|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 10:41:42   
amelie
Te bolečine naj bi bile nekaj popolnoma normalnega zaradi raztezanja itd. Pomoje tudi nimaš kaj skrbet, če ni nobenega izcedka. Mene je dosti špikalo, čeprav zdaj nekaj časa ne več. Če imaš možnost, le pojdi počivat. Pa veliko tekočine in noge v luft - meni to vedno pomaga, tud če ni nič narobe user posted image

(odgovor članu monlo)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 10:47:49   
monlo
Joj, amelie, resnično upam, da imaš prav!

Pa je to špikanje dolgo trajalo, ne vem, npr. nekaj dni, tednov.................?

Zaenkrat hvala!


(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 10:48:36   
aprilasemtu
Pozdravljene vse user posted image !

Po dolgem času se spet javljam, vas pa redno berem (no tko bolj po diagonali, ker se strani kar nabirajo).

Midve z user posted image sva imeli prejšnji teden ponovno pregled (2,5 uri čakanja ni vredno omenjati, ker je to že bolj pravilo kot izjema). Spola dete ni spremenilo tako da ostaja deklica (je bilo več kot očitno videti), sedaj je že obrnjena na glavo (zato imam včasih občutek, da mi vse pritiska navzdol in morm vsake 5 minut na WC za tri kapljice...). Drugače pridno rastemo in so bile tokrat vse meritve v čistem povprečju, na morfologiji je bila namreč čisto na spodnjih mejah. Na UZ je fino zazehala, kar me ne preseneča, saj sva bili od čakanja očitno obe čisto zdolgočaseni. Kolikor se je dalo videti ima kar velike šobice in bo očitno bolj po atiju, ker imam jaz bolj majhna usta... Z mano je vse okey, nobenih primanjkljajev, test za sladkorno me čaka pred naslednjim pregledom, ki bo 27.1. Pridobila sem že 8 kg (od tega ima tamala švoh kilco user posted image ).

Mi tudi nimamo še čisto nič za otroka, še s pleskanjem nisem fertik, ker sem po ugotovitvi spola prišla na misel, da soba zgleda nekak preveč modro. Zato sem zdaj na modro steno narisala še zelene hribčke, v mislih imam še nekaj rožic in par nalepk (drevo, hiša, kuža itd.) ki jih pripopam gor. Najbrž preveč kompliciram...
Kaj vse je potrebno za otroka se mi ne sanja, ampak bom že nekak...

Imam pa eno vprašanje: predno izpolnjujem papirje za socialno moram pri ginekologinji pridobiti neko potrdilo oz. kaj???? Do sedaj nisem še nič dobila...

Danes ponoči se mi je sanjalo, da sem bila v porodnišnici, vendar nisem jaz rojevala ampak sem gledala eno drugo... me je že malo strah, vendar ne toliko poroda, kot odgovornosti, ki prihaja. Se bojim, da ne bom zmogla (žal ne morem računati na pomoč staršev oz. kogarkoli drugega); tako da bova deklico rihtala čisto sama, pri 11 mesecih pa upam da gre (da dobiva) v vrtec, ker je ne bom imela kam dat. Že tako bom mogla med porodniško večkrat skočit v službo, no upam, da mi uspe urediti oddaljen dostop in bom lahko od doma urejala zadeve.

Verjetno pa smo vse polne dvomov v tem obdobju, sploh tiste prvič user posted image .

Obilo sreče in otroškega smeha vam želim v novem letu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 11:08:53   
živa
Hoj!

Srečno v letu 2010 še od mene  .

Jaz sem bila včeraj zvečer prav utrujena od teh praznikov, pa ne le fizično, tudi tako sem se čudno počutila, vsakdanja rutina in napori so se mi zazdeli čisto preveč user posted image . Sem celo pomislila, kako lagodno (res pa tudi dostikrat prazno) življenje je bilo brez otrok ... No, danes sem spet v službi, otroka v vrtcu, zunaj je bilo vsaj zjutraj sonce in jaz sem malo boljše volje. Čakam še na dvig storilnosti user posted image .

