|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
31.12.2009 15:57:03   
malaMravljica
Ja, sedaj je itak ze Rizkoo vse povedala, ni vec kaj dosti za dodat. Jaz sem tudi srecna, da vas imam, z vami lahko vsak dan v slovenscini pisem in nimate pojma kako sem vam hvalezna za to. KO sem sla cez hude trenitke sem samo z vami lahko vse delila, drugi niso tako razumeli kaj prestajam. Pa plusek sem tudi najrajski z vami delila, se spomnim kako sem hitela na racunalnik vam sporocit, da sem nosecka. Ja punce moje, v teh dneh ki prihajajo je bil moj mali narejen, sedaj pa ze cel korenjak ob meni. Vesela sem za vse dojencke, ki jih ze cartamo in za vse, ki so na poti. Res veliko srece zelim Twixy in Pilotinci, vidve si zasluzita res naso se sreco. Pilotina je pa res ze na 4 rozici, ma kam gre cas????? Sam se mal, pa bos cutila Pilotkota v trebuhu.

Punce, lepo praznujte danes v novem letu pa vam zelim veliko ljubezni, vsak dan sam ljubezen, nic prepirov. Tistim, ki bost v 2010 cakale nove pluske pa seveda hitre  user posted image  pluske user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.1.2010 11:28:30   
MAŠKA
Prvi pozdravček v novem letu pa od meneuser posted image !

VSEM VAM ŽELIM VELIIIIKO SREČE IN ZADOVOLJSTVA IN DA BI BILE VSE NAJSREČNEJŠE MAMICE!

Ostanite takšne kot ste!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.1.2010 20:25:41   
sonček85
rižkoo:sem še danes glasovala  user posted image user posted image in najlepša hvala za lepe besede.Vse napisano je pa tko lepo da nimam kaj dodat.Tudi jaz vas imam vse radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM SREČNO NOVO LETO IN NAJ BO POLNO PLUSKOV

No mi smo ga preživeli super,Aleks je vse lepo prespal od 20-4h,spil mleko in spal naprej do 6h
Mami je dobila na silvestrovo user posted image ,user posted image user posted image tko da smo novo leto začeli krv.......
Aleks je pa v zasnjem tednu pokazal vse kar zna.
Namreč ves čas se postavlja na noge  in potem veselo stoji ob opori  in gleda če ga kdo vidi,danes se je začel plazit po kolenih,dobili smo zobek user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.1.2010 17:52:01   
twixy
Punceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moje zlate!! :))

Preden sem vas nasla je tudi nekaj casa minilo user posted image  Sem celi forum obrnila in sem vas nasla.
Jaz sem doma in vse je super. user posted image user posted image  Prezivela zadnji bozic v dvoje, user posted image  pa brcal v trebuscku kot nor.
Za novo leto sem bila z sestrico in imeli smo se superfinofajn :)
Samo smejim se, samo januar se in postala bom mamica user posted image user posted image user posted image  Ce nas slucajno se kaj preseneti pa sem itak ze v 36.tednu in ni vec panike.

Toliko vam se moram povedat,da sploh ne vem kje naj zacnem, da nebom prevec bluzla user posted image

Vglavnem: rizkoo, tassika, soncek, malaMravljica, pilotina, a.biba in vse ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 204
2.1.2010 20:16:45   
sonček85
jupi naša Twixy se nam je javila.Prav pogrešale smo te .Kako je pikica?

Super za lepo preživele praznike in naslednje leto bojo čarobni.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.1.2010 20:17:34   
sonček85
rižkoo:jaz še kar glasujem za našga miška Liama in Sončka Aleksa.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.1.2010 23:27:43   
Anonimen
Se še jst malo javim.. , vidim, da smo čist praznično razpoložene..user posted image
Mi smo se meli fajn, jaz pa moja dva fanta, bajta prazna. Najlepš je, ko smo sami doma. Res...., ko bi bi vsaj večx. Naš sinček je šel spančkat že ob 20, jst sm pa eno fajno večerjico pripravila (lososa ) pa prvič v življenju nardila torto. Ja, res sm. Sicer ni ratala una k sm jo delala ampak ena druga , je pa vseeno bla dobra. Ja, bla... ni je več. Jst pa moj mož sva se odločla, da se do 4.1. baševa pol pa dieta. Jst moram do marca pridt na svojih 50kg, če hočm punčko .
Skratka... pokal je tolk, da sm sam gledala a se bo mali zbudil al ne, ni se. Spal ko top. Midva sva pa se mejčkan skregala, pa pol pobotala... taka pač sva čeprav se mava najraj . Uglavnem, najlepše novo leto.. z družinico. Sm se kr z žalostjo poslovila od starega leta, tok lepih stvari se mi je zgodil....

