|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
2.3.2010 19:03:09   
katy83
evo še mojga bušija v 33.tednu

user posted image

tak, zdaj pa grem
Se ju3 pišemo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
2.3.2010 19:22:22   
Kepica83
Joj Katy kak si pridna da me ubogašuser posted image user posted image user posted image user posted image . Lep buško mamiuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
2.3.2010 19:33:28   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

evo še mojga bušija v 33.tednu

user posted image

tak, zdaj pa grem
Se ju3 pišemo.

Kak si lepauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
2.3.2010 19:39:44   
ela24
Kaki lepi bušijiuser posted image Pa srečnice nobena nima nekih oblog na bokih... Jaz pa še zdaj user posted image Pa še strije sm dobila na bokihuser posted image Ampak jih k sreči koliko toliko blažim z mustelo.
Jaz se že skoz tolažim, da po porodu bom pa mogla shujšat...Bomo videliuser posted image Če bom tak napadala hrano kot zadnji teden ne vem kak bouser posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
2.3.2010 20:01:54   
monlo
Hi,

Di_Di: ne, nobenih papirjev še nimam, najbolj me jezi, ker mi je G
januarja na pregledu govorila, da naj do naslednjič, torej februarja razmislim
o EA, da mi bo dala papirje, da grem pol na razgovor. No, pa sem ji zadnjič na pregledu to povedala,
pa mi reče, eh za to je še čas. JA HALOOOOOOOOOOO, če pa imam NP šele 25.03., pol pa pri nas v MS itak
rabiš celo večnost, da se za kaj s kom zmeniš...., beri brez komentarja.

Eh ne vem, sem že čist zmešana od vsega!

Nataša35: Kaj ti še tudi delaš? jaz tudi, pa še vedno nimam zamenjave. So sodelavci že čist panični, ker se zavedajo, da
najbrž ne bom več dolgo hodla delat. Sam jaz sem tak deloholik, ne vem kar ne morem pustit te službe, čeprav je zelo stresna ampak jaz si sploh ne predstavljam bit doma, jaz imam že z dopustom probleme ( mi paše samo en ali pa dva dni pol bi pa kar
šla delat, no razen ko sem na morju ). Eh, sem en čuden tip.

Aja, mam vprašanje, kaj pa če me kaj stisne pa bom mogla it v P pa ne bom imela napotnice? Upam, da mi ne bodo komplicirali! No, saj otročka bodo pa že ven spravli, saj drgače pa bo sam prišel. Upam.

A si katera že šteje gibe. Jaz bi si jih mogla oz. si jih sam te tabele najbolj ne razumem, ko mi je G tako specialno razložla, da sem ziher,da še sama ni bila prepričana, da mi je prav!

LP

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
2.3.2010 20:05:59   
Anonimen
Wannabemommy in Katy: Sej bosta vidli ko gremo na user posted image da je med tamalimi moj buško. user posted image

< Sporočilo je popravil Malenaa89 -- 2.3.2010 20:13:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 4131
2.3.2010 20:06:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Evo še moj buši

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4132
2.3.2010 20:11:14   
Kepica83
Meni je rekla da bo mi pri 28t dala napotnico. Sedaj sem 36t pa še je nimam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
2.3.2010 20:11:37   
majas
Ojoj čvekice... komaj sem dohajala spet... sem tu pa tam spet kaj izpustilauser posted image

Kake lepe buščije imate.. Joj še malo, pa jih ne bo več.. kar ne morem verjet.

kepica pa katero G potem imaš ti? Res čudno no...  samo da se vnetje čimprej pozdravi.

Sem bila daners v vrtcu na sestanku potem pa smo meli eno predavanje o vzgoji otrok... je bilo tako zanimovo in res sem veliko odnesla... si moram prav knjige kupit od te  psihologinje itd..ker ima res vredu predavanja user posted image   Edino kaj mi ni bilo fajn uro in pol sedet na miru, vse me je že bolelo... Zdaj pa spet grem ležat na kavč.. jaz sem zvečer vedno taaak utrujena, pa napet trebuh da se komaj držim pokoncu.

