|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 23:28:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
7.1.2010 0:24:03   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Aja črticaa a veš da ne poznam teh sosedovuser posted image pojma nimam kdo souser posted image

sm misnla da ker hodi a ta velkmu v vrtec,....sem ugotovila da sploh ne živiš v tako majhni vasi,........kuj sva se zgobila

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
7.1.2010 6:52:00   
claud
jutro!

NAJPREJ TOLE: ZGODNJA SEM KER SM ZEEEELLLLOOO NASPANA!SPALI SMO OD 22H DO 6H....V KOSUuser posted image user posted image user posted image user posted image  ćrke in barva niso po  pomotiuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: claud

No evo se mal mene.

Z Larisso se mal igrava....

A sm povedale da se je najina napetost mal umirila?user posted image Kaj nardi mal spanjauser posted image se dobr da obstaja ventolinuser posted image

cderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cukr mi je padu.....neki sladkega bi....pa mam en kup sladkarij, ampak jst bi neki kar nimam domauser posted image user posted image

kb]jhb jo"
]m'

No evo ne smem vec pisat!

pozdrav od Larisse!!!!

CaooooooooojuL
yiu]i

sory... če nekdo bere ki ne ve, da je otrok zraven bo te mal čukast gledu kaka napetost te je to minila.....user posted image user posted image user posted image ... tiste črke vmes kažejo na vse prej kot na umirjenost.....user posted image user posted image user posted image

claud...a si vidla sej za dežjem zmer posije sonce, sam včas je mal preveč oblačnih in deževnih deni skup, pa še kaka toča pade....no,čim več sonca želimuser posted image

onasis......včedraj so VSE napetosti minileuser posted image user posted image

şjmm.....hvalauser posted image

piskot---ja tko je ce si neprespanuser posted image
tvoj ma pa super delovnikuser posted image user posted image

kolumbo....vidm sam tvoje dile, ne pa tebe gor.....be verjamem da si se kj dol spustilauser posted image user posted image user posted image
Drugač pa luštni steuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
7.1.2010 6:55:01   
claud
user posted image user posted image user posted image user posted image prvauser posted image

no urša kje pa siuser posted image user posted image

Bi postregla s kavico, pa be vem kakouser posted image

tipkamo pol, k se zbuditeuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
7.1.2010 7:05:03   
Urša08
jutro

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
7.1.2010 7:05:43   
Urša08
user posted image

Claud a  bo ok kofica?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
7.1.2010 7:17:46   
claud

user posted image

Claud a  bo ok kofica?

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
7.1.2010 7:18:02   
Urša08
Eto pišem že 3 tič, mi je Nejc že dvakrat računalnik ugasnuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Claud super za nočko in da si se spočilauser posted image user posted image user posted image user posted image Kar tako naprejuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
7.1.2010 7:18:53   
Urša08
Pri nas spet sneži k pr norcih jaz sem pa za enbo kavico zmenjena in sploh ne vem če nej grem v avtouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
7.1.2010 7:20:29   
Urša08
Naša nočka je bila tud super. Zvečer me je zmanjkalo ob pol desetih in sem do 4 spala k ubita, takrat se je Žiga prvič zbudi, sem ga kar k nama prinesla in smo spali še do 15 do 7user posted image

Zdej si grem pa kavico narest

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
7.1.2010 7:33:41   
Čebel@
user posted image

claud,urša....user posted image user posted image user posted image  za lepo prespano nočko....naša je enkrat ponoči hotla dudo in sem kar atija poslalauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
7.1.2010 7:36:18   
Urša08
čebel@ tudi tebi dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
7.1.2010 7:38:14   
Čebel@

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje?-->KOLOSEJ Ljubljana(BTC)

kdaj?-->16.1.2010(sobota)

ob?-->10.00

-čebel@
-urša08
-claud
-sunny
-maksi(mogoče)
-ajvy
-surf
-tanci
-onasiss
-simonakr
-črticaa
-petrap
-kolumbo(mogoče)
-birdy
-brkn(mogoče)
-sjmm
-milči(mogoče)
-rebeka84
-tamika(mogoče)
-barbarags

dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!!

ps:če še katera potrebuje to-to krpice iz tosame mi naj sporoči in ji bom dostavila na srečanje......cena 1 škatlice je 1,20€

