|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
17.12.2009 15:56:20   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

boma tale od čebele se men zdi kot ta velik zoo in mislim da v BC ni pod 20euser posted image A si prepričana da gre za istega?

ne za lego... za lonček...

lego vem da je dražji

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 976
17.12.2009 15:57:32   
boma2

Ajvy in Tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si niti ne predstavljam kako je biti že tako zgodaj brez staršev user posted image user posted image user posted image user posted image Najbrž vama zelo manjkata v življenju, kak nasvet, objem, topla beseda in seveda crklanje, ki ga tud mi še kdaj rabimo. Držta se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pod tole se podpišem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil boma2 -- 17.12.2009 15:58:07 >

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 977
17.12.2009 16:11:14   
Jutta
Sva si s kolegico privoščili dvourni sprehod... pa me pričaka tako lepa novica na RR - BARBARA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mirno, lepo, zdravo nosečnost ti želim!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 978
17.12.2009 16:12:45   
Jutta
Ajvy, Tamikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je hudo za takšno usodo....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 979
17.12.2009 16:51:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

boma tale od čebele se men zdi kot ta velik zoo in mislim da v BC ni pod 20euser posted image A si prepričana da gre za istega?

ne za lego... za lonček...

lego vem da je dražji

v šparu sva dala 19€,drugače je pa od jutri naprej v BC isto po 19€

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 980
17.12.2009 16:52:33   
Katjusa
čebela kako je šlo?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 981
17.12.2009 16:53:02   
Čebel@
jaz sem nazaj......sem popušila na celi črtiuser posted image user posted image user posted image .......grem po novem letu še 1x pisat

salt....upam da je tebi šlo precej bolje kot meniuser posted image .........za to-to krpice si videla?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 982
17.12.2009 16:53:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela kako je šlo?
slabouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 983
17.12.2009 16:55:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela kako je šlo?
slabouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če ne bo zdej pozitivna bo pa drugičuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.12.2009 16:56:56   
Čebel@

čebela kako je šlo?
slabouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če ne bo zdej pozitivna bo pa drugičuser posted image user posted image user posted image

se ne mislim preveč sikerat......vem da sem koker tok znala,ampak je bil test svinsko težek......če mi ne rata februarja na maturo,grem pa maja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 985
17.12.2009 17:23:31   
Čebel@
katjuša.......za seznam:Hana kobaca pri 10muser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 986
17.12.2009 17:24:43   
MIHAILO
HANI VSE najlepse za obmesecnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BARBARA Zelim ti zelo mirno in lepo nosecnost...zelo sem vesela zate...srecnooooooo...saj bo slo ,ko moras more ituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAMIKA si mislila ,da sem jaz noseckauser posted image user posted image user posted image

TANCI a nas se kaj beres???Kako si?Javi se nam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 987
17.12.2009 17:26:20   
MIHAILO

katjuša.......za seznam:Hana kobaca pri 10muser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 988
17.12.2009 17:27:37   
MIHAILO

čebela kako je šlo?
slabouser posted image

Saj bo,ne more it zmeraj super...ampak sem sigurna da bo pozitivno...vazno je da naredis,aneuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 989
17.12.2009 17:28:25   
MIHAILO
KATJUSA si dobila na mail slikico?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 990
17.12.2009 18:09:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

KATJUSA si dobila na mail slikico?

dobila:)

men se pa tok drema.... bi šla kr spat..... user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 991
17.12.2009 19:39:49   
TAMIKA3

Tamika sem dobila pošto, hvala ti za tako lepo čestitko in za črtne kodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zlata si res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so jo fantje naredili posebej za vas user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 992
17.12.2009 19:48:28   
TAMIKA3

Eto častim kapučin
user posted image

kam pridemo.. :)

kar k meni, če rabiš naslov ti ga na ZS povemuser posted image

tole sem pa jst zgrešila..... jst bi pa vročo čokolado takole s smetano in čokoladnim prahomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men se pa tok drema.... bi šla kr spat.....

A SI ZIHER, DA NISI SREČKA user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 993
17.12.2009 20:01:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Eto častim kapučin
user posted image

tole sem pa jst zgrešila..... jst bi pa vročo čokolado takole s smetano in čokoladnim prahomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ......tole sem jo glih jaz hotla vprašatuser posted image user posted image user posted image ....moja kolegica je prešnji tezen naredila test in je user posted image  in ona bi tudi skos spalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 994
17.12.2009 20:02:14   
Čebel@
v tosami nad 50€ dobiš nahrbtnik

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 995
17.12.2009 20:06:42   
Jutta
Punce eno user posted image user posted image user posted image
Ko malčkom naredite čaj, a ga naredite vsakič novega? Ali ga skuhate, ponudite za pit in potem pustite v flaški in čez npr. 3 ure ponuite spet istega?
Kaj pa jogurti in skute? Jih prej kaj segrejete ali jih ponudite direkt iz hladilnika?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 996
17.12.2009 20:08:37   
sunny24
Čer!
Ble pr P, se načakale...Nč, učko je uneto, dobile une kaplce Tobrex. Upam, da bo pol OK!
Malo sm bla še pr tašči, Gaja je še dol. Prej so bli moji tuki, mama mi je malo pomagala pospravt...

Zdej pa Simpsone gledam...user posted image

Kaj ve katera kako je original naslov filma "Bela masajka"-je v nemščini, jst pa nemško nimam pojma. Je bil učeri na TV, pa sm pozabla ga gledat in bi si ga z neta potegnla...

katjusa, ni panike za koledarje. Se ne mudi še! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 997
17.12.2009 20:12:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Punce eno user posted image user posted image user posted image
Ko malčkom naredite čaj, a ga naredite vsakič novega? Ali ga skuhate, ponudite za pit in potem pustite v flaški in čez npr. 3 ure ponuite spet istega?
Kaj pa jogurti in skute? Jih prej kaj segrejete ali jih ponudite direkt iz hladilnika?

jaz tudi če ji kasneje ponudim čaj,ga ne pije ker mora mobi zanjo mlačen oz.topel....ji pa dajem instant od hippa tko da ji itak delam samo po 1 deci ali pa 2
skutk ne segrevam,jo vzamem prej ven iz hladilnika(tudi 1 uro je bila že zunaj)

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 998
17.12.2009 20:13:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Eto častim kapučin
user posted image

ziher ziher

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 999
17.12.2009 20:13:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Čer!
Ble pr P, se načakale...Nč, učko je uneto, dobile une kaplce Tobrex. Upam, da bo pol OK!
Malo sm bla še pr tašči, Gaja je še dol. Prej so bli moji tuki, mama mi je malo pomagala pospravt...

Zdej pa Simpsone gledam...user posted image

Kaj ve katera kako je original naslov filma "Bela masajka"-je v nemščini, jst pa nemško nimam pojma. Je bil učeri na TV, pa sm pozabla ga gledat in bi si ga z neta potegnla...

katjusa, ni panike za koledarje. Se ne mudi še! user posted image

user posted image user posted image user posted image da se učka čimprej pocajta......za naslov ne vem-imam pa doma knjigo in mi je full dobra(tudi vrnitev)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?