Drugače pa naš malček napreduje... raste full, full govori... alergijo ma na jajca in mleko zato tega več ne jem in trpim. Keksolino pa te zadevce enostavno oboćujem zdej pa ne smem nič. Od kar sm nehala to jest... mava mir pri dojenju, prej se je pa drl in zvijal tolk, da sm vsa imučena pršla vn iz sobe. Vsak večer. Ja, mi je pediatrinja namignla, da zna bit to..., ker je mel polno glavo rdečih pikic. Sm pa skoz mislila, da so temenca in sm drgnla.... na konca pa alergija. Ja, grozno. Sm zadnjič čist za poskus jedla keksolino, tamalga je zjutraj trgal. Sm se skor zjokala...
Slini se tud full, neki trdga sm natipala... ampak zobek zna baje trajat, da se pokaže... Sitn je bil full, zdej mamo pa 3 dni mir. Tud pančkamo že veeeelik.. En dan od 20 do 3:40, naslednji od 20:30 do 5:20, včeraj pa spet do 01:00 . Vsak dan drugač. Ropotuljico že fajn držimo... smejemo se na polno... , skratka, fenomenalno je pri nas doma. Tudi telovadiva, ker hodiva na nevrofizeoterapijo,.. tam so nam pokazali vaje in so super. Tamalček res uživa. Se dereee.. pa ga dam v ta položaj pa je takoj blažen izraz na obrazu. Skratka.... full je vse lažje, ker je večji in bolj stabiln. Glavico čist obvlada, se kr sam iz boka obrne na trebuščka... močne rokice ma full, uglavnem moj mali je pravi dec.
Skratka, tko....

TWIXY
, kaj se je dogajal... No, hvala bogu vidim, da je zdej vse ok.... ampak vsaj kakšno kratko poročilo. Sm bla zlo v skrbeh. Sm pa vesela, da si nas našla. Super za tvojo pikico. Borka je, ni kaj. Zdej si me čist prehitela v nosečnostiuser posted image . Bravo bejbi...tudi ti si borka!! Ne daj se..

Sonček85, super za glaseke. Jst sm se vsem zahvalila in ne glasujemo več. Po vseh pravilih se je zaključilo 31.12..., hvala za mail tko da... me ne skrbi. Če pa zgubimo, nam pa pač ni vsojeno. Pa vsaj vem kolk ste ble pridne in glasovale za mojga sinka in mu namenile tako lepe besede. HVALA še enkrat vsaki.

MM, jst sm za en tak ta roza plusek... pol pa vse fehnove roza medvedke naročivauser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
3.1.2010 10:14:38   
sonček85
JUTRO!!!!
Evo rižkoo moja,glaski so končani od danes naprej in naš Liam je ZMAGALuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kako lepo napreduje,se vidi da se druži z našim Aleksom:)))))le tako naprej -res je pravi borec in ni mu videti da je bil nedonošenčekuser posted image

Komaj čakam da ga vidimuser posted image user posted image

vsem ostalim pa velike pozdravčke in poljubčke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
4.1.2010 13:39:53   
drobtinica29

Lepo pozdravljene VSE tukaj!

Najprej z malo zamude: vsem želim srečno uspešno zdovoljstva polno novo leto, predvsem pa ZDRAVJA!!! SREČNO 2010!

ja zdravja,... javljala se nisem ker mi smo malce bolani, najprej je bil ati, potem pa sva še midva z Mticem zbolela, no saj za 1x kaj hujšega ni, samo močen prehlad sma imela midva oba, Matic pa je še nekaj od naju pobral, tako da preživljamo prvi prehlad, ima zamašen nosek in pa kašlja! tako da upam da bo čimprej OK!

No ker ste že vse nekaj napisale, pa da še jaz doddam svoje: tudi za mano je zelo lepo leto, od katerega sem se tudi jaz težko poslovila, sami lepi dogodki so se vrsti, najlepši pa je sevada naš sonček Matic.

