katy83
|
ojla punce. Da še vas jaz malo pozdravim v tem nedeljskem dopoldnevu. Kak je fajn, dragi mi je zdaj kapučino skuhal, nazajtrkovala sva se (malo prej), čakava samo, da bo ura 13. , pa greva k moji mami na kosilo. Hm, snega imam jaz že tudi malo prek glave, ampak ok, saj sem noter, tak da...naj bo, za tiste, ki se ga veselite/veselijo. Photo - ja, jaz sem kupila tak kompletek, ki ni moder. Meni full ni všeč, da se barve določajo, to je za punčko, to je za fantka. ok, za roza se strinjam, da ravno ni za fantka, pa še to samo ko je mali. Mi full dobro izgleda, če vidim kakega črnolasca v roza srajčki. Upam, da me ne bo svakinja natepla, ker bo ziher to prebrala. sinčki - ja, mi2 sva si punčko želela, ampak odkar vem, da bo sin...ja, sem že čist not padla. kaj hočemo. Bo pač mamin sinček. Samo ne preveč. hope so. Tudi mi2 bi rada imela še vsaj enega otročka, fajn bi bilo, če bi še kako atejevo mazo dobili. križ/hrbet - kaj še katero tako križ boli. Joj, mene proti koncu dneva že tak, da ne morem ne sedet, ne ležat, ne stat. malo je to verjetno še od prometne, malo pa vseeno teža pripomore. Kepica - je zdaj, mislim, da v 32.tednu, tako, da jaz mislim, da če še malo zdrži, pa bo. Sicer pa, če še bo v sredo v bolnici, jo grem malo pogledat, če sem že tam. Tako punce, ju3 ob 14. imam izpit. dajte držat pesti, ker znanje... No, saj nekaj znam, bomo videli. Se pišemo ju3. Čao, Katy
|