Čez novo leto sva bila celo sama z možem, ker smo počitnice pri babici prestavljali in prestavljali zaradi bolezni, pa smo se potem zmenili, da otroka tam ostaneta noč pred NL in na novoletno noč; itak nista hotela domov user posted image . Midva sva šla na en koncert in nato zunaj pričakala novo leto, naslednji dan pa sva se naspala (kaj je že to? user posted image ). V soboto in nedeljo pa smo bili v Lendavi, mala dva sta norela po vodi in tobogančku, je bil ravno en luštkan za otroke postavljen na robu otroškega bazena, da sta čmokala v vodo (z rokavčki) in jih ni bilo treba vleči ven. No, moj večji - jao, čez 3 tedne bo star že 4 leta, kam gre čas??? - je itak frajer in da celo glavo pod vodo in nato gleda okrog pod vodo user posted image , mali je pa čisto preveč neustrašen za dveletnika user posted image .

Bejbi v bušiju veselo brca in mi nasploh povzroča še najmanj problemov user posted image . Prijavila sem se na 3D v Postojno in dobila datum 1. februar user posted image , komaj čakam.

Zdaj grem pa delat, ker moram do petka oddat en članek ...

Pupa81, za kavo bi si pa vseeno vzela čas, če boš kaj v bližini te dni user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 4.1.2010 11:10:09 >

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 11:13:56   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

sladkorna - test: me je kar strah, grem prvič na ta test in kakor vas berem je kar hudo spit tisto brozgouser posted image ...a imaš lahko kaj vode s sabo, ker drugače bom skup padla...kako ste pa zdržale toliko časa brez hrane, ker jaz moram zjutraj vsaj kako mandarino pojest...pa še kri moram dat za tokso in ostalo, bom čisto zmozgana...



Ni nič hudega, meni ni bilo. Vode pa vmes ne smeš piti, moraš eno uro zdržati brez, ker ti najprej vzamejo kri, nato popiješ sladko vodo, nato eno uro čakaš in spet daš kri. Voda bi "pokvarila" rezultate user posted image .

Aja, pa tista voda je itak sladka, kot bi pojedel ne vem koliko sladkarij za zajtrk user posted image . Pojdi čim bolj zgodaj in vzemi zajtrk s sabo, za po pregledu user posted image - samo ne takega, da ti bo preveč dišalo iz torbice user posted image .

Hm, sem ravno razmišljala, kdaj bom to imela jaz - pri koliko tednih user posted image se že to navadno opravlja?

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 4.1.2010 11:15:29 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 11:33:36   
nejanejc
Hejla!

SREČNO 2010!
 
no pa smo zakorakali v novo leto, ki bo lepo, sej smo ze tako prej poskrbele :)
 
mi smo ga docakali doma, z dobro druzbo pa hrano do onemoglosti... Katana nam je delala druzbo do 6ih zjutraj. Nisem vedla, da sem to se sposobna :)
24 ur bit pokonci.

za vikend sva bla pa se malo na Primorskem, pa se mal sonca v nedeljo navzila :)

upam,da spikanje mine!

aprilasemtu, upam, da dobis vrtec aprila, oz. marca... meni so rekli, da se septembra zacne... prijave pa sp aprila, we'll see

mene tud zanima kdja dobis od ginekologa potrdilo za socialno...
hvala

lep dan

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 11:38:19   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

tanika 1,kje sta bila v Ikeji...se splača it gor kupvati,,,lp...


