|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
29.12.2009 21:47:53   
neka_noč
Živa a je sedaj glede očetovskega dopusta očitno drugače user posted image Namreč v prvi nosečnosti sva MORALA v naprej točno določiti datum od do bo moj user posted image doma. In mi je bilo prav trapasto.
Gledam prazen obrazec - vlogo in res, imaš prav, ni treba pisati točnega datuma, temveč plačani oz. neplačani dopust, ter, da je potrebno sporočiti na CSD podatek o rojstvu otroka do nastopa očetovskega dopusta.
Ja, a na prilogi S-1 pa je potrebno napisati točno od do user posted image   Kaj pa vem... v začetku februarja greva še enkrat tja, pa naj oni povejo kaj hočejo imeti oz. morava napisati, izpolniti.... Sem že slabe volje ko berem te birokratske zadeve..user posted image   Povsod ti papirji! Rešile jih bomo, to je sigurno. Kar se mora, se mora. user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo bodi Živa! Si drugače ok? No, na "prisilnem" dopustu user posted image . Mi smo bili zadnjič na isti "turi" in je bilo res odlično.

No, zdaj grem pa v mižule....
Pozdravček vsem...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
29.12.2009 21:54:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

nax05 user posted image bravo za vozicek user posted image nam zaupas kateri model si vzela? Kaksna pa bi bila cena, ce bi vzela brez lupinice? Ker midva jo ze imava pa bi vzela samo vozicek user posted image . A dobis ga konec januarja?



Marjanaj vzela sva Implast Bolder 3, ker nama je ta najlepši in najboljši. Dobiva ga konec januarja ja. Cena brez lupinice je 459 eur s popustom.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
29.12.2009 21:54:54   
pupa*81
nax05 supeeer user posted image pa mamo še enga pimpeka user posted image pa fajn za voziček, midva ga greva najbrž januarja počekirat v mb, se je pa zdej možek zaljubil v enga druzga (mislim da je tale pajkec user posted image ) tako da se bo treba še razmislit user posted image

hej živa midva sva bla tudi zdej na ogledu lučk pa je prou lušno user posted image btw. jih ima kar veliko tukaj user posted image tako da se ne sekiraj user posted image

tolk za danes... nočkota vsem!

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 29.12.2009 21:58:18 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 553
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
29.12.2009 22:06:19   
Di_Di
Dober večer čvekice

najprej čestitke 5. letnikomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da boste lepo praznovali!
Nataša, getreal seveda sem pogrešala branje vaših čvek... tudi od ostalih jih pogrešam! Res sem vesela, da sem se pridružila temu forumu in vas lahko berem tu pa tam še kaj zatežim user posted image Aprilčice zakon ste!!!!

Panika... mene me pa me ne... se tolažim mam še čas user posted image user posted image user posted image

nincy user posted image verjetno že komaj čakata na ključeke kaj? A v službi si si že zrihtala selitveni dopust? Ti pripada veš.. kar izkoristi ga 1 dan 1 dan .. če ti dajo pa 3 pa tolko bolje.... ko sem se jaz lani selila sem dobila kar 3 dni, pa čeprav sem se selila v isti občini. Drugače pa lepi kuhinjici... tale zelena mi je še posebaj všeč!
marjanaj in nax05 čestitke za user posted image user posted image

No mi smo ok, danes smo prijadrali do 24 tedna ostalo nam je še 16 user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 554
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
29.12.2009 22:10:27   
marjanaj
nax05 user posted image sem mislila na barvo... itak je meni tudi ta najboljsi Bolder 3.. sem pa gledala tistega kaki barve (model 215) al pa takega crnobelega (model 221). Zdaj pa ker vemo da bo fantek, pa res ne vem kaj bi... Kateri model si pa ti narocila?

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 555
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
29.12.2009 22:28:55   
memole
Čer!

Kako kej?

