mamika25
|
Jutro!! Najprej Nax - čestitke za malega Taia!! Ko sem prebrala, kar nisem mogla verjeti. Včeraj sem jaz mislila, da vam bom sporočila novičko o rojstvu svojega otroka, resnično sem mislila, da bom rodila včeraj. Cojka - včeraj sem tudi jaz imela čisto iste znake kot ti. Nisem mogla stat, bolelo na 5 minut, tiščalo dol, pa v križu me je bolelo. Nisem mogla sedet, nisem mogla ležat, vse se mi je dogajalo v spodnjem delu trebuha. Potem sem zaspala in spala celo noč. Danes je malo bolje, čeprav stat skoraj ne morem. Ko sedim mi je malo lažje, najbolje je ležat. Sklonit se absolutno ne morem. V soboto smo bili v Avstriji, smo šli mal v šoping, pa smo precej hodili, domov sem prišla precej utrujena, imela sem otečene noge. Včeraj pa tako, ne vem ali je to samo posledica naprezanja ali se mi kaj pripravlja . Trebuh mi otrdeva že nekaj časa... nebi rada še šla, vseeno pa sem vesela za nax, da je vse okej, pa da se je rešila (še posebej če je imela težek porod). Wannabemommy - ali boš šla ti, ali bom šla jaz. Torbo sem si pripravila, upam, da je vse. Čeprav mi bo lahko moj potem še kaj naknadno prinesel. Za domov sem si pripravila kar trenirko, ker prejšnjič sem si pripravila kavbojke (bila sem optimistka in sem mislila, da se bom lahko oblekla)... Moje dete bi lahko bilo marčevsko, v to sem skoraj prepričana... Nimam niti še odločbe iz Cds, pa čeprav v petek že začnem porodniško. A tako se to izračuna, me zanima koliko bom dobivala... Čakam na 15.3. da dobim denar za paketek... Kepica - vidim, da se ti je mal umirilo stanje. Boš videla, da na koncu bo vse kul in ga boš celo donosila, kljub vsem problemom, ki si jih imela do zdaj. Za tisto testiranje (streptokok), morem tudi jaz vprašati, v 1. mi tega niso delali , na srečo je bilo vse v redu. Levinjica - moje dete je imelo v 32. tednu 1800g. Drži se. No toliko od mene, jaz grem naprej počivat, pravijo mi da je vsak dan, ki ga dete preživi v trebuhu pomembno. Grem ležat. Držite se, pa čuvajte bušije.
|