amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Amelie, ko sva včeraj govorili o tem, kdaj je treba v porodnišnico zaradi teh streptokokov in mi je g. rekla, da kar normalno ko so popadki na 5minut, razen če voda odteče takoj, da drugače se ne more okužit. Da ni pa nobene garancije, da bo nekaj 100% učinkovalo, ker je dosti odvisno od tega, kako dolg porod bova imeli... Ti pa imaš pestro, da imaš kužke v postelji Kako boš kaj uskladila kužke v stanovanju, ko bo dojenček? To se jaz kar precej sprašujem. Čeprav tega cviljenja in lajanja je naš verjetno že kar navajen V postli mu sicer ne dovolim spat, ampak najbolj sladko je pa itak v spalnici pod njo. Rada bi ga še to odvadla pred porodom, ampak je trmast ko in hrli na mene če ni kaj po njegovo. Uh, že pri njem sem popuščala pri vzgoji, upajmo, da me je to izučilo Najprej čestitke za cuker!! Zdaj ko smo komaj začele na tortice hodit, bi blo res kruto, da jih ne bi več smela jest Hvala za info glede popadkov in to .. Jaz bom tudi še malo mojega G povprašala, ker zdaj sem vse informacije dobila na internetu, to pa veš, kako je ... Glede kužkov v postelji pa sem jaz itak vztrajala, da gresta dol, ker psička ful dlako pušča, in potem spat v teh dlakah ... Ampak moj je taka mehka duša, ko gre za njiju, in me vedno prepriča, da ju nazaj gor spustim Potem se pa itak k meni tiščita, ker se on preveč premetava ponoči, tako da verjamem, da je njemu čist fajn, ko sta gor Nimam pojma, kako bom uskladila, če sem iskrena. No, psička je itak kul, ona doma samo spi in nič kaj ne laja, ne teži, kot da je ni ... Je pa problem, ker je že v letih, skoraj slepa in je do otrok ful plašna, ker niso glih najbolj predvidljivi v gibanju. Potem se pa skriva kje v kakem kotu in se trese Tako da bom mogla pri njej precej pazit. Pes je pa glasen, zahteven, občutljiv, ljubosumen ... Ampak do vseh domačih je zelo ljubeč in ful igriv, tako da upam, da bo tudi otroka tako sprejel. Pa uvedla bova pravilo, da vsak, ki pride na obisk, prej pokliče, da jih gre eden s psi dol počakat, da ne bo toliko galame v stanovanju. Čeprav od kolegice dojenček, ki je bil na obisku in tudi mi smo bili pri njih že večkrat, na lajanje sploh ni trznil in je lepo spal dalje. Mah, verjetno ne bo glih lahko, ampak bomo že nekak Joj, jaz moram tud za CTG se naročit. Ko bi se le dalo popoldne to hodit ... Mi ni z avtobusom se za vozit ... Wannabemommy, Ruše so pod snegom, ja Ful sneži! Čaj je pa nabavil v Lekarni Lah v MB.
|