NATAŠA35
|
neka_noč datum 02.04. je kar lep, je moj RD ...moja mami je rekla, da nisem hotla ven na 01.04., jaz pa pravim naj se dete rodi kar en dan prej, ker je 02.04 zdaj veliki petek ...no ja pa bo velikokrat praznoval veliko noč in RD skupaj bušiji uuuu kak so lepi kolcanje uh naš nonstop kolca, sploh pa zjutraj in mene tole malo že nervira monlo ja jaz bi mogla bit že zdavnaj na bolniški, pa sem si rekla, da bi več delala doma kot pa v službi - samo ne okol govorit ...tako da bom celo delala malo dlje, ker grem 24.03. že kao v porodniško, samo kaj ko zamenjave še nisem dobila...pa sem našla eno in se je izkazalo, da je dobila službo nekje drugje in me ne bo mogla menjat, moja sestra, ki je pa brezposelna pa je delala pri naši zunanji računovodkinji, pa se je z njo skregala in tako ne bo mogla delat, samo če pa ne dobim druge, bo mogla pride ona delat, samo ne vem kako se bodo gledale.... sej se boš navadila doma, samo če pogledam sebe, sem pri tretjem šla en mesec prej v službo, ker nisem več zdržala doma , pa se bojim da bo sedaj isto...bomo videli kepica ja mislim, da so to kar lepi popadki, samo so neredni in se ne rabim kazat, ker so to lažni, čeprav mene kar mučijo ...imam pa naslednji teden že pregled, pa upam, da me da na CTG, pa preveri, če pa bom že odprta, pa grem direkt v P, ker se zelo hitro odpiram ... glede dela, pa je tako da smo prenavljali in sta otroška soba, dnevna in najina spalnica kot atomski bombi, že dva meseca spim na kavču v dnevni, pa bi rada to uštimala predno grem - posesal in pobrisal po tleh pa bo že moj to ni panike...jaz pa imam vse ostalo, ker sem jih tak navadila in če jaz ne bom pospravila ali zložila oblačil, dala prat, ne bo nihče...včasih tudi za prat ne dajo svojih oblačil, pa jih pobiram po tleh na vseh štirih, ker se ne morem toliko prepogibat... včeraj sem pospravila kuhinjo, pa malo dnevno sobo, danes pa naprej, res pa je da imam bolj malo časa, ker imava z mojim še MŠ, potem pa tam sedim 1,5 ure in ko pridem domov, naredimo še domačo nalogo in lahko samo dol padem, ampak začela sem pospravljati in to je važno...dnevna soba je že boljša in kmalu bo pospravljena , potem pa mi ostane še otroška - mi bodo mali pomagali, nazadnje pa pustim svojo spalnico, pravzaprav moram pospravit samo posteljo, pa me kar srat prime, koliko robe se je nabralo...na koncu pa še pajacke operemo in pospravimo v previjalko...sem si zadala, da je zadnji vikend za uštimat vse to, ker imam čuden občutek, da bomo kmalu leteli rodit... uuuhhhh sem se razpisala