|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 16:18:43   
katy83
evo mene na dolžnosti.user posted image

tak pa sem spet samauser posted image , nečaka ni več na počitnicah.

ja, silvestrovanje. Pri takem vremenu sploh nimam nekega občutka, da so prazniki, december. Ko pa pomislim, da bomo potem že 2010, pa da je to naše leto, pa joj, joj. Pa še diplomo bi rada začela pisat, pa še 2 izpita imam za nardit...ja, hitro bo april tukaj, pa če še nas kaj prej preseneti. 1,2,3 pa bomo družinica. user posted image
No, drugače bova mi2 silvestrovala pri še enem paru, pa se je kolegica odločila, da ne bomo imeli narezkov, ker jaz itak pršuta ne smem, pa bifteka in se je odločila, da bo ona tortilje naredila. user posted image  Sva bili danes v nabavi. Pa še sladoledno torto sva vzeli da bo naš Silvestrski meni preprost, vendar popoln. Seveda pa zraven rdeči vinček in coca cola. No, jaz bom bolj na kakšnem soku.

Nincy - ja tudi meni je prva kuhinja bolj všeč, tako kot pravi Ela predvsem zaradi predalov. Ok, meni zelena barva ravno ni nekaj, ampak če tebi paše pa je super. Sicer je pa itak tak bolj nežno zelena, se mi zdi.

Neka_noč - jaz sem spraševala glede očetovskega dopusta, ja. Hvala za odgovor. Saj sem šla potem še gledat na stran CSD, pa kar razumljivo piše. Očetovstvo bova mi2 po porodu rihtala, tak da bova pač naknadno dala to zraven.

Bela buča- tudi jaz sem slišala, da se v Tosami da zelo veliko poceni stvari dobit. To je menda v Domžalah al kje? No, jaz sem itak iz MB, tak da se tja ne bom zaradi tega vozila, je pa baje res super. aja, pa tudi mi2 ne bova vzela paketa, ampak denar. Res pa je, da bova midva večinoma vse dobila, tak da niti ni potrebe po paketu.

nax05 - super za vozičekuser posted image

tintin - u, tudi vi v novem stanovanju? Superuser posted image   halo išias te matra, pa ti niso podaljšali bolniške? user posted image  Pa mislim, kaj se na teh komisijah vse dogaja. Groza. Še dobro, da sem študentka. user posted image  No, ja imam svoje prednosti, pa seveda tudi slabosti. Pustimo zdaj to, ker bom postala slabe volje. user posted image

teyyya - dobrodošla med nami. user posted image   Sicer pa povej kaj o sebi, od kod si, koliko si stara. Aprilčice smo radovedne, veš?user posted image

Wannabemommy - user posted image  za dobro spanje. No, aj jaz se kaj dosti ne smem pritoževat čez spanje, opažam pa vseeno, da sem pred nosečnostjo dosti bolj trdno spala kot sedaj. Zdaj me vse moti, pa kr nekaj časa traja, da nazaj zaspim, ko se 1x zbudim.

kepica83 - he, he. Veš, da sem tudi jaz opazla, da so mojemu user posted image  dosti bolj všeč slovenske pesmi kot pa jugo. Jaz sama tudi jugo poslušam, no pa saj slovensko tudi, tako da pri meni ni panike.

Getreal - no, vidiš, zato smo tukaj punce, da pač enkrat tebe potolažimo in ti vlijemo poguma in samozavesti, drugič pa spet drugo. Verjamem, da bo še veliko tega tolaženja, sploh kakšen mesec pred našimi PDP-ji. user posted image   Kaj pa še te imaš na faksu za porihtat? daj povej. Bova druga drugo spodbujali. user posted image

lp, Katy

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 19:21:38   
marjanaj
nax05 evo tegale sem imela v mislih: http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-3-ali-4-i536.shtml
v bistvu je isti kot 222, le da je cel crn z belimi krogi...user posted image

