|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
6.1.2010 17:09:44   
brkn83
nik je bil pa zdele tk utrujen, da je zaspal. je danes dopoldan spal samo 50 minut in zdej smo se sankali in sem ga sam slekla in v postlo položla in je takoj zaspal.

Js grem pa mal kavč peglat, ker sem danes naredila vse kar sem imela. Potem kasneje pa imam še masažo tk da se morn zdej mal spočit.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
6.1.2010 17:13:43   
Onasiss
vložki...ja ...vir so zakon...jaz jih tudi ponoči uporabljam ko imam user posted image .... drugače pa sem si jih "nagrebla" une k jih dobiš takoj po porodu  in sicer v tisti sobci k ti klistir delajo in potem pred wc-jem ko sem pač...saj veste...no skratka...tam sem si jih ene 3 nabasala v torbo...in mi je full prav prišlo.....user posted image ...tako, da veste... pa še mojmu sem rekla, da mi jih je v porodni ene 3 "sunu" k sva bla sama..... je full prav prišlo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
6.1.2010 17:17:13   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

vložki...ja ...vir so zakon...jaz jih tudi ponoči uporabljam ko imam user posted image .... drugače pa sem si jih "nagrebla" une k jih dobiš takoj po porodu  in sicer v tisti sobci k ti klistir delajo in potem pred wc-jem ko sem pač...saj veste...no skratka...tam sem si jih ene 3 nabasala v torbo...in mi je full prav prišlo.....user posted image ...tako, da veste... pa še mojmu sem rekla, da mi jih je v porodni ene 3 "sunu" k sva bla sama..... je full prav prišlo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kradljivkauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
6.1.2010 17:18:48   
tanci29
surf-superca za uživčkanje...uau a patricija je pa kar dva stegna pohamsila...pridna punca

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
6.1.2010 17:19:39   
sjmm
pri nas vse tiho...sam ne bo dolg...mali je omagal...sej ni čudn je vse vogale preiskal, ma prov kolenčka obtolčena...sm dons ene hudo debele dokolenkice kr čez kolenčka potegnila, pa še fajn trenirkne hlače...mal podloženeuser posted image user posted image

ta velka mulčka na kitari...ata nekje leta in čaka da jih domov prpele...sem mu en kofetek skuhala...zdej  ga pa ni

ta velka pa še kr bol v svoji sobi čumi...ker itak so čevli čist bez veze...pa vseen jo zebe, pa premočjo tud...ja, itak...sem dons že kr neki kofeta spila, pa mi ni tko dvignu pritiska k njene izjave

ah, grem še mal cote zlagat

joj, urša....kako tebi rata da tok pospravlaš....a ti nejc malega zabava, ker meni je moj skoz pod nogami, sesat glih ne morm k spi...ok je sam, če ga skupi s ta velkimi v dnevno zaprem...da se igrajo, pa me ne vidi in ne sliši

no, grem zdej mal odebelit....sam za piko na i....sej ne bom vsak dan katjuša...a provuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo..ha, ha, ha...aja...surf....pogača je bila njami...joj, kok se hvalm...sej sam mal nagajam...itak hujšanje slabo uspeva

evita in hana....lušne pupike...to se je pobčkom kolcalo k jih ni blo zravnuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
6.1.2010 17:21:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

surf-superca za uživčkanje...uau a patricija je pa kar dva stegna pohamsila...pridna punca

ja, tale patricija pa rada papca...sicer pa zgleda, da že dobr vejo kaj jim paše in to lepo izkoriščajo...mame pa kuhamo in se na trepalnice mečemo...naš je tud dons pojede tele enolončnice in kruha zravn k ta velk, pol pa še palačinko....je mogu kr mal počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
6.1.2010 17:22:10   
sjmm
ah, cunje priganjajo..............user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
6.1.2010 17:22:12   
tanci29
čebela in onasiss-tamaledve sta cukrčke...se kar cedi tok sta lepi...bomo vidl kera bo eriku všeč, mislim da bo mel kar nekaj izbire naslednjo sobotouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
6.1.2010 17:23:19   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ah, cunje priganjajo..............user posted image user posted image user posted image user posted image

never ending story

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
6.1.2010 17:35:02   
claud
No evo se mal mene.

