Anonimen
|
Da vas malo pokomentiram: Pikica_10: pozdravljena Še ena, ki ima blizu mene PDP Me veseli, da si se nam pridružila, pa upam, da se tudi kaj osebno srečamo v Mb, če se bodo punce odločile, da se še kdaj dobijo (dobimo) NATAŠA35: za pregled, pa jaz tudi mislim, da imate , ko pa se tako skriva Malena: Upam, da si ok! Kepica: jooj, pa kaj te tako matrajo Upam, da boš kmalu rešena in držala svojo bebo v rokah Štajerke: tako mi je žal, da se vam nisem pridružila. Upam, da se res še kdaj dobite, da vas še v živo spoznam Vidim, da ste pisale od čajev za dojenje. Jaz imam pa Tekanee? Je imela katera tega? Aprilski_hrošček: tole kidanje ubija Midva ne prideva nikamor, če se ne skida čisto vsega pred hišo Primorke: upam, da vas ni odpihnilo! Baje imate kar hudo, sem slišala Pupa*81: saj bom zdržala pride pa kak dan, ko bi kar strajbala iz trebuha ven Jooj, zdaj sem pa že grozna Ti imaš še malo do konca, jaz pa vidim majceno, majceneno lučko na koncu predora: moj PDP Wannabemommy: a, veš, da sem ravno zaradi zvončkov in trobentic bentila zjutraj Teta Zima je vse pomorila! Babyloverka: ja, res je tak blesav dan. Sva se z dragim zmenila, da greva k sosedi na partijo Enke, da se malo sprostim, ker sem cmirala pol dneva Amelie: povej mi kak bo ta čaj, pa, če bo kaj učinka Že nekaj časa razmišljam, da bi ga kupila. Dacy: prijetno šopingiranje jutri! Pa javi nam kaj vse si nabavila Ela24: super za cukr Zdaj pa hitro nekaj sladkega pohamsat Katy83: moj je danes komentiral, da upa, da najin magari vse po meni pobere, samo, da ne bo tako tečen/tečna tintin: jaaaaaaa, jaz imam tudi še moje tetra pleničke in so: ZAKON!!! moci: pri nas tudi baje stane 40€. Se mi čudno zdi, da bi bile take razlike v cenah No, če katera ve za cenejšo varianto, naj javi. majas: mmmm, kako je bilo pecivo? So se mi kar sline pocedile aglaia: saj vem, da se ne bi smela sekirat, samo... ne morem si pomagat. 1. vedno sem mislila, da se bom ženila z 52kg, ki sem jih nosila prej 2. seveda sem si predstavljala sončno, popolno vreme bla bla bla. Saj vem, da bo lepo, pa če letijo špičaste prekle z neba Di_Di: veš, da sem ti sedaj fouš, ko si že dala vse za poroko mimo... Res, nisem si mislila, da ti to pobere toliko energije. Drugače pa hvala za tolažbo tanjaklemen: ne morem verjet, da si plačala tako malo Res sem mislila, da so cene vsaj PRIBLIŽNO iste Nincy: ja, kar pripravita se, zdaj se lahko že pri vama začne Pa čestitke tisti sodelavki za pupo Ufffff, mislim, da sem obdelala vse. materinski je bilo danes tako brezveze, da mi je žal, da sva šla. Govorili so o hrani pri enem letu. Kot, da se bom to potem kaj spomnila. Popadke smo 1x predihali (tudi tega se ne bom spomnila), potem je patronažna nalagala kaj vse moramo kupit (doma imam ogromno, res ogromno stvari, ampak po njenem moram imeti še ne vem kaj zraven ). Jaz nisem mislila kupovat krpic za umivanje, ker imam 100 tetra plenic doma. Jaz ne vem, no... Pa 713273974397897349x na dan si moraš roke umit, ker lahko okužiš bla bla bla.... Mislim, da pretiravajo. Sama sem odrasla ob psu, supaj sva jedla piškote, požrla sem ogromno njegove dlake, polizal me je celo, valala sem se po najhujši svinjariji, pa vseeno živim. Ne moraš zdaj otroka kar v vatko zavit Nič, grem v zgornje nadstropje, ker je prišla sobica in jo dragi že sestavlja Bodite lepo
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 10.3.2010 16:11:20 >
|