nejanejc mi vedno delamo samo "mesni fundee", to se pravi samo olje segrejemo in nato notr pomakamo meso in sir in hrenovke. user posted image Je odlicen in super za v druzbo, ker lahko sir in meso in vse kar lahko ocvres na olju narezes na male koscke in nato vsi sami cvrejo... Vem, da je sirov zelo zapleten, ker je kombinacija vec sirov in vina, cokoladnega pa tudi se nisem delala. Ga imamo pa jutri namen imeti, tako da ga moram malo nastudirati user posted image

cojka user posted image jaz sem bila tudi pri Stanki. Me je sestra od mojega user posted image s sabo zvleka. Sedaj sem slisala, da ne zivi vec v tistem bloku ampak v hisi. No vidis, da res govori hitro. Zato so mi dali diktafon, da sem snemala, kar mi je povedala user posted image user posted image user posted image .

silvestrovanje - uf ze jutri, se kar bliza user posted image . Mi smo se odlocili, da bomo kar pri nas praznovali. Prideta se dva para k nama in bomo skupaj kuhali in pekli in se zabavali. Kaksen pictionary al pa kaj takega... Samo ena stvar me moti... vsi bodo lahko pili, jaz pa ne user posted image . No ja vsekakor bo to nase zadnje "samsko" novo leto user posted image .

Pa veselim dogodivscinam nasproti user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 19:50:14   
neka_noč
Živjo user posted image

Berem berem berem..... čvekice user posted image

Cojka si me spomnila, ti moram poslati na ZS svoj mail. user posted image Se pa nič ne mudi.

Teyyya dobrodošla user posted image !

Nejanejc hvala za krasno informacijo glede dobave. Si me zelo potolažila. Midva še čakava na klic iz BC, nato pa naročiva. Bova verjetno kar direktno v Alples-u. Zdaj imajo kolektivca.
Glede foundija - imam krasne recepte za omakice, a žal le za navadnega. Imamo pa še čokoladnega in ga delamo na način, kot ti je že ena napisala...

Getreal res je, kar sem ti napisala. user posted image Verjemi, imam enega fanta. Je pa res, da je prvih šest tednov res zelo napornih - a le z vidika, ker si neprespan, vse je ena sama rutina....  Vsi nosečke "fopajo" le z ideali o user posted image , kar se tiče neprespanih noči, ... pa je tabu tema. Ni čudno, da je potem šok. Mislim, da je prav, da smo mamice seznanjene tudi s tabu temami, a krasno je, da ti nekdo pove tudi to, da je na koncu (kljub vsem težavam,...) veselje, nepopisna sreča, neizmerjena ljubezen .... skratka več + in spoznanj, kot - in težav.
Ljubezen, ki jo začuti vsaka mamica do svojega otroka je neizmerljiva... in dokler nimaš svojega otroka to težko razumeš... Zato pravijo, da se ti ob rojstvu otroka, ljubezni do njega odprejo popolnoma nova obzorja, nova spoznanja - tega se je potrebno veseliti!
Veseli me, če sem te uspela vsaj nekoliko potolažiti, ti vliti pozitivne energije. user posted image

Katy83 glede odgovora za očetovski dopust - ni za kaj. user posted image

Jutri je silvestrovo user posted image .

Pozdrav vsem!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 20:21:51   
tropical
PROSIM, da vaše podatke, datume pišete z debelimi črkami ali barvano!!!
Ali lahko napišeste še enkrat tiste, ki stedalepodatke kaj čakate  user posted image ALI user posted image oz. user posted image je ostalo na prvemdelu. Tako dabompol sproti popravila.


user posted image
NICK, STAROST,KRAJ,( , ),+KG,SPOLPREGLED, MF, 4D,3D
1.4.2010
user posted image smeshka(22)Štajerska(1.user posted image ,0. )user posted image NP

2.4.2010
user posted image  
jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image NP
user posted image   Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. )user posted image     NP.  
user posted image   sasa7                                                NP
user posted image  
mamika25   (2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image  user posted image +6,5  13 .01.
user posted image   m83 (25)gorenjska (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP.
user posted image   vita83 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP

3.4.2010
user posted image   testianka   (4.user posted image ,?.user posted image )  NP

user posted image   tejč29       (2.user posted image ,1.user posted image NP 
user posted image  
pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image user posted image +6   11.01.   

