mamika25
|
Jutro!! Tatly za magnezij nisem čist sigurna, samo meni je G rekla, naj neham jest, ker to ublaži krče in proti koncu jih moreš čutit mal. Je rekla naj kr preneham, pa sem zdaj v 37.tednu. Kepica upam, da se čimprej reši muk, tudi meni se čudno zdi, ker njen mislim da je že skoraj donošen in po moje glede tega nebi smeli več razmišljati... upam, da bo čimprej cartala. Nakazilo je bilo že zjutraj , polepšalo mi je dan . Pregled sem imela včeraj. Torej, sem v 37. tednu. Rekla je, da lahko rodim prej, tako da mi je tudi rok prestavila spet na 27.marec, uradno sicer ne, samo je rekla, da do 2.4. ne bom zdržala v enem kosu. (Ali pač?!) Mali ima cca 3 kile. Je rekla, da je kr velik. Upam, da se zdaj ne bo preveč redil. Je pa rekla da ima glavco mal večjo , do zdaj je bilo vse v sorazmerju. Rekla je, da razloga za skrb ni, da so lahko tudi meritve napačne. Upam, da ne bo kej narobe... da glavca prehiteva za en teden v primerjavi z telesom, pa da bo težko rodit. Ne vem, kr mal sem zaskrbljena. Sem se pa v 4 tednih zredila za 4 kg!!, ji ni bilo kaj dosti jasno , sem rekla, da to že ne bo držalo, da doma drugače kaže , se je mogla kr smejat... kaj pa... Je pa mali lepo na glavi, plodovnice dovolj, se pa morem prit pokazat v vsakemu primeru, takoj ko bi kaj začutila. Zgleda se mi res bliža... Kako ste druge? V pondelk je mal lunce , katera bo šla naslednja? Za seznam: vse skupaj +15kg (!!), NP 24.3.2010 Danes se je tole sneženje mal umirilo, HB sita sem tega vremena. Tamalo mam še kar doma, mal je ozdravela, drugače še pije antibiotik. Lepo se mejte...
|