Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 12:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Neka_noc: hvala za informacije. Si bova potem ogledala, me res zanima kakšne so razlike v ceni. Vem pa, da ima Alples tudi zelo kvalitetno pohištvi in seveda mi je v interesu, da sobica zdrži čimdlje. Marjanaj: joooj Verjamem, da ti je hudo. Jaz imam doma 4 psičke in eno mačjo kosmatinsko, pa si ne predstavljam, da jih enkrat ne bo več. Mi je pa pred tremi leti avto povozil toy pudlico in sem bila čisto na tleh Še zdaj jo pogrešam, pa mi te moje navihanke poberejo ogromno časa. za vse, ki vas kaj muči
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 12:25:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 13:06:10
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Kepica - da čim dlje zdržita s tvojo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 14:13:10
|
|
|
|
nizy
|
kepica-
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 14:14:55
|
|
|
|
tanika1
|
kepica- pa en kup Upam, da res čimdlje še zdržita s .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 14:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica: Upam, da počakata na nas aprilčke!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 16:05:40
|
|
|
|
tatly
|
eh boga kepica upam da cim dlje zdrzis 2v1
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 17:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene ! Spet se vam malo javljam. Novega vam nimam kaj povedat, le to da je moj trebušček vsak dan večji in sem vsak dan bolj nesposobna za kakršnokoli delo po stanovanju. Kako se imate ve? Berem vas dokaj redno, če le ne načvekate preveč. Videla sem da je aktualno lepit slikice kompletkov za iz porodnišnice, zato bom še jaz prilepila svojega. Kupil ga je za božič , sicer je št. 50 ampak vseeno upam da bo naši prav. Za vse, ki imate kakšne težave (Kepica, Wannabemommy, Levinjica in vse ostale) želim čimprejšnje okrevanje Tiste, ki pa sortirate, perete, likate, zlagate mala oblačilca pa veliko užitkov in čim manj bolečin v hrbtenici od stanja ob likalni deski!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 17:56:00
|
|
|
|
babyloverka
|
tudi od mene en hiter pozdrav, sem preutrujena od sankanja da bi kaj na dolgo pisala. lep večer želim kepica
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 18:45:19
|
|
|
|
Getreal
|
večer punce!! sem vam včeraj zjutraj napisala taaak dolg roman..po moje sem 2 ure pisala, in pol so mi delavci, ki so prišli montirat nov bojler, brez opozorit sklopli elektriko...sem mislila, da se mi kar odtrže v glavnem zdaj nimam časa vsega pokomentirat - mam fuuul komentarjev ampak samo na hitrco, ker grem pol ven s puncami jeee kepica vse bo ok, boš videla!!! še moj kompletek, ki ga obljubljam že cel teden: (cojka, katy83,malena res lepe oblekice..kako bodo luškani vaši mali škratki ) moj lubi je pa reku, da se bom še itak 100x premisnla...najbrž ima prav, glede na to, da sem kapico že zamenjala aja pa tropical mal si pozabla name - me ni na tvojem seznamčku "my time is near" zgleda se meni še ne tolko mudi kot vam hihihi drugače pa super izgleda tropical!! good work! aja chi_pita - gledate kej rokomet? nas kar privzdiguje hihihi
< Sporočilo je popravil Getreal -- 30.1.2010 18:46:15 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 19:07:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Iiii kak lep kompletek!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 19:36:13
|
|
|
|
tatly
|
oooo kak bodo nasi bebiji sli lepi iz p kaj pa jaknice ali ali jopce jim boste dale gor?saj nevem naj kupim saj nevem kako bo kaj vreme
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 19:43:55
|
|
|
|
tatly
|
getreal-kje si kupla ta komplet?pa tisto belo jopco?svetovnoooooo
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 20:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Wauuu, super kompletke imate Jaz se še vedno nisem odločila v čem bomo šli iz P, ko se bom, pa tako ne bom znala dat slikce gor. Je že 1x ena vse lepo napisala, pa sem si nekam shranila v ene dokumente, potem je šel pa računalnik v franže, pa sem vse izgubila Lep večer
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 30.1.2010 21:25:49
|
|
|
|
neka_noč
|
Čudoviti kompletki! Jaz bi tudi punčko .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 31.1.2010 7:23:55
|
|
|
|
Izabela_07
|
Dobro jutro! A ni noro fajn k je toook snega? Pa še enkrat za spremembo za vikend, ne v ponedeljek Vsem bolanim in s problemi velik . Pri meni nič novega, razen da se okrog vlačim ko kakšen kit in si ne upam razmišljat kako bo še čez 2 meseca! Vse mi je odveč - stopnice, sprehodi, vstajanje s kavča - še najbolj srečna bi bila če bi se lahko tam utaborila in mi cel dan ne bi bilo treba vstat! Uživajte v snegu!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 31.1.2010 9:27:51
|
|
|
|
memole
|
Jutro! Kako ste? Kaj kej počnete? Mi smo imeli včeraj pestro so prišli prijatli na obisk tko da smo se imeli fajn! Pa ni blo časa se kej javljat popoldan! Pri nas fajn piha burja in je mrzlo! Sam jaz bi raje snegeca,tko da tista ki ga noče naj ga kr dol pošlje ga bo že burja dostavila! Včeraj sem imela kr trd trebuh ene par urc pa trebušna prepona me je bolela! Vrjetno sem bla preveč v muvingu ker zvečer ko sem se ulegla je blo pa vse ok se je trebuh spustil ni bil več trd! Zdej grem pa neki pojest!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 31.1.2010 9:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce a še katero špika na trenutke v trebuhu? Mene je 2 dni nazaj tok, da sem se zvijala po kavču. Od česa je to? A so to krči? neka_noč ne žal me ne bo v torek, si pozabila a ne , mam MŠ, tako da bi te prosila če mi št (a še veš zakaj rabim ) od moža pošlješ na zs, lahko mi jo pa daš ko bomo šle šopingirat. Vidim, da imate že vse kompletek za domov. Jaz se še odločam a mu bom oblekla katerega k sem ga že kupila al bom še kakšnega kupila. Drugač mate pa ful lepe kompletke. IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Čudoviti kompletki! Jaz bi tudi punčko . Ja neka_noč tud jaz. Me kar stisne k vidim kak lep roza kompletek.