4.4.2010

user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +8  18.01.
user posted image kepica83 (22)Ormož(2.user posted image ,0.user posted image )user posted image  user posted image +8  22.12. .
user posted image
flora1983       (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image -2   23.12. 22.01.
user posted image Chi_Pita (24) obala(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image user posted image +9,5  19.01.
 
5.4.2010
user posted image
  26AnejaA      (1.user posted image ,0.user posted image
)
user posted image   tifani          (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 
user posted image  
Mariposy (?)Gorenjska (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image 27.11. 12.11.
user posted image   Abril                               user posted image   19.11.
user posted image   dacy (30)Bohinjska Bela (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +4,5  04.01.   in 28.12.


6.4.2010
user posted image
  Chloe (29)  Celje (2.user posted image ,1.user posted image   )
user posted image   amelie (28)  MB  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image   21.01.  
user posted image  
aprilasemtu(27)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   29.12.

user posted image  
nejanejc (31)Kranj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  user posted image +6  06.01. 
user posted image   BELA BUČA (31)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image + 5  06.01. 


7.4.2010
user posted image
  mokca (31) LJ    (2.user posted image ,1.user posted image   )
user posted image   NP.
user posted image  
tanjaklemen(24) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image   +8 18.01. 
user posted image   Tesh
(32) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 28.12.

8.04.2010
user posted image   izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +11  26.01.
user posted image   Nasy
(32)     (4.user posted image ,1.user posted image )
user posted image    NP
user posted image   levinjica
(29)štajerska (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   user posted image +10,5  12.01. 
user posted image   Gilda77 (2.user posted image ;1.user posted image )
user posted image +8 05.01.

09.04.2010

user posted image   mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2.user posted image   )    NP
user posted image  
azaleja (40) LJ          (2. user posted image   ,1.user posted image   ) NP
user posted image   setag  (34)Kranj        (4.user posted image ,3.user posted image   )
user posted image   NP ?  
user posted image   neka_noč (35) Lj   (3.user posted image ,1.user posted image   )
user posted image   user posted image +4  19.01.

user posted image   Nohtek10 (24)gorenjska(1.user posted image ,0.user posted image   )
user posted image  
user posted image 21.12. 
user posted image   none85 (23)            (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image NP 
user posted image   Klarica123

10.04 2010
user posted image   ela24 (24)      (2.user posted image , 0.user posted image )
user posted image user posted image  -2   23.12. 
15.12.  
user posted image   zrak (34)   (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image   NP
user posted image   moci  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image
user posted image   
nax05 (24) Lj(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +5  26.01. 04.01.

11.04.2010
user posted image   mojca976 (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   +5 16.11. 11.12.
user posted image   lija34 (34) (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image +10  02.12
02.12
user posted image   šica (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image -1 NP.
user posted image   anja31(?) (1.user posted image ,0. user posted image )
user posted image   NP.

13.4.2010
user posted image   majas (24) MB              (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image   09.12.
09.12.
user posted image   Getreal (23)
primorska(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  
+4  22,01. 11.12.
user posted image   Wannabemommy MB(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  user posted image 11.01. 11.01.
user posted image  
pikapoka26(26) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +4   06.01.

14.04.2010
user posted image
  roža03     (3.user posted image ,2.user posted image   )
user posted image   gugy (26)                                      NP

user posted image   didi5 (30) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   10.11.  15.12.          
user posted image   pikica84 (24) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image 1,5  NP
user posted image   Izabela_07 (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image
4,1 
04.01. 

