|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
6.1.2010 15:24:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

bolečih nimam mam pa po hani take izlive da je joj. vse premoči katastrofa...najbolj da si grem kar po tiste vložke k sem si jih u porodnišnco nesla
vatirance misliš?
jaz sem si jih uzela v p in jih bom naslednjič tudi,ker vir so mi prešvoh

te ja te so zakon z u porodnišnco....
meni jih je nekaj še ostalo,jih bom šla pa pred naslednjim porodom spet iskat v tosamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
6.1.2010 15:29:05   
Urša08

bolečih nimam mam pa po hani take izlive da je joj. vse premoči katastrofa...najbolj da si grem kar po tiste vložke k sem si jih u porodnišnco nesla
vatirance misliš?

meni jih je nekaj še ostalo,jih bom šla pa pred naslednjim porodom spet iskat v tosamouser posted image user posted image user posted image

A si je tvoj premislil glede user posted image ?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
6.1.2010 15:32:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

vatirance misliš?

sej on mina prav veliko besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........itak bova počakala vsaj še 2 letiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
6.1.2010 15:46:27   
Urša08

vatirance misliš?

sej on mina prav veliko besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........itak bova počakala vsaj še 2 letiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
6.1.2010 15:52:11   
Onasiss

kaj pa ti...zihr kuhno pospravlašuser posted image

kako vešuser posted image user posted image user posted image Pa še res je, posodo iz stroja dajem, pa krompir sem dala kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker se zelo rada zadržuješ tam....

user posted image user posted image user posted image  njen najlupši kotiček....user posted image user posted image user posted image ....sem mislila, da ima kje na kaki omarici kakega fajnega desca nalimanga, pa sem ko sem bila zadnjič pri njej vidla, da nima nič...mogoče na notranji strani.....user posted image user posted image user posted image  ...sam tja pa gledala nism.....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
6.1.2010 16:02:11   
Čebel@
2 naši princeski med igranjemuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

na sedmi sliki je tudi zalotena onasiss,ko se igrauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
6.1.2010 16:10:09   
baki
čebel....a je ta tvoja v črtasti majčki?ma kok sta lušni.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
6.1.2010 16:12:47   
baki
onasiss....zakaj nisi šla not v bazen?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
6.1.2010 16:12:47   
Onasiss
ne ne baki...tale v črtasti je pa MOJA!!! user posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
6.1.2010 16:13:33   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: baki

ni blo vode not.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa čebel@ mi je samo s kavo postregla...za v bazen bi jaz raje kak koktajl....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
6.1.2010 16:14:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

ni blo vode not.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa čebel@ mi je samo s kavo postregla...za v bazen bi jaz raje kak koktajl....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
6.1.2010 16:15:23   
baki
naš nik je isti.tudi ze tk stoji.hodi pa še ne.je full previden.brez opore gor vstane,celo malo zahopsa pa spet nazaj na kolena.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
6.1.2010 16:16:52   
baki

ti maš pa velike želje.božičku bi pisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
6.1.2010 16:22:33   
Katjusa

ti maš pa velike želje.božičku bi pisalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hana in evita so ful luštneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... se pa vidi, da jima je mal dolgčas k ni nobenga tipauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
6.1.2010 16:23:28   
Onasiss

Saj sem mu....ampak men bo polet prinesu oz izpolnu željo....user posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
6.1.2010 16:24:17   
Katjusa
onasiss ampak tale tvoje punca pa ful razturauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsaka vam častuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
6.1.2010 16:24:58   
Onasiss
katjusa...nč ni dolgčas....user posted image ...sicer pa se moje še fantje bojijo...dobra Hana, da je zdržala....user posted image user posted image user posted image ...naša bi se kar na njo ulegla.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
6.1.2010 16:25:35   
Katjusa

Saj sem mu....ampak men bo polet prinesu oz izpolnu željo....user posted image

jst tud upam, da jo bo  meni nekje poleti...... ko se mičkano otopli bomo nardil spalnico in tam bo ostalo še malo terase in nad teraso je nekako v mislih en jakuzziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bomo do poletja spravli kej evrčkov na kupček za jakuzziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
6.1.2010 16:26:28   
Onasiss
o hvala katjusa.....user posted image ...je čebeli pokazala skoraj vse kar zna....celo v krogu plesat.....user posted image user posted image user posted image ...no upam, da je Hana kaj odnesla od tele naše učne urice.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
6.1.2010 16:27:00   
Katjusa

katjusa...nč ni dolgčas....user posted image ...sicer pa se moje še fantje bojijo...dobra Hana, da je zdržala....user posted image user posted image user posted image ...naša bi se kar na njo ulegla.....user posted image user posted image user posted image user posted image

zgleda, da je hana že navajena vsega hudegauser posted image user posted image user posted image user posted image al pa so se pobabje zmenleuser posted image user posted image user posted image user posted image a z evitom se fejst spičita, naša2 sta čist divja, prej je benjamin florjana po riti tepuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
6.1.2010 16:27:20   
simonakr
Čao punce! Nazaj nism brala user posted image ste preveč načvekale user posted image

Sm šla mal zapravlat, sm kupla 3 majčke pa 2 hlače za tamalo, ker so nekatere hlače čez noč ratale prekratke user posted image in majčke isto! Da ne omenjamo da jih umaže! user posted image

Nekej sm zasledila o zajtrkih - naša ima še vedno samo mleko. No ko smo že pri hrani - vn je začela pluvat vse po vrsti od kašic, sadja ... Tud takrat ko naj bi bla lačna. Pa da ne omenjamo da so mlečne kašice in čokolino sploh bljak! Mormo še pogruntat kaj zdej sploh rada je, razen sadja in zelenjave in jogurta.

