|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
17.12.2009 21:24:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Uf, jst mam pa z mojimi starši full ok odnos. Redno hodmo na kavice skupi, slišimo se vsak dan, pri meni so vsaj 3x na teden (tudi če samo z 5 min), z mamo hodmo skupi v šoping. Pr 17ih sm še hodila žurat skupi z njimi...user posted image user posted image user posted image

Meni je že full čudno k pr mojmu nimajo tazga odnosa kot mi. Moj mami in tatu pravi stara/stari al pa una/uni (tko so navajeniuser posted image )...Jst pa še v življenju nisem staršem rekla (niti v klapi) "ta stari"...Vedno sta bla mama in tata! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
17.12.2009 21:25:38   
Jutta
A imate kaj občutka, koliko ml pa vaši user posted image spijejo na dan?

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
17.12.2009 21:26:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

kakšen dan samo deca,kakšen dan pa tudi 3 deci.......več popije če ji dam recimo od kompota sok(ji ga še malo z vodo razrečim)

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
17.12.2009 21:27:01   
Jutta

Uf, jst mam pa z mojimi starši full ok odnos. Redno hodmo na kavice skupi, slišimo se vsak dan, pri meni so vsaj 3x na teden (tudi če samo z 5 min), z mamo hodmo skupi v šoping. Pr 17ih sm še hodila žurat skupi z njimi...user posted image user posted image user posted image

Meni je že full čudno k pr mojmu nimajo tazga odnosa kot mi. Moj mami in tatu pravi stara/stari al pa una/uni (tko so navajeniuser posted image )...Jst pa še v življenju nisem staršem rekla (niti v klapi) "ta stari"...Vedno sta bla mama in tata! user posted image

Uauuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
17.12.2009 21:27:09   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
17.12.2009 21:27:15   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Hvala punce za odgovore -zlate ste user posted image user posted image ...

JUTA jaz nimam instant cajev,ampak kr one vreckice kot jih mi pijemo ampak da so otroski caji...imas od 1001 cvet,alete -zeliscni caji...

A mu kaj sladkaš?

Ne.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
17.12.2009 21:27:21   
črticaa
čebela me je spomnila

dominik kobaca od 9 meseca,..puzanja pane mara user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
17.12.2009 21:29:34   
Čebel@
punce moje,jaz vas za danes zapuščam..........lepe sanje in dolgo prespano nočko vam želim

user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
17.12.2009 21:29:37   
Onasiss

Joj, onasiss, upam, da ne zameriš, ampak sploh mi ni potegnilo, sem mislila (ker se glih pogovarjamo, o malčkih, koliko pijejo), da se hecaš in misliš Evito...
Res hudo, če je alkohol pri hiši...

user posted image user posted image user posted image ...sem šla nazaj brat in sestavljat...sem res hecno napisala...joj bohnedaj da bi moja Evuška že pila alkohol....user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
17.12.2009 21:30:00   
MIHAILO

Toplega caja popije 4 velike aventove flaske(260ml je ena)

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
17.12.2009 21:30:15   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

čebela me je spomnila

dominik kobaca od 9 meseca,..puzanja pane mara user posted image user posted image

moj Žigec tudi od 9,5 meseca kobaca čist malo .. ampak kobaca... :)user posted image

me je spomnila pa črtica
.. :)

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
17.12.2009 21:30:47   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kakšen dan samo deca,kakšen dan pa tudi 3 deci.......več popije če ji dam recimo od kompota sok(ji ga še malo z vodo razrečim)

tamau spije 2 do3 stekleničke (po 3 dl)
ful ma rad sok (kupili expirimntno u eurospinu) hruška, banana in jabolko,..je gost in ga popije sam skor 1 litruser posted image user posted image tko da to golfam kadar slabo je in pije,..drgač mu dajem pa tak čaj kot nam,...sam ima raje planinskega kot sadnega,..pa cukr more bituser posted image user posted image je po mamici,.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
17.12.2009 21:31:41   
boma2

Hvala punce za odgovore -zlate ste user posted image user posted image ...

