Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:11:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa benjamin dons neče zaspat tko da hodma enkrat možek enkrat jst v sobo ga cartat in dudo popravljat mal mu dma še časa pol pa morma mi2 it mogoče se je čez dan že naspal ni veliko spal..... bojda se je včeraj tud oglašal in babi kot babi ga je dvignla in šla z njim v dnevno pa ga cartala in mu čajeka dala...... pač čist kontra k mi delamo in verjetno zdej testira kdaj bo babi prišla, da bo uslišala njegovo željo u ja,to pa možno to pa ni glih fajn...sam take so pač pridne babice
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:11:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ men je pa možek kakav skuhal,zraven se pa baševa z čokoladnimi rozinami-mjamiiiii čokoladne rozine sem že na poti sej vem kje si doma..... šparajta prepoznaaaaaaaaaaaa si bom zapomnla zdej pa grem mal migat da mi ne bodo čokoladne rozine po glavi skakale imejte se in naj vsa obdajajo same lepe misli in lepi trenutki vsak dan vas imam raje in vsak dan sem bolj odvisna od vas fajn švicaj in zmagaj!.....rozine bova še lahko jedli.......uživajta(ps:pozdravi tvojega v mojem in od mojga moža imenu )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:11:41
|
|
|
|
sunny24
|
onasis, knjigo oz knjige sm vse prebrala, me malo firbec daje za film! Hvala za naslov, ga grem potegnt! katjusa, uživejte na pinkponku! čaj/skutke...čaj ji dajem komarček od Hippa, baby čaj od 1001 in ene rošce, Hipp marelica in pa sokce od Frutka ji mešam z vodo. Skutke in jogurte pa ponavadi uzamem prej iz hladilnika-će pozabim pa jih za kako minutko dam v toplo vodo da ni lih ledeno. jutta, ja, mama mi pride večkrat kej pomagat ko sm sama...Tata ahta Gajo, jst in mama pa usaka kej nardimo, pa dostikrat mi kej dobrega skuhajo... Me še razvajajo malo! Še kdo tuki?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:12:02
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Punce eno Ko malčkom naredite čaj, a ga naredite vsakič novega? Ali ga skuhate, ponudite za pit in potem pustite v flaški in čez npr. 3 ure ponuite spet istega? Kaj pa jogurti in skute? Jih prej kaj segrejete ali jih ponudite direkt iz hladilnika? Čaj pije naša kakršnegakoli... u bistvu istega kot pijemo mi samo brez limone. Skuhamo pa vsako jutro svežega in ji damo flašo na dosego rok in ko je žejna jo vzame....in ko spije sama opozori, da bi še pila.... Skutice in jogurtke pa kake pol ure preden ji ponudimo vzamemo ven.... če pa je sila pa malce pod toplo vodo segrejem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:13:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 onasis, knjigo oz knjige sm vse prebrala, me malo firbec daje za film! Hvala za naslov, ga grem potegnt! katjusa, uživejte na pinkponku! čaj/skutke...čaj ji dajem komarček od Hippa, baby čaj od 1001 in ene rošce, Hipp marelica in pa sokce od Frutka ji mešam z vodo. Skutke in jogurte pa ponavadi uzamem prej iz hladilnika-će pozabim pa jih za kako minutko dam v toplo vodo da ni lih ledeno. jutta, ja, mama mi pride večkrat kej pomagat ko sm sama...Tata ahta Gajo, jst in mama pa usaka kej nardimo, pa dostikrat mi kej dobrega skuhajo... Me še razvajajo malo! Še kdo tuki? pridna mama , jaz imam tud na velko srečo takšno mamo...sicer mal daleč, a vseeno se vsak teden vidimo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:13:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Čebela - Vid je imel izpuščaje po celem telesu. Sva dobila pri P neko kremo, češ da gre za alergijo oz. dermatitis... Krema je ful pomagala, ker ga je grozno srbelo, samo če ga kakšen dan ne namažem se mu spet pojavijo - najprej po trebuhu in za ušesi in po čelu... se ful praska in je cel razpraskan. Krema pa vsebuje kortikosteroide, zato ni dobro non stop mazat, ker se koža navadi in se povrhnjica stanjša... Hano izpuščaji srbijo? hm,mislim da jo ne srbijo......danes se ji je spet rita vnela(moj jo ni takoj previl) in jih je dubila tudi med pregibi na nogicami(med mišelinkama).....jo moram malo uporajtat če jo kaj srbi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:14:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......za seznam:Hana kobaca pri 10m pozabla si podpis : PONOSNA MAMA... sam sem res
