Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 15:24:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 bolečih nimam mam pa po hani take izlive da je joj. vse premoči katastrofa...najbolj da si grem kar po tiste vložke k sem si jih u porodnišnco nesla vatirance misliš? jaz sem si jih uzela v p in jih bom naslednjič tudi,ker vir so mi prešvoh te ja te so zakon z u porodnišnco.... meni jih je nekaj še ostalo,jih bom šla pa pred naslednjim porodom spet iskat v tosamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 15:29:05
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 bolečih nimam mam pa po hani take izlive da je joj. vse premoči katastrofa...najbolj da si grem kar po tiste vložke k sem si jih u porodnišnco nesla vatirance misliš? jaz sem si jih uzela v p in jih bom naslednjič tudi,ker vir so mi prešvoh te ja te so zakon z u porodnišnco.... meni jih je nekaj še ostalo,jih bom šla pa pred naslednjim porodom spet iskat v tosamo A si je tvoj premislil glede ?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 15:32:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 bolečih nimam mam pa po hani take izlive da je joj. vse premoči katastrofa...najbolj da si grem kar po tiste vložke k sem si jih u porodnišnco nesla vatirance misliš? jaz sem si jih uzela v p in jih bom naslednjič tudi,ker vir so mi prešvoh te ja te so zakon z u porodnišnco.... meni jih je nekaj še ostalo,jih bom šla pa pred naslednjim porodom spet iskat v tosamo A si je tvoj premislil glede ? sej on mina prav veliko besede ........itak bova počakala vsaj še 2 leti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 15:46:27
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 bolečih nimam mam pa po hani take izlive da je joj. vse premoči katastrofa...najbolj da si grem kar po tiste vložke k sem si jih u porodnišnco nesla vatirance misliš? jaz sem si jih uzela v p in jih bom naslednjič tudi,ker vir so mi prešvoh te ja te so zakon z u porodnišnco.... meni jih je nekaj še ostalo,jih bom šla pa pred naslednjim porodom spet iskat v tosamo A si je tvoj premislil glede ? sej on mina prav veliko besede ........itak bova počakala vsaj še 2 leti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 15:52:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kaj pa ti...zihr kuhno pospravlaš kako veš Pa še res je, posodo iz stroja dajem, pa krompir sem dala kuhat ker se zelo rada zadržuješ tam.... njen najlupši kotiček.... ....sem mislila, da ima kje na kaki omarici kakega fajnega desca nalimanga, pa sem ko sem bila zadnjič pri njej vidla, da nima nič...mogoče na notranji strani..... ...sam tja pa gledala nism.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:02:11
|
|
|
|
Čebel@
|
2 naši princeski med igranjem na sedmi sliki je tudi zalotena onasiss,ko se igra
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:10:09
|
|
|
|
baki
|
čebel....a je ta tvoja v črtasti majčki?ma kok sta lušni.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:12:47
|
|
|
|
baki
|
onasiss....zakaj nisi šla not v bazen?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:12:47
|
|
|
|
Onasiss
|
ne ne baki...tale v črtasti je pa MOJA!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:13:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki onasiss....zakaj nisi šla not v bazen? ni blo vode not..... ...pa čebel@ mi je samo s kavo postregla...za v bazen bi jaz raje kak koktajl....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:14:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: baki onasiss....zakaj nisi šla not v bazen? ni blo vode not..... ...pa čebel@ mi je samo s kavo postregla...za v bazen bi jaz raje kak koktajl....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:15:23
|
|
|
|
baki
|
naš nik je isti.tudi ze tk stoji.hodi pa še ne.je full previden.brez opore gor vstane,celo malo zahopsa pa spet nazaj na kolena.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:16:52
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: baki onasiss....zakaj nisi šla not v bazen? ni blo vode not..... ...pa čebel@ mi je samo s kavo postregla...za v bazen bi jaz raje kak koktajl.... ti maš pa velike želje.božičku bi pisala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:22:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: baki onasiss....zakaj nisi šla not v bazen? ni blo vode not..... ...pa čebel@ mi je samo s kavo postregla...za v bazen bi jaz raje kak koktajl.... ti maš pa velike želje.božičku bi pisala hana in evita so ful luštne .... se pa vidi, da jima je mal dolgčas k ni nobenga tipa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:23:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: baki onasiss....zakaj nisi šla not v bazen? ni blo vode not..... ...pa čebel@ mi je samo s kavo postregla...za v bazen bi jaz raje kak koktajl.... ti maš pa velike želje.božičku bi pisala Saj sem mu....ampak men bo polet prinesu oz izpolnu željo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:24:17
|
|
|
|
Katjusa
|
onasiss ampak tale tvoje punca pa ful raztura ne morem verjet res vsaka vam čast
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:24:58
|
|
|
|
Onasiss
|