Bla sva v Italiji v Vilešu, ker sva bla prej v Novi gorici na obisku, potem sva pa še tja skočila. Posteljca je bla 40 €, pa jogi 20 €, pol sva pa še nekaj posteljnine kupila, tako da se kar spača. Posteljica nama je zlo všeč, pa še tak svetel les je, ni pa nič pobarvana, tako da jo bova samo še prelakirala in je to to. lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 11:48:21   
Getreal
dobro jutro lepotičke user posted image

no pri nas tako lepo sneži da sem kot paralizirana cel čas ob oknu in gledam...to je res čudno ker tle na primorskem res redko vidimo sneg, pa še če kdaj slučajno začne padat piha zraven tudi burja in ni nobene idile, danes pa je res takoooooo lepo...user posted image

drugače pa berem od teh testov za sladkorno...ma meni ni ginekologinja prav nič še omenla tega user posted image mislm...naslednji pregled imam 22.1. in takrat bomo noseči že skoraj 29 tednov, pa še ne bomo opravli tega testa, tko da ne vem, če ga sploh namerava ta ginekologinja opravljat z mano??? A je to mogoče??

sem pa dobila drugače neko alergijo na trbuščku user posted image tko da mam po zgornjem delu rdeče pikice in me vse srbi user posted image se je pa to pojavlo v momentu, ko sem se namazala s colistar kremo proti strijam, ker prej sem se pa z oljem od hipp..tko da zej se že 3 dni ne mažem z ničemer in vseeno alergija noče izginit user posted image se je to kateri že zgodilo? ukrepi, nasveti?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 11:54:46   
tanika1
Getreal, če si mlajša od 25, pol ti verjetno sploh ne bo delala tega testa za sladkorno, če nimašv družini povečanega tveganja za sladkorno.
Glede alergije bi blo pa verjetno dobro, da se greš pokazat zdravnici.
lp

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 12:04:07   
Getreal
hmm..tanika1 ok zej pa razumem, ja user posted image čeprav bi mi za potrebo nardili en ta test, ker moja prehrana med nosečnostjo dobesedno temelji na čokoladi in me je že prav strah, da res fašem kšno sladkorno user posted image ja za alergijo bom pa počakala do ju3 ko bom itak v ZD in če ne bo še zginla ta koprivova koža gremo definitivno na pregled..user posted image hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 635
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 12:04:09   
katy83
pozdravček souser posted image .

Ne morem verjet, da sem bila tako pridna in sem komaj danes prišla za računalnik na RR. user posted image  Se vidi, da je bil moj dragi zdaj 3 dni doma in sva bila skupaj. user posted image

Moram se vam malo pohvalit. V soboto sva bila z mojim v Grazu v Ikei in Toysu. No, v Ikei sva kupila posteljico, jogi, nadvložek za jogi, pojšterček (vem, da ga še ne bi rabla, ampak je smešna cena), 2xrjuho in 2x komplet posteljnino, aja pa še obrobo za posteljico. Tako pa imamo vse. Za vse to sva dala 180€ in sva zeloooo zadovoljna. Punce, res se splača. Morate vedet, da je bila samo posteljica 100€, kar pomeni, da je bilo vse ostalo 80€. user posted image   Posteljico sva vzela tole, ker je malo bolj masivna, paše k omari in komodi, pa še kasneje se da prilagodit večjemu otroku:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80108662

no, tako, da zdaj pa imamo že čisto vse. Sobica že stoji tako kot treba. jaz sem včeraj še na steno risala, moram še pobarvat, pa lučke še manjkajo in je to to. user posted image  Ko bo končano, vam itak pripopam slikico.

Aja, no v Toysu sicer nisva nič kupila, ker večinoma vse imava, so pa imeli 70% znižanje na oblačila, pa vozičke so imeli fuuuul znižane. Sicer se nisva poglabljala v njih, videla sem, da imajo dosti od firme Chicco, pa Jeep. Cene okoli 200€ za koplet s košarico. Ampak to so bili verjetno zdaj novoletni popusti.

