marjanaj
|
Getreal kako lušna, domača in udobna zgleda vaša sobica... ze vidim, da se bo odlicno pocutil v njej joj kompletki zdej ko gledam vase lepe kompletke, je tudi mene prijelo, da bi si kupila enega za . Pa sem rekla, da ne bom nic oblekc kupovala, ker jih bom toliko dobila, ampak... zdej si tudi jaz zelim en luskan kompletek za nasega novega lumpija . Ki ga bova kupila samo zanj . epiduralna sem gledala filmcke in moram rect, da ceprav je to prikazano kot dokaj ugodna zadeva, ker blazi bolecino, nic se ne matras, skoraj nisi rezana, nimas hemeroidov, itd... sem vseeno malo skepticna, ker ti morajo najprej eno veliko inekcijo zapicit v hrbet. Potem ti vstavit eno cevko in pol ta kateter gleda ven iz tvojga hrbta... ne vem no... mene bi bilo kar malo strah... , da se ne bom kam zataknila s to cevko, ki gleda ven iz mene . Tako da, moje mjenje je, da sem prevlik zajec za kaj takega... Sploh pa imam se vedno v glavi od prvih dni, ko so zaceli uporabljati to metodo, da so govorili, da so bile nekatere celo hrome zaradi tega, ker jim niso pravilno vsega vstavili . No ja, sej vem, da se je ze full spremenilo od takrat, ampak ne morem se znebiti tega obcutka... Pa saj lahko dobis tudi kaj drugaga proti bolecinam med porodom, a ni tako? Sicer sem proti, ampak, ce bo res kriza ? Kaj pa pravite na te metode, a jih katera pozna?
|