Anonimen
|
Ooooo, še jst vas mal pozdravim. Res smo male lenuhinje, no... z razlogom. Moj mali je tud že čist aktiven tko da... časa precej manj. Ne spi mi več v pojstlci čez dan ampak na maminih rokah. No, ni čist prav to ampak... men tud paše, se spočijem zraven. Dons sva tko 2,5h, pa sm še par oddaj pogledala pa tko... drugač pa kr neki bluzim. No, pomembno mi je, da gre zvečer lepo spat in lepo spi Ženskiceeee, kje je mavricaaaaaaa???? Twixy, zaupaj nam še kakšno podrobnosttt..., da bo punčka že vem.. drobtinica29, jst se ti iskreno opravičujem. Saj veš za kaj.... Enostavno sem pozabila, drugega razloga ni. Upam, da so krčeki že mimo, če pa ne... mi pa povej in kar sm obljubila takoj uredim. OPROSTI res. Sonček85, ja mali naš na polno napreduje...tok je smehec, jst se prv do solz nasmejim. Obožujem ga.... Pa HVALA, da si navijala za mojga sineka čeprav je bil tvoj sonček tud tekmovalec... Ti si pravi primer nesebičnosti in dobre duše , no to si z mnogimi zadevcami dokazala. Taprava si... Kmalu se morva vidt kej... se bom potrudla v četrtek. Lepo pančite.. Tassikaaaa.... aaaa je mala Zoja začela iskat še več pozornosti..., boš vidla kok jo bo še hotla. Časa vedno manj.. Jst se sam še z njim ukvarjam... Me bo moj dec vn vrgu, ker mu kuham nekvalitetno hrano , no vsaj skuham. Moram pa priznat, da je res nekvalitetna, nič se ne morem pohvalit z zelenjavo in... ja, sej zato mi pa grejo kile gor. Pridna si.. MAŠKA... še malo pa bušija ne bo več... pa tko ga boš pogrešala. Jst bi ga tko mela zdej. Veš.., ko sm se najedla, mi ga ni blo treba not vlečt za razliko od zdej.. Ma ne nasplošno ga pogreškam... zelooo.... sej bo čez 3 mes začel rast . Uf, sm optimistična... pa pomislim koliko vas je, ki ste se kr dolgo trudile za drugega. No, pač sm optimistična. Tko... konec tega leta ali začetek naslednjega bom spet mami eni mali punčki... Ti mi pa sporočiš, a ne?? Čakam veš... vsak dan.. pajacek bo pa lih prav prišel na tem mrazeku. a.biba, kaj je s službo? Maš? Menjaš? Joj te službe, ne morem si zamislit, da bi šla nazaj. Obup! Moj šefe je pa že tri zamenjal od kar sem šla... Rižkoo je sam ena MM, komaj čakam paketek. Ej, moram ti napisat kaj se je dons zgodil. Dobila sm nazaj pošto. Kao neznan naslovnik, popizdila sm. Paket boš še dolg čakala, jutr se bom spravla zamorit jim. LM je pa pravi lepotec... res! KOmaj čakam, da ga spoznam, in kdaj ga??? No, moj sinek pa je mel včeri že štiri mesece, ma dec pravi. Zdej že steguje rokice in me ščipa za nosekaaaaa... No, skratka..., jutr gremo v Lj. k babici. Jupi... Zdej pa grem... sm tko zaspana, da konc. No, pa nehimo bit take lenuhinje.. Aja, pa dons smo uradno dobili mail.. Pozdravljeni Vaša slika je bila v natečaju zmagovalna in je že šla v delo sedaj pa od vas potrebujem še polni naslov, da bomo vedeli kam izdelek poslati. MamiNajdi Tko da punce moje, HVALA iskrena še enkrat... z vašo pomočjo bomo dobili talele lepi portretek našega sinčka za v dnevno sobico. Ja, nagrada je... slika našga sina za katero ste glasovale... narisana.
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 5.1.2010 21:27:28 >
|