Z Larisso se mal igrava....

A sm povedale da se je najina napetost mal umirila?user posted image Kaj nardi mal spanjauser posted image se dobr da obstaja ventolinuser posted image

cderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cukr mi je padu.....neki sladkega bi....pa mam en kup sladkarij, ampak jst bi neki kar nimam domauser posted image user posted image

kb]jhb jo"
]m'

No evo ne smem vec pisat!

pozdrav od Larisse!!!!

CaooooooooojuL
yiu]i

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
6.1.2010 17:37:37   
tanci29
claud-ej superca da se malo bolje razumeta...ja to je res ja če si preveč utrujen zna precej hitreje počit kot bi sicer. pa fajn da je spanje boljše...

mojadva se pa čist sama igrata v erikovi sobici. kwa sta luštkana

mi ne da dons miru tista steza od piškot. pomoje jo bo pravoslavni božiček šel kar kupituser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
6.1.2010 17:43:33   
Čebel@
tanci......a vi praznujete pravoslavni božič?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
6.1.2010 17:44:51   
Čebel@
pri nas pa ati kuha večerjo,Hana se naliva s sokom,jaz pa malo po netu čikeram za mize

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
6.1.2010 17:46:29   
claud

claud-ej superca da se malo bolje razumeta...ja to je res ja če si preveč utrujen zna precej hitreje počit kot bi sicer. pa fajn da je spanje boljše...

mojadva se pa čist sama igrata v erikovi sobici. kwa sta luštkana

mi ne da dons miru tista steza od piškot. pomoje jo bo pravoslavni božiček šel kar kupituser posted image

A letos boste mel sam zarad steze pravoslavcauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
6.1.2010 17:54:54   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: claud

No evo se mal mene.

Z Larisso se mal igrava....

A sm povedale da se je najina napetost mal umirila?user posted image Kaj nardi mal spanjauser posted image se dobr da obstaja ventolinuser posted image

cderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cukr mi je padu.....neki sladkega bi....pa mam en kup sladkarij, ampak jst bi neki kar nimam domauser posted image user posted image

kb]jhb jo"
]m'

No evo ne smem vec pisat!

pozdrav od Larisse!!!!

CaooooooooojuL
yiu]i

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
6.1.2010 17:57:01   
SURF

kradljivkauser posted image

user posted image aha sedaj te pa imamouser posted image

A to paketeuser posted image ali samo vložkeuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
6.1.2010 17:58:04   
SURF
nam so jih v bolnici že skoraj delili...so bili v neomajni uporabi.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
6.1.2010 18:00:28   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

v ljubljan smo jih sam 2 paketka duble...ostalo prinesi samuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
6.1.2010 18:10:04   
tanci29

ja ampak to unih navadnih vir...uni tavelki vatiranco so zakon...tistga k ga dobiš takoj po porodu u gateuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
6.1.2010 18:11:17   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

moj mož je pravoslavec pa otroci so tud krščeni pravoslavno, ampak praznujemo pa ne. praznujemo naš božič in novo leto...ampak božiček pa vseen lohk kej prneseuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
6.1.2010 18:16:28   
SURF

ja ampak to unih navadnih vir...uni tavelki vatiranco so zakon...tistga k ga dobiš takoj po porodu u gateuser posted image

uff,a veš da se sploh ne spomnem kaj sem imela v gatah po poroduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
6.1.2010 18:19:28   
tanci29

uff,a veš da se sploh ne spomnem kaj sem imela v gatah po poroduuser posted image user posted image user posted image

vložek velik ene 15x30cm...zdej sem iz glave rekla

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
6.1.2010 18:54:44   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.1.2010 18:55:19   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

moj mož je pravoslavec pa otroci so tud krščeni pravoslavno, ampak praznujemo pa ne. praznujemo naš božič in novo leto...ampak božiček pa vseen lohk kej prneseuser posted image
to se pa strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
6.1.2010 19:38:36   
črticaa

črtica...imaš zs.

sm ti odgovorila,...a si dobila

urša dons sm bla pa pri tvojih "sosedih" ŽIGANA VAS 2,..ena družinica z (se mi zdi) 5 otrokiuser posted image  zih veš keri so

KOMI ČAKAM 16gauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?