Pri nas kar pestro!
Jaz spet piškote pečem sem čist not padla!user posted image user posted image user posted image

pupa jaz kar veliko kupim tudi zase pri kitajcih in ti povem da jaz nosim kar več sezon eno zadevo!
Njihovo bundo imam že 7 let in je cela pa sem jo do zdej nosila vsako zimo še zdej ko imam trebušček jo nosim jo še zapnem!user posted image user posted image Kakšne majčke mam tudi ziher po več sezon,kar pa recimo za nju jorker ne morem rečt ker mi je še vsaka po prvem pranju kar po šivih se rascefrala!user posted image user posted image
Tko da ni vedno uno malo dnarja malo muzike!user posted image user posted image

nincy sam tvoja med.sestra je pa res adijo!Kaj bi pol meni rekla bi me lih da ne utopila v žlički vode!user posted image user posted image user posted image
Prva kuhinja mi je bolj všeč ker ima predale!

Nataša35
ta voziček mam tudi jaz in je res super ker zavzame malo prostora pa še full izi se zloži!
Bom pa tega šele kasneje začela uporabljat ker ne bom košare kupovala,bom prvi voziček ki smo ga kupili uporabila ker ima lupinico in bo v tisti lupinici kot je bla Lara potem pa v peg perego voziček!
Joj mene še pucanje vozička čaka ker je ves prašen saj ga je moj tast kr na podstrešje nesu in je grozen!user posted image user posted image user posted image
Aja pa čestitke tvojemu sinčku za 5 let!user posted image user posted image user posted image
Pa marjaninemu tudi čestitke!user posted image user posted image user posted image

Kepica jaz nimam tega za okoli v posteljici in niti ne bom kupila ker je res full drago!
Prideš pomoje ceneje skozi če sam doma narediš!

Jaz za v porodnišnico nisem imela prav nič uštimano samo papirje in to je vse!
Mi je vse potem dragi prinesel ko je prišel popoldan spet na obisk!
Ko sem šla pa domov mi je pa še za oblečt prinesel in za tamalo mi je prinesel za oblečt!

Zdej grem pa končat piškote sem tu sedela ziher eno uro da sem prišla skozi!user posted image user posted image user posted image




_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 556
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
29.12.2009 22:33:33   
tintin
Hoj še od mene, že dolgo se nisem oglasila...selitev, pa čakanje na T2....in zdaj smo v našem luštnem stanovanjcu....že skoraj 1 mesec!!!

MF smo dali skozi, vse ok, razen pri ledvičkah nekoliko razširjen votli sistem, ampak res minimalno, kar pa v večini primerov do konca nosečnosti izgine.

Spola ne vemo, naj bo presenečenje....tudi prvič je bilo:) Glede na mere, ki jih ima naš novi dojenček in so skorajda povsem identične kot jih je imel v istem času nosečnosti (zanimivo, obe MF sem imela na 21t 5d) bom povedala po pravici, da sumim da je fantek. Karkoli bo - bomo veseli!

Po enem mesecu polovične bolniške zaradi išiasa mi komisija le-te ni več podaljšala...naša država je šparovna...ni kaj....tako da zdaj hodim domov kar uničena....bom delala zdaj še kak mesec, potem pa počasi izpreči konje...

Kupovala bom tokrat bolj malo...malo za lušt, to je pa vse. Imamo nekaj od Vasje, tako da bomo to porabili. Voziček imamo Maclaren mx3. Zadovoljni zelo!

Kile...ne bom komentirala. Priznam, da precej pazim kaj vtaknem v usta...vseeno je moj trenutni izkupiček +5,5 kg. Ker sem danes prvič opazila natekle noge (ampak samo eno.!?) bom izključila slane zadeve iz prehrane.

Upam, da ste vse dobro! Čestitke vsem za dobro opravljene preglede, rojstne dneve, selitve, stanovanjca...se oglasim.






(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 557
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 23:31:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 8:12:54   
babyloverka
dobro jutro user posted image

za mano taka noč da te ubije, če se bo tak nadaljevalo bom mela čez mesec dni podočnjake kot stara babica. user posted image  ampak verjamem da bo bolje.

upam da ste ostale vse ok.

