|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 23 [24] 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Praznična pomoč za našo Mio
25.12.2009 14:11:24   
Mia lepe božične praznike z obilo topline v srcčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.12.2009 14:14:03   
Onasiss
MIA ... LEP IN VESEL BOŽIČ, VELIKO ZDRAVJA IN SREČE V NOVEM LETU!!!!!

user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.12.2009 21:07:39   
Colt
Tale tema, namenj...dosežen cilj in zavedanje da ste napravili nekaj lepega...je enostavno višek božičnega doživetja. Tako za gospo Mio in za vse vas JUNAKINJE ki ste sodelovale. Posebna pohvala in kožuh dol (okej, kapo dol) pa  pred tabo, Lisička Dada. Mislim da si ženska in pol, sposobna se angažirat in izpeljat projekt, ki bi lahko tut gore premikal. Ljudem ki te imajo radi in ki te ''poznamo'' si lahko v ponos! user posted image user posted image

Grega

< Sporočilo je popravil Colt -- 25.12.2009 21:08:31 >

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 578
25.12.2009 21:19:01   
Onasiss
Colt...lepo si to napisal. Lisičko osebno poznam in lahko povem, da je punca 1A.

Kar pa se pomoči tiče, naša Mia potrebuje še marsikatero stvar. Baje trenutno najbolj potrebuje omare.... najbolj bo vedla Lisička. Ne smemo pa pozabiti, da Mia potrebuje nas vsak dan, če ne drugače z našo podporo.

So what....

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   [Brisano sporočilo]
26.12.2009 11:13:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
26.12.2009 15:13:47   
Mia007
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

Hvala za pohvalo, Colt user posted image , ampak kakorkoli že pohvale pašejo, imam zraven vedno nek čuden občutek, da jih (vsaj na takle način) ne bi smelo biti. Očitno moje izkušnje s to "javno" dobrodelnostjo (niso bile vedno dobre) delajo svoje. Priznam, da sem ponosna na to, kar naredim in na to, da se vam zdi pohvale vredno, po drugi strani pa se mi še vedno zdi, da je to nekaj tako... naravnega (vsaj zame), da ne potrebuje javne pohvale. V bistvu sem prepričana, da bi morali to početi vsi. Jaz sem se pred leti v to spustila izključno zaradi ene same stvari oz. enega samega dogodka - takšna akcija (v bistvu je bila še večja) je na RR potekala zame, na pobudo RR-ovke (katere nick sem "izgubila" ob brisanju mojega nicka), ko je meni umrla mama in ko, priznam, nisem imela denarja za njen pogreb. Izkušnja je bila... evo, pokadila pol čika, pa ne najdem prave besede. To se meni redko dogaja.
In, kakor sem tudi že nekje na tem forumu napisala - jaz sem (bila) samo pobudnica, nič drugega. Samo člen v verigi. Če ne bi bilo ostalih členov (beri: RR-ovk), potem jaz ne bi mogla narediti ničesar. Tako, da - če se že ploska, naj se ploska tistim, ki so tako ali drugače dejansko pomagale. So pa te akcije na RR živ dokaz za to, kaj vse se da, če se le hoče. Ne vem, ali si prebral ali ne, ampak če nisi, potem pokukaj med poročila o prejšnjih akcijah. Jaz se imam za močno žensko, ampak ko jih včasih prebiram, v miru, ob jutranji kavi, mi še vedno stopijo solze v oči. Za konec te teme lahko rečem isto, kakor sem rekla na začetku - ne morem, da ne bi...

Lisička

Res je zlata moja.  Ti si tista zlata duša. Se spomniš, ko sva debatirali o subvenciji, in iz tega pogovora sva si na z.s. pisali. In ti si ugotovila kako je z menoj.  Ne bom pozabila,ko si rekla, poglej na  Dobrodelnost.  V trenutku sem okamenela, in dobila solzne oči. In začelo se je. Ti si bila tista, ki si ostalim nekako povedala v kaki situaciji sem-smo. Hvala ti. Nepozabimo te, kakor tudi ne vseh ostalih. (čakam imena) Kot je rekel Colt KAPO DOL pred tabo, in res je KAPO DOL Lisiščka pre tabo.

Ampak moram  se zahvaliti in pohvaliti ravno tako miško, ki je po takem grdem vremenu s svojo srčkano 4 mesečno Niniko prihajala k meni s polnim avtomobilom stvari, ki so nam vse prišle zelo prav in so nas osrečile. Pa nosečkika ABC, ki je s svojim trebuščkom ravno tako prispela do mene, kljub svoji nosečnosti. Ko pomislim, da imate polne roke dela s svojimi sončki 24 ur na 24 ur, in ste ob vsem tem še nam pomagale, in to je bila akcija v 3 dneh. Res, če bi sanjala, bi rekla, to je nemogoče, ampak sem se na lastne oči prepričala, da je  to RES. Ko smo  se srečale so bile moje očke suhe, ni pritekla solza ( zaradi tabletk), ampak srce mi je nabijalo in dregetala sem,ko sem vas zagledala. Solzice  so se mi zlile, ko ste odšle in sem prišla nazaj v stanovanje, in videla kup vrečk, katere  so z vašo organizacijo  RR-jevke vsaka po svojih močeh napolnile.  Tudi finančno ste mi veliko pomagale. Nekatere po poštni nakaznici, nekatere na TRR, nekatere v božično novoletni voščilnici z lepimi željami.  Cmok imam v grlu.  Hvala res prav vsem, vsem. Moja želja ostaja in bo ostala, da se enkrat v živo srečamo. Bom morala spet Lisičko organizirat, katera ima zapiske, da vas srečam v živo, vsako posbej objamem in se zahvalim na štiri oči.

