Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 19:36:16
|
|
|
|
SURF
|
aja..Urša tudi js mislim da mi nebo žal .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:17:04
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, kako ste kej? Claud, mi je prov hudo za Larisso Ampak boš vidla, tale ventolin, se ga navadiš. Midva sva ji ga dons spet mogla dat, zdej lahko dajeva na lastno pest. Je preveč hitr dihala, 40 dihov na minuto Pa spet vročino, še študiram a nej se gremo jutr pokazat... Vse hujšarce, se vam pridružujem, s tem da mam jst večje cilje, sploh zarad teh praznikov Sem se zredila k pujsek. Jst bom tud doma do septembra. No, mal bom pošiljala prošnje, pa če me kje vzamejo bom zagrabila, sploh zato ker bom zdele k se mi še ne mudi za službo iskala same take službe k so mi dejansko všeč. Pa seveda prek študemta mam namen delat, če se le da v vrtcu. Tko kt sem zdej dva tedna. Mam pa naslednji teden prakso, 4 tedne. Tko da me ne bo z Kristi. Pozabla sem pa neki najbolj pomembnega (zame) povedat. Kristi prespi celo noč Tud uspavamo se več ne. Sva šla po isti knjigi kot pri Neli in je ratal. Sva probala že enkrat prej pa ni šlo. Očitno ni bla pripravljwena. Zdej pa je. Tko da mava končno frej spalnico
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:18:42
|
|
|
|
piskot
|
cer. sneeeeeg! super! tako, mi smo pregurali praznike. tavelik revez je bil v 3 tednih po mojem eno uro zunaj. ampak norice so sle papa. no, pri ani jih se cakamo. danes smo ano dali v avtosedez. jap, do zdaj smo jo tlacili v lupinico. ampak sem mutila s temi sedezi, pa se zdaj nismo novega kupili, samo stare smo prestavili. pa bo ze enkrat. vazno da jaz sparam in racunam kako bomo prisli skoz pri nakupu novega sedeza, dec pa gre in prinese nov racunalnik domov, ker ga nujno rabimo za risanke gledat. aja, btw, 2 ze imamo ... mah. komentirala ne bom, ker sem itak pol ze pozabila. prijeten vecer vam zelim.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:22:09
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot danes smo ano dali v avtosedez. jap, do zdaj smo jo tlacili v lupinico. Midva jo mava še vedno v lupini. Pa se mi zdi tako najbolj prov. Lupina je (za moje pojme, pa ne me vprašat zakaj, ker ne vem) najbolj varen sedež. In odlašam z večjim zicom. Mislm da bo vsak cajt moj sam zic namonteru pa bo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:23:24
|
|
|
|
piskot
|
aja, ravno danes sem se zmenila, da grem delat 15.2. no grem tudi 28.1. ampak samo za tist dan, potem pa se 2 tedna dopusta, ker imam se 20 dni lanskega. birdy no ko si ravno pri dihanju. jaz sem parkrat stela ani vdihe. pa sem vedno nastela tam recimo med 50-60. redko pod 50. pol sem ene par dni paniko zganjala, pol sem si pa rekla, ma daj, otrok je zdrav, pregledan je bil, kaze da je vse okej. ni pa nic kasljala ali smrkala takrat. kar tako sem stela. a mogoce to jaz narobe stejem, al je ana cudna?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:27:20
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: piskot danes smo ano dali v avtosedez. jap, do zdaj smo jo tlacili v lupinico. Midva jo mava še vedno v lupini. Pa se mi zdi tako najbolj prov. Lupina je (za moje pojme, pa ne me vprašat zakaj, ker ne vem) najbolj varen sedež. In odlašam z večjim zicom. Mislm da bo vsak cajt moj sam zic namonteru pa bo. sem enakega mnenja. samo ana se je zdaj zacela tako odrivat z nogami, da je pol lupinico premikala. v atijevem avtu so nekak cudno sedezi, tako da se je to dalo. pri meni je bil mir.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:28:10
|
|
|
|
birdy
|
Piškot, a šteješ ko spi? More bit umirjena, ne ko nori k zmešana. Pa spet odvisen kok je bla takrat stara, naša bi mela uno tapravo dihanje če bi imela 28 dihov na minuto, so nam zračunal.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:31:37