< Sporočilo je popravil nax05 -- 31.1.2010 9:54:12 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 10:30:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 31.1.2010 10:56:45
|
|
|
|
tatly
|
eh saj boste mogoce vse mele enkrat puncke,tak dolgo delajte na tem ni pa receno da je sedaj nimate,marsigdaj se zmotijo sicer pa ko boste svoje prelepe fantke rodile si ne boste vec zelele puncke,pa fantki so mamini carteki baje(ZATO bi jaz imela se fantka
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 11:03:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 31.1.2010 11:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka tatly - ko sem bila v srdo na 3D/4D, je mali tako razširil svoje nogice in razkazal svojo moškost, da če so se zmotil, naj me koklja brcne Bomo pa seveda delal nato na punčki. Midva bi itak rada imela 3 otroke. Sem lih hotla isto napisat. Pri nama se je tok vidl lulčka, da ni možnosti, da bi se zmotil. Tud midva si želiva 3 al pa 4 otroke in valda bomo delal na punčki. Sam kaj pa da bojo 4 fantki Pol me pa kap. Pa vseen bi mela raj v prvo punčko, ker sama sebe zdele bolj vidm s punčko.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 31.1.2010 11:09:36
|
|
|
|
photo
|
Good news: zdaj ko si morm merit cukr 3x/dan sem ugotovila, da Nutella sploh ni napačna zadeva. Zdaj sem jo imela 2x za zajtrk na polnozrnatem kruhu in je izmerjeni cukr po 90' čist normalen. Tko da Nutella-holičarke go ahead. Dobr, sej vem, da ni za posploševat, sam jaz sem čist navdušena. Manj pa sem navdušena nad cenami oblačil za dojenčke v Marks&Spencer. Ne moreš verjet, da kompletek za 15 funtov pri nas pride 35€ ?!? Imate pa luštkane kompletke nabavljene. . . Všeč mi je, ko je ena izbrala ne-roza oz. ne-moder kompletek. Jaz imam ful probleme s to roza barvo. Ker mi sploh ne potegne. Ko odprem svoj del omare so itaq same črne cote not...=) Drugače pa, joj - boga kepica. Sploh je ne poznam, pa se mi zdi tako grozno, kar se ji dogaja. Sem bila včeraj čisto down zaradi tega. Čeprav se mi zdi, da je % preživelih nedonošenčkov okoli 24-25 tedna ravno 50:50. Kar se mi zdi zelo pozitivno. Upam, da tudi sama tako razmišlja. Katera ve, koliko tednov pa ji manjka do 32. tedna?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 31.1.2010 11:20:23
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly eh saj boste mogoce vse mele enkrat puncke,tak dolgo delajte na tem ni pa receno da je sedaj nimate,marsigdaj se zmotijo sicer pa ko boste svoje prelepe fantke rodile si ne boste vec zelele puncke,pa fantki so mamini carteki baje(ZATO bi jaz imela se fantka Čista resnica. Fantki so čisto mamičini. Nax sem se tudi sama videla le in samo s punčko - ko sem bila prvič noseča. Zdaj imam pa "svojega fanta" neizmerno rada. Ga ne bi menjala. Je pa tako, da dokler ne vidiš tistega obrazčka v živo , lahko mamice govorimo karkoli, potem pa nas ti fantje "začarajo" in nam zlezejo pod kožo. Vem da bo tudi tokrat tako. Že zdaj mi je po UZ slikicah isti ko prvi sin. Upam le, da ne bo tak "mišelinko" kot je bil prvi. Potem mi bo "odpadla hrbtenica"! Zdaj je moj sin suh, kot dojenček pa je bil ..... vsi so mu dajali veliko preveč mesecev. (Primer; pri 3-eh tednih mi je ena "pribila" če ima tri mesece Me je skoraj kap. Pa je imela svojega . Takrat sem se zelo sekirala ker je bil tak bajsek - pa je bil polno dojen.)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2010 11:28:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?