Aprilasemtu - tudi jaz ti želim, da bi med letom dobila vrtec, ker meni so tudi rekli, da je to mala verjetnost in da se septembra začne, vpisi pa ja marca. jaz moram že letos marca it vpisat, da gremo na čakalno listo. user posted image

monlo - tudi jaz mislim, da to špikanje ni nič, res pa bi bilo dobro da se malo spočiješ v ležečem položaju.

Nax05 - čimprej se pozdraviuser posted image , pa želim ti lep 3duser posted image

Aprilčica10 - no saj sem že na fb komentirala, ampak še bom tukaj. Tudi pri meni se vidijo takšne akrobacije na trebuščku, res pa je hecno, da vedno ko želim snemat, ta najin user posted image  preneha z akrobacijami. Nima rad medijske pozornosti. user posted image

Cojka - upam, da si vse porihtala za šolo, pa da ni bilo dosti neopravičenihuser posted image

nič, punce, se pišemo
lp, Katy

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 12:06:45   
Getreal
uuu Katy83 saj res!! Zadnjič sm ti pisala od faksa, pa mi je pol zmrznu ringaraja in nisem odposlala user posted image v glavnem na hitro - sedaj sem 4 letnik, čaka me še peti letnik in 4je izpiti za nazaj pa še diploma..Je kr enega dela, a? user posted image jz računam da bom končala tko v dveh treh letih..upam da se ne motim user posted image kaj pa ti? kaj še imaš?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 12:14:18   
katy83
Getreal, ja faks. Joj, me kr glava boli, ko se spomnim. Jaz imam zdaj februarja še 2 izpita in je to to. (sem absolventka) potem pa v akcijo za diplomo. Sem imela v glavi, da bi do aprila diplomirala, pa...user posted image  tako da bom ena izmed tistih mamic, ki piše diplomo zraven bebija. user posted image

No, saj ti pa tudi nimaš več dosti. Ja, držim pesti, da bi šlo po načrtih. Pri tebi in pri meni. user posted image  Pa seveda pri vseh ostalih študentkah.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 638
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 12:19:30   
katy83
aja, pozabla:

Aprilasemtu- za socialno niso več potrebna potrdila od ginekologa, ampak greš vse urejat z materinsko knjižico 60 dni pred PDP.



Pa ena od nas je dobila službo za nedoločen čas. user posted image   Ne vem več katera. user posted image Vsa čast delodajalcu. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 12:57:40   
Izabela_07
Čestitke za službo za nedoločen čas! To je zdaj že res izjema!

Kar pa vlog za vrtec tiče, baje je ne moreš oddati čeotrok še ni rojen - rok pa je konec marca. Kar pomeni da za naše aprilčke letos ne bomo mogle dat vloge - ve katera kaj več o tem?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 13:01:20   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_07


Kar pa vlog za vrtec tiče, baje je ne moreš oddati čeotrok še ni rojen - rok pa je konec marca. Kar pomeni da za naše aprilčke letos ne bomo mogle dat vloge - ve katera kaj več o tem?


Izabela, meni je ravnatelj rekel, da moram prit marca 2010, pa da to ne bo neka prava vloga za vrtec, ampak samo vpis na čakalno listo. Nekaj takega.

Sem pa slišala, da veliko nosečnic tako naredi. Vsaj pri nas v Mariboru in okolici.
Če pa ve katera kaj več o tem, pa je dobrodošlo.user posted image

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 641
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 13:20:42   
Anonimen
Živa kakšna je pa cena v Postojni za 3d?

Getreal jaz sem dobila alergijo na eno kremo proti strijam. Sem imela prav tako pike po trebuhu, rdeča sem bila ko kuhan rak, ampak sem zamenjala kremo in od takrat je vse ok. Tako da jaz ti priporočam, da menjaš kremo, ker ti ta očitno ne odgovarja.

katy83 super pocenis ta to dobila. Jaz sem tud hotla it po posteljnino v Ikeo, pa mi je kolegica rekla da je tam kupila 2 in da ni zadovoljnauser posted image . Ampak bom šla vseeno pogledat. Kakšne imajo pa obrobe za posteljico?

