katy83
|
Aglaia - he he, sem se jaz tud kar na glas zasmejala tvoji zadnji izjavi. No, te pa držimo pesti, da bo tvoj otrok razširil nogice. Cojka - ma joj no, kako sem jezna, da se ti spraviš v šolo rešit zadeve, potem pa te še je . Groza. Ah, ne, mentorice še kr nisem dobila. Full sem razočarana. Ko se končno odločim. potem pa so težave. Pa zakaj imajo potem vsako leto tako visok vpis, če potem kao ni dovolj mentorjev. ne vem kaj naj? Saj dejansko imam čas do konca leta 2010, da se lahko potem na razpis za pripravništvo prijavim, samo vseeno. Zdaj sem se odločila, zdaj bi rada delala!!! Chi_pita - ono s pojštrom med nogami sem že poskusla, pa ni pomagalo. Bom pa danes probala še pod glavo kak višel pojštra dat. Mogoče pa bo to pomagalo. Hvala za nasvet. tatly- glede na to, da sem sama imela težave z ledvicami in, da praviš, da piješ samo vodo, pa je urin rumen,oranžen...Pokliči zdravnico in ji povej. Ali pa druga možnost. Meni vedno pomaga. Res, da tebe ne bolijo ledvice, ampak poskusi. Danes spij čimveč vode. 3 litre če lahko, pa potem poglej urin. Če ne bo boljše, se spravi k zdravniku. Dacy - ja, vem, da glukoznega testa ne delajo vsaki, ampak ko sem bila prvič tam, mi je rekla, da mi ga bo delala, ker ima dedek sladkorno. No, jo bom spomnila. Sicer pa, kako lahko to škoduje otroku? Ok, vem da je lahko otrok večji, ampak je še kaj druga? Mogoče se vam zdi butasto vprašanje, samo res ne vem. babyloverka - tako kot pravijo punce pred menoj, 10 gibov čez cel dan mora bit. Pa če si v movingu, jih itak ne čutiš. Jaz sem pa doma na mirovanju, pa moj non stop brca, tak da ne se sekirat. no, vas še berem kaj, grem zdaj dnevnike za faks delat. Končno.
|