Tudi jaz sem vesela, da sem leto 2009 preživela v vaši družbi, z vsem spodbujanjem ene drugo, z deljenjem mnenj, razpoloženja, celotne nosečnosti, nasvetov in skratka vsega, kar je katero težilo! HVALA VAM! In upam da še naprej ostanemo taške borke in prijateljice,... res da nekatere se že poznate v živo, nekatre pa le tukaj preko!
Upam da se še tudi ostele letos spoznamo!

Staro leto smo tudi mi zaključili v manjšem družinskem krogu, bilo je lepooo!
Zakorakali smo v novo, katero pa bo še bolj pesto in polno malih presenečenj in velik odkritij, vsaj kaj se tiče naših malčkov!

Vse vas lepo pozdravljam Rižko, tassika, sonček85, pilotinca, maška, twixy, nogavica in pa vse ostale, če sem še katero izpustila!

lp vsem!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 209
4.1.2010 16:26:02   
a.biba
Pozdravček!

Zdaj je pa že čas, da dam kaj glasu od sebe. So me ti prazniki čist posrkali, se je skoz nekaj dogajalo, ko se pa ni, sem pa počivala, da sem se k sebi spravila do naslednje akcije.user posted image
Vsi smo super, Sara se je danes vrnila v vrtec, mami še nekaj papirje rihtala, nekaj se dogovarjamo za eno službo - bomo videli, če kako se bo izteklo. Nekaj bomo že zrihtali.

Twixy user posted image user posted image user posted image  super je slišati tako lepe novice, uživajta še v dvoje, zdaj ste pa res že na koncu. Naj ti že kar zdaj želim en nepozaben porod, s čimmanj bolečin, ko bo princeska v vajinih rokah, bo pa tako ali tako najlepše. Naj vas spremlja zdravja in se vse uredi kot se mora s čimmanj stresa, ker tega ste imeli že tako preveč.

Rižkoo user posted image  ČESTITKE ZA ZMAGO, itak si jo zaslužite. Kaj vas pa zdaj čaka? Mi ni znano kakšna je nagrada. To glasovanje je tako verjetno preseglo vse znane mejeuser posted image .
V naslednjem krogu se pa borimo še za katero oz. katerega, ne?

Vsem veliko zdravja in veselja ob novem snegu, sma že bili na sprehodu, je tako lepo, čeprav že res postaja malo hladno. Jutro bo pa že verjetno sanjkanje na vrsti.user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.1.2010 9:22:51   
MAŠKA
Ojla punce!

Sonček85 kako lepega Božićka imaš!user posted image user posted image user posted image

In čestitke Liamu in Rižkici za zmago!user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem ostalim, se mi mudi, imam danes CTG.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 211
5.1.2010 10:26:20   
malaMravljica
Maska, oooo kaj se dogaja, sam se 9 dni. Iiiiii kmalu bos imela tisto mini strucko pri tebi, tok sem vesela zate. Pa veselim se kaksne slikce user posted image  

Twixy, uau, koga se spet vidi. Ej, v bistvu sem iz tvojega teksta razbrala, da je vse ok pri tebi. Teb pa res prizelim no, da bo vse ok in sam se uzivanje z malo. Smo nesrmane a ne, teb smo pupo dolocile, Pilotinki fantka, Kepici pa tudi fantka.  Twix, res sam se uzivaj, ok. Sploh prvi mesec z dojenckom pol, tako lepo bo, saj bo naenkrat ena gora dela, sam veselja pa tudi tok. Tudi od tebe se ze veselim kaksne slikce  me prav firbc matra kaksnega bejbija dobis, dolgolasega ali brez laskov, al bo svetlolaska ali temnolaska.

Punce, nov naval dojenckov cakamo naslednje tedne user posted image user posted image user posted image  

moram it, moj mali se je koncno zbudil. joooj pa kaj milsi, poglejte do kdaj mi je spal.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 212
5.1.2010 18:57:04   
MAŠKA
Mravljica prav dolgo več ne more biti... ampak na CTG še nič ne kaže, da bi se že kaj dogajalouser posted image . Jaz pa komaj čakam, da se bušija rešim... res mi je že naporen in tolk sem utrujena. Slikice pa bodo, seveda!user posted image

In kam so izginile vse ostale punce?