15.4.2010
user posted image   inch (29) MB          (1.user posted image ,0.user posted image )  
user posted image  
ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4.user posted image )
user posted image   04.01.  

user posted image   *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image     11.01.

user posted image   Malenaa89(20)Marjeta na DR. Polju(?.user posted image ,?.user posted image )user posted image  user posted image +6 04.01. 14.12.
user posted image  
principessablu(?) (2.user posted image , ?.user posted image )

16.04.2010
user posted image   katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   5,5 07.01.

user posted image  
marjanaj (30) Lj (1.user posted image , 0.user posted image )user posted image   user posted image
+7 26.01 
user posted image   mp13(34) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image   23.12.

user posted image   Pupa83 (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image +3 NP 

17.04.2010
user posted image
  Aanchy (28)(1.user posted image ,0.user posted image )   
user posted image  
tanika1(26)Lj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image   4,5   30.12. 
user posted image  
moreta (33)KP (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   12.01.

user posted image   monlo(28) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  user posted image +8 25.01.

18.04.2010
user posted image   Venera (34) MB  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image  
+3   15.12.
user posted image   Sandra187 (?user posted image ,?.user posted image )
user posted image +8

19.04.2010
user posted image   čebelca 25  (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +10  05.01.
29.12.         
 
20.04.2010
user posted image
  NATAŠA35 (34)Stahovica
(4.user posted image ,3.user posted image   )
user posted image +1 11.01.

user posted image   Di_Di (26)Obala(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image   07.01.

user posted image  
spella     (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image  

21.4.2010
user posted image   nikkybo Domžale (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   NP
user posted image  
babyloverka (23)Ptuj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +3   12.01.
user posted image   Aglaia
(27) (1user posted image ,0.user posted image )user posted image   +5 12.01.
11.01.


22.4.2010
user posted image   barvar (28) Ptuj        
(2.user posted image ,0.user posted image )  
user posted image   micama (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )
user posted image user posted image user posted image

23.4.2010

user posted image   neli2010 (27)   (3.user posted image ,0 .user posted image   )
user posted image   07.12.
07.12.
user posted image   tintin    (3.user posted image ,1.user posted image )
user posted image user posted image +5,5  05.01. 16.12.

24.4.2010

user posted image  
ljupka (30)   (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image user posted image +4 27.10 16.10.
user posted image   Moycaa

25.4.2010

user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image NP 
user posted image natasaxy (29)Radovljica (2.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +1 11.01.
user posted image
sasa1975 (?) (1.user posted image ,?.)
user posted image

26.4.2010
user posted image   memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +6 05.01 .
user posted image   tropical    P.         (3.user posted image ,1.user posted image )
user posted image user posted image +9,5    04.02.  

user posted image  
mandarinaJ          (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  

27.4.2010
user posted image   country (26)
gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image
user posted image user posted image user posted image +3    11.01.
user posted image   nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3.user posted image )
user posted image  user posted image +2,5 18.01.

user posted image   
nincy29 (18) Nova Gorica(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image   +4  28.12. 
20.01.

28.4.2010
user posted image   tatly (22) Ptuj (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image     04.01. 
04.01.
   teyya (?) (?.user posted image ?.user posted image )user posted image   +6

29.4.2010
user posted image   cojka(28)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +6,5 27.01. 20.01.
user posted image   Marjana Simončič (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image   04.01.
05.01.

30.4.2010
user posted image   Tejča05
(28)Lj (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image  

user posted image   Aprilčica10 (22)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +8 21.01.

 
02.5.2010
user posted image   živa (32)Lj (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image 13.01.


XX.XX.2010
user posted image   jeci
                               aprilčic nas je  98!! 

user posted image    4 user posted image   11   user posted image   52245225

user posted image
Z nami so bile:
BOSTINA, ŽanaTaja, mausikaa, kai1, maja1985, Nefretiti, čebeli, jana_k, soncek_25, sanje2, nadka10, Ribica Nemo, Argojuhica,



user posted image   ko vidiš srček utripat na pregledu
3D/4D  
MF morfologija
NP  Naslednji pregled
SPOL   ALI ALI
- / + KG

user posted image







< Sporočilo je popravil tropical -- 30.12.2009 20:39:26 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 20:22:26   
tropical
user posted image user posted image
PREGLEDI:    