Tko golaž se kuha zdej grem pa še mal po netu brskat! Rabim najdt eno pametno dieto! Je šlo čez praznike preveč gor user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
6.1.2010 16:34:09   
Onasiss
matr vola sem jezna.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem dobra in sem sosedi avto posodila, da je lahko šla v vrtec po otroke, da ne bi šla peš ker je 8 mesecev noseča...in.... me prejle kliče, da ji avto ne vžge.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jao, jao....je pa ženska pustila avto odklenjen ko je šla v vrtec in se je po 10 min motor zablokiru..ona pa kluč v volansko ključavnico in ajmo vžigat, pa ni šlo prvič, pa ni šlo drugič, pa ni šlo tretjič, pa ni.... no potem se le zrajta mene poklicat in prav tko čist na izi...EJ AVTO NE VŽGE....ja ITAK ČE SE TI JE PA ZABLOKERU.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no in zdele mi pride vrnit ključe in ona tko kot da bi bila mehanični strokovnjak mene "potolaži" da ni nič narobe.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... pa ona k ima doma cel dizaster in ona katere hči nam je poleti celo steno z umazanimi nogami popackala, da smo mogl spet barvat.....

no comment, sam jezna sem pa k hudič

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
6.1.2010 16:37:11   
Čebel@

matr vola sem jezna.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sem dobra in sem sosedi avto posodila, da je lahko šla v vrtec po otroke, da ne bi šla peš ker je 8 mesecev noseča...in.... me prejle kliče, da ji avto ne vžge.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jao, jao....je pa ženska pustila avto odklenjen ko je šla v vrtec in se je po 10 min motor zablokiru..ona pa kluč v volansko ključavnico in ajmo vžigat, pa ni šlo prvič, pa ni šlo drugič, pa ni šlo tretjič, pa ni.... no potem se le zrajta mene poklicat in prav tko čist na izi...EJ AVTO NE VŽGE....ja ITAK ČE SE TI JE PA ZABLOKERU.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no in zdele mi pride vrnit ključe in ona tko kot da bi bila mehanični strokovnjak mene "potolaži" da ni nič narobe.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... pa ona k ima doma cel dizaster in ona katere hči nam je poleti celo steno z umazanimi nogami popackala, da smo mogl spet barvat.....

no comment, sam jezna sem pa k hudič
vsaka šola nekaj staneuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
6.1.2010 16:38:19   
Čebel@

o hvala katjusa.....user posted image ...je čebeli pokazala skoraj vse kar zna....celo v krogu plesat.....user posted image user posted image user posted image ...no upam, da je Hana kaj odnesla od tele naše učne urice.....user posted image
mala tvoja res razturauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......dvomim da je Hana kej odnesla,bomo mogle ponovituser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
6.1.2010 16:54:34   
SURF
Onasiss-joj kaj so eni smotaniuser posted image user posted image pa šlampastiuser posted image .

Tančy-Vložki vir so zakon za v bolnico in potem,pa js bi jih še kar nosila,samo pol bom k ena stara mamauser posted image .

Onasiss in Majchy-user posted image user posted image lep popoldanuser posted image a ne?

Sjmm-To sem že tudi js hotela vprašat zakaj ne odebeliš več pomembnih besed,sem se mogla prov navadit da jih ni večuser posted image da pa so je blo pa takoj jasno,aha sjmmuser posted image
Pa spet mi lušte delašuser posted image
Naša je tudi danes podrla rekord,isto ob enajstih legla,le da je vstala ob 14.user posted image user posted image user posted image
Punce js komaj čakam,da vas spoznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa moja Patricija tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kosilo sva pojedli,je tudi moja čmrla začela ven pljuvati,pa tega nebi,pa onega nebiuser posted image sem naredila za naju slivove cmoke in kompot(jagode,borovnice,češnje,jabolka)pa ji nič od tega dišalo,za atija pa sem posebej krompirček in piščanček v pečico naštimala,da je imel nekaj po svojem okusu ko je prišel domov...in ja ta meni je ustrezal tudi naši madam,predvsem piščanc....je mesojed na kvadrat,je pojedla dva stegnauser posted image user posted image in popila kompot...tok si zmišljuje zadnje čase kaj bo jedlauser posted image pa tudi če je lačna nebo jedla,če ni v njenem okusuuser posted image
Malo sva se tudi sankali....in dan gre proti koncu....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?