Nočko vsem... pa ne spet preveč načvekat  user posted image hecam vas malo..

papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
2.3.2010 20:18:28   
majas
Sem že pozabla user posted image ... kako že sliko prilepiš na forum, oz atera stran že je da ti je avtomatsko zmanjša in jo ti samo prilepiš?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
2.3.2010 20:20:16   
Anonimen
http://www.slikomat.com/

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4136
2.3.2010 20:26:14   
nejanejc
hejla

ful lepi bušijiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

mene so poslali na patološko ambulanto, sicer se je izkazalo, da ni blo okuzbe, ma sem ostala tam.... bomo vidli jutri kajmi rece za naprej, tam nekako majo pac bolj pomembne kot mene verjetno... nevem, sej logicno... No, sej niti nevem al mam kako vnetje al slabo kri... mi ni noben brisa vzel niti krvi...

lep vecer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
2.3.2010 20:31:56   
amelie
Kaki lepi trebuščki user posted image  user posted image  user posted image  Moj je pa že čisto prevelik, da bi še bil lep user posted image  Bodite vesele tiste, ki imate bolj male trebuščke - mene že vsaj en mesec namreč vsi sprašujejo, če sem tik pred rokom ...

Kolcanje - meni je tašča pred kakima dvema mesecema rekla, če mene tud kolcanje nervira, pa sem se čudila, kako me lahko kaj takega vpraša, če pa je kolcanje tako fajn ... Zdaj mi je pa čisto jasno, kaj je s tem mislila user posted image  user posted image  
Napotnice - mene tud zanima, kako je, če greš rodit brez napotnice. Jaz grem sicer v torek po njo, samo sem rekla, da če me do takrat kaj preseneti in da bi mogla porodnišnico plačat, se raje zapeljem kar v Feldbach pa tam plačam user posted image  
Wannabemommy, ti pač nimaš nobenih oblog! Vem iz lastnih izkušenj, kako obloge zgledajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
2.3.2010 20:32:10   
Di_Di
monlo mah ne vem kaj je s temi g. men je 1x okog 20 t rekla da  mi bo naslednjič dala vse papirje ( takrat sem imela preglede na 4 tedne) in pol je ni blo lep čas, ker je bla na bolniški... zadnjič ji pa omenim in sicer v 32t pa mi reče ma za to mamo še čas.. halouser posted image user posted image user posted image no mi je pa dala za ponoven pregled za tokso pa na sploh kri in uri in pa napotnico za anasteziologa... to pa zato, ker imajo pri nas v izoli sam 1x na mesec in še to na začetku meseca predavane o epiduralni in se kar takoj zmeniš za pogovor z anesteziologom...
zdaj imam preglede na 2 tedna mi pa ni kej rekla da si moram štet gibe in si jih zapisovat.. bomo vidli kaj bo rekla naslednji teden ko grem spet na pregled.

saj res kdaj začnejo s ctg-ji? mislim v katerem tednu a katera ve?

kepica ma ti maš pa res čudno g. ( moja je pol zanjo super svetovna) mislim najprej da ti ne vidi da maš unetje in nič ne ukrepa zarad tega in da še nimaš napotnice??? halo??? kaj se pa gre?? ma kaj je mlada neizkušena al stara in blesava? (pardon punce na izrazanju). saj jaz še nekak razumem tolo mojo da se še lovi, ker je na novo in ni izkušena ( ma je vseeno vidla da mam unetje in mi dala neko mazilo da se mi je pozdravilo), ma da maš pa neko staro koklo ki ne ve kaj dela in se niti ne trudi... adijo pamet. ma veš kaj jaz bi na tvojem mestu vseeno zamenjala g. kje piše da ga med nosečnostjo ne smeš menja???

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
2.3.2010 20:33:00   
nejanejc
kolcanje, meni se skoz kolca... skoz Sem se ze malo navadla

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
2.3.2010 20:37:50   
majas
Točno, hvala ti Malenaa89..