04.01.   Marjana S., Malenaa89, ema tiara, Izabela_07, tatly, dacy
05.01.   tintin, čebelca25, memole, Gilda77,
06.01.   pikapoka26, nejanejc, BELA BUČA,
07.01.   katy83, Di_Di
11.01.   *m*o*j*c*a*, NATAŠA35, country, pupa*81, Getreal, natasaxy, Wannabemammy,
12.01.   babyloverka, levinjica, moreta, Aglaia,
13.01.   mamika25, živa,
18.01.   tanjaklemen, aprilski hrošček, nizy,
19.01.   Chi_Pita, neka_noč,
21.01.   Amelie, aprilčica10,
25.01.   monolo,
26.01.   izgubljena ovčka, marjanaj,
27.01.   cojka,

                        
MORFOLOGIJA

     
04.01.   tatly
05.01.   Marjana S.

3D/4D PREGLED

04.01.   nax05,
11.01.   Aglaia, Gereal, 
Wannabemammy,
12.01.   BELA BUČA
20.01.   cojka, nincy29,
22.01.   flora1983,
user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 0:26:44   
memole
Ejla!

O včeraj ste pa bolj malo načvekale!user posted image user posted image

Piškoti so končno končani danes jih samo še spakiram in so pripravljeni da jih oddamuser posted image user posted image user posted image

Dopoldan odrinemo v Lj ima moj še ene opravke potem pa k tastu da mu mal bajto napolnemo!user posted image user posted image user posted image

Želim vam en krasen dan poln smeha in sreče in pa srečno,zdravo in polno ljubezni leto 2010!

Nočka


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 9:01:17   
nejanejc
hejla...

hvala za nasvete za fondije :) cokoladni bo... ce bomo pa olje se bomo pa se zmenla z mojim... nas bo zdej manj, kot je blo predivedno, ker se jim ne lušta v Kranj hodit... mi se bomo sli tudi kako igrco, pictionary al pa Katano.. verjetno... bomo vidli sproti.. hrane mamo za 8 ;-) ajajaj

tintin, sem prov pozabla te pozdravit.... upam, da te dajo spet na bolnisko, drzim pesti. In super za stanovanje :) Midva sva tud napredovala v tem casu, ko te ni blo :)

Se par urc oddelam pa letim domov pospravljat pa prpravljat :) Vcerej sva biftek nardila, da se mi kar sline cedijo.....

LEPO PRAZNUJTE !

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 10:42:50   
Chi_Pita
Hei ... nisem še brala za nazaj - to me čaka naslednje leto user posted image Upam, da ste vse v redu, kot takrat, ko sem vas nazadnje brala user posted image

Prišla sem vam zaželet lepo silvestrovanje, v prihajajočem letu pa čimveč lepih dni, dosti zdravja, sreče in ljubezni. In seveda, da bomo kmalu in na najlažji način z našimi sončki user posted image user posted image user posted image

Punce rada vas imam, pa čeprav se poznamo samo virtualno.  user posted image Naj bo 2010 najlepše leto tudi za vas


_____________________________

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 10:45:58   
Kepica83
jutro punce!

TROPICAL: Naslednji pregled imam 4.1.
 
nejanejc... tam ko je nižja cena pri Jane tam je komplet brez jajčke. Tam ko pa je cena 549eur pa je jajčka zraven. Jaz bom pol meil poslala me zanima v kolikem času dostavijo.
 
Lepo praznovanje želim vsem skupaj.!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 10:51:52   
nadka30
Ne vem če se me še glih spomnite, med vami sem bila v prvih mesecih vendar sem se potem morala od vas poslovit, še vedno vas občasno preberem.
Moje voščilo;