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: piskot danes smo ano dali v avtosedez. jap, do zdaj smo jo tlacili v lupinico. Midva jo mava še vedno v lupini. Pa se mi zdi tako najbolj prov. Lupina je (za moje pojme, pa ne me vprašat zakaj, ker ne vem) najbolj varen sedež. In odlašam z večjim zicom. Mislm da bo vsak cajt moj sam zic namonteru pa bo. sem enakega mnenja. samo ana se je zdaj zacela tako odrivat z nogami, da je pol lupinico premikala. v atijevem avtu so nekak cudno sedezi, tako da se je to dalo. pri meni je bil mir. Ja, sej pol k take začne zganjat je bolj dat v sedež. Nism nič tko misnla veš, smešn si mi napisala da si jo tlačla v lupinco Jst se včasih vprašam klam se vsem tok mudi z prestavljanjem v sedež, pol se pa spomnim da je bla Neli pri pol leta že v sedežu. Dons ne bi isto naredila, sam sva mela pa res smotano lupino, ful mejhno, pa še Neli k je bla ful velka... Takrat bi bila edina rešitev da bi novo lupinco kupila.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:31:50
|
|
|
|
piskot
|
birdy ja, ko spi. 28 vdihov? ja pol jaz definitivno narobe stejem. mislim da je bila takrat ana stara ene 4 mesece. a ste vi sli kam za alergijo pol na testiranje?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:33:40
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....jaz ko mojga kej prosim vedno full trajaaaaa surf....telovadba ne bo nič posebnega-trebušnjaki in veliko hoje skozi dan(sej ko bom v službi bom itak 7 ur/dan na nogah) birdy......držim pestke da najdeš kakšno fajno službico ...jest bi pa Medijeve slikice rada videla piškot....a misliš da je še vedno šansa da Ana dobi norice?.....joj samo tole da je prinesel računalnik,ko šparate-svašta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:36:44
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot birdy ja, ko spi. 28 vdihov? ja pol jaz definitivno narobe stejem. mislim da je bila takrat ana stara ene 4 mesece. a ste vi sli kam za alergijo pol na testiranje? pRI ŠTIRIH MESCIH MAJO PA VEČJO FREKVENCO, NE ME VPRAŠAT KOK. mISLM DA KO SVA JO PRVIČ PELJALA JE BLA STARA ENE SLABE DVA MESCA IN JE BLO NAD 50 POVIŠAN. nEK TAM NO Ups črke. Za alergijo pa čakam izvide. Majko jim, madona sem jezna Že en mesec je kokl. Sej bi tja poklicala pa ne vem kam. Kej več pa nismo šli ne.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:41:43
|
|
|
|
birdy
|
majchi, mal počak, sam naložim. So pa slikce od zdele, pa mal je žalosten, je bil danes cepljen in je revež čist poklapan.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:43:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Se še na hitro javim predno mi moj zasede računalnik Nejc je že v postelji, Žiga se še malo igra. Moja kuhinja je tud pospravljena tako, da bom zvečer si kr frej vzela in šla na kavč kakavčkat sjmm uvau tale recept morm pa sprobat, sam morm naštudirat pekač ker bi bil dovolj velik - v kakšnem si pa ti pekla? kolumbo pride kdaj slab dan ampak bo minilo Kaj si se odkločila da iščeš službico al boš še malo doma? Ajvy kako je šlo? urša...kr v tiste k je original v pečici..črn ta nizek aha hvala ti a je kej pomembno na kake kocke narežemo, more bit na hladnem al koko? Uf kok vprašanj v bistvu to niso kocke, ampak take v plošče razrežeš kot trakovi k to res nizko pride...ma, če maš voljo in cajt si poglej oddajo...pol ko je končano in ohlajeno pa režeš rezine kot rolado
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:47:04
|
|
|
|
birdy
|
Da vidm če mi je ratal.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:50:06
|
|
|
|
birdy
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:53:04
|
|
|
|
sjmm
|
Pri nas je še ko v panju ...upam, da se hitr spravmo spat......Maj je šel pozn popoldansko rundo, pa je zdej še ko spidi gonzales, ma pogon na vse 4, pa turbo vključen, pa 16V....vse v paketu kje je pa katjuša????? Evo...naš Miha si laske suši...Maj pa zravn tul k fen Urša...si tok dobra, pa mi napišeš kako jesta zdej z Žigcem??? PLIS...mam spet ene more okol hrane.....a še vse kašice dajete z AM...mi2 sva jutranjo na vsake 2 dni prešaltala na KM...mu je ful dobro..itak pa pije AM+ lino že zgodaj zjutraj 8 okol 5h)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 20:53:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy lušno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 21:08:51
