|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
6.1.2010 14:40:14   
Čebel@
jaz sem pač dala idejo za kolosej in valda lahko spremenimo lokacijo....mi pa ni všeč da bi najemale prostor ker to pa lahko nanese kar nekaj €

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
6.1.2010 14:40:31   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kaj pa ti...zihr kuhno pospravlašuser posted image

kako vešuser posted image user posted image user posted image Pa še res je, posodo iz stroja dajem, pa krompir sem dala kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker se zelo rada zadržuješ tam....

No sej ni tak slabo, mam računalnik blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
6.1.2010 14:40:55   
Čebel@

kaj pa ti...zihr kuhno pospravlašuser posted image

kako vešuser posted image user posted image user posted image Pa še res je, posodo iz stroja dajem, pa krompir sem dala kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker se zelo rada zadržuješ tam....
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
6.1.2010 14:42:50   
tanci29
čebela-pomoje je najbolj da ostane tako kot smo se zmenle, s torto al pa brez...sej ni taka panika, važno da se vidimo. pa tam je fajn k zjutrej sploh ni nobenga folka in bomo mele res mir in bomo same klepetale kot nam je volja

urša-superca da maš računalnik blizu kuhinje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
6.1.2010 14:48:06   
sjmm
evo naša pogačica...

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
6.1.2010 14:52:50   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

evo naša pogačica...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mjami

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
6.1.2010 14:53:05   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Katjuša eto tele slikice mam viška: 16,32,61,82,84,103,207,232,245.

84, 232,245, tehle tvojih še nimam

imam pa viška
7,107,125,149,179,188,189,

eto meni fali od tvojih : 7,107, 125,149,188,189 - zgleda da vseuser posted image user posted image user posted image ti kr sama odloč kere lahko pogrešašuser posted image

ti bom kr vseuser posted image user posted image user posted image user posted image naslov pa mislim, da še imamuser posted image user posted image user posted image al pa če se ti da mi še nekrat napiš na zs pa še priimek k sem bolj pozabljiva okol tega

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
6.1.2010 14:54:16   
Katjusa

Sjmm sem te že večkrat hotla povprašat zakaj ne odebeliš več del teksta tako kot si včasih? Men se je zelo dopadlouser posted image

1x je ena napisala, da ji ni všeč in me zato sploh ne prebere...pa sem potem opustilauser posted image

ares tega se pa ne spomnem...zihr sem površno brala

katjuša smotanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sorry sej nisem hotla nič slabega in to je bilo samo moje mnenje.... nimam rada da je nafilano... itak pa jst ne znam pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
6.1.2010 14:55:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz sem pač dala idejo za kolosej in valda lahko spremenimo lokacijo....mi pa ni všeč da bi najemale prostor ker to pa lahko nanese kar nekaj €

sej nisem misla tak nejem pač da se zment za rezervacijo kjerkoli in torta ni problem, če dajo oni pjačo..... itak mene ne bo in mi je vseeno tort pa tud ne jem razn izjemoma......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
6.1.2010 14:56:01   
Katjusa

evo naša pogačica...

user posted image

mmmm jst sicer tega ne jem ampak morem rečt da lepo zgleda takole zlato zapečenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
6.1.2010 14:56:42   
Čebel@

čebela-pomoje je najbolj da ostane tako kot smo se zmenle, s torto al pa brez...sej ni taka panika, važno da se vidimo. pa tam je fajn k zjutrej sploh ni nobenga folka in bomo mele res mir in bomo same klepetale kot nam je volja

se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......malčki ne bojo toliko omejeni,ker je res veliko prostorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
6.1.2010 15:01:06   
Urša08
Katjuša poslala ZSuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
6.1.2010 15:01:42   
Urša08
Mene pa spodi boli kot tik prem menstro, sam menstro sem ravno melauser posted image kaka ideja od česa bi to blo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
6.1.2010 15:03:02   
tanci29