Naj vam novo leto prinese čim več lepih stvari,
pozabljeni naj bodo vsi dvomi in skrbi,
Uspeh naj vam povsod sledi,
sreča , veselje, ljubezen naj med vami živi.
Vse želje, ki se letos niso izpolnile, vse sanje, ki niso obrodile
naj v prihodnjem letu dobijo polet
in naj se čim prej izpolnijo.
V leto 2010 vem žeilim čim lepšo nosečnost do konca,
hiter porod in da v naročju držite najlepše otročičke
Srečno 2010


ps.(sedaj sem pri septemberkah)nefretiti pa pri avgustkah

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 10:57:43   
nejanejc
kepica,
ja nevem, majo "dva modela" za isti denar... eni majo eni nimajo lupince :)
nevem al so eni starejši drugi novejsi modeli, malo se razlikujejo..
pa razlicne barve so potem v "akciji"

jst sem se skorej za chicha odlocla, je malo cenjesi.. ma nisem se prepricana


Same lepe reči ob novem letu, veliko uzitkov in sladkih presenecenj ;-)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 12:48:07   
katy83
da vas pozdravim še zadnjič v tem letu.

danes ne bom dolgovezla, rada bi le čestitala Nadki30, Nefretiti in Žanitaji, da so spet zagledale user posted image . Bravo punce! user posted image  To je full lepo slišat in seveda vzpodbuda vsem puncam, ki so začele z nami, a so se žal morale posloviti.

tako punce moje. Tudi jaz bi vam rada povedala, da mi to, da se poznamo full pomeni in ja, rada vas imam. user posted image

user posted image Naj bo leto 2010 vaše leto, polno smeha, veselja, zdravja. Naj vas aprila (ali morda že malo prej) osrečijo vaši/naši sončki, ki pa bodo itak poskrbeli, da si bomo leto 2010 za zmeraj zapomnile. Fajn praznujte. 
user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 13:28:36   
tropical
nadka30 in nefretiti kako lepo čestitke za vaju dve in prijetno silvestrovanje vama želimo.in enak tudi Žanitaji da ne pozabim.user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 13:37:39   
tropical
Punce želim vam zdravo,
veselo, srečno in radosti polno novo leto,
obilo cartanja
in lepih trenutkov z vašimi otročki.
Pa lepo božajte svoje bušije.


user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 31.12.2009 13:41:26 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 13:41:37   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

da vas pozdravim še zadnjič v tem letu.

danes ne bom dolgovezla, rada bi le čestitala Nadki30, Nefretiti in Žanitaji, da so spet zagledale user posted image . Bravo punce! user posted image  To je full lepo slišat in seveda vzpodbuda vsem puncam, ki so začele z nami, a so se žal morale posloviti.

tako punce moje. Tudi jaz bi vam rada povedala, da mi to, da se poznamo full pomeni in ja, rada vas imam. user posted image

user posted image Naj bo leto 2010 vaše leto, polno smeha, veselja, zdravja. Naj vas aprila (ali morda že malo prej) osrečijo vaši/naši sončki, ki pa bodo itak poskrbeli, da si bomo leto 2010 za zmeraj zapomnile. Fajn praznujte. 
user posted image



pod tole pa se lahk sam podpišem

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 13:49:30   
Wannabemommy
Da se še zadnjič javim v tem letu ,ki odhaja. Rada bi vam le povedala da sem ful vesela da sem našla ta forum in z njim vse vas, ki ste pripravljene pomagati druga drugi, z nasvetom ali toplo besedo, rada vas mam in priznam da je na nek način tud zaradi vas ta nosečnost še lepša, ker veš da nisi sam da je še dosti punc ki imajo takšne in drugačne težave, hvala in ostanite takšne še naprej.user posted image user posted image
user posted image Za prihajajoče letp pa vam želim, predvsem še lepo nosečnost, hitre porode z čim manj bolečin in predvsem srečne in zdrave user posted image  in ostale člane vaših družin, naj bo vaš dom poln otroškega smeha in radosti.

Vsem skupaj lepo praznovanje user posted image


(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 14:58:21   
pupa*81
Hoj punce, čist na kratko!
Čestitke Nadki30, Nefretiti in Žanitaji za pluske! user posted image Pa dobrodošla nova user posted image !

