Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:26:44
|
|
|
|
katy83
|
u, fajn se že javljajo punce. Ja, saj ni nujno da se med vikendom dobimo, ne? Zdaj so punce itak večinoma že doma al se motim? Bomo že uskladile kako. Aprilčica, saj se lahko tudi v centru dobimo, malo je s parkingom problem, če ne pa lahko jaz tudi po tebe v center pridem. Punce, dajte res malo povedat, kako vam paše. Dopoldan, popoldan, med tednom, vikend? Meni osebno je čisto vseeno. Sem pa zato, da se dobimo kar naslednji teden, ker drugače bo spet vse po vodi splavalo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:33:35
|
|
|
|
amelie
|
Meni je vseeno, kateri dan, bi pa raje popoldne, če lahko izbiram. Imam pa nasl. torek dopoldne en opravek v MB, tako da nasl. torek lahko tudi dopoldne Pa vseeno mi je, kje, samo da imajo kaj sladkega
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:36:29
|
|
|
|
majas
|
Joj čvekice koliko ste že danes načvekale... kepica vso srečo-že čakamo na novice... Kam se vam tak mudi Danes pa jupiii spet taki lepi dan. Izkoristite ga, ker je jutri že dežek napovedan Jaz tudi cele noči ne spim..pa zdaj ko bi še lahko.. Komaj čakam da je jutro da lahko vstanem.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:38:50
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Drugače pa Mariborčanke z okolico + vse ostale zainteresirane, kaj pravite na kakšno srečanje? Dajmo se zorganizirat, pa gremo na kako teraso malo čvekat. Kaki Draš pod Pohorjem ali pa Pohorska kavarna? Jaz sem za!!! ne mene pozabittt
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:40:47
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Drugače pa Mariborčanke z okolico + vse ostale zainteresirane, kaj pravite na kakšno srečanje? Dajmo se zorganizirat, pa gremo na kako teraso malo čvekat. Kaki Draš pod Pohorjem ali pa Pohorska kavarna? Jaz sem za!!! ne mene pozabittt tudi jaz sem vam z veseljem pridružim
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:43:36
|
|
|
|
katy83
|
ok, punce. Zdaj sta že 2, ki bi lahko v torek. Jaz sem za, da se potem kar zmenimo za torek, 9.marca. Uro še lahko dorečemo. babyloverka - ti si itak zraven. Zainteresirane za pijačko in tortico: (najboljše res da gremo v Pohorsko kavarno) Amelie Aprilčica Babyloverka Katy
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:44:13
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majas IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Drugače pa Mariborčanke z okolico + vse ostale zainteresirane, kaj pravite na kakšno srečanje? Dajmo se zorganizirat, pa gremo na kako teraso malo čvekat. Kaki Draš pod Pohorjem ali pa Pohorska kavarna? Jaz sem za!!! ne mene pozabittt tudi jaz sem vam z veseljem pridružim Jaz tudi pridem, pohorska kavarna, mmjammi dobre tortice se 100% strinjam pa še velika terasa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:44:56
|
|
|
|
katy83
|
Zainteresirane za pijačko in tortico: (najboljše res da gremo v Pohorsko kavarno) Amelie Aprilčica Babyloverka Katy Majas
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:45:47
|
|
|
|
katy83
|
vau, punce. Bom jaz kr zvečer seznamček posodobila, ker drugače bo preveč tega.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:49:47
|
|
|
|
nincy29
|
hey kaj pa če bi ve kar na goriški konec prišle na tortico
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:51:27
|
|
|
|
majas
|
Ja Pohorska kavarna...njami Upam da bo sonček in lepo vreme... dopoldan ob kateri uri?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 13:51:49
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Čujem tortice pa pozabim na vse ostalo Jaz sem dans 100 pa 1 proti včeraj, nič me ne boli nič mi ni slabo,res sem ko prerojena. Spala sem celo noč od 22 pa do 9.30, brez izleta na wc, te tak vete pol ko sem vstala sem bla ziher enih 15 min na wc-ju Sem pa dans porihtala vse na csd- men je dans rekla da ktere smo oddale do danes vloge za paketke- denar dobimo nakazano 11.3 , ne me zaj za besedo jemat to je sam info iz njenih ust v moja ušesa in sedaj naprej. Porihtala sem tud na občini ker midva za rojstvo v tujini potrebujeva vse mednarodne izpiske , za prijavo rojstva tak da sedaj pa res mamo vse in nas nič več ne spravi s tira. Sem ful happy da mam končno vse porihtano. Kepica83 - javi kak boš zrihtala in zate in za bebija. Vse ostale ,ki ste mislile na mene ko mi je bilo hudo pa hvala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 14:05:27
|
|
|
|
Kepica83
|
Sem konec pri G. Krava mi spet ni vedla povedat kolko otrok meri oz. tehta. Pa rekla je da ona nima testov za plodovnico in sedaj šibam za MB. Upam, da bo vse ok. Edino rekla je da na UZ še je koliko toliko dovolj plodovnice za videt. Pa rekla je da imam 15000 levkocitov in da lahko pride do nekega infekta. Sem mogla vzet izvid od krvi da ga nesem zraven v P.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 14:14:17
