ela24
|
Babyloverka, saj to glede obiskov pa smo očitno kar nekje blizu. Tudi mene je že zdaj groza vseh teh obiskov. Saj ne rečem tu pa tam, nisem pa pristaš nekih celournih posedanj, nekih sorodnikov (ko se mi fučka za njih). In ko pomislim, da ko bo , da mi bojo v hordah hodli, blazno neuvidevni, pa vsi bi ga vlačli po rokah, pa delali z njim, kaj kar meni ne bo všeč Uh Pa jih vse strečt, pa pol pospravljat za njimi. Najraje bi kar napisala sms-e naj mi prvi mesec ne navalijo, ampak pol me tak izženejo iz naše preljube Slovenije in me proglasijo za čarovnico. Ampak mene to res moti, ko gledam pri kakih sorodnikih, da imajo male otroke 1,5 do 2 leti, pol pa bi naj oni kao dojenčka držali pa cartali. Pr meni nema ništa Takemu malčku jaz ne morem zaupat, da bi ga lahko držal. Pa ne, da je on kaj kriv. Starši majo take čudne apetite. Uh... Ko na to vse pomislim, bi se najraje selila nekam v ljubljano, al pa še raje koper Saj vem, da bo keri čudno moje mišljenje, ampak ne govorim o vseh, so prijatelji in so sorodniki ki so zelo dobrodošli (do neke meje), nisem pa pristaš tistih hlinjenih sorodnikov, ko te ne poznajo par let, pol pa je otrok, pa vsi navalijo.
|