Želim vam, da vas v letu 2010 odprte oči vodijo v jasno prihodnost!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 15:04:06   
Izabela_07
Drage souser posted image ! Vsem želim obilo zdravja, noro veliko srčenih in lepih trenutkov, nekaterih še v dvoje, od aprila naprej pa v seveda popolnoma drugačni sestavi! Imejte se radi, uživajte vsak trenutek sreče in naj se vam izpolni čimveč skritih želja!!!! SREČNO 2010!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 15:05:22   
Izabela_07
In seveda iskrene čestitke Nefretiti, Nadki 30 in Žanitaji user posted image

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 16:44:56   
babyloverka
hej punce pozdrav še od mene user posted image

vidim da ste vsi v čestitkah in dobrih željah, jaz pa nisem za te stvari. ko pride čas novega leta bi se najraje kot medved skrila v brlog in spala tri dni, da bi vse to odšlo mimo mene brez ceremonij in tisočerih lupčkov. verjetno se komu zdi čudno samo jaz res nisem pristaš novoletnega praznovanja.

vseeno vam želim da se imate lepo, da uživate in naj vam bo naslednje leto čudovito vsak danuser posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 17:26:34   
dacy
No tud jaz nekak letos nisem v nekem pricakovanju novega leta saj moj dragi dela celo noc, tak da bom jaz sama pri kolegici in njenem ... on bo sigurno kaj spil ... midve nosecke pa sva si nabavle radensko user posted image ... Bova imele radenska party user posted image Upam da mojga kaj prej spustijo iz sihta, da se nam mogoce vsaj malo pridruzi, se mi prav smili ko se somnim da bo moral od 21:00 - 5:00 stat zunaj na Bledu, pa se dezevno je ... blaaah ...

No vglavnem vsem vam pac zelim cim lepse praznovanje in ogromno srece in zdravja v 2010, Aprila pa cim lazje porode in nic komplikacij user posted image



_____________________________

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 18:43:35   
Marjana Simonič
Pozdravljene souser posted image !
Evo še jaz se vam letos zadnjič javljam .
Sinkov rojstni dan smo praznovali z eno dnevnim zamikom , saj smo ga preveč utrudili in ni imel več energije za pihanje svečkuser posted image  Smo pa vse nadoknadli in bilo je superuser posted image user posted image  Hval avsem , ki ste se spomnile na nas in za vse čestitkeuser posted image
Danes pa zadnja noč v letu in vam vsem želim , da jo preživite s tistimi , ki jih imate najraje . V letu, ki prihraja pa vam želim predvsem sreče in zdravja - pa seveda , da preostanek nosečnosti in porod potekajo tako , kot si želite user posted image user posted image user posted image  Uživajte maksimalno !! SREČNO 2010 !

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 18:51:14   
Anonimen
Punce, samo na hitro: Happy New Year!! user posted image user posted image

(odgovor članu Marjana Simonič)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 19:17:18   
marjanaj
Se malo da bo pokalo za 00:00 user posted image !

Se moje zelje:

Vsem, ki mi niste cestitali za novo leto, zelim, da jim udari strela v jelko, dedek mraz naj se jim pokaka v dimnik in bolhe naj jim pozrejo njihovega psa. Vsi tisti pa, ki ste mi zazeleli vse najboljse v 2009, pa vam sporocam, da se zelje niso izpolnile in mi za 2010 rajsi posljite gotovino. user posted image

Lep prehod v nova dozivetja v 2010 zelim vsem! user posted image
Lp, M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
31.12.2009 23:04:08   
Anonimen
Dober večer nosečnice..še 1 ura pa pol noč...kaj naj rečem...
Novo leto je neznanec,
prav lepo ga je spoznati,
pa ne preveč pričakovati.
Staro leto je minilo,
ne oziraj se nazaj,
novega pa ne preganjaj,
presenetiti se daj...
SREČNO NOVO LETO 2010

se slišimo v leto 2010..lahko noč...

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vozicek
Tehtnica25

Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?

Vozicek s tremi kolesi (48%)

Vozicek s štirimi kolesi (52%)


Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!