Jaz sem tud še študentka, čakajo me še 4 izpiti in diploma. Imam zdaj konec januarja ene izpite, pa pol še junija. Tako da bom tud jaz diplomo dokončala ko bo mali že med nami.

Aja da vam povem, sva bila na 3d/4d. Sem totalno razočarana. Notri sva bila 15 minut, vse je šlo tok hitro.

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 13:36:18   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Živa kakšna je pa cena v Postojni za 3d?

Aja da vam povem, sva bila na 3d/4d. Sem totalno razočarana. Notri sva bila 15 minut, vse je šlo tok hitro.



Kolikor vem, stane 80 evrov - tako piše na njihovi spletni strani.

Kje si pa ti bila, ker to je pa res podn, 15 minut?! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pri obeh otrocih v Postojni in sem bila obakrat res zadovoljna user posted image , prvič sem bila notri ene pol ure in ker nikakor nismo uspeli videti obrazka, me je dr. naročil na nedeljo dopoldne, ko je bil dežuren, in takrat mi je še enkrat brezplačno naredil 3D UZ, ko se je videlo super.  Drugič sem bila noter ene 45 minut in smo vse pogledali in posneli user posted image . Sem že mislila, da bi šla kje v LJ, ampak ker imam dobre izkušnje in ker so me - na mojo prišnjo -  naročili pri zdravniku, ki mi je že dvakrat delal CR in ga želim prositi tudi za 3., ne razmišljam več, da bi šla drugam user posted image .

Lp,

živa

A gremo kam na ponovoletno tortico? user posted image Jaz sem imela na 1. 1. zjutraj 4 kg več kot na začetku nosečnosti in se mi prav fino zdi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 14:13:28   
Getreal
katy83 ufff jz mam kr precej več kot ti user posted image me je kr groza ampak ok, pač ne bom gledala TV-ja ene 3-4 leta in bom prosti čas porabla za faks hahaha user posted image

vrtec - jz sem se tudi že za to zanimala, ker bomo mogli mi iskat vrtec v ljubljani, kjer je pa itak neverjetna zmeda, tko da sploh ne vem kaj nardit...baje da direkt po porodu očetje šprintajo oddajat vloge tko da se mi zdi že kr malček bolano.. user posted image a ve ktera kako je kej s tem v lj vrtcih v praksi? mene zanimajo predvsem vrtci na viču...

nax05
ja sej sem takoj prenehala se mazat s to kremo...zgleda da moji koži bolj odgovarjajo olja tko da moram prešaltat nazaj. Drugače pa sem jz vse posteljnince kupila tudi v Ikei in delujejo kvalitetne, pač bombaž kot bombaž, in meni so všeč, ker niso take načičkane in pocukrane, ampak so take nežne ali pa igrive. Pa obrobe majo tri vrste, sm jz že link pejstala kepici pa bom še tebi: klik----->  http://www.ikea.com/at/de/search/?query=randschutz
Joj škoda za 3d..kje sta pa bila? mi smo se naročili v SEPTUM v lj in so mi zagotovili da pregled traja eno uro stane pa vključno s DVDjem 85€..
Glede faksa pa- da te kar potolažim- mam jz 3x več pa ostajam optimist, tko da vem, da zate ne bo problema, boš vidla user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 14:21:23   
flora1983
Oj čvekice, dva tedna me ni blo pa ste tolko napisale da ne pridem skozi. No pa sej bom že nadoknadla. Prazniki so končno mimo, smo bli pri možu doma, je blo sicer ful fajn a tudi naporno, saj njegova stara mama najverjetneje umira. Je namreč v 93 letu in je dobila gangreno in si v bolnici niso upali več odrezati noge. Tako, da bomo videli kaj bo, upam da bo še dočakala tega pravnučka.