Z vašo energijo, sem z Lano postavila v sredo smrekico, katere letos sploh nisem imela namena postaviti. Ni bilo moči, ni bilo volje, ni bilo veselja. Z vami sem  to vse dosegla in jelkica z lučkami žari.  Me pa spominja na mojega dragega, ker sva jo kupila pred 14 let, leto preden je umrl, in še vedno je taka, kot je bila takrat. Lanika je imela leto dni, in še danes se živo spomnim njeno prvo občudovanje lučk in modrih  balončkov. To so prazniki, ko mojega še vedo takooooooooo močno pogrešam. Minilo je 13 let od kar je zaprl za vedno učke, in  še vedno boli. 13 let se vsaki dan spomnim nanj.  Pa se sprašujem, če je vse v  redu z mano, da ga še vedno tako pogrešam. Seveda je.  Zakaj? Ker vsa ta leta, ko sem bila ob njem so mi bila najlepša. Bila sem srečna, vesela ob njem. Ne prej, ne potem nikoli več tako. Takega moža, kot sem imela, ga nikoli več ne bom imela, oziroma moža NIKOLI več ne bom imela. Sploh, ko pomislim "moški" me strese. Očitno je , da se nekaj dogaja v meni, da v vseh teh letih sem sama. Kot sem rekla, ne morem pozabiti mojega pok. Danes sem bila pri njem na grobu. Mu prižgala cigaretko. To vedno, vseh 13 let počnem, ker njegova želja je bila en čik prižgat, ko je bil v bolnici,  pa sem rekla, raje ne, ker ti bo škodil. Čez dva dni je pa odšel med zvezdice. Hudo, hudo mi je bilo, da nisem dovolila, da potegne dva dima, nikoli si tega ne oprostim, zato ga pa zdaj razvajam s čikcem, ko pridem k njemu in mu prižgem svečke.  Cigaretko prižgem in jo posavim v zemljo, in opazujem, kako se nabira pepel, ki ne pade, dokler ga do filtra ne povleče.

4.1. imam spet UZ, in če bodo ti hudički še vedno tam v trebuščku, bom se takoj odločila za jih odstraniti. V sredo sem klicala dr. pa sem mu  povedala za izvide, pa reče " joj ženske, pa nič mi ne verjamete, da bo vse ok".  Sem rekla  ja, ja... vam je verjet, samo dokler se jaz ne prepričam, ne verjamem nobenemu. Krasen dohtor. Komaj čakam 4.1. da ga vidim in se zmeniva za naprej...

Punce moje hvala vam za vse besede, pomoč. Ko vem, da se lahko sem obrnem in dobim energijo, mi veliko pomeni.  Veliko lažje mi je, in osrečile ste me, ker vem, da ste nekeje tukaj, če rabim, da se bilo kako izpovem in mi je hudo. Rada VAS IMAM.

Prijeten vikend prav  vsem.

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 581
26.12.2009 15:16:27   
Mia007
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

vse se je skrilo kamorkoli sem postavila.. v mojem postu jih ni...

novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas

HVALA VSEM..

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 582
26.12.2009 15:29:59   
Liya
Mia živjo mene pa samo zanima če si mogoče dobila kakkšno mehurčasto kuverto notri pa par malenkosti?
Pa ne morem ti z.s-ja poslat?

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 583
26.12.2009 15:46:33   
Mia007
IZVIRNO SPOROČILO: Liya

Mia živjo mene pa samo zanima če si mogoče dobila kakkšno mehurčasto kuverto notri pa par malenkosti?
Pa ne morem ti z.s-ja poslat?

Liya  ena pošiljka me čaka na pošti, danes sem pogledala v kaselc in je listek... Kdaj si poslala? Kako to, da ne moreš z.s. poslat.. Joj, še ne vem se tu organizirat...

HVALA VSEM..

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 584
26.12.2009 17:14:57   
Anonimen
miauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mia007)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
26.12.2009 21:12:41   
Najaa
Sem poslala mail Dadi, pa bom še tule napisala, če bo Mia slučajno vidla.
Imam francosko posteljo, 160/200 in jo rade volje podarim. Pa ne bo šla daleč, ker sem živela v Izoli in postelja se nahaja tam. Zdaj smo se preselili in nam že zelo hodi viška.
Mia, če želiš, je tvoja.user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   [Brisano sporočilo]
27.12.2009 8:07:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
27.12.2009 8:16:18   
ZARA
Mia, SUPER!!!! user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 588
27.12.2009 10:56:23   
Sončni žarek
Lisička Dada -hvala za posredovane podatke od Mie....

