katy83
|
ojla čvekice. tako, cote oprane in se že sušijo na sončku, okna so tudi spucana, zdaj pa čas za RR. Ja, vidim, da nas vse po malem že kaj muči. Meni sicer trebuh ne otrdeva, vsaj občutka nimam takega, imam pa bolečine v medeničnih kosteh, pa da se premaknem iz levega boka na desni bok, se mi zdi da tudi traja in traja. Pa včasih me tak nekaj ščipne noter, da me kr zaustavi za nekaj časa. Obiskov wc-ja sploh ne štejem več, ker je prepogosto, drugače pa je naš še vedno zelo aktiven. Kepica moja, mislim, da si ti res naslednja. Zdaj si itak že pri ginekologu, upam, da nam javiš kako si. Sicer pa si že tako daleč, da lahko brezskrbi rodiš. Držimo pesti, da bo vse ok. Ela24 - mislim, da si ti napisala, da si gledala tisto oddajo včeraj, da so otroci najboljša kontracepcija, ne? To si gledala na A kanalu? In kako se ti je zdela oddaja? Meni je bilo kar malo kruto. Ne vem. Te ženske so prav grdo govorile določene stvari. Verjamem pa, da zna bit kar zaj , če si cele dneve sam, pa otrok še malo bolj trmast, pa da si prej vajen full družabnega življenja. Mi je pa bilo všeč,da je moj dragi tudi gledal in ko so moški govorili, se je kar zamislil. Tropical, Cojka in vse ostale s težavami, držite se, malo še počakajmo potem pa lahko gremo tudi me v akcijo. Samo toliko že glejmo, da bo kakšen aprilček. Mislim, da je še kar nekaj marčevk pred nami. Ne smemo prehitevat. Bodo jezne. Jaz pa že komaj čakam ta ljubi četrtek, da po 3 mesecih vidim našega . Pa da vidim kako smo s težo, pa če je posteljica na pravem mestu ali je še vedno nizko. Drugače pa Mariborčanke z okolico + vse ostale zainteresirane, kaj pravite na kakšno srečanje? Dajmo se zorganizirat, pa gremo na kako teraso malo čvekat. Kaki Draš pod Pohorjem ali pa Pohorska kavarna? uživajte v sončku.
|