NATAŠA35
|
kepica me je kar stisnilo, ko sem prebrala...upam, da bosta oba zdržala in počakala, kar lepo do aprila... nincy lep vozek izabela mene tudi ubija tole nespanje...premetavam se celo noč in potem sem kot zombi ...pa tudi mene moti smrčanje mojga moža, in vsak dan je huje...sem že 1x napisala, da bi ga najraje zrinila dol s postelje, pa mi je ena svetovala, naj uporabim kar ponev kompletki uuuu, kake lepe kompletke mate, jaz še nimam nič, oziroma se odločam ali naj še 4. oblečem isto kot prejšnjim ali raje kupim novo ...čeprav moj me nazaj drži, ker nikoli nisem kupovala vnaprej, prej vedno zadnji mesec in tako bo tudi sedaj fantek/punčka jaz si želim res pupo,mam lučkov vrh glave ...kakor sem povedala, bom zelo razočarana, če bo spet , ampak mi je važno, da je poba zdrav...oba si zelo želiva punčko, samo če ne bo pač ne bo...bom pa težko prenesla očitke moje sosede, ki je že pri 3. imela svoje komentarje, ko je njena vnukinja dobila pupo...grrrrrrr oblačila če pogledam, bi me ceneje prišlo, če bi imela spet fantka , bi pa z veseljem kupovala za pupo ...pa ne bom pretiraval, res pa da so za lepše stvari, samo zdaj se tudi za najdejo lepe kombinacije in so pote prav fletni....jaz vidim, da je kar precejšna razlika, če pogledam prvega in tretjega otroka... imena midva še nimava imen, čeprav jih imam prvič več za punce kot fantke... se nagibava bolj na svetopisemska imena, ker imava tri otroke z takimi imeni : David, Luka, Jakob : prevladuje Eva, Ema, Lara, Lucija, Ella, Karmen, Viktorija, Klara, Nika... : Simon, Rok, Benjamin, Filip, Domen kaj se bomo odločili, pa še ne vemo... pa se nagibam na imena za , prej pa sem vedno izbrala ime za ...mogoče pa nosimo v soboto so mi postavili omaro v spalnici, za posteljico je zmankalo časa in prostora , ampak bomo že...sem pa včeraj pospravila skoraj vso kuhinjo, vse obrnila, tako da bom še sama potrebovala en teden, da se navadim na nov režim, kaj šele drugi ...še malo pa bomo doma, pa se bomo spravili v akcijo pospravljanja in pripravljanja za ....