katjusa...nč ni dolgčas.... ...sicer pa se moje še fantje bojijo...dobra Hana, da je zdržala.... ...naša bi se kar na njo ulegla.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:25:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: baki onasiss....zakaj nisi šla not v bazen? ni blo vode not..... ...pa čebel@ mi je samo s kavo postregla...za v bazen bi jaz raje kak koktajl.... ti maš pa velike želje.božičku bi pisala Saj sem mu....ampak men bo polet prinesu oz izpolnu željo.... jst tud upam, da jo bo meni nekje poleti...... ko se mičkano otopli bomo nardil spalnico in tam bo ostalo še malo terase in nad teraso je nekako v mislih en jakuzzi upam, da bomo do poletja spravli kej evrčkov na kupček za jakuzzi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:26:28
|
|
|
|
Onasiss
|
o hvala katjusa..... ...je čebeli pokazala skoraj vse kar zna....celo v krogu plesat..... ...no upam, da je Hana kaj odnesla od tele naše učne urice.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:27:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss katjusa...nč ni dolgčas.... ...sicer pa se moje še fantje bojijo...dobra Hana, da je zdržala.... ...naša bi se kar na njo ulegla..... zgleda, da je hana že navajena vsega hudega al pa so se pobabje zmenle a z evitom se fejst spičita, naša2 sta čist divja, prej je benjamin florjana po riti tepu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:27:20
|
|
|
|
simonakr
|
Čao punce! Nazaj nism brala ste preveč načvekale Sm šla mal zapravlat, sm kupla 3 majčke pa 2 hlače za tamalo, ker so nekatere hlače čez noč ratale prekratke in majčke isto! Da ne omenjamo da jih umaže! Nekej sm zasledila o zajtrkih - naša ima še vedno samo mleko. No ko smo že pri hrani - vn je začela pluvat vse po vrsti od kašic, sadja ... Tud takrat ko naj bi bla lačna. Pa da ne omenjamo da so mlečne kašice in čokolino sploh bljak! Mormo še pogruntat kaj zdej sploh rada je, razen sadja in zelenjave in jogurta. Tko golaž se kuha zdej grem pa še mal po netu brskat! Rabim najdt eno pametno dieto! Je šlo čez praznike preveč gor
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:34:09
|
|
|
|
Onasiss
|
matr vola sem jezna..... ....sem dobra in sem sosedi avto posodila, da je lahko šla v vrtec po otroke, da ne bi šla peš ker je 8 mesecev noseča...in.... me prejle kliče, da ji avto ne vžge..... ..jao, jao....je pa ženska pustila avto odklenjen ko je šla v vrtec in se je po 10 min motor zablokiru..ona pa kluč v volansko ključavnico in ajmo vžigat, pa ni šlo prvič, pa ni šlo drugič, pa ni šlo tretjič, pa ni.... no potem se le zrajta mene poklicat in prav tko čist na izi...EJ AVTO NE VŽGE....ja ITAK ČE SE TI JE PA ZABLOKERU..... ....no in zdele mi pride vrnit ključe in ona tko kot da bi bila mehanični strokovnjak mene "potolaži" da ni nič narobe..... ..... pa ona k ima doma cel dizaster in ona katere hči nam je poleti celo steno z umazanimi nogami popackala, da smo mogl spet barvat..... no comment, sam jezna sem pa k hudič
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:37:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss matr vola sem jezna..... ....sem dobra in sem sosedi avto posodila, da je lahko šla v vrtec po otroke, da ne bi šla peš ker je 8 mesecev noseča...in.... me prejle kliče, da ji avto ne vžge..... ..jao, jao....je pa ženska pustila avto odklenjen ko je šla v vrtec in se je po 10 min motor zablokiru..ona pa kluč v volansko ključavnico in ajmo vžigat, pa ni šlo prvič, pa ni šlo drugič, pa ni šlo tretjič, pa ni.... no potem se le zrajta mene poklicat in prav tko čist na izi...EJ AVTO NE VŽGE....ja ITAK ČE SE TI JE PA ZABLOKERU..... ....no in zdele mi pride vrnit ključe in ona tko kot da bi bila mehanični strokovnjak mene "potolaži" da ni nič narobe..... ..... pa ona k ima doma cel dizaster in ona katere hči nam je poleti celo steno z umazanimi nogami popackala, da smo mogl spet barvat..... no comment, sam jezna sem pa k hudič vsaka šola nekaj stane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:38:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss o hvala katjusa..... ...je čebeli pokazala skoraj vse kar zna....celo v krogu plesat..... ...no upam, da je Hana kaj odnesla od tele naše učne urice..... mala tvoja res raztura .......dvomim da je Hana kej odnesla,bomo mogle ponovit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 16:54:34
|
|
|
|
SURF
|
Onasiss-joj kaj so eni smotani pa šlampasti . Tančy-Vložki vir so zakon za v bolnico in potem,pa js bi jih še kar nosila,samo pol bom k ena stara mama . Onasiss in Majchy- lep popoldan a ne? Sjmm-To sem že tudi js hotela vprašat zakaj ne odebeliš več pomembnih besed,sem se mogla prov navadit da jih ni več da pa so je blo pa takoj jasno,aha sjmm Pa spet mi lušte delaš Naša je tudi danes podrla rekord,isto ob enajstih legla,le da je vstala ob 14. Punce js komaj čakam,da vas spoznam pa moja Patricija tudi Kosilo sva pojedli,je tudi moja čmrla začela ven pljuvati,pa tega nebi,pa onega nebi sem naredila za naju slivove cmoke in kompot(jagode,borovnice,češnje,jabolka)pa ji nič od tega dišalo,za atija pa sem posebej krompirček in piščanček v pečico naštimala,da je imel nekaj po svojem okusu ko je prišel domov...in ja ta meni je ustrezal tudi naši madam,predvsem piščanc....je mesojed na kvadrat,je pojedla dva stegna in popila kompot...tok si zmišljuje zadnje čase kaj bo jedla pa tudi če je lačna nebo jedla,če ni v njenem okusu Malo sva se tudi sankali....in dan gre proti koncu....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?