Kuverta gre jutri na pošto.........

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 589
27.12.2009 15:42:40   
Najaa
Dada kaj mi lahko pošlješ vsaj njeno številko ali pa Mia ti, če kaj bereš tule. Da te pokličem in se zmeniva.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 590
27.12.2009 15:52:09   
Mia007
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dada kaj mi lahko pošlješ vsaj njeno številko ali pa Mia ti, če kaj bereš tule. Da te pokličem in se zmeniva.

Najaa ojla....

Hvala ti za ponujeno posteljo, ampak to imam, sem jo dobila. Kar bi nujno raibla je eno mizco plastično s plastičnimi stoli za v dnevno in kako omaro, ali pa to previjalno mizico s predali, eno tako imam v kuhinji, tolk da dam posodo not. 

Prijetno nedeljo ti želim. user posted image

HVALA VSEM..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 591
27.12.2009 15:54:07   
Mia007
Punce moje  zlate.......prijetn nedeljo vam  želim......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA VSEM..

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 592
31.12.2009 7:44:33   
Mia007
Staro se leto je že utrudilo,
darove vse svoje razdalo je že.
Kmalu oditi se mu bo mudilo,
ker novo že leto naproti mu gre.
S sabo prinaša spet nove darove,
za tebe in vse, ki pri tebi žive.
Zdravja, ljubezni, finančne prenove
ter sreče in radosti da naj za vse!   Punce moje hvala vam za vse, lepo praznujete, to vam iz srca želia Mia s svojima otrokoma.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA VSEM..

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 593
31.12.2009 11:34:30   
Korina1
Mia vse lepo v letu 2010 ti želimuser posted image

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 594
1.1.2010 10:06:28   
Anonimen
Draga Mia!
Oko naj se očesu nasmeji,roka toplo seže naj v pozdrav;
beseda naj besedo obogati-ljubezni,sreče zdravja zaželi!
Srečno 2010!

(odgovor članu Korina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
3.1.2010 21:57:29   
Mia007
IZVIRNO SPOROČILO: varenkorak

Draga Mia!
Oko naj se očesu nasmeji,roka toplo seže naj v pozdrav;
beseda naj besedo obogati-ljubezni,sreče zdravja zaželi!
Srečno 2010!

SREČNO jutri  pa, da bo hitro vse v redu se izteklo.user posted image

HVALA VSEM..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 596
3.1.2010 22:05:39   
lillchy123
Mia, tudi mi vam želimo srečno, zdravo, predvsem pa razumevanja in ljubezni polno leto 2010.

Moj prijatelj ima viška omaro z hladilnikom in zmrzovalnim predalom, mi imamo en mali televizor (bi ga moral pa nekdo pogledat, ker se ne prižge- je stal 2 leti, prej je čist lepo delal) in računalnik ( ni sicer bogsigavedi kaj, ampak dela, pa filme se da tudi gledat) z vso pripadajočo opremo.

lepo mirno nočko vsem skupaj

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 597
4.1.2010 21:13:54   
Sončni žarek
Mia v  ponedeljek 28.12.2009 sem poslala pošto (kuverto).... In bom vesela povratne informacije, če ste jo dobili...

LisičkaDada- sem te že prosila preko ZS-ja če lahko preveriš.......

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 598
5.1.2010 18:14:03   
Mia007
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Mia v  ponedeljek 28.12.2009 sem poslala pošto (kuverto).... In bom vesela povratne informacije, če ste jo dobili...

LisičkaDada- sem te že prosila preko ZS-ja če lahko preveriš.......

Sem dobila sem... Hvala ti.... user posted image user posted image user posted image

HVALA VSEM..

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 599
5.1.2010 18:21:58   
Mia007

Punce moje hvala vam  še enkrat za bilo kakšno pomoč... veliko nam je pomenilouser posted image . Žal so se pa začele ravno v tem času , ko ste naredile akcijo za mene in moja  dva user posted image user posted image ginekološke težave. Zelo me je psihično zdelalo. Včeraj sem bila spet na UZ, cisti sta  prazni, tako, da sem laparoskopiji ubežala, jutri grem pa v bolnico na priprave, ker mi bodo v četrtek odstranili polip...user posted image .Si dajem  psihično moč, ampak, na momente mi privrejo kar solze v oči... ( zelo sem psihično na tleh, tako, da tudi za ta mali poseg, vsaj pravijo, da ni nič takega, me kar zdeluje). Komaj čakam, da je mimo... Prosim vas držte pesti zame v četrtek, ne vem še ob kateri uri, samo upam, da me ne pustijo do kakih 12.00 čakat, ker bom zbežalaaaaaaaaaa domov....

RADA VAS IMAM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA VSEM..

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 23 [24] 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 23 [24] 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?