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
7.1.2010 7:40:10   
Urša08
Včerej popoldan sta se Newjc pa možek sankala, midva z Žigom sva bla pa malo na snegcu. Morm kakšno slikico poiskat. Nejc itak uživa na snegu, jaz sem ga pa samo zarad otrok vesela, zarad mene tud če ga ne bi blo. Nisem ravno zimski človek, mam rajši poletjauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
7.1.2010 7:49:49   
Čebel@
Hana pa ni nevem kaj navdušena nad snegomuser posted image .....po moje ji ni čist jasno zakaj se je treba toliko časa oblačit,da jo mami da sedeti v sneguser posted image ......jaz imam tudi raje poletje kot pa zimo in zgleda bo Hanči po meniuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 7.1.2010 7:50:41 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
7.1.2010 7:52:16   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana pa ni nevem kaj navdušena nad snegomuser posted image .....po moje ji ni čist jasno zakaj se je treba toliko časa oblačit,da jo mami da sedeti v sneguser posted image ......jaz imam tudi raje poletje kot pa zimo in zgleda bo Hanči po meniuser posted image

čebel@ ni nujno veš. Ta prvo leto je Nejc kr jokat začel ko sem ga na sneg dalauser posted image user posted image user posted image user posted image sploh mu ni bil všeč, lani je bilo že malce boljše, letos pa uživauser posted image user posted image user posted image user posted image Tako da bo tudi Hana slej ko prej uživala boš vidlauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
7.1.2010 8:01:47   
baki
dobro jutro.....tudi naša noč prespana od19.45-6.30.no koment.......je včeraj dobil poganjavčka.ubistvu je bil od katje sam da smo ga posodli pa smo ga včeraj nazaj dobli.ga kr tk malo potiska po hiši.po kolenihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
7.1.2010 8:02:06   
Čebel@

čebel@ ni nujno veš. Ta prvo leto je Nejc kr jokat začel ko sem ga na sneg dalauser posted image user posted image user posted image user posted image sploh mu ni bil všeč, lani je bilo že malce boljše, letos pa uživauser posted image user posted image user posted image user posted image Tako da bo tudi Hana slej ko prej uživala boš vidlauser posted image

ja sej mogoče ko se bomo začeli sankati,da bo začela uživat,zdej je pa čisto nesrečna ko jo dam sedet na snegec

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
7.1.2010 8:04:43   
baki
jst sem že skuhala kurjo juhico,pa rižoto bom naredila+rde.peso.moj je šel po avto,katja je šla v šolo tk da sva sama.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
7.1.2010 8:05:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jst sem že skuhala kurjo juhico,pa rižoto bom naredila+rde.peso.moj je šel po avto,katja je šla v šolo tk da sva sama.
vav ti si pa že čisto pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
7.1.2010 8:08:08   
baki

vav ti si pa že čisto pridnauser posted image user posted image user posted image

ne ljubi se mi nič sam kaj moreš.kar je treba je treba.user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
7.1.2010 8:10:44   
Urša08

Ampak res, jaz sem komi kavico spila pe še v pidžami semuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
7.1.2010 8:13:12   
Katjusa
dobro jutro.....
sneži sicer bolj malo je pa zato zunaj že kr nekaj snegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes je florjan šel v vrtec in mi je tok težko že nekaj časa tarna, da nebi šel v vrtec, da ga otroci ščipajo v ličekauser posted image user posted image user posted image in včeraj sma mu kupla majčko in hlače pa sem mu rekla, da bo šel jutri v vrtec pokazat in itak on se je takoj zaigral da sma mi2 otroka in da je v vrtcu pa je reku lejte otroci jst mam majčko in hlače od strele mcquina (nimam pojma kako se napiše) ampak veste kaj otroci ne smete me ščipat...... ne vem kaj naj nardim, najreje bi ga kr imela doma.... sam vem da tak ne gre.... moj ga je včeraj učil kako se naj brani vendar florjan je taka nežna duša in se še brani ne.... zdej sem mojmu naročila, da vzgojiteljicam omeni.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
7.1.2010 8:17:07   
Čebel@
katjuša......mislim da je edino pametno da povesta vzojiteljici

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
7.1.2010 8:17:18   
Onasiss
jutro....

Tale moj Tyson spije na hektolittre čaja na dan... pa še tale moj Onasis...user posted image  ob petih zjutraj pride iz otroške sobe, slišm k ta mala neki javska...pa se tastar uleže pa prav dej mat....user posted image ...vstanem in grem pogledat kva ji dogaja in je imela prazno flašo za pit...grem in ji nalijem novga, pa še previjem joker je bila čist nascana....skratka..... se uležem in zaspim...zdele zjutri mi pa ta star prav da ji je že on dal flašo s čajom... ajde najbrž prazno flašo, ker je nemogoče da je v 1 minuti vse spila.....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?