šibam, ker mam krščenca na počitnicah pa se v sosednji sobi nekaj dogaja user posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 559
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 8:16:42   
teyyya
Dobro jutro souser posted image !
Naj se še jaz oglasim, čeprav vas že kr lep čas berem. Res ste super in seveda čestitke vsem!
Tukaj torej še ena aprilčica, ki ima PDP 28.4. Včeraj smo imeli morfo. in je vse ok, user posted image le za spol še ne vemo. Ko sem bila na nuhalni, mi je rekla, da nekaj "štrli", sedaj pa se tista štrleča stvar ni videla...user posted image Tako, da me kr mika tale 3D, čeprav mi je gin. rekla, da bi naj po 30 tednu še enkrat pogledala! Bomo še vidli...glavno, da je vse ok.
No, tudi meni je rekla, da morem malo pazit, ker sem se v 1 mesecu zredila za 3kg, namesto za 2. Vse skupaj torej +6kg. Ko je že tak hudo, ko lahko samo gledam kako si ostali mažejo biftek ali jedo pršut...ijoj...zdaj pa še več odrekanja.user posted image

No, to bi bilo zaenkrat vse, se še kaj oglasim. Lepo se imejte!


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 560
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 9:14:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

nax05 user posted image sem mislila na barvo... itak je meni tudi ta najboljsi Bolder 3.. sem pa gledala tistega kaki barve (model 215) al pa takega crnobelega (model 221). Zdaj pa ker vemo da bo fantek, pa res ne vem kaj bi... Kateri model si pa ti narocila?


Marjanaj joj sem blond, veš mene moraš direkt vprašatuser posted image Vzela sva črno belega (tak črn, potem pa bel in črne kroge) (koda 222). Sva tud midva gledala še druge barve, sploh zelen je bil tud nama lep, samo sva rekla, da kaj če bo pa naslednja punčka, tako da sva raje tega izbrala pa res nama je všeč.  Ker model to misliš 221? Sem šla pogledat pa ga ne najdem?

Midva sva se pa včeraj oglasila pri mojih in nama je mami že skor končala dekico, samo še obrobo naredi. Pa 5 copatkov imavauser posted image Bravo mami in babiuser posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 9:23:36   
nejanejc
hejla, dobrodošla nova :)

neka_noč midva sva pa v enem tednu dobila od Alplesa Planet, in to v Lesnini, pred Božičem. So se res potrudli. Ni blo treba čakat 21 dni. sva mela sreco torej user posted image

čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image  res prevladujejo

živa mi tudi mamo presenečenje, nisva še nič vprašala, pa niti nimava namena.

cojka, midva sva sla tud parkrat ze v Ikeo, pa nisva nasla vsega, tako, da razumem. Ma vstrajnost velja! :)

midva sva sla vcerej v Pikapolonico mal vozicke pogledat. Da bi kaj probala. Kot sem rekla, sm se vpičla v dva trikolesnika. In se nisem mogla odločit kater je "boljši". Meni sta se zdela zlo podobna. Chicco ima pri lupinci dvojno možnost za pritrditev na sedež, Jane pa ne. To je edino... Aja, pr Chiccu je bla se ena vreča za mraz zraven. Pa mislim, da je evc brav zazbirat pri Jane. Tezka tako na hitro sta oba enako, ceprav baje je Jane najlazji. Ma s košaro je meni vse tezko. Bom mogla malo uteži dvigovat!


nataša in marjanja upam,da ste lepo praznovali :)

ninchy, meni je prva kuhinja boljsa, ker se mi zdi bolj funkcionalna, sta pa obe super :)

vidim, da nima noben izkušenj s fondujem.. me je kar malo strah.


pa lep dan tudi vsem ostalim :)


(odgovor članu teyyya)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 10:15:02   
Wannabemommy
Dobro jurto souser posted image