Neposredna povezava do sporočila: 213
5.1.2010 19:02:42   
zvesta
Jaz vas pridno berem... samo sme lena za pisanje... gnezdim :P

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 214
5.1.2010 19:25:20   
tassika
Jaz tudi berem, samo napisat imam pa malo manj časa, zoja ne spi več toliko in potem se ukvarjam z njo. Zdaj se smeje in čeblja in mi ni dolgčas, vmes moram pa še kosilo skuhat, zdaj kuham zdravo z veliko zelenjave.

Ja maška še čisto malo pa bo bebica, komaj čakam, da sporočiš, že zdaj ti želim hiter porod.

MM twixy ima v tikerčku napisano da bo punčka, se nismo zmotileuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 215
5.1.2010 20:21:44   
MAŠKA
Tassika hvala!

Ampak zadnje čase imate (imamo) tudi bolj malo za bratuser posted image .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 216
5.1.2010 20:50:54   
a.biba
Smo se mal polenile, ne? Z mano vred.

Zvesta vi ste ok? Lepo rastete?

Maška saj to je lahko iz dans na jutri - tako, da en fajn porod, pa hitro okrevanje!

Tassika dobimo kakšno novejšo slikco male princeske?user posted image  No, zdaj je že kar zrasla verjetno.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 217
5.1.2010 21:23:30   
Anonimen
Ooooo, še jst vas mal pozdravim. user posted image
Res smo male lenuhinje, no... z razlogom. Moj mali je tud že čist aktiven tko da... časa precej manj. Ne spi mi več v pojstlci čez dan ampak na maminih rokah. user posted image No, ni čist prav to ampak... men tud paše, se spočijem zraven. Dons sva tko 2,5h, pa sm še par oddaj pogledala pa tko... drugač pa kr neki bluzim. No, pomembno mi je, da gre zvečer lepo spat in lepo spiuser posted image

Ženskiceeee, kje je mavricaaaaaaa????user posted image

Twixy, zaupaj nam še kakšno podrobnosttt..., da bo punčka že vem..user posted image

drobtinica29, jst se ti iskreno opravičujem. Saj veš za kaj.... Enostavno sem pozabila, drugega razloga ni. Upam, da so krčeki že mimo, če pa ne... mi pa povej in kar sm obljubila takoj uredim. OPROSTI res.

Sonček85, ja mali naš na polno napreduje...tok je smehec, jst se prv do solz nasmejim. Obožujem ga....
Pa HVALA, da si navijala za mojga sineka čeprav je bil tvoj sonček tud tekmovalec... Ti si pravi primer nesebičnosti in dobre dušeuser posted image , no to si z mnogimi zadevcami dokazala. Taprava si...
Kmalu se morva vidt kej... se bom potrudla v četrtek. Lepo pančite..

Tassikaaaa.... aaaa je mala Zoja začela iskat še več pozornosti..., boš vidla kok jo bo še hotla. Časa vedno manj.. Jst se sam še z njim ukvarjam... Me bo moj dec vn vrgu, ker mu kuham nekvalitetno hranouser posted image , no vsaj skuham. Moram pa priznat, da je res nekvalitetna, nič se ne morem pohvalit z zelenjavo in... ja, sej zato mi pa grejo kile gor. user posted image Pridna si..

MAŠKA... še malo pa bušija ne bo več... pa tko ga boš pogrešala. Jst bi ga tko mela zdej. Veš.., ko sm se najedla, mi ga ni blo treba not vlečt za razliko od zdej..user posted image Ma ne nasplošno ga pogreškam... zelooo.... sej bo čez 3 mes začel rastuser posted image . Uf, sm optimistična... pa pomislim koliko vas je, ki ste se kr dolgo trudile za drugega. No, pač sm optimistična. Tko... konec tega leta ali začetek naslednjega bom spet mami eni mali punčki...user posted image Ti mi pa sporočiš, a ne?? user posted image Čakam veš... vsak dan.. pajacek bo pa lih prav prišel na tem mrazeku.user posted image

a.biba, kaj je s službo? Maš? Menjaš? Joj te službe, ne morem si zamislit, da bi šla nazaj. Obup! Moj šefe je pa že tri zamenjal od kar sem šla...user posted image Rižkoo je sam enauser posted image user posted image

MM
, komaj čakam paketek. Ej, moram ti napisat kaj se je dons zgodil. Dobila sm nazaj pošto. Kao neznan naslovnik, popizdila sm. Paket boš še dolg čakala, jutr se bom spravla zamorit jim. LM je pa pravi lepotec... res! KOmaj čakam, da ga spoznam, in kdaj ga???