Drugače sem pa jaz še vedno na bolniški in pridno pišem diplomo, zato se pa Vam tudi bolj poredko javljam.

Glede nakupovalne mrzlice, pri meni je že bila, čeprav imam dosti nevtralnih stvari od Cirila, ampak kaj čmo, smo si privoščili tisto, kar pri njemu nismo imeli, med drugim tudi previjalno mizo od Stokke in dva njihova stolčka za hranjenje, vse skupja pa je novo prišlo le 280 evrov. Tako da se je res splačalo, mi je bla pa edino ta previjalna miza všeč ker je fajn visoka. Nakupila sem tudi nekaj oblekic itd. Zdaj pa bom še vidla kako bo naprej. Ravno danes reva namreč še v shopping za posteljo od cirila in ga selimo ven iz kinderpeta.

Uživajte še dalje in lp


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 14:28:51   
Chi_Pita
Ne vem kje naj začnem ...

najprej vsem želim srečno, uspešno in polno ljubezni v letu 2010. 

Zdaj sem brala za nazaj in seveda nisem uspela vsega predelat ...  več kot 15 strani user posted image ... punce, nič me niste ubogale, da se vsaj za praznike umirite s pisanjem. user posted image
No čestitke vsem za user posted image ali user posted image , pa za uspešne preglede ... in za brcike in obrate user posted image (jaz moram rečt, da je naša pupa tudi že bila na glavo obrnjena, se pa tudi ona non stop obrača. user posted image

kepica user posted image   ker si bila 3dni v bolnici ... upam, da je zdaj vse OK.
cojka ... obseg glavice naše pupe na MF (20w 2d) je bil 149mm - ali je to obseg trebuha user posted image ... jooj zdaj pa res ne vem, ker je g. tle tako packala, da ne ločim. Pa upam da je keramičar zaključil - nisem zasledila

otrjevanje trebuha ... levinjica meni se to dogaja - sam mislim, da zaenkrat ni to nič slabega ...

ela user posted image a tebi bi pa dudo podarili ... jaz te popolnoma razumem glede podarjenih stvari ... vse lepo in prav in hvala bogu, da poznam določene ljudi, ki bojo kaj prispevali, vendar tudi jaz mislim, da dudo, pa flaško pa ne vem kaj še vse ja lahko kupim user posted image

getreal ... panika grabi tudi mene ... jaz sem že stopila v 7. mesec in imam še natanko 90dni do PDP ... jooj kako me bo čas prehitel. ...  a vseeno verjela ali ne, komaj čakam ta dan user posted image

ve pišete o vozičkih, posteljicah, oblekicah ... jaz pa ne vem niti kaj naj bi dobila in kaj moram kupit ... uh je treba res v akcijo, ker čas leti. user posted image

No drugače smo mi super ... bebi lepo brca in mamici pusti, da se obnaša in dela čisto normalno kot pred nosečnostjo. Edini problemček je spanje in rahle bolečine v medenici oz. kolkih ... ne morem se obračati leže - se počutim kot sodček user posted image . Moram pa se pohvaliti, da sem s kilami na istem kot sem bila na zadnjem pregledu. user posted image Trebuh je pa že kar velik ... Aja pa božiček je tudi nam prinesel 3 pajacke ... user posted image za božička

Jaz se opravičujem če sem pisala tako zmedeno, vendar to nastane, ko brereš za nazaj in ne predelaš vsega. user posted image user posted image user posted image







_____________________________

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 15:03:06   
NATAŠA35
vrtec prošnjo sem jaz oddala, ko se otrok še ni rodil, pa prihajam iz kamniškega konca...je kar gneča in težko dobiš prosto mesto, pri enem sem čakala tri leta, da sem dobila prosto mesto, pa še to z vezami...no zdaj sta že dva nova vrtca, pa se mogoče toliko ne čaka, drugače pa oddajte vloge že letos, ko rodite in ne čakajte na drugo leto (sploh te v lj), ker ne boste dobile vrtca...v vrtec gredo s septembrom in tudi takoj oddate vlogo za zmanjšano plačilo vrtca - nekatere, ki imate že otroke v vrtcu, takoj ko rodite, druge pa ko gre v vrtec...