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:14:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Hvala punce za odgovore -zlate ste ... JUTA jaz nimam instant cajev,ampak kr one vreckice kot jih mi pijemo ampak da so otroski caji...imas od 1001 cvet,alete -zeliscni caji... A mu kaj sladkaš? jaz vedno dam en ščepec sladkorja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:15:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ja, kadarkol po 9ti...a torej ti je jasn kje smo?? Ja...sem dobila zs... bom najdla, drugače te pokličem.... ok u bistvu te pokličem preden bom šla od doma....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:16:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Hvala punce za odgovore -zlate ste ... JUTA jaz nimam instant cajev,ampak kr one vreckice kot jih mi pijemo ampak da so otroski caji...imas od 1001 cvet,alete -zeliscni caji... A mu kaj sladkaš? jaz vedno dam en ščepec sladkorja jaz pa ji nič čajev ne sladkam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:17:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 onasis, knjigo oz knjige sm vse prebrala, me malo firbec daje za film! Hvala za naslov, ga grem potegnt! katjusa, uživejte na pinkponku! čaj/skutke...čaj ji dajem komarček od Hippa, baby čaj od 1001 in ene rošce, Hipp marelica in pa sokce od Frutka ji mešam z vodo. Skutke in jogurte pa ponavadi uzamem prej iz hladilnika-će pozabim pa jih za kako minutko dam v toplo vodo da ni lih ledeno. jutta, ja, mama mi pride večkrat kej pomagat ko sm sama...Tata ahta Gajo, jst in mama pa usaka kej nardimo, pa dostikrat mi kej dobrega skuhajo... Me še razvajajo malo! Še kdo tuki? pridna mama , jaz imam tud na velko srečo takšno mamo...sicer mal daleč, a vseeno se vsak teden vidimo moja je prišla le 2x ko sem rodila in to je to.....gre rajši k sestri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:17:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ja, kadarkol po 9ti...a torej ti je jasn kje smo?? Ja...sem dobila zs... bom najdla, drugače te pokličem.... ok u bistvu te pokličem preden bom šla od doma.... zmejenu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:18:04
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi pa uporabljamo samo rjavi sladkor ali pa javorjev sirup...samo je rjavi sladkor boljši, ker ni tok sladek....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:18:04
|
|
|
|
Jutta
|
Vidim, da vaši malčki pridno pijejo. Midva pa se od tega tedna dalje ne dojiva več podnevi, ampak samo še ponoči in lump noče pit ne čaja ne vode. Spije samo kakšen požirek iz kozarčka, potem pa zavrača. Flaško pa si ogleduje in se ji smeji, ali pa prežvekuje cucelj Ne vem, kaj naj... Drugače vedno ful lula ponoči, danes pa ni bila plenička zjutraj čisto nič polulana Kakšna dva tedna nazaj je ful kazal navdušenje nad kozarcem. Je hotel vedno pit, kadar sem pila jaz. Potem pa je enkrat, ko sem mu držala kozarec, prijel zanj, se vrgel nazaj in valda vse polil po sebi . Nekaj mu je po moje steklo še skozi nos... Zdaj pa cela štala... Kakšna ideja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:18:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 onasis, knjigo oz knjige sm vse prebrala, me malo firbec daje za film! Hvala za naslov, ga grem potegnt! katjusa, uživejte na pinkponku! čaj/skutke...čaj ji dajem komarček od Hippa, baby čaj od 1001 in ene rošce, Hipp marelica in pa sokce od Frutka ji mešam z vodo. Skutke in jogurte pa ponavadi uzamem prej iz hladilnika-će pozabim pa jih za kako minutko dam v toplo vodo da ni lih ledeno. jutta, ja, mama mi pride večkrat kej pomagat ko sm sama...Tata ahta Gajo, jst in mama pa usaka kej nardimo, pa dostikrat mi kej dobrega skuhajo... Me še razvajajo malo! Še kdo tuki? pridna mama , jaz imam tud na velko srečo takšno mamo...sicer mal daleč, a vseeno se vsak teden vidimo moja je prišla le 2x ko sem rodila in to je to.....gre rajši k sestri sem pozabla napisat,da pomagat,na obisku je bila pa v 5 letih kar me ni doma,šene 10x,pa smo narazen par km
