|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
17.12.2009 21:51:00   
sunny24
Aja ste prej spraševale za našo piškot...Sine ma menda škarlatinko...Sm prebrala na FB!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
17.12.2009 21:51:58   
claud
kok sm smotana...Larissa tko pridno spi, jst pa kr bluzim, namest da bizkoristla, pa šla še jst spat....user posted image

Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2huser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
17.12.2009 21:53:14   
MIHAILO
Mihailo pa strajka...noce spat in se rezi kot nor...user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
17.12.2009 21:55:14   
črticaa
dominik pa nina,..ga je danes dal ati pančkat,..ker mene ni bilo

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
17.12.2009 21:56:02   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mihailo pa strajka...noce spat in se rezi kot nor...user posted image user posted image

kaj si mu dala pa u hrano...al pijačouser posted image user posted image

Mi je znano to....zato jo zdj sttradam spanca od 16h naprej ne pustim spat, tko da ob 8h, pol 9h zvečer takoj zaspiuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
17.12.2009 21:57:22   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Tkole sva mele pred 1 letom s sunny debate največkrat....do 1h, 2huser posted image user posted image

Ja, sam res...Mater je šlo leto hitro naokoli...no, sej jst sem še vedno ponočnjak...Hodim spat med 24h-1h...Sm v stalni formi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
17.12.2009 21:58:23   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja, sam res...Mater je šlo leto hitro naokoli...no, sej jst sem še vedno ponočnjak...Hodim spat med 24h-1h...Sm v stalni formi! user posted image user posted image user posted image

se podpišem,..sploh se ne morm prisilt ,da bi šla prejuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
17.12.2009 21:58:46   
MIHAILO

Mi je znano to....zato jo zdj sttradam spanca od 16h naprej ne pustim spat, tko da ob 8h, pol 9h zvečer takoj zaspiuser posted image

tudi pri nas zaspi ob 20 h brez prblemov ampak danes smo bli na obisku in ko sva sla nazaj je v vozicku zadremal....ga bo moj uspaval,js to tko skoz delam 2x n adan on bo pa zveceruser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
17.12.2009 21:59:46   
claud

tudi pri nas zaspi ob 20 h brez prblemov ampak danes smo bli na obisku in ko sva sla nazaj je v vozicku zadremal....ga bo moj uspaval,js to tko skoz delam 2x n adan on bo pa zveceruser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
17.12.2009 22:00:23   
sunny24
črtica, btw. Ne vem kaj si ti uštimala na FB ampak dobivam stalno tvoja sporočila k si jih pišeš z drugimi (tel. cifre)...Jih sproti brišem!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
17.12.2009 22:00:39   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

se podpišem,..sploh se ne morm prisilt ,da bi šla prejuser posted image user posted image

jaz pa tudi ob 20h zaspim... vedno pa ob 21h...22h je ze poznouser posted image vstanem pa med 7h ,8h odvisno od alarmauser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
17.12.2009 22:00:42   
birdy

Ja, tud jst zadnje čase pri dveh otrocih čist preveč ponočujemuser posted image  Istočasno hodm spat.
Naslednji teden bo pa kruta, bom mogla ob ene šestih vstat če hočm bit ob pol osmih pripravljenauser posted image  na nove izzive v vrtcu... Pa še na pol mrtva, jao, kdo me bo zbuduuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
17.12.2009 22:01:43   
claud

ja super je blo...bi blo fajn ponovituser posted image

ponočevanje, basanje z mandarinami, medenjaki, bolečine v križo, rebri....ah, ja...dobri stari časiuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
17.12.2009 22:02:48   
sunny24

ponočevanje, basanje z mandarinami, medenjaki, bolečine v križo, rebri....ah, ja...dobri stari časiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
17.12.2009 22:02:52   
SURF
OLA..

Izpit sem dala čez ,zadnja pršla in prva šlauser posted image mislim,da bo kar ok...
Majchy-Pozitivna bo že,če pa ne pa imaš še vedno možnost popraviti...eh,samo js imam občutek da boš koj naredilauser posted image še vedno držim pesti.Kaj je s Tosamo.?