Mi pa res spimo zadnje dni kotuser posted image , so krivi novi jogiji in nova spalnicauser posted image user posted image .
Dobrodošle noveuser posted image user posted image user posted image
nincy - meni osebno je bolj všeč prva kuhinjauser posted image

vsem čestitke za pregledeuser posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 10:18:26   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc


vidim, da nima noben izkušenj s fondujem.. me je kar malo strah.


pa lep dan tudi vsem ostalim :)




jaz sem delala v keramičnem fonduju , s čokolado in sadjem, ful dobro ampak velika kalorična bombauser posted image
Sem pa uporabla temno čokolado in mlečno in mešano sadje

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 564
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 10:28:39   
nejanejc
hvala , sem razmisjlala, da bom opustila idejo o sirovem, se mi zdi s cokolado bolj enostavno... pppa zdej jih pride kar mal vec ljudi, ne vec sam 2 na obisk zgleda...


(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 565
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 11:55:10   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: tropical

nincy ob kateri uri imaš naslednjič pregled 5.2. 

9:15...ti??


Jaz imam 4.2. pregled

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 566
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 12:16:52   
Kepica83
hej bejbe!
Joj koliko ste načvekale. Bom vam pokušala zvečer kaj več odgovoriti. Morem vam povedat, da mi po novem plešemu na določeno glasbo. user posted image  Včeraj je mami brala knjigo ati pa je glasbo vrtel. In najin otročič je začel full plesat samo pri eni. Nato se je umiril. Pa rečem mojemu naj da še 1x tisto pesem gor- BELI CVET. Pa spet plešemo. Pa se midva smejima. No in je ati poiskal same slične pesmi. BELI CVET. RDEČI CVET nekaj od Helene Blagne... v glavnem ta smer. In na vse smo veselo plesali. Kak je dal kaj bolj divjega ali pa drugo zvrst tako smo se umirili. No in tako sta ona dva veselo plesala dve uri skupaj. No ob 23-ih pa je mami rekla da jo že vse boli in da je čas da gremo pančkat. No v postelji se moj ni smel oglasit. Kak ga je bejbi slišal tak je spet začel. Tako da je moj mogel šepetati če mi je hotel kaj rečti. No okrog polnoči pa sta le zaspala. user posted image user posted image  zdaj bo mu ati posnel CD da bosta ona dva to poslušala v avtuuser posted image user posted image . No morem povedat da mami posluša Jugo muziko. Ni da ni. Ampak žal si je naša pikica izbrala svojo zvrst.. bolj po atiju. No in zdaj bo mami lahko lepo tiho, ker je dva proti enauser posted image . In lahko le sanjam o kakšni moji muziki ko se bomo kam peljaliuser posted image . Ja takle imamo mi. Upam da ste vs ok. Lupčkaaa

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 567
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 13:10:32   
Getreal
Dober dan user posted image !!

Joj res hvala vsem ki ste me tako lepo potolažle user posted image

country
ja vidiš jaz sem taka bolj plašna in se bojim da si ne bom upala česa vprašat da ne bi preveč vznemirjala osebja s svojo "nevednostjo" in bo pol na ta račun trpela moja miška..user posted image joj moram se malo okorajžit in ne tako skrbet za to kaj mislijo o meni drugi.. hvala za vse napotke, res lepo od tebe, si bom lepo shranla na računalnik in bom počasi začela pisat seznamček da ne bom več tako raztrešenauser posted image grem v akcijo po novem letu!