Mene pa spodi boli kot tik prem menstro, sam menstro sem ravno melauser posted image kaka ideja od česa bi to blo?

mogoče ovulacija, al si se pa mal pretegnla al pa mal prehladila

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
6.1.2010 15:07:39   
Urša08

A so taki občutki pri ovulaciji kot pred m? Sej če zdej mal nazaj pomislim se mi to že kar nekaj mesecev dogaja, pa glede na to da sem m dobla 22.12, bi blo to res lahko to. Tanci hvala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
6.1.2010 15:10:41   
tanci29
pravijo da lahko nekatere ženske po porodu čutijo ovulacijo, no ene jo lahko tud že prej ene pa nikoli, jaz naprimer jo ne, je nisem nikdar tko da nimam pojma kakšni so občutki. sam pomoje mora bit tako nekako. bolečih menstruacij pa tudi nikdar nisem imela

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
6.1.2010 15:11:21   
Katjusa

A so taki občutki pri ovulaciji kot pred m? Sej če zdej mal nazaj pomislim se mi to že kar nekaj mesecev dogaja, pa glede na to da sem m dobla 22.12, bi blo to res lahko to. Tanci hvala

ja ene punce čutijo ovulacijo, tak da možno, da je to to sam bojda ne boli dolgo?
jst taga nikol nimam me pa včasih vseeno boli kot kak krč če na hitrco kaj dvignem al pa se kako drugače napnem.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
6.1.2010 15:12:01   
Urša08

pravijo da lahko nekatere ženske po porodu čutijo ovulacijo, no ene jo lahko tud že prej ene pa nikoli, jaz naprimer jo ne, je nisem nikdar tko da nimam pojma kakšni so občutki. sam pomoje mora bit tako nekako. bolečih menstruacij pa tudi nikdar nisem imela

Men se to dogaja sedaj po drugem porodu, sam nikol nisem računala in niti pomislila na ovulacijo. Mi je blo pa vedno čudno ker je bilo nekje na sredini ciklusa. Zgleda da je res to.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
6.1.2010 15:12:07   
tanci29
ej hana še kar spiuser posted image ...zdej ma pa že mrzlo župo. po erika bova šle ne vem kdaj bo revež mislu da sva ga pozable.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
6.1.2010 15:12:57   
Katjusa

kak fajn, da nimaš bolečih M jst jih nisem imela do prvega poroda zdej me ful matra in sem misla, da se bo z drugim končal pa očitno neuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
6.1.2010 15:14:20   
tanci29
bolečih nimam mam pa po hani take izlive da je joj. vse premoči katastrofa...najbolj da si grem kar po tiste vložke k sem si jih u porodnišnco nesla

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
6.1.2010 15:17:56   
Urša08

bolečih nimam mam pa po hani take izlive da je joj. vse premoči katastrofa...najbolj da si grem kar po tiste vložke k sem si jih u porodnišnco nesla

tanci pr men tud ene dva dni kr lije in to sedaj po Žigu, prej je blo ok

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
6.1.2010 15:18:08   
Čebel@

vatirance misliš?
jaz sem si jih uzela v p in jih bom naslednjič tudi,ker vir so mi prešvoh

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
6.1.2010 15:18:54   
Katjusa

to mam jst tud od 1 poroda pa tud ni nič boljše.... prve 3 dni vsakega cikla sem se zbujala v mlakah krvi.... zdej uporabljam pa tole mensrtualno sodelico in je zjutraj suhouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včasih pride kej malega ven tko da prvi dan imam včasih vložek še vseeno (ponoči) čez dan pač večkrat spraznem..... in sploh nimam filinga, da imam M k me nič ne žuli in mi ne pleše med nogamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
6.1.2010 15:19:12   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

vatirance misliš?
jaz sem si jih uzela v p in jih bom naslednjič tudi,ker vir so mi prešvoh

te ja te so zakon z u porodnišnco....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?