Anonimen
|
Ufffff, prebrala sem vas, pa sem si zelo malo zapomnila, tako, da: Aglaia in Getreal: čestitke za bejbe BELA BUČA: danes si imela 3D, ne? Pri Mlinariču? Daj prosim sporoči kako je bilo, jaz bi tudi šla, ampak sem že zelo pozna in ne vem, če potem sploh še naroča. Pa cena? 60€? MOJ IZPIT: punce, sploh mi ne boste verjele kaj se mi je naredilo. Sem jezna, razjokala bi se, metala po tleh, se drla kot najhujša žvat, vrgla bombo na fax, pa še kaj bi se našlo... Pisali NAJ BI ob 9.40 v predavalnici, zjutraj sem šla še pogledat na internet!! Jaz lepo pridem na fax ob 9.20, potem itak še na wc (to lulanje me spravlja ob živce) in pridem ob 9.30 pred predavalnico z zaprtimi vrati in tisto grozno nehvaležno kljuko, ki se od zunaj ne da odpret. No, nisem bila edina. 12 nas je stalo pred vrati in se začudeno ˝zijali˝. Nato smo le začeli tolčt kot pri norcih naj odpre, pa seveda ni hotela!! Čez kakšnih 10 minut je prihovdrala ven in se začela dret na nas kaj hudiča se gremo, da razbijamo po vratih, ko pa že pišejo. Mislim, utrgalo se mi je!!! In kaj storiti: NIČ! Na našem referatu so itak nesposobni, zato smo se zmenili, da počakamo, da ostali odpišejo in jo naskočimo pri odhodu iz predavalnice. Tako nam je ta prijazna ženička dala možnost ustnega izpita v četrtek, ki ga bo naredil: nihče. Možnost nam je dala pa seveda zato, ker so tudi ostali sošolci, ki so že pisali, vedeli, da so začeli s pisanjem 15 minut prej... Polomija! Doma sploh nisem nič povedala, ker bi moja mama itak rekla, da kaj tako privlečenega za lase si lahko samo jaz izmislim... Katastrofa! Danes grem še lepo v center Maribora na en čajček z bivšo cimro, zvečer si bom lepo kakšen film pogledala, jutri pa nimam nič na faxu, se bom pa lepo učila, potem pa kar bo bo. Edini problem je ta, da na izpitu dobiš 3 esejska vprašanja (45 min časa) in seveda nakladaš kot pri norcih, tam pred njo pa nimaš kaj nakladat, če ti npr. reče naj naštejem tipe družin... Brez veze vse skupaj! Še nekaj glede teže vaših/naših . Pred dvanajstimi leti je moja mami spravla na svet 4500g in 58 cm dolgega fantka, tako da... Ne sekirajte se! Zdaj je pa ko pokonc postavljena glista, tako je suh... Bomo že Aja - Nincy29 in Kepica 83: pozdravljene doma!! Pazite nase!
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 12.1.2010 15:20:10 >
|