kepica
ja zdej lahko začnemo kr odštevat user posted image joj ampak niti pomislila še nisem na to, da bi mogoče lahko rodila kaj prej dokler me nisi ti spomnla..joj joj..pol mam še manj časa user posted image upam da se bo naša štruca kar lepo pekla po predpisih in pride iz pečice 13.4.2010 in pika! user posted image kepica haha si me pa nasmejala s tem zadnjim postom user posted image no pa imate fana od Helene Blagne..za prvi rojstni dan članstvo v fanclubu hihihi user posted image ti se pa lahko kar posloviš od vseh svojih mp3-jev user posted image

cojka ja jz učerej res niti spat nisem upala zarad vsega..pol zraven me še faks mori in sm mela kar en hud primerek cmoka..sem se odločla, da ni druge, kot da ukrepam in nardim nekej glede tega, če ne ne bo izginil sam od sebe user posted image

nejanejc ja jz isto..previjalne niti še nismo gledali..se mi zdi da sem tolkrat že bluzila po teh otroških trgovinah ampak zmerej sem "samo gledala" tko da zdej v bistvu še vedno nič nimam nakupljenga, nič pripravljenega, niti še ne vem kaj vse sploh rabim kupit, ker tisto "gledanje" me ni prav nič informiralo...kaj šele da pomislim da moram še oprat vse oblekice, ki jih niti nimam še kam dat...user posted image joj...moram res počasi začet..kdaj začneš materinsko šolo? jaz 5.1.

katy83 no sem vesela da se še kdo podobno počuti kot jaz- mi vlije poguma da bomo skupaj preživeli user posted image joj komaj čakam, da bodo te priprave lepo za mano, da se potem samo še uležem na kavč in čakam na prvi popadek hihihi user posted image user posted image user posted image

neka_noč joj vidiš ti si me pa res potolažla user posted image si mi prav tako lepo pihala na dušo, da se zdej res počutim vsa polna zanosa hihi user posted image upam da imaš prav in da tej občutki res kažejo na to, da sem vsaj en malček odgovorna oseba...Se bom poskušala malo sprostit! user posted image

Di-Di kot vedno vsa optimistična hihihi user posted image jaz tle pogrizla že vse nohte, ona ma pa še ful časa user posted image nisi ti taka prpica kot sem jaz,a? user posted image

nincy29 btw prva kuhinja je res huda! Kje v palmanovi pa sta to gledala?
teyyya
dobrodošla user posted image



(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 568
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 13:18:49   
memole
Ejla!

Kako kej?

Jaz še malo pa grem delat pa tako se mi ne da ko pa je tako gnilo vreme že cel dan dežuje in emgla je!user posted image user posted image

Dopoldan smo bli v Kopru sem Lari kupila 3 knjigice ki jih bo dobila za dedka mraza od nonota in none ker je nono dobil bon v vrednosti 30eur za v mladinski vzet knjige!
Jaz pa še študiram kaj ji bom so cene kr navite teh zadev ki si jih ona želi niso lih najbolj poceni tko da bomo jutri se dokončno odločli ker je zadnji dan da ne bo ostala brez!

Nič lep dan vam želim se grem jaz odpravit za v službo!

Aja pa dobrodošla nova in čestitke!user posted image


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 13:26:33   
nejanejc
Kepica, lepo plešte, sej ni važno na kaj :) Lepooooooooo

Getreal :) Upam, da porihtas vse na faksu.
Jst mam materinsko komaj 20.1. Prej ni blo.. Sam kasneje, ce bi hotla, al pa kje drugje... Ma nekak sva se odlocla za Kranj, ker smo zdej tm doma :)
Ma jst sem zivcna, moj pa se bolj. Ce mu kaj recem, da pogledamo :) 

memole, lepo za knjigice :)

cojka, sem gledala uno stran z vozicki, ma so tej vozicki ful razlicni, nekje so slikce, d aje vse, pa sploh ni vse v ceni- mislim vozicek, kosara in lupinca... Moreš bit pozoren, no sej to tko al tko. Moj je tko jezen, da pravi,da naj kar prvega,ki ga najdem vzamem, pa da mi da dnar, pa bo mel mir... Ma se ne morem odlocit..

