NATAŠA35
|
naxupam,da si v redu...mi še vedno ne vemo spola, ali pa se moji G ne da iskat, ker je rekla, da je dete kar veliko, jaz sem videla samo glavico in obrazek in bo imel laske, kar bo edini, ker do sedaj so bili gologlavi hvala vam vse ostale, čeprav sem malo razočarana, ker sem še vedno v nevednosti zaradi spola, mah bom počakala še teh nekaj tednov, da dobim to mojo štruco v roke, ve pa boste tudi takrat zvedela, na žalost... ja, upam, da bom uspela narediti vse, malo prej sem sortirala pajacke in se čudila, kak so lepi in da komaj čakam, da jih oblečem moji pikici, samo sem ugotovila, da čeprav so bili vsi lepo oprani in spravljeni v vrečah za oblačila, so večinoma rumeni ratali, zdaj pa ne vem, če bo šlo dol, zdaj sem en stroj oprala, pa bom videla, če ne bo vse letelo v smeti in se bo novo moralo kupovat , to se mi prej nikoli ni zgodilo, tako da ne vem od česa je to...svetloba in sonce sploh nista mogla do tam, tako da sem jezna kot jutri začnem še ostalo počasi pospravljat, se moram kar pazit, ker je zelo nizko, pa me boli in tudi maternica se krči, pa se tako pripravlja na porod... aja levinjica jaz sem uporabljala kar hipov čaj za dojenje in meni je fenomenalno pomagal, sem imela mleka za izvoz, tako da ga priporočam