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:18:26
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......za seznam:Hana kobaca pri 10m pozabla si podpis : PONOSNA MAMA... sam sem res Hana!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:19:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Vidim, da vaši malčki pridno pijejo. Midva pa se od tega tedna dalje ne dojiva več podnevi, ampak samo še ponoči in lump noče pit ne čaja ne vode. Spije samo kakšen požirek iz kozarčka, potem pa zavrača. Flaško pa si ogleduje in se ji smeji, ali pa prežvekuje cucelj Ne vem, kaj naj... Drugače vedno ful lula ponoči, danes pa ni bila plenička zjutraj čisto nič polulana Kakšna dva tedna nazaj je ful kazal navdušenje nad kozarcem. Je hotel vedno pit, kadar sem pila jaz. Potem pa je enkrat, ko sem mu držala kozarec, prijel zanj, se vrgel nazaj in valda vse polil po sebi . Nekaj mu je po moje steklo še skozi nos... Zdaj pa cela štala... Kakšna ideja? kaj pa kakšen magičen lonček?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:20:02
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz pa moje raj ne vidim.... me začne kar zmerjat, če ji ne dam kaj od alkohola za pit....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:20:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......za seznam:Hana kobaca pri 10m pozabla si podpis : PONOSNA MAMA... sam sem res Hana!!! zdej je pa povsod......tanajrajši pa kabel od hladilnika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:21:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Jaz pa moje raj ne vidim.... me začne kar zmerjat, če ji ne dam kaj od alkohola za pit.... to je pa zelo žalostno .....jaz jo verjetno tudi raje nebi videvala če bi bila v alkostanju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:21:35
|
|
|
|
Jutta
|
Pri magičnem lončku je pa še slabše. Sploh ne pošteka, oz. noče potegnit... Imam pa tistega od Aventa...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:22:30
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......za seznam:Hana kobaca pri 10m pozabla si podpis : PONOSNA MAMA... sam sem res Hana!!! Hana
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:23:12
|
|
|
|
sunny24
|
Uf, jst mam pa z mojimi starši full ok odnos. Redno hodmo na kavice skupi, slišimo se vsak dan, pri meni so vsaj 3x na teden (tudi če samo z 5 min), z mamo hodmo skupi v šoping. Pr 17ih sm še hodila žurat skupi z njimi... Meni je že full čudno k pr mojmu nimajo tazga odnosa kot mi. Moj mami in tatu pravi stara/stari al pa una/uni (tko so navajeni )...Jst pa še v življenju nisem staršem rekla (niti v klapi) "ta stari"...Vedno sta bla mama in tata!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:23:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Pri magičnem lončku je pa še slabše. Sploh ne pošteka, oz. noče potegnit... Imam pa tistega od Aventa... kaj pa vem kaj je boljše:al da kar tečejo ali pa da morajo vleči(da ne kapljajo).......Hana zaenkrat pije še iz flašče ampak imam doma že lonček s trdim cucljem in morava poiskusit.....če je full kriza da noče piti,bi mu jaz dajala po žlički
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 21:23:49
|
|
|
|
Jutta
|
Joj, onasiss, upam, da ne zameriš, ampak sploh mi ni potegnilo, sem mislila (ker se glih pogovarjamo, o malčkih, koliko pijejo), da se hecaš in misliš Evito... Res hudo, če je alkohol pri hiši...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?