Jutta-Naša pije vse,večino sedaj ko je mrzlo čaj,v vrečkicah...nesladkano...spije tam okoli dva deci,dva pa pol...včasi samo deci...pije na lonček...nuk ima zelo dobre,nastavkov malo morje,pije tudi iz kozarca,vendar še malo spuščauser posted image pije iz slamice,pa doji se zadnje čase non stopuser posted image No tisto zgoraj ,da pije vse,je mišljeno pač to kar pijem v večini js,sok,vodo,čaj....NE pije pa mleka,ni šans,no wayuser posted image pa se ne obremenjujem več,nadomestiva z kašicami,čokolinotom,keksolinotom,žganci,gresom...pa itak se doji non -stopuser posted image

BARBARA-ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image OOOAAAAVVVVuser posted image SUPERuser posted image

Js bom pa srečka nosečka čez kakšni dve letiuser posted image user posted image (upam)

ŠIBAM....ME MOJ ŽE KLIČE....jutri imam razgovor z šefom,upam,da se bo dobro izšlouser posted image .

Nočko.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
17.12.2009 22:03:34   
birdy

Jst bi tud ponovila, sam da pr men je blo mal drgač. Edinič odkar sem na svetu sem bla sposobna zaspat ob pol sedmih zvečer na kavču. In se okol desetih samo premaknit v pojstlouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
17.12.2009 22:04:20   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

jaz pa tudi ob 20h zaspim... vedno pa ob 21h...22h je ze poznouser posted image vstanem pa med 7h ,8h odvisno od alarmauser posted image

wau ob 20huser posted image ...takrat se Larissa ravno razživi...zatišje pred nevihto...in pol je ob pol 9h gotovauser posted image
so smešni k so utrujeni...še kr navidez polni energijeuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.12.2009 22:07:15   
MIHAILO
tok skace da me je se pobruhal mal...ja pred spanjem vriska ,poje ...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
17.12.2009 22:07:27   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jst bi tud ponovila, sam da pr men je blo mal drgač. Edinič odkar sem na svetu sem bla sposobna zaspat ob pol sedmih zvečer na kavču. In se okol desetih samo premaknit v pojstlouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
17.12.2009 22:08:29   
sunny24
Ja sam res so posrečeni...Gaja tudi, tolko utrujena, da niti na nogah ne more več bit, še plazit se ne more, pa še kar bi neki muvala...user posted image user posted image user posted image

birdy, ja jst bi tudi ponovila, čez kako leto! user posted image   btw, sm te že miljavžntkrat uprašala če so dobila slike iz morja na mail in še zdej ne vem...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
17.12.2009 22:09:20   
Jutta
Ok, bom poskusila še s slamco. Sem poskusila tudi pred jedjo, samo ni šans. Edino med jedjo spije kakšen požirek. Ampak dobesedno samo en požirek. Do enega deci v celem dnevu mu še kar precej manjkauser posted image Moram še kolegico vprašat. Je imela lani s tamalo iste probleme...

Bolećine v križu, krčne žile, .... se nam vsem malo kolca, zdaj ko se je odprla sezona nosečnic, hauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
17.12.2009 22:09:36   
črticaa
jaz pa med nosečnostjo nism imela nobenih problemov,..sploh,..k da ga ne bi bilo,...sam skos bl okrogla sm bla,..... mogoče tud zato tko pravm,..ker ni nč brcal,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.12.2009 22:09:53   
claud

Ja sam res so posrečeni...Gaja tudi, tolko utrujena, da niti na nogah ne more več bit, še plazit se ne more, pa še kar bi neki muvala...user posted image user posted image user posted image

birdy, ja jst bi tudi ponovila, čez kako leto! user posted image   btw, sm te že miljavžntkrat uprašala če so dobila slike iz morja na mail in še zdej ne vem...user posted image

Jst bi tud čez kako leto, mogoče 2....sam moj neki štrajka pa bi kr zdjuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
17.12.2009 22:12:05   
Jutta
Se mi vidi, da danes mojega ni (službena novoletna zabava), kar ne morem od računalnikauser posted image user posted image user posted image Ga bom kar pričakalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
17.12.2009 22:12:52   
sunny24
claud, ti ga kar lepo postavi na realna tla in mu povej da naj še kako leto počaka na Nika! user posted image user posted image user posted image

Moj pa je reku da ne bomo več meli, pol se je pa omehčal k je od sodelavca punca zanosila in je reku da čez kako leto bomo provali...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?