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Sem konec pri G. Krava mi spet ni vedla povedat kolko otrok meri oz. tehta. Pa rekla je da ona nima testov za plodovnico in sedaj šibam za MB. Upam, da bo vse ok. Edino rekla je da na UZ še je koliko toliko dovolj plodovnice za videt. Pa rekla je da imam 15000 levkocitov in da lahko pride do nekega infekta. Sem mogla vzet izvid od krvi da ga nesem zraven v P. kepica drži se pa poročaj!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 14:17:19
|
|
|
|
Venera
|
Pozdravljene vse . Jaz bi sem vam pridružila v pohorski kavarni, če nimate nič proti! Jaz sem sicer še v službi, ampak se vam bom že kako prilagodila! . Nax vse čestitke za Tai-a . Saj ne morem verjet, da se je nekaterim že začelo. Jaz še niti v porodniški nisem, madona! . Lepo bodite, pa čuvajte svoje .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 14:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica: Fajn zrihtaj! Pohorska kavarna: jaz nikakor ne morem zjutraj, ker sem na faxu od 9.40 do 16.15 Grozen urnik imam, ampak je bila to edina možnost, da sem na faxu samo en dan, že tako ne hpdim na dvoje vaje, ker sem se tako zmenila.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 14:27:00
|
|
|
|
NATAŠA35
|
kepica sej bo vse ok... CSD vem ko sem urejala papirje, je ponavadi, če dobijo papirje do 5. v mesecu, potem je isti mesec nakazano, razen če gospe ne dajo naprej, kar se pogosto tudi zgodi... mah če ne dobim ta mesec, bo pa vsaj za veliko družino nakazano, ker sem končno dobila odločbo
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 14:46:38
|
|
|
|
photo
|
Jaz sem iz pregleda. Plodovnice je še vedno premalo (AFI=3,1), tako da imam jutri še pregled v porodnišnici, tam pa bodo povedali kako in kaj. V najslabšem primeru mislim, da me čaka CR. Malo me skrbi, ker sem šele v 33T. Pa tako si želiva, da bi bilo tokrat vse OK. . . Grem danes vseeno na prvo uro Šole za starše, ker je ravno o porodu in dihanju. Mogoče bom anyway rabila...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 14:58:32
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Pohorska kavarna: jaz nikakor ne morem zjutraj, ker sem na faxu od 9.40 do 16.15 Grozen urnik imam, ampak je bila to edina možnost, da sem na faxu samo en dan, že tako ne hpdim na dvoje vaje, ker sem se tako zmenila. Meni itak popoldne še bolj paše, tako da kar se mene tiče, lahko tudi popoldne. Kepica, Photo - držim pesti za obe!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 15:12:39
|
|
|
|
tropical
|
No a je že kaj novega tu. Sem tamalega nesla spat ob 14.00 pa sem zaspala zraven njega. Sem prav zblojena. Zdaj čakam da pride moj domo da gremo mal hodit ven. Noge mam danes zatečene da jih ne prepoznam. MOji krći so nemogoči, Upam da bom lohk hodila. Pa tale križ je tudi nemogoč. Zdaj še na fb skočim pogledat.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 15:17:12
|
|
|
|
dacy
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Drugače pa Mariborčanke z okolico + vse ostale zainteresirane, kaj pravite na kakšno srečanje? Dajmo se zorganizirat, pa gremo na kako teraso malo čvekat. Kaki Draš pod Pohorjem ali pa Pohorska kavarna? Jaz sem takoj ZA, samo pohorska kavarna je lahko nevarna Majo tam prevec tortic in predobre so , pol pa lahko padem v skusnjave ... drugace pa meni najbolj pase ta vikend zdaj pa do torka, potem grem pa spet nazaj na Bled do naslednjega vikenda, potem pa od 14.3. naprej pa sem skoz do poroda v MB aprilcica tebe bi pa ze nekdo prisel iskat v center in bi te odpeljali do pohorske kavarne ... ogromno zamujas ce se nisi tam bila
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 15:33:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dacy: ne, nisem še bila tam Bi pa takoooo tortico zdaj, jooooj Če se boste dobile popoldne sem AT TAKOJ za, bi pa potem res prosila, da bi me ena pobrala, lahko tudi kar pred faxom. Seveda se bo pa dobila večina, tako, da izglasujte zdaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 15:34:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, še nekaj: kaj ve imate 1 kos tortice dovolj??? Pri prvem kosu jaz šele okušam kakšna je
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 15:35:19
|
|
|
|
babyloverka
|
mmm tortice kje pa je pohorska kavarna? se vidi da sem ptujčanka in ko grema v mb mi je prva asociacija mcdonalds, če se le da tisti pri deichmanu ko ma tudi tortice ma mislim da lahko v torek popoldne, si bom že nekak izborila čas
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 15:37:58
|
|
|
|
babyloverka
|
aprilčica10 jaz bi tudi več kosov ampak če grem z lubijom je eden baje dovolj, on tak skrbi da se ne bi preveč zredila
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?