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: črticaa žiovjo mene pa zabnima kaj ste si zadale za 2010,...recimo jaz sem se odločila da bom najdla svojo biološko mamico zaželite mi veliko sreče,...pa pomoči bom zelo vesela lp,..joj še 1 mesec pa bomo mel 1 žur,.........braqvo naši malčki Kolumbo-odvisno koliko časa si bila zaposlena,od tega je tudi odvisna potem doba teh izplačil plač... tudi mene čaka to skakanje za papirji,pa vse prvič.... Črtica-ja se sem si tudi js zadala par ciljev...ti imaš pa...kako naj rečem,kar pogumen cilj...js ne poznam biološkega očeta,pa nimam niti želje ampak,sj vem..mama....kako pa ti lohka pomagam? ja ubistu rabim nekoga ki dela na obččni ali pa policiji,...da bi jo u registru najdu,.....prek imena in priimka,..oziroma vrjetno je poročena tako da prek emšo številke surf tiste povezave že uporabljam,.-čakam da se naložijo podatki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 21:45:53
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čebela - namen imam zgubiti 8 kg, pa ti??? Ja kam jih boš pa zgubla, saj si suha ko prekla???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 21:49:54
|
|
|
|
Onasiss
|
sjmm.... a si že napisala recept? Sem trda k lešnik.... Sem se iz Kranja pelala, matr vola CESTE SO OBUPNE...sem mislila kar z volanom iz avta prilezt.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 21:50:52
|
|
|
|
Onasiss
|
KOLUMBO...ŠIFRA LJUBIM RDEČE....V ČETRTEK????????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 22:00:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss sjmm.... a si že napisala recept? Sem trda k lešnik.... Sem se iz Kranja pelala, matr vola CESTE SO OBUPNE...sem mislila kar z volanom iz avta prilezt..... ja, evo ga še zate ESTERHAZY REZINA ( POSTOPEK LAHK VIDITE NA POP TV - ODDAJE - LJUBEZEN SKOZI ŽELODEC-14.ODDAJA ) Sestavine : za biskvitek - zelo nizek - uporabimo večji in nižji pekač!! : - 6 beljakov....trd sneg - 70g mletega sladkorja - 200g mletih mandljev....najbolje, da vzamemo tako dražjo varianto, da so zmelti že olupjeni mandlji...biskvitek ful lepše barve( ni pa nujno...stvar okusa) V sneg počasi umešamo sladkor in mlete mandlje....maso razporedimo v tankem sloju na peki papir v nizkem pekaču...pečemo max 15 minut na max 160-180 stopinj Še toplo ločimo od peki papirja in ohladimo...potem narežemo na 4 kose, če imamo normalno velikost pečice. Najlepši kos biskvitka položimo na mrežico ...take ki so npr. v pečici in v vodni kopeli raztopimo celo tablico bele čokolade v eni posodi, v drugi pa ene pol tablice temne. Nato pripravljen kos polijemo z belo čokolado, čez kako minutko pa po širini naredimo črte še s temno čokolado...nato vzamemo palčko in vlečemo po dolžini črte navzdol in dobimo tak vzorček..pustimo ohladiti KREMA: V kozico nalijemo 2,5dcl mleka damo na ogenj, hitro dodamo 3-4 rumenjake, ki smo jih prej ločili, fino mešamo s penovko, še bolj mešamo ,ko dodamo 2 dobri žlici Gustina in nato še 15 dag sladkorja....to mešamo, da zavre...nato odstavimo in še vedno mešamo....vmešamo še 1/3 masla....nato pa pustimo nekaj minut, da se malo ohladi in zgosti. Vzamemo primeren pladenj ali krožnik damo nanj eno platko, namažemo s kremo, pa drugo platko namažemo kremo, pa še tretjo, pa kremo...na vrhu pa položimo tisto s čokoladno oblogo, potem s kremo še zamažemo s strani, lahko posujemo od strani še z lističi mandljev , damo na hladno za 2 urci in hamsi...njamsi.....pa dober tek!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 22:05:47
|
|
|
|
Onasiss
|
sjmm.....ti si carica.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 22:06:09
|
|
|
|
Onasiss
|
črtica...imaš zs.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 4.1.2010 22:11:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss sjmm.....ti si carica..... ni za kej..pa še drugič...ti sam lepo peči in papcaj
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?