No, moj sinek pa je mel včeri že štiri mesece, ma dec pravi. Zdej že steguje rokice in me ščipa za nosekaaaaa... user posted image

No, skratka..., jutr gremo v Lj. k babici. Jupi...
Zdej pa grem... sm tko zaspana, da konc.
No, pa nehimo bit take lenuhinje..

Aja, pa dons smo uradno dobili mail..

Pozdravljeni   Vaša slika je bila v natečaju zmagovalna in je že šla v delo sedaj pa od vas potrebujem še polni naslov, da bomo vedeli kam izdelek poslati.   MamiNajdi

Tko da punce moje, HVALA iskrena še enkrat... z vašo pomočjo bomo dobili talele lepi portretek našega sinčka za v dnevno sobico. Ja, nagrada je... slika našga sina za katero ste glasovale... narisana.user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 5.1.2010 21:27:28 >

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
5.1.2010 23:08:09   
tassika
Rižko čestitke za 4 mesece, madonca gre čas hitro, tvoja biba lepo raste. Jah kaj naj pa jaz napišem, Zoja je končno zaspala po 1,5 ure uspavanja, tako je utrujena in sitkana, zaspat pa ne more, ne vem po kom ima to, jaz pa itak samo še tole napišem in letim v posteljico. Ja zahteva vedno več pozornosti, spi pol urce in je 3 ure budna, jaz pa vmes celo skuham kosilo. Rižko da ne boš mislila, da res kuham kakšne posebne kulinarične specialitete, danes sem v piskru skuhala brokoli, korenček in ohrovt in v ponvi na zeliščnem maslu spekla meska in to je to, veliko zelenjave in malo mesa. Moj se je konkretno zredil in zdaj imava ločevalno dieto, samo ne mu povedat, da jaz vmes goljufamuser posted image
Vse ostale pa pokomentiram drugič, zdaj res letim spat, ker drgač se zoja prehitro zbudi, sem poštudirala da dosti lepše spi če se predrami in sliši da ni sama, ne mara biti sama in mi tudi čez dan spi samo v dnevni sobi, aja pa voziček je zakon, tam spi tudi po 3 urce in zdaj prakticiram, da ko prideva s sprehoda jo s košaro odnesem na balkon (imam zastekljenega) in tam spi ko polhek, če jo dam notri pa je takoj budna. Voziček je magičen, že samo da jo notri postavim ona že spiuser posted image

Zdaj pa res, lahko noč, pa eno bolho za pomočuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
6.1.2010 10:58:06   
zvesta
punce, nisem vas brala, ker sem v gužvi...

pakiram za porodnišnico....

imam hud zastoj rasti... otrok tehta šele 1400 g

glavica je v mejah normale, nogice zaostajajo za 3 tedne, trebušček pa celo za 5 tednov.... strah me je...

bom v P poskušala priti do neta, da bomo v kontaktu...

Neposredna povezava do sporočila: 220
6.1.2010 12:20:02   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

glavica je v mejah normale, nogice zaostajajo za 3 tedne, trebušček pa celo za 5 tednov.... strah me je...

Joj, Zvesta. Pa ravno včeraj sem mislila na tebe in tvojega otročička. Zberi še malo moči, zdaj boš v dobrih rokah in bodo primerno poskrbeli za vaju. Veš, da smo s tabo in držimo pesti kar se da močno.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 221
6.1.2010 13:18:33   
tassika
Joj zvest, pa tako dobro je kazalo. Držim pesti da bo vse ok in da bodo poskrbeli za vaju, ti pa le sporoči, da nas ne bo preveč skrbelo. Če ne drugega pa nogavici pošlji sms da nas obvesti.