JUTA jaz nimam instant cajev,ampak kr one vreckice kot jih mi pijemo ampak da so otroski caji...imas od 1001 cvet,alete -zeliscni caji...

A mu kaj sladkaš?

Ne.

moj spije hipp-čaj.pomaranča 2-3 dcl na dan.. :)

Če noče piti mu ne daj takoj hrane ko je obrok ampak malo čaja , ponavadi, takrat full čaja popijejo in potem so čez 15 minut  spet lačni in jim daš lahko hrano.. Probaj.. KEr nekaj mora ptiti, vsaj malo...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
17.12.2009 21:32:08   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

čebela me je spomnila

moj Žigec tudi od 9,5 meseca kobaca čist malo .. ampak kobaca... :)user posted image

me je spomnila pa črtica
.. :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nš je čist navdušen zdj k je pogruntal,..ko se mu ne da več hodt, se usede 10 sekund počije in potem kuj kobacanje do prve omara,..da se lahko spet dvogneuser posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
17.12.2009 21:33:17   
Onasiss

veliko... zih več kot pol litra....

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
17.12.2009 21:34:00   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Jaz pa moje raj ne vidim.... user posted image user posted image user posted image me začne kar zmerjat, če ji ne dam kaj od alkohola za pit....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image oprosti<temu<smehu, ampak sm bla čist zmedena....berem da od jutte mali noče pit, pa sm brala kod da tyson tebe zmerje če ji ne daš kj konkretnegauser posted image

Drugač pa ja žalostno...sm mela take težave s fotrom....zato živiva zdj pri tašči in tastuuser posted image user posted image
če bi bil normalen bi meli že zdavnaj svoje stanovanje...oz.prizidekuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
17.12.2009 21:34:57   
črticaa
katjuša prosim ča na seznamček še napišeš da iamo pri 10 mesecih 11,5 kg user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
17.12.2009 21:37:27   
sunny24
Gaja pa spije ene 2-3 deci čaja/soka na dan...Kak dan pa lih da deci znese...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
17.12.2009 21:37:29   
claud
user posted image user posted image user posted image user posted image Vidm da z jutto enak razumeva post od onasisuser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
17.12.2009 21:42:04   
birdy
Juta, Kristi dolg ni marala flaše. Tko da je pila iz kozarca al pa po žlički. Pa tko še zdej rada pije. Je pa vseen sprejela HB tud flašo. Spije pa malo, tam 2dl. Pa se tud midve čez dan ubistvu ne dojiva več.
Ponuji flaško, pa ne se sekirat če ne pije po njej, če spije pol deci iz kozarca je pa pol deci. Problem bo edino če bo bolan in če še takrat ne bo hotu pit.
Aja, še ideja, kaj pa slamica? Če bi to probala?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
17.12.2009 21:42:08   
claud
Vse šle?
Mam samogovor?user posted image

Pa nć!

nočko

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
17.12.2009 21:44:56   
birdy
Aja, Juta, pije pa necukran čaj.

Sem pozabla povedat, Kristolina se je pa začela na nogce postavljatuser posted image user posted image user posted image  Pa celo mal začenja kobacat. Ok, to kobacanje je sicer mal hecno, pa bolj tko k en zajček da bolj poskakuje, ampak kobacanje pa recimo da jeuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
17.12.2009 21:45:50   
birdy
Barbara, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem res vesela zate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa seveda tud vsenajboljše!!!!user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
17.12.2009 21:48:22   
sunny24
claud, jst sem še tuki...user posted image

birdy, kako kaj? Ooo, bravo Kristi!!! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
17.12.2009 21:49:20   
črticaa
jaz tud še ukaj strašim,.......
za dons sm se že zjokala,..tko da kr povejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?