NATAŠA35
|
drage moje koliko ste se načvekale , se vidi, da je mrzlo, pa da ste raje notri na toplem... naj vam povem eno super novico, spet bom postala teta in to šele v drugo, ampak sem vesela ...mi je starejša sestra sporočila, ki se je novembra poročila v budističnem templju z indijcem in sedaj je že dva meseca noseča ....tako, da bova obe letos rodili, polno leto bo... legenda dobrodošla...vidim, da si iz kamnika ali pa okolice, glede na to da si bila na MŠ v Kamniku...kolikokrat pa imate predavanje ali je samo en dan...jaz sem iz Stahovice, tako da sva kar blizu, končno ena iz mojega konca a potem hodiš k jemčevi na preglede? cojka ja tudi dojenčki smrčijo, sploh če jim je nosek zamašen getreal super posteljica...imam enak baldahinček, pa podobno obrobo, jaz sem kupila ono z levom gor, jo je moj izbral ; bom dala slikico gor, ko jo postaviva živa imaš težave...najbolje bo, če kupiš čaj oz bolje bo da je nabrano in posušeno in delaš potem čaj...priporočam ti pljučnik, ni samo za pljuča in dihalne organe, ampak tudi za čiščenje sluzi iz telesa...pa še en dan ji pelji kam na hrib, naslednji dan pa na morje, pa bo bolje... imena ja se strinjam z vami...jaz sem mnenja, da dam otroku ime, ki je nama všeč, ne pa da mi nekdo vsiljuje ime...pred leti je babica od mojga, rekla, da morava otroku dati ime ANA, če bo pupa, ker je pač tako bilo ime njegovi mami, ki se je ponesrečila...pa me je čisto minilo....potem, pa teta pride na idejo, da dava punci ime anamarija, po obeh babicah, pa me je še bolj razpizdilo...briga me, kaj pomeni ime, če je meni všeč mu ga bom dala...res pa da gledam tudi nato, ko bo zrastel, da se ne bo sramoval imena...ko sem rosila tretjega, sem slišala v sosednji sobi, da so otroku dali ime Jakec...babica je jo 10x vprašal, pa mislila, da ga bodo pač tako klicali, onadva pa kot pribito, da bo jakec, haloooo si predstavljate sedaj ko je star 5 let, kaj šele ko bo v šoli spanje otroka jaz bom imela tudi posteljico in upam, da ne bo samo za okras , ker so vsi moji otroci spali pri meni in mi ni žal...potem pa ni bilo problema jih dat spt v svojo veliko posteljo, samo še pri zadnjem mi to ni uspelo , mogoče pa bo šel, ko pride novi član... ea sem čisto proti in je tudi ne bom imela, če je že 3. nisem...pri zadnjem so mi dali masko, pa sem zaspala in sem se samo obrnila, pa je mali ven padel uhhh sem se razpisala, a ne da...zato pa mi trpi delo v službi , ker visim tu gor