Ajde, lepo se mejte se naprej

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 570
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 13:29:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 13:33:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 13:53:35   
Getreal
hahaha cojka ja sem vzela dobesedno ta tvoj nasvet! Še dobro da si me spomnila! user posted image bom nardila nutellino torto za novoletno slaščico user posted image user posted image user posted image mmmmmnjamiiii!!! kalorije prihajam!!!user posted image Ja saj še dobro da sem najdla ta forum, sem res vesela, da imam stik še s kakšnimi izkušenimi mamicami, ker jaz jih ne poznam ravno veliko.. Do zdaj je samo ena prijateljica mela dojenčico, ker iz moje generacije se še ne počutijo ravno materinsko user posted image

nejanejc ja jaz tudi upam da se mi faks poštima user posted image kar se pa tiče teh materinskih šol so pa itak vedno po takih urnikih da ne ustrezajo nobenmu user posted image

punce se še tipkamo zej grem pa po nakupih za novoletno večerjo!

menu: jajčni liker za aperitiv
          polnjene artičoke v pečici
          rižotka s škampi
          marinirani škampi na ražnju
          nutellina torta

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 573
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 13:54:00   
ela24
Ojla!

Joj, ko pomislim, kako hitro bomo v januarju, jaz pa imam par pajackovuser posted image  Zdaj pa me res malo panika grabi. Takoj ko se začnejo razprodaje, gremo v nabavo!user posted image  Pa upam, da ne bojo same take ful zimske stvari.
Do katere številke kupujete vnaprej? Kaj v začetku aprila še rabi bundico? Uh, sm zmedena in kar malo prestrašena ker ne vem kaj vse rabim in kako se naj lotim. Pa še mirovat bi mogla, kako naj to združimuser posted image
Sem pa včeraj gledala v toysu v grazu v reklami imajo angel care za 100 eur, ko pride pri nas 160. Ampak ne vem če je čisto isti. Videt je vse razn barve...
V ponedeljek naročim voziček preko interneta. Tako, da nekaj bouser posted image

Nincy glede kuhinje se boš itak odločila katera ti je bolj všeč. Meni je sicer bolj prva, tako vizualno. Ampak pri drugi si nekako ne predstavljam glede praktičnosti, ker nima niti enega predalauser posted image  Kam pa daš jedilni pribor, pa npr. serviete ipd.? Saj sm rekla vsak ma svoj okus, ampak jaz sem pač pristaš predalovuser posted image  Sm šla ravno včeraj štet na skico koliko predalov bo v novi kuhinji in sm jih naštela 15user posted image  Jaz bom imela vse not od posode, do hrane,...user posted image  Res pa je, da bo moja precej večja + otok, tako da si lahko malo zmišljujem.

Sobica je v izdelavi, komaj čakam!user posted image

Kako bomo preživeli novo leto? Mislim, da bom kar pri tašči na večerji, pol pa bomo tam poležavali pred tv pa gledali mariota al pa kaj njej všečnegauser posted image

Saj itak ne morem nikamor it. Tam bom pa lepo zasedla sedežno.
Vem, da vas dosti opremlja, pa če ima kateri nasvet, kje imajo kake velike in ugodne kotne sedežne?user posted image  Bolj štajerski konec. Kako ste se odločale, imate bolj usnjene ali iz blaga. Meni se nekako sedaj lušta iz blaga ker je ta najina usnjena mrzlauser posted image  Ampak ko pomislim, da bo mali šel z zamazanimi rokicami nad njouser posted image  Pa še belo bi rada imela. Kakšne ideje? Sem pač tehtnica ki vedno vse tehta, in so mi vsi nasveti dobrodošliuser posted image

Lep dan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
30.12.2009 16:00:28   
nejanejc
getreal, dober meni :) mmmmmmmmmmm
nas bo zgleda malo vec in ne bomo mogli za mizo sedet... Bomo meli "kar odtvoritev" :)

cojka, jst se nagibam k Chiccotu.. ma par cm je vecji ma mi ustreza modra :) Pr Jane bi vzela zeleno-sivega...


(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Dostava
nada56

V katerem času vam najbolj ustreza dostava naročenih artiklov?

zjutraj (20%)

dopoldan (26%)

popoldan (34%)

zvečer (12%)

vseeno (8%)


Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!