živa hvala, da si mi to malo razložila...sem se že bala, da ne bom mogla zdržatuser posted image user posted image ....torej ti vzamejo kri takoj na začetku, potem pa čez eno uro, po popitju sladke vode....kdaj pa dobiš rezultate???

ne vem katera je bila v ikei, samo tole je dobila zelo poceni, posteljica je fenomenalnauser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 647
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 15:31:10   
memole
Ejla!

Kako ste?
Jaz sem ok,malce utrujena ker do 2h zjutraj nisem mogla zaspat!

Jutri pa končno pregled!

Jaz tudi za sladkorno nisem imela teh pregledov ne prvič pa tudi zdej ne!

Mi moremo za tamalo posteljo novo kupit pa ne vem kdaj bomo šli kej gledat!
Oblekice pa bojo še počakale dobra dva meseca!

Pri nas imamo pa danes snegec je celo jutro snežilo sicer je bolj za vzorec nekje je pa mal več kot pa za vzorec!
Je blo prav lepo gledat iz trgovine ven kako lepo sneži!
Zakaj za enega vraga ni blo to za božič?user posted image user posted image

Joj ta zgaga znorela bom!user posted image user posted image


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 16:00:04   
Anonimen
Hey heyuser posted image

Komaj sem uspela vse za nazaj prebrat, pa ste mi naflokale že celo novo stranuser posted image

Mene že pošteno grabi panika. Nimava še nič razen vozička, treh copatkov in 2 kompletkov (novoletna darila). Mislim, da se mi bo na koncu kar zmešalouser posted image

Vidim, da vas je še kar dosti na faxu, ampak sem jaz še zeloooo zadajuser posted image user posted image Letos moram narediti 2. letnik, ker potem se mi ogromno predmetov vleče 2 leti (3. in 4. letnik) in se seveda izpiti pišejo šele v 4. letniku. V ponedeljek grem pisat sociologijo in srčno upam, da se rešim tega sranja!!

Drugače sem zelo nejevolna, vse mi gre na živce, razdražljiva sem... Grrrrrr!

Lepo boditeuser posted image

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.1.2010 16:51:36   
marjanaj
aprilasemtu sem vesela, da nisem edina, ki se pridno redi user posted image user posted image user posted image . Ceprav je bila letos moja edina novoletna zaobljuba: nic vec cokolade ali kar koli cokoladnega do maja user posted image user posted image ...

tanika1 v Ikei si dobila posteljco za 40 €? Kako ti je to uspelo? A niso vse tam okoli 150 €? Daj prilepi link, kaksno si kupila... Malo sem firbec user posted image ...

Getreal jaz sem se tudi sprasevala kdaj me bo G dal na ta test za sladkorno, ampak mi je sestra rekla, da te da samo v primeru, da imas v druzini dedno sladkorno oziroma, ce se dojencek prec hitro redi. Nima pa veze, ce se ti redis user posted image

zgaga user posted image  jaz sem jo naceloma ze premagala, ne obupat punce, tako kot je prisla tudi gre! Priporocam pa: magnezijeve sumece tablete, skoraj sigurno deluje user posted image

vrtec joj a res je tako, da moramo ze zdaj o tem razmislat? user posted image  Ufff... torej bo treba seznam vrtcev v roke vzet, a ne? jaz sem ze nekaj casa nazaj nasla tale link: http://www.babybook.si/nosecnost/tabela_vrtcov_BB2.pdf
Mogoce bo pa kateri pomagal...user posted image

živa jaz sem ZA ponovoletno tortico... eno tako, brez cokolade user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)


Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!