mamika25
|
Dan! Kolk ste se načvekala, sem kr neki časa rabila, da sem vse prebrala. Sem lih iz šihta, pa mal zabušavam... Torej ne vem kje bi začela. Kepica drži se! Imena - vse kar ste napisale mi je všeč, pač eno bolj drugo manj. Kakor komu paše in tako naprej. Naš bo Maj, če pa mu lulek do aprila odpade bomo imeli Zalo. Ime sva nekako izbrala skupaj, čeprav mi gre na živce, ko me kdo vpraša zakaj pa potem ne raje april? Folk je smešen, ma se ne obremenjujem. Pač tako je, različni smo si in nikoli ne bo vsem vse prav. Ja. EA - prvič sem rodila brez, pa bom tudi zdaj, čeprav sem bila po 1. porodu trdno odločena da teh bolečin ne bom nikoli več hotla doživet, pa zdaj mislim, da je vseeno lažje, bolje... brez ea. Sicer na predavanje bom šla, da imam tisti papir, v primeru, da si premislim . Ko se pogovarjate o maski... ja sej je smešno, meni so jo tudi dali, sem dihala tja v njo kot ne vem kaj - res sem mislila, da mi pomaga... med vsakim popadkom sem zaspala (pa še ponoči sem rojevala), dali so mi tudi svečko v rit, proti bolečinam, sam tist je larifari... Sem pa imela umetne popadke, rojevala 6 ur. Ah... Drugače pa je tista maska "smejalni plin", mal si tak "zadet" od njega... sam do smeha ti pa tut lih ni . (Nataša, ti boš vedla... ) Drugače pa so v Postojni nadstandardne dobe, sam to ne pomeni, da ti otroka odpeljejo ponoči (ker to vsem tistim ki želijo, neglede na to ali si v nadstandardni sobi ali ne), sam pač si sam v sobi, imaš svoj lasten wc in tuš... neki se plača na dan, sam jst sm raj v družbi, pa prej mine ko se mal pogovarjaš... Pupa kdaj torej maš namen it (da bom mela družbo ), ? Na CSD še nisem šla, a ne rabimo nobenga potrdila? Ker včasih se je rablo... Kako je s tem? Pol bom pa jst tut šla. Jutr vstopim namreč v 33. teden . Bravo mi. Aja. Mali mi še stoji na nogicah. In imam strašansko slab občutek, da bo tako tudi ostal. Vem, da se lahko še obrne, ma zdaj je že nekaj časa tako in me brca v mehur... Prosim prosim mali, obrni se. Drug teden imam pregled, bomo videli kaj bo rekla. Bojim se cr, raje bi naravno rodila, v čim krajšem možnem času. To je pa želja vseh nas, a ne? No, danes čez 2 meseca imam rok. Ojoj, nestrpno se bliža. Čas mineva res prehitro. Sploh ker še delam, in skoraj nimam časa za priprave. Bo marca bolje. Vsem ki imete težave želim, da jih čimprej rešite. Lep dan še naprej!!
|