3940g, 50.5 cm)  
1 mesec:      5030 g, 55 cm
2 mesec:      5750 g, 57 cm
3 mesec:     
6300 g, 57.5 cm

Tulpika               19.12.         24.12.           Arne (3730g, 53cm)  
1. mesec:          5000 g, 56 cm                                       
3. mesec:
          7050 g, 64 cm
4,5mesce:         7500 g, 66.5 cm
5.mesec:           8000 g, 67 cm

Zmajči25                 31.12.        25.12.         Sofia (3165g, 51cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:  

Kika99           02.01.10          25.12.           Anja (2860g, 49cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:  

*Mojca*            27.12.          26.12.              Sara (3240g, 52cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:  

marusi               25.12.         26.12.           Maj (3090g, 50cm)  
1. mesec:          4200 g, 56 cm                                         
2. mesec:          5300 g, 59 cm
3. mesec:
          6200 g, 65 cm
4,5mesce:         7300 g, 69 cm

punsha                01.02.10         27.12.          Enej (2500g, 47cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:

Tasmanskivrag        20.12.      29.12.         David (4110g, 54cm)  
1. mesec:      5140 g, 57 cm                                                   
3. mesec:
      7200 g, 63.5 cm
4. mesec:      7930g, 67.5 cm

Kleopatra28         30.12.        30.12.          Safija (3780g, 50cm)  
1. mesec:                                                     
2. mesec:
3. mesec:  

4,5 mesce:    7700 g 

ROmama             30.12.        01.01.10.     Ema (4030g, 52cm)  
1. mesec:        5300 g,  58 cm
3. mesec:       
6280 g, 62.5 cm

4,5mesce:        7100 g, 67 cm

Momtobe        25.12.     02.01.10      Sebastjan (2830g, 48cm)  
1. mesec:     4000 g, 53 cm
2. mesec:     4900 g, 56 cm
3. mesec:    
5680 g, 59 cm 
4,5 mesce:   6530 g, 63 cm

METULJ1            30.12.        04.01.10         Laura (3730g, 53cm)  
1. mesec:     4340 g, 55 cm                                                
2. mesec:     5060 g, 60 cm
3. mesec:    
6300 g, 61 cm

Pipika 13           28.12.         05.01.10         David (3400g, 52cm)  
1.mesec:      5550 g, 58 cm                                    
2. mesec:     6100 g, 59.5 cm
3. mesec:    
7300 g, 63 cm

Kejti                    xx.12.           xx.12.                
1.mesec:  
2.mesec:   
3.mesec:  

user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
16.6.2010 0:37:22   
dreamz
terida vsaka čast za idejo in izdelavo ankete!!!!user posted image user posted image user posted image  Full dobro user posted image  Jaz sem že glasovala.
Kje pa je Mostec?

Aja pa glede obračanja: moj se tudi stalno obrača na trebuh, po nekaj časa pa začne stokat, da ga obrnem, čeprav se je znal obračat iz trebuha na hrbet, tega ne počne več. user posted image  Po prostoru pa se premika tako, da je na hrbtu in se brača malo na en bok pa malo na drugi, pa malo se zasuka...

Pa še to, kg: po dolgem času sem se stehtala in veselo videla, da sem od pred poroda izgubila 19 kg user posted image
Ampak hočem še shujšat in še naprej pridno telovadim in manj jem user posted image  Ampak ta špeh na trebuhu je najtežje izgubit... pa kože se mi zdi, da je tudi še viška. Kaj je možno? Po koliko časa gre koža na mesto?? Jaz se pridno mažem s kremicami.user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
16.6.2010 8:09:17   
evangelie
Jutro! Zgleda, da danes jaz kuham kavo! Samo na hitro, da oddam svoj stavekuser posted image

Momtobe, men se tud kr svet poruši, ko pridem kam, otovorjena ko ena šerpa, pol pa ugovotim, da sem prišla zastonj. Grrrrrrruser posted image
Terida, priiiiiiidna!user posted image Super si to pripravla, sem že glasovala.....
Dreamz, user posted image user posted image user posted image za kg! Go girl!

Tako, danes začnem z uspavanjem brez dojkeuser posted image , pa da vidimo kako se bom odrezala....Držte pesti, bom poročala....

lp

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
16.6.2010 8:47:58   
marusi
jutro! evangelie, hvala za kavico!

spanje: terida, hvala za nasvete. nekaj podobnega je v knjigi spi, dtete, spi! pri nas imamo drug problem: ne joka v posteljici, ampak se obrača na trebuh in se dviguje na kolena, pleza po posteljici, rije z glavo v blazine in ograjicouser posted image .... in to v vreči! kaj bi se dalo nartediti v taki situaciji? ali je imela katera podoben primer? samega se ne upam pustiti... če sem pa zraven, ga pa ves čas obračam....
sicer pa podnevi ni problema: dam ga v voziček (podnevi spi v vozičku), mu dam dudo in pleničko (se zarine v pleničko) in sam zaspi /Uvčasih šele po 10 min, vščasih takoj)...

zbujanje ponoči: našega srčka ponoči daje lakotauser posted image popije tudi po pol litra ponoči.. podnevi se mu pa ne da jesti... a ima katera podoben problem?

lepo se imejte!

M

Neposredna povezava do sporočila: 3073
16.6.2010 8:52:48   
pipika 13
Nivea
sem pred kakim tednom nazaj napisala podatke za našega Davida, si verjetno spregledala.

5. mesec 8550 dkg  69 cm

(v 4. mesecu ni bilo meritev)

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

Neposredna povezava do sporočila: 3074
16.6.2010 8:55:55   
marusi
aaaa! srečanje: mogoče midva udi prideva:) javite, če še velja!

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?