|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
17.12.2009 21:00:13   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kje pa je onasiss???????

ja, sej res??!! a se že k men pelješ po kupončke???user posted image user posted image

A jutr dopoldne velja??? Povej uro, kdaj bi ti najbolj ustrezal??? Resnično bi te rada spoznala....user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
17.12.2009 21:00:59   
Onasiss
Ne..ne...user posted image user posted image  jaz pa že ne!!!

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
17.12.2009 21:01:43   
Čebel@
simona....naj ti jutrišnji dan hitro mine ker pol si domaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
17.12.2009 21:02:05   
Katjusa
benjamin dons neče zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da hodma enkrat možek enkrat jst v sobo ga cartat in dudo popravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mal mu dma še časa pol pa morma mi2 it

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
17.12.2009 21:02:46   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mene zanima tud kako je kej piskot? kako sta otrokauser posted image nisem nič zasledila, da bi se kej javlauser posted image

Ja saj res. Upam, da s tamalimadvema ni prehudo.

Pa še vprašat jo moram, kam je z Martinom hodila na bioresonanco. Bi mogoče tudi mi z Vidom to poskusili,  ker jaz res ne vem, od česa ima izpuščajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
17.12.2009 21:02:46   
Čebel@
men je pa možek kakav skuhal,zraven se pa baševa z čokoladnimi rozinami-mjamiiiii

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
17.12.2009 21:03:31   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

kje pa je onasiss???????

ja, sej res??!! a se že k men pelješ po kupončke???user posted image user posted image

A jutr dopoldne velja??? Povej uro, kdaj bi ti najbolj ustrezal??? Resnično bi te rada spoznala....user posted image

ja zaradi mene velja, če res misliš...sem doma k ponavad itak...mal sm dons pospravla, da te glih atomska ne flikne, drgač pa vabljena!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.12.2009 21:03:47   
Čebel@

benjamin dons neče zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da hodma enkrat možek enkrat jst v sobo ga cartat in dudo popravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče se je čez dan že naspal

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.12.2009 21:04:07   
Onasiss
sunny...raj knjigo preber. Je boljša, v filmu pol stvari manjka... naslov: Die Weisse Massai ... ga imaš tudi na partisu...

p

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.12.2009 21:04:19   
Katjusa

men je pa možek kakav skuhal,zraven se pa baševa z čokoladnimi rozinami-mjamiiiii

čokoladne rozineuser posted image user posted image user posted image sem že na poti sej vem kje si doma..... šparajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.12.2009 21:04:29   
sjmm

iiiiiiiiiiiiiiii packa...kva pa mi?????????

No, sej moj pa z mozartovimi kuglami okol straši že 3 večere...pol pa kej shujšiuser posted image !!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.12.2009 21:04:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

mene zanima tud kako je kej piskot? kako sta otrokauser posted image nisem nič zasledila, da bi se kej javlauser posted image

Ja saj res. Upam, da s tamalimadvema ni prehudo.

Pa še vprašat jo moram, kam je z Martinom hodila na bioresonanco. Bi mogoče tudi mi z Vidom to poskusili,  ker jaz res ne vem, od česa ima izpuščajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa ima izpuščaje?Hani so se danes tudi okoli ust ene pikice naredili.....pa po nogici tudi....mogoče imamo prevročeuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.12.2009 21:05:19   
Onasiss

kje pa je onasiss???????

ja zaradi mene velja, če res misliš...sem doma k ponavad itak...mal sm dons pospravla, da te glih atomska ne flikne, drgač pa vabljena!!user posted image

Kdaj??? Naslov pa mislim da imam...

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.12.2009 21:05:44   
Čebel@

čokoladne rozineuser posted image user posted image user posted image sem že na poti sej vem kje si doma..... šparajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prepoznaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.12.2009 21:05:56   
Katjusa

ni veliko spal..... bojda se je včeraj tud oglašal in babi kot babi ga je dvignla in šla z njim v dnevno pa ga cartala in mu čajeka dala...... pač čist kontra k mi delamo in verjetno zdej testira kdaj bo babi prišla, da bo uslišala njegovo željouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.12.2009 21:06:12   
Onasiss
sjmm..ne nimam naslova..A mi ga lahko prosim na zs pošlješ????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.12.2009 21:08:01   
Katjusa

prepoznaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

si bom zapomnlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa grem mal migat da mi ne bodo čokoladne rozine po glavi skakaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imejte se in naj vsa obdajajo same lepe misli in lepi trenutkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan vas imam raje in vsak dan sem bolj odvisna od vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.12.2009 21:08:12   
sjmm

kje pa je onasiss???????

Kdaj??? Naslov pa mislim da imam...

ja, kadarkol po 9ti...a torej ti je jasn kje smo??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.12.2009 21:08:12   
Jutta
Čebela - Vid je imel izpuščaje po celem telesu. Sva dobila pri P neko kremo, češ da gre za alergijo oz. dermatitis... Krema je ful pomagala, ker ga je grozno srbelo, samo če ga kakšen dan ne namažem se mu spet pojavijo - najprej po trebuhu in za ušesi in po čelu... se ful praska in je cel razpraskan. Krema pa vsebuje kortikosteroide, zato ni dobro non stop mazat, ker se koža navadi in se povrhnjica stanjša...
Hano izpuščaji srbijo?

< Sporočilo je popravil Jutta -- 17.12.2009 21:09:33 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.12.2009 21:08:49   
Čebel@

iiiiiiiiiiiiiiii packa...kva pa mi?????????

No, sej moj pa z mozartovimi kuglami okol straši že 3 večere...pol pa kej shujšiuser posted image !!

user posted image
ne moraš decembra hujšat!user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.12.2009 21:08:52   
Onasiss

katjuša.......za seznam:Hana kobaca pri 10muser posted image

pozabla si podpis : PONOSNA MAMA...user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.12.2009 21:09:50   
MIHAILO
Hvala punce za odgovore -zlate ste user posted image user posted image ...

JUTA jaz nimam instant cajev,ampak kr one vreckice kot jih mi pijemo ampak da so otroski caji...imas od 1001 cvet,alete -zeliscni caji...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.12.2009 21:09:50   
Čebel@

ni veliko spal..... bojda se je včeraj tud oglašal in babi kot babi ga je dvignla in šla z njim v dnevno pa ga cartala in mu čajeka dala...... pač čist kontra k mi delamo in verjetno zdej testira kdaj bo babi prišla, da bo uslišala njegovo željouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u ja,to pa možnouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.12.2009 21:10:09   
sjmm

katjuša.......za seznam:Hana kobaca pri 10muser posted image

pozabla si podpis : PONOSNA MAMA...user posted image user posted image user posted image user posted image

bravisimo hanauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.12.2009 21:10:30   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Hvala punce za odgovore -zlate ste user posted image user posted image ...

JUTA jaz nimam instant cajev,ampak kr one vreckice kot jih mi pijemo ampak da so otroski caji...imas od 1001 cvet,alete -zeliscni caji...

A mu kaj sladkaš?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?