Anonimen
|
Zivjo punce. Spet sem v zaostanku ... Starsi najini so se spoznali 2 ali pa 3 mesece pred poroko, oce in njegova punca pa sta mozeve starse spoznala na poroki. Je Stajerska predalec, da bi lahko do Ljubljane prisli. Saj jih skoraj na poroko tudi ni bilo Aprilcica tebe vedno komentiram, ker si najbolj zapomnim. In te stekam. Drzi se!! Vabila sva midva narocila v Grazii (isto kot porocni koticek) in je bilo vse skupaj izjemno poceni. Jaz nimam ne volje in ne casa se s tem ukvarjat. Tiste, ki pa imajo pa lahko tudi zelo lepo pride. So mi doma narejena vabila tudi zelo lepa. Ampak ne vem ce se splaca, ce imas se itak miljon drugih stvari za delati. Ena moja kolegica je naredila vse skupaj kot neko vabilo na predstavo (ker sta oba z mozem umetnika) in je prav sinopsis napisala na tak starinski nacin npr. svatje se zbirajo, zenin pogleduje proti nevestini hisi ... ne vem no. Ti lahko posljem, ce te zanima. No, notri je pa dala ene 50 mini mini rozic iz papirja. Da se mi je vse usulo po tleh, ko sem odprla Sem jo takoj klicala pa vprasala, ce nima kaj delat. V glavnem, midva sva imela en lep verz in potem spodaj vabilo, ki se je smiselno nadaljevalo iz verza. In tudi sva napisala, da naj ne nosijo daril ampak denar. Ker takrat se nisva imela stanovanja. Oooo, da bi se zdaj porocila. Kaksne stroje bi mi kupovali Ce hoces ti posljem na mejl (ali pa na fb). Pa sploh se ne obremenjuj z mnozino in tem. Ce bosta imela vabiva vas bo to za vse ok. Midva sva parom poslala pac na obe imeni in priimka. Pa nisva nic osebno hodila vabit, ceprav eni to pocnejo. Pa smo spet pri casu in volji ... Cestitike se vsem ostalim za poroko!! Cist ste navalile. Cojka in neka noc, kako dolgo vaju bomo se morali cakati?! Ostalo bom pa pri ljubljanskih noseckah komentirala, da ne bom tu teme smetila. Aja, se to sem hotela glede tiste punce, ki je slike kradla. To sem jaz takrat rekla Cojki, ko je dala sliko od nasega srecanja na forum. Da se z limanjem slikic na internet lahko zgodijo velike piz****. Pa naceloma mi je zame in za odrasle vseeno, ampak otroke pa to ... ne vem no, jaz tu potegnem mejo. Na FB sem tudi zaklenila profil in sploh nisem veliko slik dajala gor. Se razmisljam, da bi dajala od male slike gor. Tukaj na RR pa niti slucajno ne mislim nekih albumov ustvarjati. Je pa ful smesno to s temi forumi, ko jih ene tako resno jemljejo. Sem se lahko vpise kdorkoli in govori karkoli hoce. Ni se mu treba podpisati z imenom in priimkom in prevzeti odgovornosti za svoje besede in dejanja. Moj ginekolog umira od smeha, ko mu vcasih s kaksno forumsko pridem. Na primer s tistimi brcikami. Jaz jih pac nisem cutila in jih se zdaj ne tako zelo veliko kot nekatere. Moz tudi ne. Sploh pa ne pri 16 tednih, kot so nekatere govorile. In sem potem ginekologu tezila, da je moj otrok brez nog ali pa mrtev ali pa ne vem kaj se vse. Groza. Moz me je pa tud osteval, da sem navadna budala, da sveto verjamem vsemu kar tu gor pise No ja, naj dela (in verjame) vsak po svoje. Da me ne boste napadle zdaj Lepo nedeljo vam zelim.
|