Evo še moj buši zdaj pa res šibam.

user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
2.3.2010 20:39:14   
Anonimen
Naša user posted image pa redko kolca, in ko že kolca me ne moti. Se mi pa zdi hudo moteče ko tišči noge in roke od sebe, saj me prav boli. user posted image Ko mi pa špana ritko mi je pa prav zabavno in hecam mojega da se mi zdi da mata čist enako obliko rite. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
2.3.2010 20:40:21   
Anonimen
Lepega bušija maš majas user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
2.3.2010 20:50:47   
majas
Malenaa89 hvala ti.. kaj ti si tukaj iz Marjete na Dravskem polju? Potem si zelooo blizu Rač ne? Bove lahko šle kdaj skupaj na sprehod user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
2.3.2010 21:11:08   
Anonimen
Lepe bušije imateuser posted image user posted image

Prebrala sem vas, madona se načvekate v enem dnevuuser posted image
Jaz ne vem kako bom s tem faxom, ker še komaj po stopnicah pridem, na faxu pa same štenge...user posted image Se tolažim, da bo kmalu konec.

Ah, tortica pa potem kdaj drugičuser posted image Jaz sem za 30.3., ker sem že ob 11ih konec faxauser posted image user posted image user posted image user posted image Vidite kako za naprej tuhtamuser posted image

Se jutri beremo in pišemo naprej, sem res utrujena danes.

user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
2.3.2010 22:21:42   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Kaki lepi trebuščki user posted image  user posted image  user posted image  Moj je pa že čisto prevelik, da bi še bil lep user posted image  Bodite vesele tiste, ki imate bolj male trebuščke - mene že vsaj en mesec namreč vsi sprašujejo, če sem tik pred rokom ...

Kolcanje - meni je tašča pred kakima dvema mesecema rekla, če mene tud kolcanje nervira, pa sem se čudila, kako me lahko kaj takega vpraša, če pa je kolcanje tako fajn ... Zdaj mi je pa čisto jasno, kaj je s tem mislila user posted image  user posted image  
Napotnice - mene tud zanima, kako je, če greš rodit brez napotnice. Jaz grem sicer v torek po njo, samo sem rekla, da če me do takrat kaj preseneti in da bi mogla porodnišnico plačat, se raje zapeljem kar v Feldbach pa tam plačam user posted image  
Wannabemommy, ti pač nimaš nobenih oblog! Vem iz lastnih izkušenj, kako obloge zgledajo user posted image

Boš lahk po torku komentiralo ko me boš vidla v živo, mogoče nimam oblog v predelu bušija mam pa na ritiuser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
2.3.2010 22:26:37   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Točno, hvala ti Malenaa89..

Evo še moj buši zdaj pa res šibam.

user posted image

Lep bušiuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 22:34:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4148
2.3.2010 22:51:51   
ela24
Verjetno bo res čudn občutek, ko ne bo več trebuščka. Samo kaj, ko bodo vsaj pri meni ostale mišelinkeuser posted image Si kar predstavljam, če samo pogledam kaj je mami ostalo po porodu.
Tako, da pogrešaš brcike, hkrati pa ti nič ni prav, ker imaš šlaufeuser posted image

Je pa res se mi zdi zdaj čas, ko sm vsaj enkrat resnično ponosna na svoj trebušček. Pa kaj če se drugim ne zdi čisto popoln, moj je in v njem nekaj neprecenljivegauser posted image
Medtem potem ko ne bo nič not, pa bo še lepo okrogl že ne morem bit ponosna na njegauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
2.3.2010 23:21:30   
neka_noč
Vse imate lepe bušije. user posted image user posted image
Je pa res, še malo in ne bo več nobenega brcanja v njih..

Danes sem imela pregled, MV se krajša, ctg še ni zaznal popadkov, mali je tako brcal, da so komaj kaj posneli (je brcal direktno v sondo) ali pa se premikal, da ni billo možno meriti utripa... Prvi sin je bil ist. Čež 14 dni imam zadnji pregled - me je kar zvilo. Ni kaj, čas rojstva se neizogibno približuje... Po eni strani tudi komaj čakam. Malo sumim, da nas polna luna preseneti in bodo user posted image kar leteli ven. Polna luna pa je 30.03.   . Ne vem če bo moj zdržal do 02.04. - pa mi je ta datum zelo všeč. Bo treba res močno noge skupaj tiščat. user posted image

Tropical  za seznamček ; naslednji in zadnji pregled 16.03.   , ter +10 kg.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?