Midve z zojo stiskava pestiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 222
6.1.2010 13:47:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

joj nisem si želela prebrati takih novičk ko pridem gor.user posted image user posted image user posted image Drržimo pesti da bo vse ok in ko boš lahko nam javi ,al pa če imaš od katere tel.št.
Vse bo ok boš videlauser posted image

rižkoo:miška moja,upam da jutri prideš in da se vidmo.A veš kaj sem danes pekla spet-palačinke skutineuser posted image
kepica:lupčka

vsem ostalim pa veliko objemčkovi in pozdravčkov

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 223
6.1.2010 14:28:14   
malaMravljica
Zvesta, drzim ti pesti in upam, da je dojencek vseeno v redu. Pa ves, velikokrat strasijo z velikostjo in tezo, ce nima dobrega aparata te lahko tako prestrasi. Moj g ima tok dobre naprave, tezo mi je vnaprej napovedal tocno, no 90 g se je zmotu, to ni nic. V bolnici ob sprejemu z ze popadki mi je spet delal ctg in napovedal 600g lazjega dojencka, pa sem takoj videla da je napava veliko slabsa kot pri mojem g. Zelim ti, da so se zmotili, ce se niso pa naj dobro poskrbijo za vaju.

Tassika, ma saj vem da Twixy ima puncko, pa kar nekaj muti v tekstu, hehe.. ja, sele zdej sem videla avatarcek. Ej, v izboru za ime za puncko ima pa moj izbor za puncko. No pri meni ni prisel skozi pri mojem, pa se rabla ga nisva pol ne.

Rizkoo, hmm kako nepoznana. Ej, sam ti delas eno napakco v naslovu drugac, tam kjer napisem ulico gre tako H...........nde 2  Sam bi me vseeno mogli dobit. Vceraj sem dobila paket iz Avstralije :-) je tudi hodu celo vecnost.
Tvoj paketek dobis, sam se malcek pocakat, sam da se uno drugo zadevico posljejo in posljem, ok.
Ja, mali napreduje, moj tudi, si ga videla v pizami st 68 user posted image   moj je prej izvedel prvi koncert po telefonu, polsusalec je bila pa nona v Slo. V vsaki roki je imel eno ropotulco in ropotal pa smejal se je zraven. Sam danes mi ze cel dan nekaj jokca, je bil zaspan, spat pa ne. Sedaj sem ga pa sam v zibko dala, pokrila in sla, pa je tako lepo zaspal.

Aha, nezdrava hrana, lenobice male. Ma ne, niste lenobice, sam tako morem napisat, da pridem jaz bolj do izraza sedaj user posted image user posted image  ravnokar sem dala pect ciabato, recept iz kulinarike, tisto k delas predtesto in testo in je pol kruhec tok dober. Saj sem jaz tudi po porodu kuhala bolj nezdravo, pa veliko nekih pripravljenih zadevic, Aldijevo pohano mozarelo in take zadevce, sedaj pa spet bolj zdravo kuham, sam imam tudi vec casa spet, mali je naceloma tok priden, se sam igra na igralni podlagi, jaz sam mal blebetam zraven in je.

Drugace pa imamo mi danes dela prost dan, 6. januar. Moj je reku,da bo sam mal v pisarni neki naredu, pa je ze cal dan tam, grrrrr.. ma saj vem, tok dela ima pa se edina dezela s praznikom smo, drugi delajo in je dopoldne ze full narocil po telefonu pobral.

Pozdravcek vsem!

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 6.1.2010 14:31:03 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 224
6.1.2010 14:47:54   
tassika
O MM si naredila tikerčekuser posted image
A vam nekaj povem, moj piki je dobil še dve pikici, ko bom mela kako fotko vam pa pokažem. Zoja se nekaj preteguje tukaj zarven mene, danes bova začeli uvajat igralno blazino, č ejo že kaj bolj zanima, načeloma ji ni bila všeč s tem da v ležalniku je pa zelo rada. Danes sva šli vn z vozičkom in sem pomoje shujšala 20kg in dobila ful mišic, nič nimamo pločnike splužene in sem rinla tisti voz ko ena vprežena mulauser posted image , ampak jaz se ne dam vn je treba it, ker drgač je ful sitka, zdaj ko manj spi, spi edino v vozičku in še to samo zunaj.

Punce, kdaj je letos pust in v kaj boste oblekle malčke?

ps. a vam nekaj povem, marca gremo malo ritko namakat v čatežke toplice, no ja koliko jo bo namakal zoja je še vprašanje. Ker nikoli se ne ve kaj si zmislim do takrat, predvsem bomo pa veliko na zraku in se sprehajali, upam, da v mojem izbranem terminu ne bo dežja, sem optimistuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime za fantka
JAPE

Katero se vam zdi lepše ime?

Job (25%)

Julij (49%)

Jalen (26%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!